עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מנסה להגדיר נתב WR841ND כAP לנתב הראשי מדגם D-Link 2760U. ב841 סימנתי WDS בהגדרות הWIRELESS ועשיתי SITE SURVEY כדי לשייך אותו אל הDLINK. השאלה עם בDLINK גם יש צורך לשנות משהו בהגדרות כדי שיאפשר ל841 להתחבר אליו בWDS ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by WarNet,

היי, אני מחובר דרך בזק+בינלאומי.(2.5M) יש לי שני שקעים לחיבור טלפון. אחד בסלון והשני בחדר. המחשב מחובר לנתב שמחובר בחדר. קניתי PS3 שמחוברת לטלויזיה בסלון והאינטרנט האלחוטי עובד לאט. אז האם זה אפשרי לחבר נתב נוסף בסלון שאליו יחובר ה-PS3. תודה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by kalda01,

יש לי היום מודם של בזק (ADSL2) ונתב אדימקס 6524. מאחר וחסרות לי כניסות קוויות, עלה בדעתי להשתמש במודם-נתב DLINK 2560U (הנתב הישן שקבלתי מבזק) כמודם בלבד ושהאדימקס ימשיך להיות הנתב האלחוטי ושרת DHCP. איך מגדירים את הDLINK שיהיה מודם בלבד? אם אבטל בו את פונקציית הDHCP והWIRELESS, ואגדיר התחברות WAN ידנית, זה יספיק ? אני לא רוצה לשנות כלום באדימקס ורק לחבר את הDLINK שיתפקד כמודם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים. הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL. אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום. האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT? תודה , יובל

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by aviv88,

לא מבין גדול בנושא, אשמח לעזרה. אני מחובר עם מחשב שולחני ל ADSL עם מודם + ECI 312 , בעל חיבור רשת אחד בלבד. עכשיו אני צריך נתב כי יש צורך בחיבור התקן נוסף לרשת . הכל קווי, לא מעוניין באלחוטי. אני עדיין רוצה ב Windows להתחבר עם החייגן, כך שאוכל להחליף IP מידי פעם. אז מה אני צריך לעשות ? לחבר את הנתב למודם, וכך לשמור על החייגן ב Windows , אבל זה עוד באלאגן על השולחן, עוד מכשיר וכבלים, תופס עוד חיבור לחשמל... - או מצד שני לוותר על המודם + ECI 312 , ולהשתמש רק בנתב. הבנתי מהתומך בבזק שבאפשרות האחרונה מכניסים שם משתמש וסיסמה בנתב וכל הזמן אתה מחובר, כך שהחלפת IP לא תהיה בשליטתי. השאלה אם התומך צודק, או שבאמת אפשר לשמור איכשהו על החיין ב Windows ... או שלא הבנתי משהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kalda01,

האם ניתן לחבר נתב TP-LINK 941 כרפיטר מול HOTBOX של הוט ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by kalda01,

עשיתי נסיון לחבר TPLINK WR941ND כנתב משני מול נתב ראשי DLINK 2560U באמצעות WDS. פעלתי לפי מדריך שהיה לו איזכור בלא מעט שרשורים בפורום הזה. עושה רושם שהחיבור נוצר, כי אני מצליח להתחבר ממחשב נייד אל ה941 וגם מצליח לעשות פינג אל הDLINK. הבעייה שאני לא מצליח להיכנס אל הממשק של הDLINK. מודיע לי שהדף לא נמצא. אם אני מחבר את שני הנתבים בכבל רשת אז אין בעייה לגשת לממשק של הDLINK. יש למישהו רעיון מה הבעייה ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by kalda01,

יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כרגע יש לי סוויץ' שמחוברים אליו 6 מחשבים, ובכבל אחד מחובר לראוטר. האם אפשר לחבר סוויץ' לראוטר בעזרת שני כבלים על מנת להימנע מצוואר בקבוק? כלומר - ערוץ עולה וערוץ יורד בנפרד, או שני ערוצים מקבילים. תודה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by zaviv,

יש לי כיום סטרימר שיושב בסלון ומחובר ישירות לראוטר 3COM המחשב שלי ישן ויש לו יציאת כרטיס רשת 10/100 מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש כמובן עם יציאה 10/100/1000 הנה מס' שאלות: 1.לסטרימר שי תמיכה ברשת גיגה מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יחובר לסטרימר ויקבל רשת גיגה האם להחליף ראוטר שתומך ב- 1000 או מישהו זרק ואמר לי שאפשר לקנות SWITCH וזה בכלל לא קשור לראוטר אשמח להבהרות מה לקנות והיכן ומה הפיתרון

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

דיברתי עם סלקום פייבר והם אמרו שצריך לקנות ראוטר פרטי. הדרישות: יציאת רשת WAN 10Gbps יציאת רשת LAN 2.5Gbps חיבור אינטרנט PPPoE ו-IP אוטומטי (DHCP) תומך NAT ו-IP אוטומטי (DHCP) מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לקנות שיענה לדרישות?

