עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מחפש דרכים להרחיב ולהוסיף מכשירי HPNA בנקודות Coax מסוימות בבית שלי מבלי שאצטרך לבקש מ-yes או להשכיר עוד ממיר VOD. 1. האם אפשר לקנות באינטרנט את מתאם ה-HPNA ש-yes משתמשת בו? מה שם דגם המתאם של yes? 2. האם אפשר לקנות מתאמי HPNA שעובדים יחד ומתאימים עם המתאמים הקיימים בבית? ראיתי הרבה HPNA למכירה באינטרנט אבל אני לא באמת יודע אם אלו לא יתנגשו עם המתאמים הקימיים... 3. בנוסף לכך, האם יש שנאים מתאימים שאפשר לקנות שיחליפו את עבודת הממיר באספקת החשמל? מצאתי את השנאי שמוכרים היצרנים (שנמצא עם ה-HPNA ליד הראוטר) אבל לצערי מוכרים אותו רק בסיטונאות. צירפתי תמונות של ה-HPNA שיש לי כיום ואת השנאי שלו. מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאל…

• 3 תגובות
    • 20.6k צפיות
  2. האם ניתן לקבל יותר מכתובת IP אחת? מה קורה למהירות במקרה כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by KF,

יש לי בבית אינטרנט של בזק. כרגע יש לי ראוטר משולב עם מודם מסוג TP LINK VR600. הוא מחובר עם כבל רשת למחשב הראשי ובנוסף הוא מחובר עם RJ11 ישירות למיקרופילטר בקיר. מה קורה אם אני אקנה ראוטר חדש לא משולב עם מודם ? האם האינטרנט יעבוד ? האם יהיה ניתן לחבר רק עם כבל רשת ולוותר על החיבור של המיקרופילטר בקיר ? אני פשוט מעוניין לשדרג לראוטר מסוג TP LINK AX20 כי הוא תומך ב-WIFI 6 אבל עכשיו גיליתי שהוא לא משולב עם מודם ולכן אין לי דרך לחבר ישירות לקיר. עזרתכם בבקשה

6. שלום יש לי מערכת אלחוטית בבית בין שני מחשבים מחשב מרכזי מחובר לראוטר DSL-604+ ובחדר אחר מחשב שמחובר לכרטיס DWL-520+ , המחשב המרכזי עובד מצויין אבל המחשב המשני יש לו ניתוקים באינטרנט , וכן המהירות גלישה איטית בשני המחשבים . מה יכולה להיות הסיבה לבעיות האלה , ואיך אפשר לפתור אותם .

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. שלום ברשותי נתב אלחוטי של ASUS מדגם AM604G הנה הוא : http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=154&l3=0&l4=0&model=2208&modelmenu=1 הבעיה, מידי פעם (פעם בשבועיים בערך, לפעמים יותר) הוא מתנתק מהאינטרנט (האייקון של כדור הארץ נעלם מהאייקון של שני המחשבים, מדובר בויסטה כמובן) ובכדי להתחבר לאינטרנט שוב אני צריך לאתחל את המודם (או ע"י לחיצה על כפתור ה-RESET בגב הנתב, או אתחול מתפריט ה-WEB של הנתב) השאלה שלי היא אם זה נורמלי שזה קורה עם נתב אלחוטי כזה וזה קורה בכל הנתבים או שצריך להגדיר איזה משהו מסויים בהגדרות ה-WEB של הנתב?? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by massinvallus,

יש לי PC ומחשב נייד בקומה ה-2 בבית שלי והמחשב ה-3 (PC) הוא במרתף. אין קירות של ממ"ד בדרך, אם נגיד הייתי מחבר אותם בכבל המרחק היה 30 מ'. המודם שלי הוא מודם MOTOROLA SURFboard SB4101 של ערוצי זהב ו012 קווי זהב. איך לשתף את האינטרנט??

9. כמו שרשום בכותרת, יש לי כ. רשת מובנה בלוח, האם כדאי להוסיף עוד אחד חיצוני ולגשר ביניהם? האם הביצועים ישתפרו בצורה מורגשת/משמעותית?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Zadu,

טוב, אז קודם כל יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl ללא חייגן. היו לי בעיות בקו (קו לא תקין) והיום היה טכנאי שבדק את הכבילה ביני לבין המרכזייה של בזק. אני רוצה לדעת האם הנתונים בDSL Line Status לאחר הבדיקה של הטכנאי הם טובים. הנה הם: http://img524.imageshack.us/img524/9996/dsllinestatusvu3.jpg

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by mazam,

נכון ב 013 חוסמים פורטים? והם עכישו התחברו ביחד עם נטוייזן אז זה אומר שגם NTVISION חוסמת פורטים??

