רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המומחים, אני דיי נואש ואני מבקש עזרה. חבר שלי שיחק לי בטבלאות ניתוב של הראוטר (מודם שהפכתי לראוטר לפני מספר שנים) של אלקטל ומאז אני לא מצליח להתחבר לאנטרנט. מישהו יודע מה עליי לעשות? איזה ניתובים עליי להוסיף\להוריד או אוליי לרסט את המודם? אני ממש חסר אונים, צרפתי תמונה של הניתובים הקיימים, תודה לכל העונים... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, יש לי שאלה, נניח ואני רוצה לחסום אתר ספציצי באמצעות טבלת ניתוב וכתובתו היא xxx.xx.xx.xxx מה שאני עושה זה route add xxx.xx.xx.xxx/32 ובוחר לו ביעד סתם gateway הבעיה היא שהוא לא נחסם, http://up 351 .s iz .co.i l/up3/ymjhqxvt5zmu.jpg (למחוק רווחים) השאלה היא כזו , אם ברגע שאני פונה לכתובת הוא אמור לזרוק אותי לסתם GATEWAY איך יתתכן שאני מגיע לאתר?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307722.0 החלטתי להשקיע עוד קצת על ראוטר נורמלי אני גולש עם 5 מחשבים 1 מהם משמש גיבוי אז כל הזמן אני מעביר אליו קבצים חשוב מאד שיעמוד בעומס מטורף ולא יתנתק לי וחשוב מאד שיתמוך גם בתשתית ADSL וגם כבלים בלי בעיות כשארצה לעבור לא אצטרך להחליף שוב ראוטר בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קודם כל בעיה מציקה sp2 אמרו לי פה להוריד מהאתר http://www.lvllord.de/ תיקון הורדתי שם יש לי לקבוע ערך מספר עשיתי 200 כמו שחבר שלי אמר בהתחלה הוא משנה על 50 בכל מקרה עשיתי 200 האיטרנאט גולש במהירות גלישה טיל 1.5 אחלה נהנה והכל חחחח אבל ! ברגע שאני מפעיל תוכנת שיתוף אימול האיטרנאט כל כך מואט לי שאני לא יכל לגלוש נורמלי ממש כמו 56 k מה אני יכל לעשות בקשר ? לזה אולי הערך 200 לא נכון ?????? למי שיש sp2 שיגיד לי מה לעשות עם אני מבטל את זה האיטרנאט גולש טוב עם האימול אבל האימול לא מוריד
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אם כבר עסקינן בנתבים של בזק - אז אני חייב לציין שהNETGEAR DGN834 פשוט מעולה , הוא עומד בעומס מטורף אצלי , גם על 15 מגה בכיף ללא תלונות ויציבות פנטסטית. אבל הVVG2000 מזכיר את התופעה שהייתה בנתבים המגעילים של SIMENS שבזק סיפקו. אחרי העמסה מסויימת הNAT CACHE שלו מתמלא ונתקע. מה שמפליא זה שאפשר לעשות פינגים לבחוץ אבל אי אפשר לגלוש ! אולי הCACHE של הסשיינים של ה"FW" נתקע (זה יכול לקרות בNETSCREEN למשל). בכל אופן אני אבדוק לעומק את האפשרות לגרסא עדכנית של FIMRWARE , עד אז מילה שלי הנתב הזה לא מספק את הסחורה אלא אם כן אתם צריכים מודם BRIDGE. אני אזמין לי את הDLINK ואדווח
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני אפרט יותר מאוחר למה, עכשיו אני צריך את עזרתכם, כל מי שמחובר פה ל ADSL, אנא, תגידו לי בבקשה למי, כמה אתם משלמים, האם אתם מרוצים מהמהירות והשירות, ולאיזה חבילה אתם מחוברים, זה ממש ממש ממש יעזור לי להחליט למי להצטרף, תודה מראש!
