רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום החלפתי את הראוטר הישן של TPLINK כי שידרגתי ל40 מגה. קיבלתי את הראוטר הזה מבזקסטור. הבעיה שאני לא יכול לחבר את המדפסת האלחוטית כמו עם הראוטר הקודם . מדפסת HP 3050. אני שם במדפסת להתחבר ואז לוחץ על כפתור WPS בראוטר ופשוט לא קורה כלום, ובהגדרות הראוטר אין מקום להכניס PIN של מדפסת כדי לחבר ביניהם. עברתי על מלא מדריכים וכלום!!! יש מישהו שיודע מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום אנשים המחשב בן 4 שנים מחשב יחיד בלי ראוטר. אינטרנט : בזק + בזק בינלאומי בחודש האחרון יש תופעה מוזרה: אחרי יום וחצי בערך כשהמחשב והאינטרנט עובדים אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד כלום בביטורנט. החייגן עובד ובכל זאת אין תזוזה. גם כשאני סוגר את החייגן ומפעיל את החייגן מחדש - אין גלישה. התקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס רשת - לא עזר. כדי לגלוש שוב אני חייב לעשות ריסטרט למחשב. כאילו כל יום וחצי אני חייב לעשות ריסטרט כדי שיעבוד האינטרנט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בחודשים האחרונים אני נתקל שוב ושוב בלקוחות שלי שלא מקבלים אימיילים כבדים (5 מגה וכדו') שאני שולח להם. יצויין כי האי מייל לא חוזר אלי ואף לא הודעה שהאי מייללא נשלח היטב. הלקוחות הם אנשים שתמיד קיבלו ממני אי מייל ואין שום בעייה בשליחה (טעות בכתובת וכדו'). גם אני לא מקבל לעיתים אי מיילים שאחרים שולחים לי. למשל היום, שלחו לי מבזקאינט אי מייל והוא לא הגיע לאאוטלוק אקספרס 6 שלי. לוואלה הוא כן הגיע! האם זה מוכיח כי יש בעיות עם השרתים של נטויז'ן. אני חושד בכך הרבה זמן. דיבוריי עם נטויזן לפתרון הבעיה לא עוזרים.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שיחקתי עם הנתונים של הנתב שלי, וכניראה ברוב טיפשותי חסמתי את הגישה אליו דרך ה WEB שאלתי היא איך לגשת לנתב שלא דרך האקספלורר? יש לי נתב linksys wrt54g
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני לא בטוח שכאן זה המקום המתאים להצגת הבעיה אבל אנסה: יש ברשותי שלושה מחשבים עם win xp pro שמחוברים לשרת win server 2003 sbs כקליינטים. הכל תקין , עובד , חוץ מבעיה אחת קטנה: רק במחשב אחד כשמכבים אותו ומדליקים מחדש כונן הרשת שהיה מחובר מתנתק וצריך להיכנס שוב לשרת ולהגדיר אותו מחדש.במחשבים הנוספים הוא לא מתנתק וממשיך להיות מחובר. השאלה היא מה כדאי לבדוק כדי לאתר מהיכן מגיעה הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נתב חזק יחסית, הנתב שיש ברשותי כרגע לא מספק אותי ונותן קליטה חלשה מאוד לחדר חיצוני בבית. הנתב שיש לי כרגע הוא Rotal RTA 1025W. אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מה טווח המחירים, אז אשמח אם תתנו לי נתבים מכל קצבות הסקאלה. כמו כן חשבתי אולי לקנות פשוט מתאם אלחוטי חזק יותר, למרות שמה שיש עכשיו הוא די חזק ומגיע עם אנטנה, אבל עדיין מקבל קליטה חלשה מאוד. תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שיש את הדרך הרגילה אבל זה מיתאפס כל ניתוק ... האם יש דרך אחרת ? כולל מה שיורד למחשב כתוצאה מגלישה לאתרים וכדומה..