13. שלום לכולם, סוף סוף הסיבים הגיעו אליי והתחברתי היום, הציוד שסופק לי ע"י סלקום הינו: Sagemcom Fast5657IL האם יש צורך לשנות הגדרות? או פשוט להשאיר את ההגדרות הקיימות? האם יש המלצות אחרות שלא חשבתי עליהן? האם להיאשר עם הציוד הקיים או להוסיף/להחליף? (כרגע שלושת החיבורים הפנויים מספיקים לי ואין לי צורך בחיבורים פיזיים נוספים) תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by drumtroll85,

מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. אהלן יש לי חבר ששואל את השאלה הבאה: יש לו בזק בינלאומי ותשתית HOT עכשיו יש לו 100 מגה והוא אומר לפעמים הוא מחווה איטיות בגלישה והוא רוצה לעבור לחיבור עם חייגן השאלה מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקבל עד 100 מגה עם חיבור עם חייגן?כי אמרו לו שאין מצב לקבל 100 מגה עם חיבור עם חייגן אם כן מה המהירות המקסימלית שאפשר לקבל?והאם זה יעבור לעבור לחיבור עם חייגן?לא כלכך אכפת לו אם הוא יוריד את זה ל 50 מגה או פחות תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני משתמש בראוטר אלחוטי של לינקסיס WRT54G יש לי ניתוקים מהאינטרנט, הכל פשוט מתנתק ואז אני נכנס להגדרות של הראוטר ואז משם אני מתחבר שוב ברוב הפעמים זה פשוט ישר מתחבר שוב ולא עושה שום בעייה לפעמים לוקח לזה כמה דקות ורק אז זה מתחבר כרגיל ממה זה יכול להיגרם? תעזרו לי לסדר את זה בבקשה אני לא מבין בכל הקטע של תקשורת תודה טל

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבים המחוברים לראוטר/מודם ADSL אדימקס. הרשת הביתית עובדת מצוין, וכך גם שיתוף האינטרנט. על אחד המחשבים התקנתי מתאם בלוטות' בחיבור USB, מתוצרת CSR, שמגיע עם תוכנה של WINNCOMM גרסה 1.4.1. בנוסף, יש לי פאלם Tungsten|T3, עם בלוטות'. הצלחתי ליצור קישור בין המחשב לפאלם, לצורך סנכרון. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לחבר את הפאלם לאינטרנט. לפי ההוראות של התוכנה, צריך להגדיר רכיב של גישה לרשת באמצעות התוכנה, ואז להגדיר שיתוף אינטרנט, וזהו. הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לאינטרנט, ומרוב בלגן פה קצת התבלבלתי. אז ככה: יש לי את חיבור ה-LAN הרגיל, שהולך לראוטר. התוכנה של הבלוטות' יצרה לי עוד חיבור, בשם Bluetooth network. בצד של הפאלם יש לקוח את'רנט, על פ…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by 34N1A1N79,

היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?

19. Started by jetman,

שלום חברים, בחור מבזק סיים את שלו ויש לי עכשיו 4 שקעים שלהם, ב2 מהם יש פיצולים, ל2 חוטים ול3 חוטים בראשי, מה הדרך הכי מומלצת לחיבור? פרט לאזיקון לפי החור בקופסה לכבל? הלחמה? או חיבור הברגה נפרד וממנו רק 2 חוטים בודדים לחיבורי ההברגה בשקע? תוודה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש אפשרות שאני יכול לחבר פלייסטישן2 (שלי) לאינטרנט..? ואם כן אז איך ..? תודה מראש לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. האם מישהו יודע האם חיבור פקס דרך קו אינטרנט ללא קו טלפון אפשרי?

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  22. Started by aharon.lev,

שלום לכולם! אני צריך לחבר פקס וקו טלפון קיים של בזק, יש לי מדפסת עם פקס ואני כבר יודע איך לחבר את המדפסת לחיבור הטלפון שבקיר ולחבר טלפון למדפסת, השאלה שלי היא כזו: איך אני משאיר את הפקס פועל תמיד בלי שזה יפריע לקו הטלפון? (כשהפקס מחובר לא ניתן להתקשר לטלפון) אני לא מעוניין לרכוש קו נוסף מבזק ופתרונות של פקס באינטרנט לא מתאימים לעסק ביתי. הבנתי שיש אפשרות של השהיה של הפקס לכמה שניות כך שתתקבל קודם שיחה ואז תעבור לפקס או משהו כזה. מישהו יודע אם זה קים ואיך מגדירים את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by Lotar_88,

שלום לכולם יש ברשותי פקס מסוג Samsung scx-4521f באיזה דרך אני יכול לשלב את הפקס והטלפון על הקו הבודד שלי? יש לי גם אינטרנט על הקו הזה האם הדבר אפשרי תודה רבה לכולם ואני מקווה שלא נצטרך לעשות עוד קו

• 6 תגובות
    • 22.6k צפיות
  24. Started by lunar43,

שלום. האם יש שלוחה של טלפון אלחוטי עם יציאה לכבל טלפון עבור פקס. תודה

• 4 תגובות
    • 8.1k צפיות
  25. Started by dudued,

חיברתי רשת בבית בין שני מחשבים והרשת עובדת ! כלומר ניתן להעביר קבצים בין מחשב אחד למחשב שני ואף להדפיס באותה מדפסת. איך אני אמור להגדיר צורב משותף ( עשיתי SHARING ) - אני משתמש בNERO

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.