-
שום כלום : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47026
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה ספקית יותר כדאי לי לקחת (כבלים לצערי בבניין) בשביל גיימינג, אני צריך פינגים נמוכים ולא איכפת לי ממש ממהירות גלישה העיקר פינגים....... זה טיפה דחוף אז תודה רבה אם תוכלו לענות! תודה, דניאל
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח טווב של פורטים באלקטל 510. לדוגמא - 1200-1222. הבנתי שאפשר לפתוח פורט, פורט - לצערי לפתוח 222 פורטים עלול לקחת זמן :-) חיפשתי קצת ברשת - ונתקלתי ב Auto Port Mapping, שנראה ממש טוב, אבל לצערי דורש תשלום כדי להשתמש באופציה הזאת. האם יש תחליף? איזה תוכנה דומה אבל Freeware? או האם מישהו כתב סקריפט שיוכל לפרסם? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים נייחים בבית בין 3 קומות (פרטי), המחשב הראשון נמצא במרתף (3 קירות בטון) והמחשב השני נמצא 2 קומות מעלי. המחשב הראשון מחובר לנתב של TP-LINK מדגם WR841ND (דראפט N), בעוד במחשב השני בקומה העליונה יש כרטיס רשת אלחוטי גם כן בתצורת 'N' של TP-LINK. טווח הקליטה הוא על קו 1 מתוך 5 ולפעמים גם אותו אין אלא אם משנים זווית של המארז. אני מחובר ל012 מהירות 3Mb, מערכת WIN 7 ULTIMATE בשני המחשבים (בראוטר ובכרטיס רשת האלחוטי יש 2 אנטנות שאפשר להוציא בעזרת הברגה) עכשיו לענין, 2 פתרונות עומדים בפניי: - החלפת אנטנה אחת בראוטר ואחת בכרטיס לאנטנה בתצורת 7DB-9DB באורך 38 ס"מ לעומת 14 ס"מ שקיימת היום אני חושב 5DB, ובכך יש סיכוי לשפר את הקליטה! - לקבוע נק' גישה (אק…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר TP LINK WDR4300 לאחר שהבנתי שבאמת ביחס למחיר מדובר במוצר טוב. דיברו עליו המון ברשת במיוחד פה : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=193413&postdays=0&postorder=asc&start=180 נטען שיש לו בעיית ניתוקים,משהו שאני כרגע כלל לא מרגיש גם עם קושחה "ישראלית",מה שעניין אותי לדעת זה האם פריצה הקושחה לגרסה "גלובאלית" תשפר לי את הטווח הקליטה? הבעיה היחידה זה שטווח הקליטה הממש חלש והרגיש לי בדיוק כמו בראוטרים שמקבלים מבזק,חשבתי שיהיה פה פער משמעותי אבל בכלל אין.. יש דרך לשפר קליטה לראוטר הזה? הוא נותן בתוך הבית (עם הרבה קירות בדרך) משהו כמו 7-8 מטר בלבד,ממש כמו ראוטר של 80 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לטווח קליטה רציני וכבר ראיתי באתר שיש כל מיני אילתורים לבנות אנטנות למינהם שמגיעים לטווח רציני השאלה שלי שאת רוב המיקרים האלו ראיתי שמבצעים עם כל מיני כרטיסי רשת שמחוברים ויוצאים לא עם יציאת USB אלא אם יציאות אחרות השאלה שלי האם אני יכין קנטנה או אנטנה כלשהיא אני יכול לחבר אותה לUSB שיש בו חיבור של אנטנה במידה ואני יפרק אותה זה יתן את אותו אפקט?[br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 09:25:45 ???????????????????
