רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
WIN7 7600 יש לי בעיה ברשת כשאני מחובר לראוטר דרך WIFI (DLINK DWA 140( אז אני לא רואה מחשבים ברשת והמחשבים לא רואים אותי כשאני מחבר את הקבל רשת ישירות למודם בלי לגעת בשום הגדרה אז הרשת עובדת. ראוטר סימנס של אורנג' הDWA 140 צמוד לראוטר אין שום הפרעות או משהו כזה. כשאני מחבר את ה DWA 140 למחשב עם XP אז הכל עובד כשהיה לי 7100 אז שם ראיתי את המחשבים האחרים.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש עדיין צדיקה בסדום שלא מגבילה רוחב פס בhttp\ביטורנט?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשת הביתית ישנה רשת אל-חוטית עם ראוטר SIEMENS SL2-141 שחור. בקומה הראשונה ישנם 2 מחשבים ניידים ומחשב נייד אחד.כולם מחוברים ברשת אל חוטית.המחשב הנייח מחובר אלחוטית בעזרת מתאם אל-חוטי POZ. בקומה השנייה ישנו עוד מחשב נייד(המחשב שלי) אשר גם מחובר באמצעות POZ.הראוטר ממוקם בסלום ומחבר לשקע טלפוני בלבד. כרגע יש לנו מהירות 4 מגה.אצלי במחשב אני משחק משחקי אונליין למיניהם ומוריד כל מני ובשאר המחשבים לא יותר מדפדפן וסקייפ. עכשיו השאלה היא כיצד אני מגביל את מהירות האינטרנט בשאר המחשבים חוץ משלי שיהיה להם בסה"כ 2.5 מגה ולי יהיה 1.5 מגה ? שמעתי על התוכנה NETLIMITER אבל לא הבנתי כ"כ איך לעבוד איתה והיא לא עובדת בווינדוס 7 אשר מופעל באחד מן המחשבים הניידים. דבר נוסף ה…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, על מחשב של חבר מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 64bit. לכרטיס הרשת הנוכחי שלו חסר תמיכה במערכת הפעלה זו. האם למישהו יש המלצות לכרטיס רשת שידוע שעובד עם 7 בגרסת 64ביט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון להעברת מידע מהירה, אך נתקע בצורך של עבודה מול FTP וכעת הבעיה שלי היא שאינני יודע האם ניתן לפתח קובץ (סרט לדוגמא) משרת הFTP בלי להעבירו קודם אלי למחשב... האם זה אפשרי ובמידה ולא מה הפתרון האחר לבעיה זו? כיוון שהמחשב "שרת" שלי עובד עם XP הוא עובד מול SMB 1 האיטי יותר ולכן מהירות ההעברה נמוכה בהרבה מהFTP - עשרות אחוזים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש חשיבות בבחירת ערוץ ברואטר ,או פשוט להשאיר על AUTO תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום נניח אני רוצה לגלוש עכשיו תחת כתובת ip משוודיה\צרפת או בכלל מכל כתובת אחרת חוץ מישראל אז יש אפשרות לעשות את זה על ידי קניית ip ? אני יודע שיש אתרים שנותנים כל מיני כתובות פרוקסי וכו' אבל מה שאני מחפש זה כתובת ip שתהיה תמיד מהירה בכל פעם שאני ישתמש בה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע, התעוררתי מאוחר אך רק השבוע הובא לידיעתי על אישור תקן N המדהים. אני עדיין עובד על הדראפט שמגיע למהירות של 120MBPS, ואני יודע שזאת שאלה "נובית" אבל מה אני צריך לעשות כדי להכין את שני המוצרים הללו(Edimax BR-6504N והEW-7728In) בשביל להגיע ל300MBPS? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה שלי ל-windows 7 ומאז מופיע לי X על האייקון של הגישה לאינטרנט במקום O כחול שהיה מופיע לי ב-Vista שלמרות שאני עדיין מחובר לרשת וגולש בצורה תקינה. כאשר אני נכנס למרכז הרשת והשיתוף מוצג לי חיבור פעיל. (מדובר על PC שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר של netgear ע"י כבל) איך אפשר לתקן את האייקון שיוצג בצורה תקינה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל באכויות? במשאבי מערכת?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן ראוטר של Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n ורציתי שתמליצו על מודם לקנות איתו (: כרגע הראוטר מחובר למודם ADSL ישן של בזק RTA 1320 שככל הנראה לא מסתדר עם החבילת 4MB כפי שאמרו לי בתמיכה הטכנית אודה מאוד אם תוכלו להמליץ על מודמים שנמצאים במלאי ב www.ksp.co.il או www.ivory.co.il (למרות הביקורות הרעות עליהם) משום שמשם אני מתכוון לקנות אותו, אלא אם תגידו לי לרכוש מבזק/בב"ל. (: תודה מראש אנשים טובים
