רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי. היה לי עד היום חיבור עם חייגן מבזק בינלאומי. חבילת גיימר. היום הביאו לי מודם חדש (דגם F@ST TM 3184 של היצרן Sagemcom) של הוט, בגלל חבילת 30 מגה. טכנאי טען שחיבור לאינטרנט מתבצע אך ורק עם חיבור ישיר עם מודם זה. הדבר גרוע ממספר סיבות: 1. חיבור ישיר לHOT עמוס ביותר, ולא משנה באיזו שעה ביום, אני מוריד מאתרי חול על מהירות שקטנה מ100 KB לשניה. אבל כשאני גולש מחיבור עם חייגן, לא משנה באיזו שעה ביום, אני מקבל את המהירות המקסימלית - תמיד. 2. אין תעדוף לחבילת גיימר בגלל שאני לא מחובר עם חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) ברגע שאני מדליק את המחשב, אני מחובר ישירות לHOT. אני מקבל IP שמתחיל ב84 אבל, אם אני מתחבר למשתמש עם חייגן, הIP משתנה ל82, ומורגש ההבדל (אם זה הורדה מהירה יותר או ח…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כאשר כבל ה adsl מחובר ישירות לשקע הטלפון אז יש לי קו לחיוג באינטרנט כאשר אני מחבר את הכבל לפילטר, ואת הפילטר לשקע אז אין קו. במצב זה יש קו לטלפון המחובר לפילטר, אך אין קו למחשב המחובר ל adsl מה לא בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שקע רשת וכבל CAT5E בשקע יש ששתי שורות לחיבור בחויטים(5 ו-5) הכבל 8 גידים וחוטי ברזל(מין הארקה). איך מחברים את 8 הגידים על מנת לקבל גיגה עם נתב מתאים.ומה עושים עם חוטי הברזל תודה
-
- 11 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בקיר כבל CAT7 ללא קונקטור, האם אפשר לחבר אותו לשקע גוויס קורוס CAT5E? תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי רשת בבתי ואם המחשב הראשי מכובה אז אין לי אינטרנט אז חשבתי ופשוט חיברתי את הכבל רשת המצולב למודם עצמו !! רציתי לשאול האם זה יעזור לי? והאם זה פוגע במודם או מאיט את מהירות הגלישה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים הנה הפיתרון חברים יקרים בעמוד 2 עשיתי רשת עם ראוטר EDIMAX מרחק 20 מטר עובד סבבה מרחק 40 מטר עובד סבבה רק עם כבל 100 מטר מרחק יש לי בעיה, אין תקשורת והנורות בראוטר מהבהבות אשמח לשמוע ממישהו שמבין מה אפשר לעשות כדי להגביר את האות ל 100 מטר ? האם מגבר בצד השני של ה 100 מטר יועיל להגדלת הקשר בין שתי הצדדים ? בעבר עשיתי גם למרחק של 60-80 מטר ולא היה לי בעיות. כל החיבורים הם עם ראש מוצלב הכבל הוא מסוכך FTP (אין STP בנמצא לצערי) וקשיח יושב מרחק של 5 ס"מ מכבל חשמל במתח גבוהה. תודה רבה לעוזרים היקרים.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת אשמח לתגובות...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב התקנתי בבית HOTBOX של הוט עם 100M , בנסיון לשים אותו בארון חשמל (במקום בחדר שינה) א. השחלתי כבל CAT5E מהארון חשמל לחדר שינה .(סה"כ כ-15 מטרים) ב. קניתי שני שקעי RJ45 והתקנתי בקצוות הכבל (מס' א) לפי התרשים שמצורף בתמונה .(חיברתי 4 גידים בלבד בכל שקע) ג.לשקע אחד חיברתי כבל לHOTBOX ולשקע השני חיברתי כבל למחשב . ד. עד כאן הכל זרם בסדר , הבעיה היא שכשאני מכביד על הרשת שלי בצורה של הורדת קבצים גדולים במהירות גבוהה או בצפיה במספר סירטוני יוטיוב האינטרנט מתנתק ונכבית נורת החיווי שנמצאת ליד חיבור הכבל רשת לHOTBOX האינטרנט כאמור מתנתק למשהו כמו 40 שניות וחוזר לעבוד עד לפעם הבאה שאכביד עליו. ה.עליי לציין שכשאני מחבר את המחשב עם כבל ישירות לHOTBOX אין שום בעיה ועובד חלק. י…
-
- 3 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
