רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד נייח ומחשב אחד נייד, אני מחובר לאנטרנט דרך בזק עם מודם PPPoE וחייגן אני צריך קליטה בטווח של כ-15 מטר עם קצת הפרעה של קירות. אני רוצה להיות מסוגל לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים בלי שהעסק יקרוס. שני ראוטרים שראיתי: Edimax BR6204WG WRT54GLוLinkSys האם אחד מהם יענה על הדרישות? כמה מסובכת ההתקנה של כל אחד מהם? אם יש לכם הצעות נוספות אני מוכן לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אתמול הרגשתי האטה רצינית באינטרנט שהפסקתי לגלוש, לא הצלחתי להבין למה והדבר היחיד שעלה לי לראש זה שמישהו פרץ את הסיסמא של הראוטר שלי ומוריד דרכי. יש דרך לגלות אם מישהו גולש על חשבוני?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחרי שידרוג ל4 בבזק בינלאומי הגיע הזמן לשדרג ל4 בבזק.. אז שודרגתי מבחינת בזק לחבילה. הבעיה שרק ביום ראשון הקרוב טכנאי שלהם יבוא לסדר את התשתית שהייתה עד עכשיו 2 מגה. נאמר לי שזה לא קשור לבית שלי וזה יותר בכיוון השכונתי.. זה נורמלי הדבר הזה? כל אחד שמשדרג עובר כזה דבר? ואחרי שהטכנאי יעשה את עבודתו ..פתאום יהיה לי 4 ? אני אצטרך לעשות משהו מיוחד או שזה אוטומטית ? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני זוכר שדיברו פה פעם על תוכנה\שירות שבעצם נותנים לך כתובת שתנותב כל פעם לאיפי העדכני שלך ניסיתי לחפש ולא מצאתי אז זה כל כך, אני אשמח אם מישהו שמבין על מה אני מדבר יעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב, הייתה אתמול הפסקת חשמל של שניה... שני המחשבים פעלו (לא עשו משהו,סתם פעלו) אחרי שחזר החשמל המחשב עם XP הצליח להתחבר אבל המחשב עם ויסטא לא הצליח... ניסיתי להתחבר ישירות למודם-לא עוזר... החיבור מופיע כlocal only ואי אפשר לגלוש ניסיתי לעשות PING לגוגל הוא אפילו לא מזהה את ה hostname כשזה דרך הראוטר אני רואה לפעמים הודעה שהחיבור בסדר אבל עדיין אי אפשר להיכנס לאינטרנט ואפילו לראוטר עצמו (192.168.1.1) ניסיתי את כל הפורטים על הראוטר, ניסיתי להחליף כבלים- לא עזר יש למישהו רעיון?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 16:01:49 נפתר...עברתי על הרשימה של הסרביסים ומשומה זה שאחראי על IPV6 היה כבוי הפעלתי,ריסט והאינטרנט עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים הרוטל שבזק הביאו לי לפני פחות משנה התחיל לעשות בעיות כאשר הוא מוגדר כראוטר והתומכים של 166 אמרו שהאפשרות היחידה זה להחליף אותו. כרגע אני עובד בבית עם קונפיגירציה של הרוטל 1320 שמוגדר בראוטר ומחובר לסוויצ' ומשם ל 3 מחשבים. חשבתי להחליף את המודם ומבקום להישאר עם חיבור סוויצ' לבקש מהם את הראוטר שהם מביאים. הבנתי שיש כמה דגמים בבזק השאלה מה הכי מומלץ לקחת מהם או שאם בכלל עדיף לקבל מודם חדש במסגרת האחריות ולקנות ראוטר. כרגע אין לי שימוש ברשת אלחוטית אבל עוד כמה חודשים יש תכנון להביא לבית מחשב נייד או שתים ואני צריך את האופציה פתוחה אז מה ההמלצה שלכם ראוטר בזק או מודם + ראוטר אחד?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ראוטר 6204 של EDIMAX בשביל להתקין אני אותו אני צריך להיכנס לכתובת 192.168.2.1 שמוגדרת כברירת מחדל אתמול הצלחתי להיכנס לא סיימתי תהתקנה כמו שצריך היום אני לא יכול להיכנס בכלל לכתובת הIP מה לעשות?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה צריכת החשמל של מודם הכבלים, המספק שרותי טלפון? בהנחה ש-1 קוט"ש עולה כ-57 ש"ח, מה עלות הפעלת המודם בחודש?