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס רשת התקנתי אותו המחשב מזהה אותו יופי אבל הוא לא מתחבר לי לאינטרנט מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, קצת רקע: אני גר בבית 2 קומות, קירות עץ, מחובר ל Verizon Fios 25MB סימטרי (גר בארה"ב). מהחברה מקבלים מודם שהוא גם ראוטר אך לא טוב מספיק. יש לי מחשב HTPC קומה מתחת לאיפה שהראוטר ממוקם, יש לו כרטיס רשת Linksys WMP600N הנראה כך: http://www.newegg.com/Product/NewProduct.aspx?Item=N82E16833124342&cm_re=Linksys_Wireless-_-33-124-342-_-Product כרטיס כלל לא זול ואמור להיות חזק ובעל פוטנציאל קליטה דיי גדול. עם הראוטר המקורי קיבלתי בין 2 ל3 קווים כאשר הוינדוס הגדיר את הקליטה בין POOR ל FAIR, האינטרנט ממש לא זז לפעמים וכמו שאתם מבינים הקישור לפעמים נפל, ההורדה במקום 3MB~ לשנייה הוריד במזל על 300-500KB/S. לאחר מכן חיברתי ראוטר לראוטר המקורי וביטלתי את הWIRELESS בראוטר שקיבלת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש להתחבר למודם של כבלים עם חייגן, ספקית 012. איזה קושחה מומלצת? Tomato? DDWRT? או מקורית? כרגע, מחובר המודם לנתב DLINK ישן ומחובר עם L2TP. מנסיונות שלי ה Tomato והקושחה המקורית לא מקבלות את ה L2TP Server כשם : cablelns.012.net.il הוא רוצה משהו מספרי בצורה הזאת: 0.0.0.0 מישהו יודע על כתובת מספרית כזאת שעובדת (של 012) ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחבר את הסוני 3 בסלון אצלי לטלויזיה לפלזמה ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב שלי שהוא בחדר שבו יש את כל ההרדיסק עם הסרטים ... (אגב הסוני מראה קליטה של 75-90 אחוז קליטה כל פעם משתנה לא יודע למה !) השבוע הפעלתי כמה סרטים ושמתי לב שסרטים שהם 8 גיגה ומעלה יש לי קירטועים בסרט שזה ממש מבאס! יש לי ראוטר של Edimax מאוד ישן ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה לקנות ראוטר טוב שיענה לי על הצרכים האלו אני חושב שהכי טוב זה מה שמציעים ה 300 מגה העברה ב WIRELESS השאלה האם זה באמת 300 גוהכל עובד כמו חמאה אשמח ליעוץ ממכם או אם מישהו בכלל ניסה או רואה בצורה הזו סרטים ב HD . תודה :-) חשבתי על שלושה אפשרויות : 1. Level One WBR6001 2. Edimax BR6424N 3. TP-Link TLWR841N…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לאינטרנט של ORNGE בגלל המחשב הנייד שיש להם במצבע. לכל בעלי האינטרנט שלהם, האם אתם מרוצים? יש ניתוקים או משהו בסיגנון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני כרגע מחובר ב014 ותשתית של בזק - בחודשים האחרונים אני פשוט סובל מהם מהירות הורדה בבדיקה בארץ תקינה אבל בחול בקושי מגיעה ל 1 מגה לי יש חבילה של עובדי בזק (שמוגלת עד 8 מגה)- דיברתי עם התמיכה שלהם בבדיקה נתנו לי איזה יוסר של גיימרים ואז מהירות היתה תקינה- אבל לא פטרו לי את הבעיה והשאירו עם היוסר הרגיל. (לדעתי עושים לי זאת בכוונה כדי להוציא ממני עוד כסף) לכן אשמח עם תוכלו להמליץ על ספק אינטרנט נורמלי שמהירות בארץ ובחול אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הקונפיגורצייה שלי היא כזו: (HOT + בזב"ל) מודם של HOT מחובר ל SWITCH. הSWITCH מחובר לנתב וגם ישירות לכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב המדובר יש שני כרטיסי רשת, אחד בחיבור ישיר מה SWITCH והשני בחיבור מהנתב, כלומר למחשב יש שתי כתובות IP. כשאני עובד עם הכרטיס שמאחורי הנתב הכל תקין. הבעייה היא עם הכרטיס שמחובר ישירות, מדי כמה זמן יש מעין ניתוק שגורם להורדות להפסיק (HTTP/FTP/DCC-IRC) זה קורה אחת לפרק זמן שונה (יכול להיות כל 5 דקות או כל 60 דקות) אני למשל מריץ שני עותקים של MIRC שמחוברים לאותו שרת, כל אחד ע"י כרטיס רשת שונה, ורק הMIRC שמחובר ע"י הכרטיס ה"בעייתי" מתנתק. אם אני מוריד קובץ (למשל קובץ בדיקה של בזק בינל) הוא נקטע באותו זמן בדיוק. - הכרטיס השני ממשיך לעבוד וכך גם כל המחש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר שנרכש בארה"ב לפני כשנה ומשהו מדגם WRT150N של לינקסיס, אני עובד בחיבור כבלים, ללא MPLS, ועם חיבור קוי בודד ואחלוטי בודד(נייד). לאחרונה הבחנתי שהאינטרנט אצלי מאוד איטי, חשבתי שפרצו לי לרשת איפסתי את ההגדרות והפלא ופלא, המצב אותו דבר, בדיקת מהירות ללא ראוטר העלתה ממצא של 640 KB בהתאם לחבילת החיבור של 5MB. לאחר חיבור הראוטר ואף פירמוט המחשב על הדרך, לWIN 7, נקי ללא כלום, אני מקבל תוצאות משתנות מאוד של בין 480-620...כשלרוב זה עומד על 580-570. אני מחובר דרך 013 ואני רוצה להדגיש שבחיבור חייגני ללא ראטור לא נתקלתי בשום בעיה, והמהירות היא כמובטח ברוחב הפס. בעבר אותו ראוטר לא היה מנחית לי יותר מה 20 KB וגם זה בהגזמה.. איפוס הראוטר, איתחולו, נסיון שידרוג וכו' ב…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-