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום! אני רותה לספר לכם סיפור קטן, ובסוף הפתעה טוב, אבא שלי בא אלי עם הצעה להתחבר לחבילה של yes@wow ברוחב פס של חצי מגה. ככה אני מוסיף לתשלום חודשים של 250 ש"ח ל-yes עוד 100 ש"ח, כולל תשלום לבזק ולבזק בינלאומי כספקית. המודם בא בהשאלה. בגלל שקראתי פה סיפורים בפורום (athlon), חששתי שהם יביאו לי מודם יד שניה. אז כששאלתי את הבחור שדיבר עם אבא שלי, הוא אמר שהוא לא יכול להתחייב שהמודם חדש ושהוא לא יודע של איזו חברה. כשאמרתי לו שאני מעדיף לקנות מודם לבד הוא אמר שבזק היא היחידה בעלת רשיון ממשרד התקשורת להפיץ מודמים ADSL או משהו כזה. מה שחשוב הוא שהוא אמר ושאם אני רוצה לקנות מודם לבד אני אצטרך להביא אותו אליהם לבדיקה. השאלה שלי היא, חוץ מהעיניין של המודם יד שניה (כי הוא כבר שיכנ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת עם 4 חוטים לבין 8 חוטים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון עברתי לחייגן, הדבר פתר לי בעיית פינגים גבוהים, והתנתקויות רבות שהיו לי בחיבור רגיל, אני נמצא בכבלים, ערוצי זהב, עם בזק בינלאומי 1.5 מגה. הבעייה היא שאני יכול להתחבר בחייגן רק כאשר הפיירוול מופעל, יש לי לצורך העניין WIN XP עם SP2, ואני רוצה לעיתים להתחבר ללא פיירוול, אז מה אני יכול לעשות כדי לבטל את הפיירוול ולהתחבר עם החייגן למרות הכל..? תודה מראש על העזרה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להרחיק רשת אלחוטית לחדר שאליו מגיעה הרשת דרך נקודת חשמל.האם אפשר לחבר מרחיק ערוץ (למשל) על היציאה של הרשת שיוצאת מנקודת החשמל בכדי לקבל רשת אלחוטית באותו חדר .
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ במחירים האלה שכדאי לשקול כולל הזמנה מחו"ל? בסגנון של ה E4200 של לינקסיס....... מה מומלץ חוץ ממנו? שיהיה אמין יעבוד טוב וטווח חזק. ( אין לי ברירה הוא יושב בממ"ד בקירה של 4 חדרים..... אבל רוב בקווי, רק סלולורי ומחשב נייד באלחוטי) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס רשת שמחבר למודם וכך אני גולש באינטרנט. עכשיו, הייתי רוצה לחבר עוד כרטיס רשת למחשב , כדי שכך אני אוכל לחבר את הפלייסטיישן 2 שלי למחשב ולשחק ברשת. רציתי לדעת קודם כל: האם אפשר לחבר 2 כרטיסי רשת? כמו כן , איך מתקינים דבר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת ומכיוון שאני יודע שהכל של הרשת עובר דרך מקום שבו אני יודע שיש השרעה חזקה מאוד חשבתי שהדבר הוא אחד הגורמים להפרעות (הרשת עבדה מצויין עד השבוע שבו גם הכבלים התחילו לעשות לנו בעיות ואמרו לנו שהבעיה שם היא ההשרעה). אם כן מה אוכל לעשות עד שנבנה ארון תקשורת חדש?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר תמיד למודם (כבלים) ולמחשב נייח. אבל רק במקרים מסוימים ארצה שהוא גם ישדר באלחוט. אני מנסה להימנע משימוש בשידור אלחוטי כשלא צריך אותו (רוב הזמן). האם ניתוק האנטנות מהראוטר בהכרח אומר שאין שידור ? האם יש ראוטר שניתן לשלוט על השידור במתג או בתוכנה (ללא צורך בניתוק אנטנות) ?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איך להפוך את ה- HOTBOX מנתב למודם בלבד (Bridge): 1. נכנסים לממשק הנתב בכתובת הזו: 192.168.1.1 או: 192.168.100.1 2. מכניסים שם משתמש admin וסיסמה admin 3. תחת לשונית Status מופיעה קטגוריית Bridge Mode, לוחצים עליה. 4. מסמנים ב- V את האפשרות: "Activate Bridge Mode" ולוחצים על Apply. * לאחר מכן ה- HOTBOX יאפס את עצמו ולאחר האיפוס הוא יתפקד כמודם בלבד. איך להפוך את ה- HOTBOX ממודם לנתב: 1. לוחצים על כפתור הריסט שנמצא מאחורי הנתב במשך 10 שניות. * לאחר מכן ה- HOTBOX יאפס את עצמו ולאחר האיפוס הוא יתפקד כנתב. ** אפשרות זו ניתנת לביצוע אך ורק אם כלולה לכם בחבילה "הרשת האלחוטית". בהצלחה!