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבריה, איך אני מגדיר אבטחה בראוטר 3 com ולשאר המחשבים המחוברים ברשת? כמו כן איני מצליח להתקין אנטי וירוס למחשבים המחוברים ברשת אודה למי שיתן לי לינק למדריך ואו הסבר הגדרות הן לוינדוס אקספי וכן לוינדוס ויסטה תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר שנוסף מחשב אלחוטי לבית, הגיע הזמן לאבטח את הגלישה קראתי בסטיקי שמומלץ להשתמש בהצפנת WPA2, כאשר הגעתי לממשק ההגנות בנתב יש מספר אפשרוית. באיזה הצפנה אני בוחר ? יש כמה סוגים של WPA2 כפי שניתן לראות גם שאני בוחר ב PRE SHARED KEY הוא נותן לי לבחור שני אופציות שהם -TKIP ו AES - אין לי מושג מזה אומר להלן התמונות: הודה לעזרכתם איך להגדיר בדיוק הצפנה מהסוג הזה. נ.ב - האם הוספת MAC FILTER תורמת להגנה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום האם קיימת תוכנה אשר מזהה את הרכיבים (מחשב, נתב, מדפסת וכיוב')ברשת וממפה אותם? אם כן, אשמח לקבל פרטים עליה. תודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל, חיברתי וניתקתי כמה פעמים.. עשיתי ריסט ניקתי רגולות וכל דבר אחר שהיה בעזרת תוכנות. ועדיין יש את התופעה. יש להזכיר שהתופעה התחילה רק מהצהריים... אני בבזק וברק 013-נטוויז'ין אתרים ישראלים כמו YNET, NANA, וכו' עובדים מהר ומעולה. אין בעיה להיכנס אליהם. נניח למשל עכשיו: יש פאקים לGMAIL. לא מצליח להיכנס. מקודם היה פאקים לויקיפדיה, ואחרי שניתקתי וחיברתי הסתדר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר אל המחשב שלי ב remote desktop מחוץ לרשת שלי ללא הצלחה. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3889 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר, אך לא מחוץ לרשת שלי. בתוך הרשת אני נותן לו את הכתובת שהנתב מחלק לו... זה עובד. מחוץ לרשת אני נותן לו את הכתובת שבנתב מצויין ככתובת חיצונית בצורה הבאה: xx.xxx.xxx.xxx:3889 הפיירוול WIN XP לא מופעל. לא ברור לי מה אני מפספס פה. אשמח לעזרה. תודה מראש - גדי.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PR ובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקע צימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודד אבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולה עכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחים הראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישן אין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ? ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ? תודה מראש על העזרה עידן.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 קומות בבית. הראוטר המודם והמחשב הראשון נמצאים בקומה העליונה (המחשב מחובר בכבל לראוטר) והמחשב שנמצא בקומה התחתונה לא קולט את הרשת של הראוטר מלמעלה. מה אני יכול לעשות כדי שתהיה קליטה גם למטה (אולי להוציא מהראוטר אנטנה עם כבל של 10 מטר למטה נגיד...) תודה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בדגול יש לי בבית שני מחשבים פעילים 24/7 שאחד מהם מחובר דרך אלחוט והשני מחובר קוי לנתב של 3COM בנוסף אליהם יש שלושה מחשבים שיהיו פעילים בצורה מאוד חלקית דרך חיבור קוי שלא ידרשו יותר מידי, הבעיה שאני נתקל בא בימים האחרונים היא בעיות מאוד רציניות מנתב אשר מתאפס ומנתק כל כמה דקות (משהו כמו חמש) לאחר ניסיונות לסדר את המצב לא הצלחתי ולמצוא עדכון תוכנה גם לא ממש עבד לי. השאלה שלי היא כזאת... עדיך לי לקנות את אותו נתב ולהמשיך את המסורת או נתב אחר ? אם כן על איזה נתב אתם ממליצים ? חשוב לי מאוד שיהיה עם פייראול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב של LevelOne דגם 3408. הייתי מחובר ב- ADSL במשך לעלה משנה והנתב עבד ללא בעיות. לאחרונה עברתי לכבלים ומאז החלו בעיות עם הנתב - תקיעות, ניתוקים, גלישה איטית וכו'. פניתי ליבואן שהודה שאכן לדגם הספציפי הזה יש בעיות עם L2TP/PPTP. האם מישהו נתקל בבעיות כאלה? היתכן שחיבור אינטרנט ללא חייגן יפתור את הבעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-