עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם ! לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח... כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אחרי שנתיים שהאיתי בNETVISION עברנו לאינטרנט של 012 דרך HOT, עכשיו הם חיברו מין מכשיר מוזר שמיתחבר לכבלים ומודם של 012 שמיתחבר רק למחשב 1 ולי יש 2 מחשבים בבית שצריכים להיות מחוברים לאינטרנט, עכשיו אני רצית לחבר את שניהם אבל כמובן שאין אפשרות כי זה מודם ולא ראוטר התקשרתי אליהם והם אמרו לי שעם אני רוצה לעשות דבר כזה אני צריך ליקנות ראוטר כי להם אין תמכשיר. מזל שישב אצלי בארון ראוטר שקנית ליפני 3 שנים עכשיו אני מנסה לחבר אותו אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו הדגם שלו Edimax BR-6104K מצאתי אותו באינטרנט אבל לא מצאתי דרך לחבר אותו אז אני במין מבוי סתום כזה, רצית לקבל את עזרתכם בחיבורו ועם ביכלל זה אפשרי לחברו למכשיר הכבלים המוזר הזה שקיבלתי כי החיבורים מתאימים. מבקש את עזרתכם …

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  3. חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by BrAvE_HeArT,

חברה שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית שיחוברו אליה 2 מחשבים נייחים(חיבור קווי), מחשב נייד (חיבור אלחוטי) ומזרים מדיה Xtreamer שהולך להיות מחובר רוב הזמן בחיבור קווי אבל מדי פעם כשאני ארצה להעביר אותו לחדר שינה הוא ישתמש בחיבור אלחוטי בתקן N. חייב להיות בנתב: תמיכה בתקן N יציאת USB לחיבור מדפסת למטרת שיתוף ברשת. רצוי שיהה בנתב: תמיכה ב-1000MB יצאת USB נוספת לכונן קשיח למטרת שיתוף ברשת האינטרנט יהיה של HOT ו-014 עד 5 מגה. אני מוכן להתחייב לחברה מסוימת בעד נתב מתאים אם יש דבר כזה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  6. כשאני משחק COD דרך ה PS3 זה לוקח הרבה מה UPLOAD של האינטרנט ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ovid,

שלום, כבר יומיים שיש לי איזה בעיה מעצבנת עם האינטרנט, אחרי כל כמה זמן הוא מתנתק, אבל המודם נראה תקין - מראה 4 נוריות כמו שצריך, אבל להתחבר אני לא מצליח, לפעמים הוא מראה שגיאה 868 , לפעמים סתם תקוע ... אחרי זה לאחר כמה זמן (בערך 5-10) הוא שוב נותן לי להתחבר. עד הפעם הבאה שהוא מתנתק ככה.. התקשרתי לנטויז'ן אמרו לי זה לא בעיה שלהם שאני אתקשר להוט. עדיין לא התקשרתי להוט אבל. רציתי לבדוק את הכרטיס רשת שלי, האם זה אפשרי? דרך תוכנה או דרך CMD איכשהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

אני מבצע את ההוראות ע"פ המדריך שבנעוץ, וזה פשוט לא פועל. מה יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by yuri1992,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש את הראוטר Edimax AR-7266WnA, מחיר הראוטר הוא בסדר גודל של 300 ש''ח. אשמח לקבל חווץ דעת על הראוטר או המלצה לראוטר אחר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הבנתי שיש אנשים שמשלמים במקום את ה35 שקל ....29 שקל ל 1.5MB מישהו יכול להסביר לי איך ? שאני דבירתי .....סליחה ..צעקתי עליהם עכשיו הסבירו לי שאין מנוי של 29 ל 1.5 רק 35 שקל (פשוט יצא לי לשמוע הרבה שמשלמים 29 על 1.5) מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by Zadu,

שלום לכולם היה לי היום הפסקת חשמל בבית. לאחר שהחשמל חזר גיליתי שהLAN לא עובד אז בדקתי את ההגדרות וכו' . מה שגיליתי שזה אומר שהcable הוא unplugged (שהוא בעצם כן מחובר) . כיביתי את הראוטר והדלקתי , עשיתי ריסטרט למחשב. שום דבר לא עזר . אחרי זה ניתקתי את הכבל של הLAN ואז אחרי שחיברתי איתו חזרה היה היבהוב כתום בחיבור מאחורי המחשב . וזה עדיין אומר "network cable unplugged" . אז אני חושב שהחיבור LAN לא עובד יותר . איך לתקן את זה ?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by udi,

שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by picachu,

אהלן! אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי בתקן n שעובד גם ב5GHZ ותומך בחייגן l2tp של כבלים. התקציב הוא עד 300. יש חיה כזו? תודה!!

