רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 2 חדרים ובהם 3 מחשבים (2 ו 1) כיום יש לי ראוטר אחד שמוצי כבל אחד לכל חדר. כך ששני מחשבים מחוברים חוטית. איך אני מחבר מחשב נוסף כאשר אין לי תשתית של כבל רשת מהראוטר לחדר? האם ניתן לחבר בחדר עם שני המחשבים ראוטר נוסף לכבל רשת וממנו לצאת לשני מחשבים? איך עושים זאת מבחינת ההגדרות והאם זה יגרום לחלוקה של 50% למחשב בחדר השני ולשני המחשבים להתחלק 25% 25%? תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קראתי עליו קצת וכתוב שם 3 dbi אבל לא הבנתי שלוש DBI לשלושה אנטנות או שכל אנטנה נותנת שלוש DBI ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לחבר שני ראוטרים זהים - D-LINK 6850U על מנת לקבל קליטה טובה יותר בחדר השני. הראוטר הראשון נמצא בחדר אחד ומחובר ישירות דרך ה-LAN. אני מעונין לעשות את אותו הדבר בחדר השני, אשר נמצא רחוק מאוד מאותו ראוטר ראשון, ולכן גם אין אפשרות לחבר אותו ישירות. ממה שניסיתי עד כה נוצרו התנגשויות ולא היה ניתן לעבוד בו זמנית עם שני הראוטרים במקביל. נמצא על תשתית בזק. אשמח לעצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי ראוטר של בזק dsl650u ועוד שני ראוטרים שונים שמתחברים קווית לראוטר שלי ועכשיו לבעיה ברגע שחיברתי את הראוטר הראשון וממנו יצאתי עם עוד כבל למכשיר אז המכשיר עובד תקין הבעיה היא האותו מקום לפעמים יש גישה לרשת ולפעמים לא אותו דבר בראוטר השני שהוא מחובר לראוטר של בזק בצורה קווית ובתוך תוכנת המחשב יש תוכנה המצריכה חיבור לרשת יש גלישה ברשת והמחשב קיבל כתובת אבל התוכנה אומרת שאין חיבור לרשת איפה הטעות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להתחבר לשני ראוטרים דרך wireless בו זמנית? אפילו עם שני כרטיסים שונים? במערכת מובססת לינוקס open suse 11.3
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
o.k אז יש לי סיטואציה עם שני תחנות Win98 וחיבור ADSL עם Alcatel SpeedToch Home, דרך אחת זה להפוך את המודם של Alcatel ל Pro?! ואיזו המלצות יש לדרך השניה? (תוכנת Proxy/Gateway) משהו כמו WinGate?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית קווית בבית,רציתי לדעת אם יש צורך להצליב את הכבל בין השקע לראוטר,והאם מהשקע למחשב צריך לצאת כבל RJ45 מוצלב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום רכשתי שקע משולב לקו טלפון +חיבור לאינטרנט על טיח . שאלתי :כמה חוטים אני צריך בסה"כ ? מהו הסימן שלהם בכל נקודת חיבור? ומה ציבעם ?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני חדרים אצלי חוטית ברשת אחת דרך ראוטר (הכוונה שבחדר אחד יהיה ראוטר ובשני יהיה מחשב) קניתי מACE שני שקעי רשת שבהם מסומנים הכבלים (או התפסים של הכבלים) במספרים בסדר אחר משהו כמו 361.. (כנראה שהיה מוכן לרשת בחיבור מוצלב) אני רוצה פשוט שיהיה שני שקעים שמחוברים ביניהם בכבל רשת השאלה המאוד חשובה איך לחבר את הכבלים הקטנים! איזה צבע הולך לאן חבר אחד אמר לי שלא משנה באיזה סדר אני מחבר העיקר שבשני השקעים יהיו מחוברים באותו סדר.. כמה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
יש לי בבית כבילה בקירות של CAT6. קניתי שקעי גוויס RG45 CAT6 לקיר. קניתי ראשי RG45 CAT6 לצד השני, ייתחברו לראוטר/מתג. כמובן מדבר על רשת 1G. צריך את עזרתכם בחיווט החוטים בשקעים ובראשים, מוצלב/ישיר? וכ"ו
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שרת מדפסת . כי אם אני צריך להדפיס משהו אני חייב להדליק את המחשב המארח . אז אם קונים שרת מדפסת לא צריך להדליק את המחשב המארח וגם יש לי רשת די גדולה בבית . איך מחברים את שרת המדפסת לראוטר או למחשב ? המדפסת ליד הראוטר . המדפסת שלי היא Lexmark 8350 . ואיזה שרת מדפסת ממלצ לקנות .