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי. נגיד והגדרתי את המצלמה הנ"ל לעבוד ברשת האלחוטית אצלי בבית, והיא מקבלת כתובת רשת פנימית 192.168.1.1 איך אני יכול להתחבר אליך מחוץ לרשת ? כלומר, מהמשרד לראות מה קורה בבית ? יש לי ראוטר וכתובת IP חיצונית, איך אני מבצע את הניתוב אליה ? תודה לעוזרים.. אסף.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן- אני כרגע עומד לשדרג את התשתית שלי ורציתי להתייעץ אתכם כדי למקסם אפקטיביות: יש לי מודם+ראוטר AMBIT של HOT בתקן G, עם TPLINK WR941ND בתפקיד REPEATER (אני מנחש שעקב המוד הוא משדר גם כן בG). תשתית של הוט במהירות 12 מגה (רק בקווי), כשבWIF יש בערך 4.5-6 מגה במרבית הדירה, מתכוון לעבור ל30. הבעיה: דירה באורך כ20 מטר מקצה לקצה עם קירות בטון כשחלק מהם קירות מקלט עבים במיוחד. הAMBIT יושב בקצה אחד, והTPLINK יושב באמצע. המטרה היתה שיגיע באופן טוב גם לקצה השני אך זה לא קורה- הוא מגיע באופן מינמלי ומאוד לא יציב (מראה שיש חיבור למכשיר אך אין גישה לאינטרנט בכמחצית מהמזמן). המטרה שיהיה WIFI יציב מספיק לגלישה לחדשות ומיילים בכל רחבי הדירה. האופציות: 1. לשדרג את ambit להוט…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת אני אוצה לרכוש את הנתב לעיל במחיר המצויין 1) האם מומלץ על נתב זה במחיר הנ"ל? לא מצאתי שום פירוט בסטיקי 2) אם לא, על איזה נתב אתם ממליצים במחיר הזה מקסימום? 3) אני צריך גם כאטיס רשת אלחוטי טוב עד 90 ש"ח אשמח להמלצות תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. הסיפור הוא כזה, אני מנסה להתחבר דרך המחשב הנייד שלי בעזרת כרטיס רשת (usb של tp-link) באופן אלחוטי, הכרטיס רשת מזהה את הראוטר אך אין ״גלישה״ כלל. על האייקון של האינטרנט פעם רשום ופעם לא - ״the DNS server isnt responding". דרך האייפון (5) והמחשב הנייד (מקבוק אייר) אני כן מצליח להתחבר ולגלוש. אני מבין שיש כאן איזשהי בעיה בהגדרות הפנימיות של הראוטר (שאופס ע״י reset) כי קראתי באינטרנט שזה עזר למישהו אך לשווא. חשוב לציין שאני מקבל את האינטרנט דרך כבל רשת של hot של בעל הדירה שלי והראוטר שייך לבזק (עדיין משלם עליו שקניתי לפני שנה וקצת והדגם שלו הוא: D-Link 2760u E1). אשמח מאוד לעזרה, אלירן. * כרטיס רשת אלחוטי - tp-link wn722n (קישור - …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-