עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by bringoroo,

כשאני בוחר wpa2 אז באיזה שיטה כדאי לעשות את זה מהשיטות הבאות: Tkip AES AES+TKIP ????

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  3. עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  4. חבריה שלום עברתי לנתב חדש אלחוטי של בזק מסוג TNN SIEMENS SL2-141 יש ברשותי מחשב ישן שלי שאני רוצה להפכו לפינת שימשוי מחשב לאחיינים הקטנים שלי לקראת החופש הגדול , כך שלא ישבשו לי את המחשב האישי שלי . מה אני צריך להשלים למחשב כדי שיעבוד ברשת האלחוטית איזה כרטיס/ אנטנה לקליטה מהנתב ואיזה תוכנה המרחק בין המכשירים 2 מטרים מעבר לקיר אשמח להדרכה לאפשרויות בברכה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  5. יש ברשותי מודם של simens c2-010 ברצוני להפוך אותו לראוטר האם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by digitalseeker,

אהלן, יש לי כידוע 655 של DLINK. איך אני אמור להגדיר בו את הQOS והאם הוא תומך גם בDOWN ? האם להגדיר כתובת עם תיעדוף של 255 זה יותר טוב או פחות טוב מתעדוף של 1 ? את העניין של הטווח כתובות הבנתי , רק לא הבנתי אם 1 זה עדיפות גבוהה יותר אם נמוכה יותר ? וב.לא הבנתי מה להגדיר במהירות ? צ'יף ? עזרתך ?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Zadu,

ממזמן שיניתי את השם משתמש וסיסמה של הכניסה לראוטר (דרך 10.0.0.138) , עכשיו אני לא זוכר מה זה ובגלל זה אני לא יכול להיכנס לראוטר . מה עושים במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. עברתי היום לאקספון. אני מתחבר עם נתב של Edimax, שהיה מוגדר על Dynamic IP, כך שאני לא צריך להכניס שם משתמש וסיסמא. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לרשום ב-Host Name את כתובת הספק? אגב, הכתובת שיש לי היא 91.205.152.151 לפי חבר פורום אחר שהתחבר אליהם ופרסם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BindeR,

שלום רב, לאחרונה פירמטתי את המחשב לאחר שהלך HD. לכן הגדרתי מחדש את הoutlook שיכול לקבל מיילים ושלוח מחשבון הגי'מייל שלי. אני לוחץ על כפתור שלח וקבל מצליח להתחבר ומזדהה אבל לאחר מכן זה נעצר ורושם את השגיאה הבאה. אני כמעט בטוח שזה פתיחת פורטים אבל הסיכרון עם גי'מייל עבד לכמה שעות לפני שזה קרה. יש לי רשת אלחוטית של בזק האם לפתוח דרך הנתב או דרך החברה. ROTAL - RTA 1025W נ.ב האם לגבי הפקס צריך לפתוח פורטים גם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה כזו. חיברתי את הרשת האלחוטית באמצעות מודם כבלים של Motorola ונתב פשוט יחסית של Edimax. הגדרתי הכל כמו שצריך והרשת פועלת כרשת אלחוטית - אני מצליח להתחבר מהמחשבים לרשת ובניהול של הרשת אני רואה את הקליינטים כמחוברים, כך שהתקשורת הפנימית ברשת בסדר גמור. הבעיה היא שהרשת פשוט לא מחוברת לספק החיצוני, כלומר הראוטר והמודם לא מתחברים אליו, מסיבה שלא ידועה לי. הגדרתי הכל כמו שצריך (L2TP, קבלת IP אוטומטי, כתובת של הספק, יוזר, סיסמה וכו') ובדקתי כמה פעמים - כל מה שהכנסתי תקין ב-100%. חשוב לציין שבחודשיים האחרונים הרשת פעלה באופן תקין, אבל אתמול בשל ניתוק הראוטר מהחשמל היא הפסיקה לפעול ולכן נאלצתי היום להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות היו שמורות - כך שלא ברור לי מה ב…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Kfir2,

אני מתעניין בפתיחת חברת שרתים, התחלתי ללמוד קצת על הנושא, אבל יש כל כך הרבה סויגם שונים של חיבורי אינטרנט... אם מישהו מבין ויוכל להגיד לי על איזה חיבור כדאי ללכת שיכול לספק לפחות עד 10MB\s מהירות UPLOAD במחיר סביר. (עם כמובן אפשרות לשידרוג במועד מאוחר יותר)

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736935,00.html מה אתם חושבים? שלחתי אימייל ל012 למה לקוחות שמחוברים דרך הכבלים (HOT) לא מקבלים שום הטבה ועדיין לא חזרו אלי. שיחזרו לי תשובה אני יכתוב פה מה כתבו לי. דניאל.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by maor6,

שלום יש לי את התוכנה µTorrent היא טובה מאוד עכשיו מי שמכיר את התוכנה הזאת אם יש פורט תקין הוא מראה סימן V ירוק אז אצלי הוא לא מראה ירוק יש תמונה: עכשיו בשביל ליבדוק את הפורט בעוד דרך לא רק דרך התוכנה יש האתר שהוא מראה לך אם זה תקין: צוות האתר תקשיבו יש לי בעיה ואני ממש תקוע ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי.... יש לי מחשב חזק.. אינטרנט בזק ספק 012 מהירות 2.5 WINDOUS VISTA מודם נתב אלחוטי RTA 1025W