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
OK, לפני הכל תודה למי שעוזר יש לי שתי שאלות שברצוני לשאול: 1. איך אני מחבר שתי מחשבים ברשת? ואיזה הגדרות צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שני המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שאני יודע אני שם כרטיס רשת בשני המחשבים ומחבר בכבל את שני הכרטיסים, עד כאן הכל טוב. אבל מה ההגדרות שאני צריך לשנות? איך אני משתף את האינטרנט בין שניהם? כל נושא ההגדרות אני לא יודע בכלל ואשמח אם מישהו יפרט לי עליו. 2. איך אני מחבר שלושה מחשבים ברשת? ומה צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שלושת המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שראיתי בדיון של Boomer, אפשר לחבר שלושה מחשבים בעזרת כרטיסי רשת, האם זה נכון? אם אני שם שתי כרטיסי רשת במחשב שלי ומכל אחד מוציא כבל למחשב אחר, החסרונות הם שהשתי מחשבים שמחוברים אלי ל…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
לא מצאתי שום התייחסות לנושא הזה בגוגל, כנראה שלא חיפשתי את המילים הנכונות... אני רוצה שיהיה לי מחשב שמחובר לאינטרנט עם uptime של 100% 24/7, ולשם כך אני רוצה שהוא יחובר במקביל לשתי תשתיות נפרדות - גם חיבור בזק וגם חיבור הוט - כך שאם באחת מהתשתיות תהיה תקלה זה לא יפריע לו ועדיין תהיה לו גישה לאינטרנט דרך התשתית השניה. הנחות יסוד: יש תשתית נפרדת לבזק ותשתית נפרדת להוט, כלומר בחדר יש 2 מודמים/ראוטרים עם "אינטרנט פעיל" בתוכם. יש מחשב עם 2 חיבורי רשת לצורך העניין (אם זה נחוץ). מה צריך בשביל להוציא את זה לפועל? מבחינת חומרה? תוכנה / הגדרות?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ראוטר שמשדר בתקן B ואני מעוניינת לרכוש סטרימר עם חיבור אלחוטי וממה שראיתי הם נמכרים בתקן N. השאלה שלי היא האם תהייה אי תאימות בין השניים או שאפשר לרכוש זאת שנפש שקטה??? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי לא מזמן להתגורר ביחידת דיור ואני מעוניין להתקין שם אינטרנט. ראיתי שיש שם לא מעט שקעי טלפון של בזק ונראה שגם היה חיבור של הוט. השאלה שלי היא האם זה אומר שהחיבור יהיה פשוט? האם צריך יהיה לערב את בעל הדירה (חיבורים בארון תקשורת וכו')?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין למעבר תשתית לבזק מהוט, בשביל פינגים יותר נמוכים ולהתחמק מעומס על התשתית, לפי הבנתי בהוט מחוברים הרבה שכנים על מקור אחד ובבזק זה יותר פרטני(?) עכשיו אני על מודם של מוטורולה בהוט ו-12MB אני מתעניין ב15MB של בזק, צריך לבקש מבזק מודם מסויים או חיבור? חייב להיות קרוב למכרזיה?? אני רואה שבמקום מסויים אנשים מקבלים פינג של 4MS יציב בארץ לעומת זאת אני מקבל בין 10 ל 15MS ב4 HOPים. באמת תשתית בזק עדיפה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי די מורכבת, ואני כבר לא יודע מה לעשות, חוץ מלקרוא לטכנאי :\ יש לי בבית 3 קומות, בקומה הראשונה יש מחשב שדרכו מחוברים שני מחשבים ע"י ראוטר אלחוטי, אני נמצא בקומה האחרונה (שלישית). בקומה השניה יש מגבר לראוטר, ועכשיו קניתי עוד מגבר כדי להשים גם בקומה השלישית (חדר שלי) כדי שאני אוכל לקלוט טוב יותר ב-PS3, עכשיו אני מקבל 56% ואני רוצה שיהיה לפחות 80% קליטה. יש לי כמה שאלות: 1. כיצג אני גורם למגבר לקבל אות (קליטה) מהמגבר הראשון, או שאני צריך פשוט להגדיר אותו בראוטר? 2. אני אוכל לעשות את זה לבד, או שזה מסובך מדי ועדיף לקרוא לטכנאי? ראוטר - Level One. המגבר השני שנמצא בקומה השני של TP-LINK. המגבר החדש בקומה השלישית של EDIMAX LEE 802. אני מקווה שהבנתם פחות או יו…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחדשתי בנייד חדש ורציתי לדעת את האופציות שלי להתקשרות לאינטרנט הבנתי שיש כול מיני דרכים חלקם אלחוטיות גם.. אשמח לשמוע על כול דרך התחברות בפרט תוך כדי התיחסות ליתרונות וחסרונות שלה על פני האחרת שיקולים כלכליים, שיקולים של נוחות וכו' תודה מראש, יוני!