האם כאשר אני מחבר כבל רשת למחשב(בלי לחבר את הקצה השני לשום דבר) אז המחשב מזהה כאילו יש כבל רשת מחובר?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בקיצור יש לי ממיר לוויני( דרים בוקס ) וזה בא עם מערכת לינוקס ויש אפשרות להתקין עליו דברים , אבל קודם רציתי לחבר אותו לכרטיס הרשת שלי שבמחשב דרך כבל מצולב ( יש לו כניסת רשת ,הכוונה גם לממיר) אבל איך אני אדע מה כתובת הIP שלו ....... אם מישהו יודע איזה פקודות PING למינהם שיזהו לי דבר אחר שמחובר לכרטיס הרשת אני ישמח לקבל אותן
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים בבית רשת דרך ראוטר , נכון לעכשיו יש לי שתי מחשבים מחוברים ב ICS עם כבל רשת מוצלב. לא מזמן קניתי מחשב נייד והייתי רוצה לחבר גם אותו לרשת, בעזרת WIRELESS . האם אני יכול להשתמש בכבל רשת המוצלב שלי ולחבר אותו לראוטר ולחסוך כסף בקניית עוד כבל רשת לא מוצלב?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי פלזמה לחדר שלי ויש לי ממיר של הוט . בהתחלה הוצאתי את החיבור של האינטנרט מהקיר והכנסתי שם את הכבל מהממיר וזה עבד לכן חשבתי לקנות מפצל ולחבר את האינטרנט והכבלים על אותה נקודה. האם זה אפשרי??
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במשך כשנתיים וחצי הייתי מחובר לאינטרנט עם בזק בינ"ל על תשתית כבלים ללא חייגן. לפני כחודשיים התחלתי לשחק משחק רשת מסויים שדרך בזב"ל היו לי בו פינגים גבוהים מאוד. עשיתי מנוי גם ל-012 וביטלתי את החיבור ללא חייגן כדי שאוכל לבחור בין שתי הספקיות ולהשוות ביניהן (מכיוון שיש לי התחייבות לבזב"ל אני עדיין מחובר לשתיהן). בימים האחרונים שמתי לב שהחיבור לאינטרנט קצת לא יציב (מתנתק לפעמים, לוקח זמן לפעמים להתחבר) והבוקר שמתי לב שאני בכלל לא צריך לחייג - כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחבר לבד ל-012 (אני חושב זה 012 - כתובת ה-IP שלי מתחילה ב-84). למען האמת זה לא ממש מפריע לי, אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכם נתקל בדבר כזה פעם, אם יש למישהו הסבר לעניין המוזר הזה, או אם יש לי סיבה כלש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מבזק נתב DLINK2650U עם יכולות חיבור כונן רשת כUSB יש לי מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר ומחשב נייד שמתחבר WIFI לראוטר כאשר אני מחבר כונן USB אני מצליח לגשת אליו דרך הלפטופ - \\bezeq\bezeq כשאני מנסה להגיע לכונן מהמחשב הנייח הוא פשוט לא מכיר את הכתובת. אנא עצתכם, לא מצאתי מידע בנושא, נראה לי שזו בעיית הגדרות רשת אצלי אבל אני לא יודע איפה לחפש ... בדקתי שמסומן V על שיתוף קבצים והדפסות דרך הגדרות הרשת... מה זה יכול להיות ? קיים אנטיוירוס ופיירוול של XP כמו בלפטופ. תשתית - בזק. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
מעוניין לעשות לי כונן רשת. אני רוצה לחבר כונן לראוטר שלי, אני רוצה לדעת אם המהירות תהיה מהירה או לא? ואיך לעשות כונן רשת מהיר.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ראוטר של be bezeq. יש בו כניסת usb c. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בכניסה הזו כדי לשתף כונן קשיח חיצוני או כ dnla server. אני לא הצלחתי... אם אי אפשר, למה הכניסה הזו מיועדת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, התחדשתי בכונן קשיח חיצוני ואני רוצה לחבר אותו בעזרת הUSB שיש בראוטר (יש גם בחוברת הוראות של הראוטר אפשרות כזאת), מדובר בDLINK U2650 אבל אני לא מצליח לגשת לכונן דרך המחשב למרות שהראוטר לפי הנוריות מזהה אותו.. אפשר עזרה?
