רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
כל המבין בתחום יברוך .התקנתי את המצלמה ברשת . היא עובדת - אבל ישנם כל מיני הגדרות שעדיין לא עובדות ( בעיקר שליחת התראות דרך המייל . תזמוני התראות במייל . הגדרות של HTPP וכד' )
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לתארדים שנוגעים לבעיות הניתוקים וחוסר התקשורת של המודם עם המחשב, אשמח לשמוע איזה מודים (חוץ מהפיכה לפרו), או קושחות עדכניות יש למודם הנ"ל.... הנציג של בזק אמר לי שלפני שאני מעיף את המודם לא יזיק להתעלל בו קצת עם עדכונים אולי אחד מהם יעזור... תודה רבה רבה! נ.ב, אין בכוונתי להפוך את המודם לחייגן PPPOE כי זה ידרוש חייגן שונה משל מערכת ההפעלה ולא מתחשק לי, תודה (:
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם יצירת AP ביתי משני ראוטרים ושני מוליכי רשת על חשמל זה דבר מומלץ ? יעיל ? אם כן , המלצות על סוגים וטווח מחירים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הסבר קצר על מה שיש לי היום: מודם הוט -> נתב אלחוטי 1043ND -> מתג 1 ג'יגה ברצוני לבודד את הרשת הלחוטית מהקווית, להגביל את המהירות שלה(QOS) ולמנוע מהתקנים אלחוטיים להיות במגע אחד עם השני(AP Isolate) ולאחר מכן להסיר את הסיסמא על הרשת האלחוטית חשבתי לעשות את הפעולות הבאות: להפוך את הHOTBOX לנתב ואז לחבר אותו: 1.מתג של הרשת הקווית 2.הנתב האחוטי TP-LINK השאלות שלי הם כאלה: א. האם אפשר לכבות את הWIFI בHOTBOX ולהפוך אותו לנתב קווי בלבד? ב. בשביל לבודד את הרשתות אחת מן השניה אני צריך להשאיר את הDHCP דלוק בנתב האלחוטי על תחום אחר של כתובות IP נכון? ג. האם להשאיר את הנתב האלחוטי מחובר דרך יציאת הWAN ואת ההגדרה של הDHCP ? פתרונות נוספים יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם ראוטר מבזק והקליטה בבית לא משהו, היום הצטרפתי ל018 והעלתי את המהירות ל100 מגה כדאי לי לקנות מודם ראוטר חזק יותר ממה שהחברה נותנת כדי לשפר מהירות בWIFI? אולי הדגם הזה? http://fre.co.il/items/1310858 או אולי להשתמש במתאם על חשמל כדוגמת זה? https://www.amazon.de/TP-Link-TL-WPA4530-KIT-Netzwerkadapter-Kompatibel/dp/B018I31HO8/?amazontag&tag=glouds05-21 מדובר בבית גדול 140 מטר עם קירות בטון בתוך הבית ומרפסת גדולה שגם שם משתמשים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בפורום אחר משתמש נוסף טען שיש לו בעיות עם הגלישה בשבוע האחרון. שנינו בתשתית הוט עם ספק בזק, אני 100 מגה, הוא 200 מגה. אבל זה לא משנה. עד שבוע שעבר האינטרנט פעל מעולה, אבל מתחילת השבוע יש בעיות של איטיות בגלישה (לדוגמא, טעינת תמונות ב-REDDIT, או תמונות בכללי. טעינת GIFS וכו' איטית בצורה מוגזמת) וטעינת דפים. בנוסף, יש לי Packet Lose במשחקי רשת. כמובן שניסיתי לעשות ריסט לראוטר, למודם, להחליף DNS וכל הדברים הקבועים, אבל שום דבר לא עזר. בגלל שראיתי מישהו נוסף שזה קרה לו, זה די ברור שזו בעיה שלא קשורה אלינו. השאלה היא האם אנשים נוספים פה חווים את הבעיה הזו לאחרונה? ואם כן, אתם מאמינים (יודעים מנסיון עבר) אם הבעיה הזו תיפטר מעצמ…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של הוטבוקס בעל מהירות של 100 מגה . אוקיי הייתי למשך שנה אם ראוטר בחדר ולא מזמן הוצאנו אותו בגלל הקרינה הרבה שהוא פולט עכשיו הוא בסלון קניתי כרטיס רשת חדש edimax עכשיו יש לי כמה שאלות :1. האם כרטיס רשת אלחוטי פולט יותר קרינה מאשר ראוטר? 