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. שלום יש לי בעיה קטנה... לפני כחודש התקנו רשת אלחוטית בבית הכל טוב ויפה וכל המחשבים עובדים מצוין אבל מאז שהתקנו את הROUTER,אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות מסוימות מכיוון שהפורטים שלהן נחסמו ע"י הראוטר... הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים אני צריך להכנס להגדרות הראוטר דרך הGETAWAY IP ולפתוח את הפורטים הספציפיים האלה ידנית אין לי מושג מאיפה אני משיג את האייפי של הראוטר וכיצד להכנס להגדרות שלי אודה לכל מי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. היי לכולם כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד,בפעם הראשונה, מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להתחבר לאינטרנט גם בדרךהחוטי וגם אלחוטי? האם ישנם הגדרות ספציפיות שצריך להגדיר,או שספקית השירות מביאה לי את כל החבילה? בתודה מראש שי

16. Started by alex28,

שלום לכולם אני רוצה לחבר את מחשב השני שלי לאינטרנט אך אני עושה את זה?? פרטים: המודה שלי הוא USB ADSL MODEM ALE 130 בשני המחשב WINDOWS XP למי יש מדריך אך לעשות את זה אני ישמח לזה!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה

18. יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה ספק/תשתית נחשבים לטובים בתחום הזה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by YohaiM,

שלום לכולם, ראיתי שאפשר לקנות ראוטר SIP. השאלה הגדולה היא,איך בעצם מתקשרים? כי צריך מישהו שישלם על הקישוריות למפעילים השונים. ב-SKYPE אתה יכול לשלם חודשי ולדבר לנייחים חופשי,אז זה מובן,אבל אז אין לך צורך ב-SIP. אז למה בעצם לקנות SIP בנפרד? למה לא פשוט,או לעשות מנוי בסקייפ,או להתחבר לשירות ה-VOB של חברות האינטרנט/כבלים? בתודה מראש, יוחאי.

20. יש לי כרגע רשת חוטית עם מספר מחשבים, מודם ADSL של ECI מסוג 312 העובד כנתב, ושני סויטשים שמשורשרים אחד לשני. אני מרוצה מה-ECI ומעונין שימשיך לשמש כנתב, שרת DHCP וכו'. ברצוני לבנות רשת אלחוטית והשאלות שלי הן: 1. אם אני קונה נתב אלחוטי, האם יכולים להיות ברשת שני נתבים: המודם\נתב של ECI והנתב האלחוטי, או שהם מתנגשים אחד עם השני? 2. איזה יכולות אני אצטרך לדכא כדי שלא יהיו כפולות בשני הנתבים? לדוגמא: שרת DHCP אני יודע שחייב להיות רק אחד. תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by mrraz,

נמאס לי, עכשיו חצי שעה אחרונה זז במהירות 0.5 מגה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד חדש HP עם מעבד INTEL CORE- I3-2330M 2.2GHZ , זיכרון 6GB DDR3 . ואני עומד לרכוש חבילת גלישה בנדל. לא משחק במשחקי רשת. מעוניין לצפות אונליין בסרטים באורך מלא בצפייה ישירה. להוריד סרטים ומוזיקה. האם מהירות של 15MB מספיקה? או אני זקוק ל30MB ? מחכה לתשובתכם בכדי לחנוך את המחשב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by +Eliran+,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by yp3,

אני מחפש עכשיו אנטנות יותר חזקות לנתב שלי הסתכלתי בEBAY ויש שם מוצרים מאוד שונים שכל אחד הוא בעל DBI שונה האם הם סתם חרטטו את הDBI או שזה אמיתי מה שהם כותבים? http://www.ebay.com/itm/WIFI-12-DBI-2-4GHZ-BOOSTER-ANTENNA-SMA-WIRELESS-WLAN-P-/280638671074?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41575e48e2 http://www.ebay.com/itm/7dbi-2-4GHz-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-RP-SMA-/270835612087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f0f79b7 http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10dBi-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-/310351690302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484266fa3e

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.