-
- 6 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 3 מחשבים אחד נייח והשאר ניידים (יש עוד ניידים אבל הם לא קבועים שם ) ברשותי 2 מדפסות רשת נגדיר זאת כך בחדר הראשי יושב הראוטר הראשי שמחובר לבזק ע"י קו טלפון בחדר השני היושב במרחק רב ממנו 55 מטר יושב ראוטר מס' 2 שמחובר קווית ע"י כבל cat 7 בחדר השלישי שיושב מעל החדר הראשי במרחק 25 מטר יושב לו בנחת הראוטר השלישי שמחובר קווית ע"י cat 7 האם הדרך הטובה ביותר לחבר אותם ולגלוש כמובן מכל מקום ולהדפיס מכל מקום היא שהראוטר הראשי יתן כתובת ip לכל ראוטר מעבר ל dhcp דהיינו הראוטר הראשי נותן טווח 1-32 אז הראוטר השני לו מקבל 10.0.0.33 (ושם אני מבטל את ה dhcp ) והראטור השלישי יקבל כתובת 10.0.0.34 (ושוב מבטלי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש היום ראוטרים 3G שתומכים בחיבור מודם סלולארי דרך ה USB השאלה אם אפשר לחבר WIFI כרטיס רשת אלחוטי סטנדרטי ל USB והוא יתפקד כמו מודם סלולארי ? ( כל עוד יש קליטה כמובן ) . זה נראה לי הגיוני לא ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר AC1750 וחיברתי אליו כרטיס רשת תואם AC1750 תחת חלונות 10 יש לי אפשרות להתחבר לרשתות של הראוטר 2.4 או 5.0 האם אני אמור לבחור את אחת הרשתות או שיש צורת חיבור אחרת ? כי לא ראיתי הבדל גדול במהירות לאחר חיבור כרטיס הרשת לאחת הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטית. לא מצליח למצוא את ה-MacAdress של הכרטיס רשת - המודם מאובטח ומזהה חיבורים על פי macadress. חיפשתי מדריך לבניית רשת אלחוטית בכל הקישורים שצרפתם ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת אלחוטית בין 3 מחשבים בבית אחד אם המודם ועוד 2 עם כרטיסי רשת אלחוטיים. במחשב שלי שמחובר אליו כרטיס רשת חיצוני יש גם פנימי. ויש לי בעיה בלהתחבר לאינטרנט אם הלינוקס. כי הספקית שלי לא תומכת לינוקס ולא מצאתי עדיין את הדרייברים אחרי שבועות של חיפושים. עכשיו, הלינוקס מזהה את הכרטיס רשת שלי הפינימי שמחובר ללוח אם. אז השאלה היא, האם יש כרטיסי רשת אם יציאות usb שאפשר לחבר אליהם את הכרטיס האלחוטי ובכך כשהלינוקס יזהה את הכרטיס הוא יתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם כרטיסי רשת חיצוניים/ניידים בסגנון של אלו שמתחברים ישירות ל-USB: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5582&filters[1523][]=1527 כמו אלו בלינק פה. יוכלו לשפר לי את טווח הקליטה בבית? אני לא זקוק למשהו מפלצתי, פשוט בוסט קטן של שיפור בקליטה כאשר הראוטר נמצא בערך 25-20 מטר מהסלון...בלי הפרעות משמעותיות... אשמח לשמוע את דעתכם ועל הדרך המלצה לכרטיס כזה (עדיפות לקומפקטי כמה שניתן) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שרת DELL עם סלוט הרחבה אחד של PCI-X 64bit 133Mhz. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס רשת realtek 8139D רגיל בתצורת PCI?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-