2. למישהו יש לתת לי פתרונות איך אני יכול לפתור את הבעיה 3 אני מתחיל בתחום הרשתות יש לי את הידע הבסיסי ואני רוצה להתקדם עם מישהו יכול להמליץ איך? ומה עליי לעשות אשמח בכל אופן תודה מראש ותודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריכה המלצה לכרטיס רשת או ראוטר שיעבוד עם הישומים הבאים : aircrack-ng Xiaopan OS Reaver compat-wireless או לפחות עם REAVER + aircrack-ng - הייתי מעוניינת בכרטיס רשת USB שמתאים או ראוטר שיתמוך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית. הגדרתי תיקיה משותפת באחד המחשבים (לא תיקיית "My Shared Folder"), וכדי לאפשר את השיתוף הפעלתי את הישום Network Setup Wizard בכל המחשבים האחרים (שנמצא ב- My Network Places). עד כאן הכל בסדר והשיתוף פעל. ללא קשר, לאחרונה נהגתי להשתמש בישום Remote Desktop בכדי לשלוט במחשבים האחרים מהמחשב שלי, ומאחר שמצאתי תוכנה אחרת ידידותית יותר מזו, החלטתי למחוק את הישום. לשם כך נכנסתי ל- Control Panel, משם ל- Add or Remove Programs, משם ל- Add/Remove Windows Components, משם ל- Internet Information Services והסרתי את הישום World Wide Web Service. מאז שמחקתי את הישום אני לא יכול יותר לראות את התיקיה המשותפת, שהגדרתי ב- My Network Places (רק המחשב שלי לא יכול)…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! האם אפשר פשוט שכל הפורטים יהיו פתוחים אוטומטית?? התאיישתי כבר בלפתוח פורטים!!
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר התחילה לי בעיה במודם, שאחרי כמה שעות עבודה באינטרנט (לא רנ דומלי) פתאום הווידוס נותן הודעה, שאחד החיבורים לUSB לא מזהה את החומרה) זה המודם, אז כמובן האינטרנט מתנתק, אני רק צריך פשוט להוציא את הכבל מUSB לחבר אותו מחדש והווינדוס מזהה אותו, האם יש דרך לפתור את זה? התקשרתי לחברת הכבלים אמרו לי שמודם בסדר גמור . אחי הציע לי להפוך את המודם USB למודם רשת, כי יש לי כרטיס רשת ומודם יש חיבור מאחורה של רשת אך אני לא יודע איך להגדיר את כל זה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים עם ראוטר Edimax 6104 ב ADSL. עכשיו הבעיה היא שכשאני פותח את השרת FTP ( עם Bullet Proof FTP ) ואני מנסה להתחבר לאייפי שלי ( שניתן לי על ידי הספק, לא האייפי של המחשב ברשת ), אי אפשר להתחבר, הוא פשוט עושה Connection Times Out או Refused. כשאני מנסה להתחבר לאייפי של הרשת זה מתחבר, אבל אחרים כמובן לא יכולים. מישהו יודע איך אפשר לפתוח שרת FTP כשאתה ברשת עם ראוטר ? - תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב נייח ונייד. אני צריך להשתמש באחת התוכנות שמותקנת בנייח באמצעות הנייד. האם קיימת אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור חיבור Remote Desktop מ-XP ל- Vista. אני מצליח לראות את המסך כניסה של הויסטה, וכשאני לוחץ על היוזר שאני רוצה להיכנס אליו (Administrator), אז הוא כותב לי : "החשבון שלך הפך ללא זמין, אנא פנה אל מנהל המערכת" ומנהל המערכת בבית זה אני, איזה קטע... אז פניתי אלי ולא היתה לי תשובה מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לתת בויסטה, כדי שמנהל המערכת יחבב אותי והחשבון שלי יהפוך ל"זמין" ? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האמת שאני לא צריך משהו רציני ולכן שקלתי לקנות את WAP-3000 http://global.level1.com/product_d.php?id=816 הדבר היחידי שאני לא מצליח להבין זה למה משמש הפורט רשת? רק להגדרת המכשיר? ראיתי שגם אפשר לחבר אותו לראוטר עם כבל ובעצם הוא משמש כנתב אלחוטי. אבל מה שאני צריך מהמכשיר הוא: שיגביר את הטווח קליטה של הראוטר הקיים בחלק השני של הבית ובנוסף שאני יוכל לחבר לפורט רשת, מחשב נייח בלי כרטיס אלחוטי כדי שגם הוא יהיה מחובר לאינטרנט מהראוטר הראשי. מישהו יודע אם המכשיר שציינתי מסוגל לעשות את זה? או מכשיר אחר שמגביר קליטה אלחוטית ובנוסף יש לו פורט רשת לשיתוף אינטרנט ע"י כבל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס אלחוטי USB אני מחפש משהו עם עוצמה די חזקה יש המלצות מהמומחים פה לגבי נושא זה ..? (לא TPLINK....)
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי כתובות אינטרנט כמו: http://support.microsoft.com/, כלומר שיש משהו לפני שם האתר עצמו. איך אפשר לעשות כתובות אינטרנט כאלו?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש להם את המבצע החדש ואני שוקל להצטרף .... אין לי בעיה להתחייב לחצי שנה כי המחיר מצויין למישהו יש איזה שהם השגות ????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"אמון הציבור" הוא ארגון ללא מטרות רווח אמון ששם לו למטרה להנחיל בישראל כללים מסחר המבוססים על הגינות ויושרה, שיתרמו לרווחת הצרכנים ובתי העסק. בשיתוף עם The Marker, ניתח הארגון קרוב ל-500 תלונות של לקוחות על שירותי הטלפוניה הקווית המנויים על החברות: "בזק", HOT ו-012. התוצאות אינן מפתיעות -- "בזק" נמצאה כטובה ביותר בטיפול בלקוחותיה, בעוד שה-HOT נמצאה כגרועה ביותר. לדוח המלא קראו כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100216_1149986
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי ראווטר מדגם 3COM מודל 3CRWER100-75 ברצוני לפתוח פורט לביטורן גירסה T0.3.7 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הקדמה לשאלה - התקשרו אליי מהוט וביקשו ממני לבחור ספק אחד להשתמש בו, כי מצד אחד אני עם הוטנט ומצד שני אני עם בזב"ל. גם אם אני עם בזב"ל בחייגן ואין שום בעיה טכנית לעשות חיבור כזה מעל הוטנט, מבחינתם זה לא תקין, ואני צריך להשאר עם ספק אחד. מכיוון שחזרתי לבזב"ל בשביל לבדוק איך הם לעומת הוטנט והספקתי לעשות את כל הבדיקות שרציתי - הם חסכו לי כאב ראש גדול. אמרתי לה שאני מעדיף להשאר עם בזב"ל וביקשתי חיבור MPLS (ועל הדרך חסכתי עוד 20 ש"ח). השארתי את הגיימר, למרות שאני ידעתי שהוא לא משפיע בחיבור MPLS (בפרט לא נשאלתי על זה). החיבור הוא 100Mbps כמובן. בקיצור, לאחר מספר דקות המודם התאפס, עשיתי בדיקות עם המצב החדש וגיליתי את זה. שימו לב להופים בבזב"ל - הם על 212.179. ה- IP שלי מתחיל ב- 8…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-