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. כאמור יש ברשותי את שני הרכיבים הבאים: מודם נתב AZTECH 600E ראוטר: TP LINK WR1043 ND ואני מעוניין להחליף למכשיר אחד. מהירות גלישה כיום 15M הנ"ל מחוברים: א. למחשב נייח - חיבור קווי ב. סמארטפון/מדפסת/מחשב נייד - אלחוטי אודה למי שיכוון אותי מה עלי לחפש או לדגמים ספציפיים טובים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by elyaz,

שלום ברשותי ראוטר של tp-link, דגם wr-541G. כאשר אני מתחבר לאינטרנט כאשר הראוטר מחובר ישירות למחשב (הכוונה עם כבל) זה מתחבר כרגיל, אך כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה wireless, המחשב אמנם מתחבר, אך יש משולש צהוב קטן ליד, ואין אפשרות להכנס לאתרים, ומופיע הכיתוב "no internet access". עשיתי עידכון קושחה לראוטר ואיפסתי את כל ההגדרות אך זה לא עזר. כמו כן יש ברשותי מתאם טלפון אינטרטי של בזק בינלאומי. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לבדוק את הראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by +Eliran+,

אתמול אחרי שהיה זק שלנו בעיות עם הראוטר והטלפון הגיע אלינו איש מבזק שקצת סיבך את העניינים קצת יותר. קיצר התברר שהראוטר שלי ממש דפוק (אני ידעתי את זה עוד לפני) והקליטה שלו לא מגיעה עד לקומה השנייה. לכן רציתי לשמוע המלצות על ראוטר שבטוח יגיע לי לגג, וגם אם יש פה אנשים עם דירות גג אז שישתפו בבקשה מה יש להם. תודה רבה. אני חשבתי על הראוטרים הבאים, ורציתי לשמוע מה אתם אומרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2208&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485& או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3289&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485&

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by y42r,

יש לי רשת ביתית עם נתב ומספר מחשבים המריצים חלונות XP חלקם PRO וחלקם HOME וגם VISTA אחת על מחשב נייד. כאשר אני מנסה לראות את תיקיות השיתוף של המחשבים במחשב מסויים (זה קורה בכולם) אזי אני נדחה עם הודעה על חוסר בזמינות ובהרשאות. בכל המחשבים אני עובד עם יוזר מקומי המוגדר כמנהל מערכת ולא עם יוזר ADMINISTRATOR. הפעלתי את WIZARD השיתוף וכולם עובדים על אותו WORKGROUP ומשתפים תקיות ומדפסות. מה עוד אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. שלום, אני מתלבט בין 2 הראוטרים. כרגע אני מחובר לכבלים בחיבור 12 מגה ובגלל זה אני מחליף את ה- wrt54gl שלי ששירת אותי נאמנות אך מתקשה לעבוד מול הכבלים גם אחרי ה- Tomato הכי חדש וביצוע Overclocking. מבחינת טווח קליטת ה- wifi אנ גר בדירה יחסית קטנה ואני גם ככה לא רוצה שהראוטר ישדר בעוצמה חזקה מדי ויטגן לי את המוח למרות שלרוב אני לא משתמש בטורנטים אלא בשיטות הורדה אחרות כן חשוב לי שהראוטר ידע להתמודד עם עבודה גם עם טורנטים גלישה וכו בו זמנית. אני יודע שה- 1043 תומך ב 1Gb שזה נורא נחמד אבל לטעמי לא מצדיק את הבדל ה-200 שח במחיר במקרה שלי. האם יש עוד פיצ'רים מעבר לטווח קליטת ה-wifi והתמיכה ב-1gb שבעקבותם עדיף יהיה לקנות את ה-1043? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ramit02,

שלום לכולם ! ברצוני לבנות רשת אלחוטית ויש אפשרות לקנות את הנתב אלחוטי משולב מודם מבזק בתשלומים ... יש שם כמה אופציות : האם כדי לקחת אחת מהם או לקנות מודם ונתב אלחוטי עצמאית ? הנתבים הם : נתב ECI B-Focus 352+ AZTECH 600EW או DLIink DSL -604 תודה לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  18. ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  20. מחשב 1 עם W7 והוא בחיבור אינטרנט עם נטסטיק המחשב השני הוא עם XP הצלחתצי ליצור רשת ולהתחבר למחשב הראשון אבל עדיין אני לא מצליח לגלוש דרך המחשב השני איך אמורים לאפשר את השיתוף אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by assafz,

יש לי אינטרנט במהירות 750 על מערכת הפעלה של win98 וזה לא זז כל כך מהר כמו שזה אמור לזוז. אמרו לי שיש איזה קובץ שנקרא טוויק שמאיץ את פעילות של האינטרנט. מישהו יכול להסביר לי מה זה הקובץ הזה ואיפה משיגים אותו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by arik100,

ידוע לי שהיא נחשבת בתור האחת היחידה שמספקת את השירותים הכבדים של הניתוב ברשתות האינטרנט בעולם איך? באמצעות מה ? פירוט נרחב בנושא בבקשה...

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by yigal33,

שלום לכולם ברשותי נתב מסוג רוטל שיושב בממד עים המחשב יש לי פלייסטיישן 3 בסלון ואני לא מצליח להגיע לסיגנל טוב מגיע לי ל55 גג60 אחוז מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה? האים נתב עים שלוש אנטנות זה הפיתרון? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. המרחק בין המחשבים הוא 2 מטר(אולי 3). והשימוש של המחשב המשני יהיה מידי פעם ולא תמידי. חשבתי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי הכי זול שיש (70 שח) ולסגור עניין... מה אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. יש לי בעייה שלא נתקלתי בה בעבר. יש לי קשיים בחיבור רשת בייתית. אני רואה נקודה צפה על האייקון של כרטיס הרשת. אחר כך מופיעה הודעה "Limted or no connectivity". הכבל המוצלב חדש, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיסי הרשת. שניהם לא מקבלים IP. מה עוד אני יכול לעשות ?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.