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין שני מחשבים, שנמצאים בשני בתים שונים (קרקע), הבתים במרחק של כ-30 מטר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בקרוב אני אמור לקבל ראוטר אלחוטי של חברת D_LINK מדגם 614+ שהוא הדגם יחסית חדש למחיר בגלל התקן של X4 שבו הוא משדר וכן 22 MBPS שטוענת החברה. עקרונית זה לא משנה כלכך אבל רק הייתי רוצה להגיד לדוגמא על הגניבה שהולכת פה בארץ. מחיר הראוטר כולל כרטיס לנייד נמכר בדיוטי פריי ב 200 ש"ח, בסאקל בארץ 999 ש"ח. בארה"ב - 130 דולר עם החזר של 30 דולר חזרה שיוצא בערך כל העסקה 430 ש"ח כיצד הגיעו היבואנים למחיר כלכך גבוהה ונסיון לגניבה. בדרך כלל שאר המוצרים שווים פחות או יותר למחירם בחו"ל כולל מעבדים ולוחות אך כיצד הגיע מצב זה? טוב לעניין! אני רוצה לשתף את האינטרנט לשכן ליד, עקרונית הראוטר יכול להיות ליד שני מקומות, אחד חדר הממ"ד מה שהבנתי שלא רצוי בגלל בעיות הקליטה ושנית ליד החלון בחדר הכבי…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
כלקוח של Netvision יש שלולה טווחי IP שאני עשוי לקבל בעת התחברותי 217.132.*.* 62.*.*.* 85.*.*.*. האם יש איזו שהיא דרך שבה אני יכול לבחור את טווח IP שאני רוצה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אז אני אנסה לתת פה קצת עזרה בוינדוס 7 עם כמה כיוונים שאני מקווה שיעזרו לכמה אנשים שאו אם יש להם בעיות או שיעזור להם לשפר מה שכבר טוב. אפשרי לבצע באופן יחסי את ההגדרות בויסטה אבל ב XP אפשרי רק מספר מוצמצם מאוד של הגדרות. קודם כל לפני שנתחיל תיכנסו לשני אתרים תאשרו את כל האישורים שהם מבקשים ותפרסמו מה קיבלתם, אתם תקבלו לינק יחיד שתוכלו לפרסם. זה אתר שיבדוק את הראוטר שלכם והקישור שלכם אם הוא תקין או בעל יכולות תמיכה מסויימות שנדבר בהמשך, אם זה עובר אז סימן שהוא תומך באפשרויות המתקדמות של וינדוס 7 ואפשר להפעיל את חלקם. http://www.microsoft.com/windows/using/tools/igd/default.mspx (חייב שיהיה JAVA מותקן במחשב) באתר הזה אתם תבצעו בדיקה של ההגדרות המכוונות בוינדוס באופן מוחשי תו…
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום... לאחר שאני לוחץ על PORT SETTINGS של פורט בשם COM1, יש לי אפשרות לשנות כל מיני ערכים שנראים לי חשובים... יש לכם מושג על מה אני מדבר או שאני אכתוב את האפשרויות? לאלו ערכים כדאי לשנות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט 15 מגה עם אורנג' בתור ספק כבר משהו כמו שנתיים ועד עכשיו לא היו לי בעיות. עד לפני שבוע הייתי יכול להגיע למהירויות מאוד גבוהות בטורנטים ואז כאילו משום מקום שמתי לב שמהירות נפלה בצורה קיצונית. אם פעם הייתי מוריד ב1.5 או 2 מגה לשניה עכשיו אני מוריד ב50-200 KBPS. לא שיניתי שום הגדרות בתוכנה או בכל דבר אחר שקשור לאינטרנט. ניסיתי את רוב ההצעות באתר של התוכנה לשפר את המהירות אבל שום דבר לא עזר. אני יודע שהפורט לתוכנה פתוח ובדקתי אם אתר GLASNOST והוא אמר לי שאני אמור לקבל מהירות טובה בטורנטים אבל זה לא עזר. ניסיתי גם את הCLIENT של BITTORRENT הרגיל ואותו הדבר קורה. הורדות ישירות ושאר הגלישה עובדים כמו שצריך. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים טורנטים פשוט לא זזים וזה לא היה ככה עד לפני כמה זמן תמיד הייתי מוריד על איזה 700 KBPS ויותר. אני בבזק בינלאומי על 10 מגה ביט חבילה עסקית. לא נגעתי בשום הגדרות של uTorrent או משהו. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה (חודשיים שלושה) אני חווה איטיות מטורפת\דיליי בהורדת טורנטים. תופעה שלא היתה קיימת קודם. אין בעיה לגלוש\טעינת סרטים ביוטיוב, אין בעית הורדת ישירות מהרשת. יש בעיה להתחיל הורדה של טורנט. כמובן ששני הצדדים (הוט ו-012) מתנערים וטוענים שזו לא בעיה שלהם והם לא תומכים בטורנטים (?). מישהו נתקל בתופעה כזאת \ מישהו יכול להמליץ על ספק שלא מגביל הורדת טורנטים? תודה
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-