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נכון להיום החלפתי את ה "Switch" הקודם שלי (Dynamode 10/100 Ethernet) ל Switch מדגם CenterCOM FS708. את הDynamode חיברתי בצד השני של החדר עבודה עם כבל STP Cat. 5 באורך של 25מ' בערך.... ו....ה Switch לא מתפקד! בדקתי חיבריות בעזרת Network Tester ויש קשר של כל השמונה גידים! החלפתי את ה Switch ב Hub 10Mbps (וכמובן שיניתי את ההגדרות של המחשבים שמחוברים באותו מקום ל 10Mbps) והפלא ופלא העניין עובד...! אז בהתחלה היה נחמד לעבוד בשעות הראשונות על 10Mbps, אבל מה קורה שרוצים להעביר כמויות גדולות של מידע? (כמה ג'יגות!) ב 10Mbps, הקשר מתנתק כל כמה זמן והעברה לא מתבצעת המלואה..... להזכירכם מדובר בבית שלי,אדם פרטי, אין לי Cisco Switches or Giga Ethernet וגם אין לי כסף לכזה דבר....…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני חיברתי תמחשב שלי אם כרטיס רשת למחשב נייד אם כרטיס רשת (חיברתי בינהם אם קבל רשת ממחשב למחשב) אני רוצה להעביר חומר מהמחשב שלי למחשב הנייד....... מה אני אמור לעשות מכאן? איך אני מעביר חומר? מי שמבין בבקשה לעזור לי בדחיפוווות בתודה מראש adap-pc
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני עושה NETSTAT אני מקבל המון חיבורים לא מזוהים, עם שרתים לא מוכרים, לדוגמה: TCP 192.168.1.104:49157 ec2-50-17-221-134:http CLOSE_WA TCP 192.168.1.104:49195 baymsg1020118:msnp ESTABLISH TCP 192.168.1.104:53102 channel-120-125:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53115 www-12-01-ash4:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53574 bru01s01-in-f101:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53603 bru01s01-in-f101:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53723 94.245.117.47:http CLOSE_WAI TCP 192.168.1.104:53831 server-216-137-57-219:http TIME TCP 192.168.1.104:53892 192.168.1.1:5431 TIME_WAIT רציתי לדעת איך אפשר לברר מה כל אלו, יש דרך לברר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
טוב אז שמתי לב שבזמן האחרון האינטרנט שלי לא במיטבו. עשיתי NETSTATS וגיליתי שיש לי כמה חיבורים של משהו לא ידוע בשם UNISON. הייתה לי תוכנה כלשהי שנקראת "UniFS Click-2-Play File System" ובכן, מחקתי אותה והחיבורים עדיין נשארו קיימים. מה אפשר לעשות בנידון? איך אני מעיף אותם לעזאזל? ומה זה בכלל UNISON?!?! http://img168.imageshack.us/img168/2126/22591507.png תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום עד היום היו לנו 2 מחשבים שהיו מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב ובגלל קנית מחשב ניד חדש החלטנו לקנות ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לחבר את המחשב המרוחק מהראוטר בעזרת הקבל רשת מוצב שיש לי או שאני צריך כבל רשת רגיל?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הראוטר שלי ובנוסף גם את המודם? פשוט אני רואה שם בחיבור הראשי אצלי רק : Realtek RTL8168 ויש המשך. זה בחיבורי רשת אצלי, ואני למעשה חושש שבגלל ההגדרות האינטרנט שלי איטי, ז"א לא בגלישה אלא בהורדות עצמן. כנראה שהראוטר לא מוגדר במחשב הראשי אצלי, כי הכל פועל במחשב הנייד ויש אינטרנט. אבל מוזר, לא מוגדר אצלי השם של הראוטר ולא המודם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-