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by dudi1422,

שלום לכולם אני עובד על מחשב שמחובר לאינטרנט דרך שרת NAT איך אני יכול לדעת באיזה מימוש NAT משתמשים (סטטי, דינמי, חופף)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת גיגה בין הנייד שלי לנייח וזה לא מצליח נוצרת לי רק רשת 100mb מה יכולה להיות הבעיה שתיהם תומכים ברשת גיגה כרטיס הרשת בנייד: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet בנייח: realtek RTK8168B\8111B FAMILY PCI-E GIGABIT ETHERNET

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  17. היי, מעוניין לדעת האם נתב ‏Edimax BR-6204WG יכול לשמש כ-AP עבור נתב 3COM מסוג 3CRWE554G72T בעל אופציית WDS? תודה, איציק.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by menihen16,

שלום לכם.. יש לי שרת שמאוחסן אצלי בבית ומהירות ההעלאה שלי היא 75KB/S וזה ממש חלש...שרת 16 שחקנים של CS בקושי רץ שם.. רציתי לדעת אם שווה לי לשדרג לחבילת ה10MB של בזק (ספק+תשתית) ב150 ש"ח לחודש?. אני חייב מהירות העלאה גבוהה וזה חשוב לי מאד.! שמעתי שיש להם הרבה בעיות וגם לא בכל הארץ יש את השירות הזה(ד"א אני גר בעכו).. רציתי לדעת אם כדאי, ואם לא, מה הבעיות שיש לרשת ה NGN?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום. האם קיימת אפשרות להתחברות לכמה רשתות בו-זמנית בכדי לנצל את המהירות של שתיהן למהירות גבוהה יותר? לדוגמא, חיבור לרשת קווית ביתית ובו-זמנית חיבור אלחוטי לרשת אחרת. האם ישנה דרך לנצל את המהירות של שתיהן ביחד? ויסטה X64.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  20. יש לי DIR-655 אבל אחרי שראיתי את הביצועים של החדש אני מת לבדוק אותו. http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/chart,120/ מישהו יודע איפה ניתן לקנות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה עם ה wrt54gl. בתקופה האחרונה בתנור עושה קצת בעיות עם החשמל בבית ופעם בכמה זמן (כמה שבועות) יוצר מעין קצר בחשמל בבית והפחת קופץ. ברגע שזה קורה כל ההגדרות בראוטר מתאפסות והוא חוזר להגדרות ברירת המחדל, כמו לאחר שדרוג ה firmware (מותקנת עליו dd wrt). זה לא קורה אחרי הפסקת חשמל רגילה או אחרי ניתוק מהחשמל. מישהו מכיר את הבעיה? האם מייצב מתח כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6380&PHPSESSID=359961d7971d261bd99aff0330a66e90 יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. שלום יש לי ראוטר siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק. מאז שהחלפתי אליו יש לי בעיות בפתיחת פורטים. ניקח את slsk לדוגמא - הפורט האזנה בתוכנה מוגדר ל-45110. ניכנסתי בדפדפן להגדרות ראוטר (10.0.0.138), ושם תחת port forwarding הוספתי כלל כזה: External Packet Internal Host IP Address Protocol Port IP Address Port ALL TCP 45110 10.0.0.1 45110 אבל עדיין כשאני בודק מתוך סולסיק את הפורט, הוא מוצג כחסום יש למישהו רעיון מה אפשר לנסות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by malcolmx9,

קיבלתי נייד חדש עם וויסטה הום מותקן עליו, ואני לא מצליח לחבר אותו לרשת האלחוטית! אני לא כל כך מתמצא בוויסטה, אז הנסיונות שלי לסדר את הבעיה לא הלכו בצורה יפה. בחלון ניהול הרשתות בנייד, לא מופיעה שום רשת אלחוטית ויש איקס. הבעיה לא קשורה לטווח קליטה כי הנייד בדיוק ליד הראוטר, וגם לא קשור להגדרות הראוטר כי כל שישי מתחבר אליו נייד אחר לגמרי בלי בעיות. שמתי לב שבנייד עם הבעיה יש אפשרות של Network Discovery (ובעיקרון כמעט כל הקטגוריות תחת Sharing & Discovery) על Off, ואם אני משנה אותם ל-ON זה לא תופס ונשאר על OFF! במידה וזה קשור לעניין. מה עושים הלאה? אני משאיר כאופציה אחרונה להתקין XP, כי וויסטה עולה לי על העצבים... הנייד הוא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Access Denied,

איך אפשר להגדיר שיתוף מדפסת על נתב כאשר מחשב אחד (אליו מחוברת המדפסת) מחובר בקו לנתב ועוד שני מחשבים מחוברים אליו דרך WIFI?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  25. כחלק מעבודה שאני מכין בסמינר במימון אני צריך לבדוק עלויות של רוחב פס... בדקתי קניה של סיבים אופטים לאינטרנט. העניין הוא שהחיבור די יקר והרוחב פס לא ממש גדול... נגיד OC192 בעל רוחב פס של 9.6 גיגה. זה בסה"כ 9600 מגה לשניה וזה נותן רק 6,400 אנשים שיש להם מהירות של 1.5 מגה. ה OC192 עולה כ 2.5 מיליון דולר בחודש... אז מאיפה הרווח של חברות האינטרנט? כתובת האתר של מחירים של הסיבים: http://www.infobahn.com/research-information.htm

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים