רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, בבקשה חברה תמליצו לי על נתב במהירות 1000mb ולא רק 10/100 הרגיל אם אפשר לציין גם את המחיר ומאיפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי תוכנה לצפייה בטלוויזיה באירופה והתוכנה בודקת היכן אני גר. האם יש דרך להטעות אותה? התוכנה עובדת בנפרד מהדפדפן... תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! יש ברשותי שתי מחשבים - אחד ממוקם בסלון והשני בחדר שינה כאשר הראשון מחובר עם כבל לראוטר והשני באמצעות כ.רשת אלחוטי. ברצוני לשתף את שני המחשבים שתהיה לי גישה למידע של שניהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני. נתקלתי בבעיה כאשר גיליתי שבWIN7 home premium הפונקציה הזאת לא קיימת ואני לא יכול לעשות את זה דרך הוינדוס. אשמח לקבל המלצה\הסבר לתוכנה אשר תפתור לי את הבעיה תודה והמשך יום מצויין לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, התקנתי היום Thunderbird על הנייד. כשאני מפעיל אותו מהרשת בבית הכל עובד מצוין והוא מתחבר בלי שום בעיות ומוריד ושולח מיילים. עם זאת, ברגע שאני מחבר אותו לרשת של האוניברסיטה (כרגע במעונות) התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת של גוגל. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך יכול להיות שבפקדות PING אני מקבל בגיימר יותר גבוה מבלי גיימר ובפקודת TRACERT הקישור הראשוני מבזק בין לאומי לשרת בחו"ל זה פחות או יותר אותו הדבר ורק שזה מתחבר משרת לשרת בחו"ל הפינג קופץ משמעותית(בהשוואה חבילת גיימר לעומת חבילה ללא גיימר)? כמו כן האם האשמה היא בבזק בין לאומי כאשר החיבור בין שני שרתים בחו"ל מתקבל פינג גבוה(בהתחשב שבחיבור ללא גיימר זה יוצא נמוך יותר) ? וכן אני יודע שיצאה שאלה מורכבת
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך הלילה עבר האתר שלי http://www.NetCHEIF.com שדרוג קטן. על פניו השדרוג עבר בהצלחה והאתר נראה תקין. למרות זאת, אם מישהו מכם נתקל בבעיה - שידווח לי בבקשה. פרט לכך שימו לב שעתה ניתן לגשת לאתר גם מה-URL הישראלי http://www.NetCHEIF.co.il. הקבוצה של NetCHEIF ב-FACEBOOK מתקרבת ל-500 חברים.... https://www.facebook.com/NetCHEIF
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני שלושה שבועות בערך את ה 3crwer100-75 של 3com הרשת עבודת מצוין - הרשת בנויה ממחשב שמחובר עם כבל רשתוPS3 במרחק 10 מ' (בסלון) ויש קיר אחד שמפריד ביניהם. אבל עדיין כאשר אני מנגן סרטים דרך הPS3 מהרשת - לפעמים הPS3 נתקע או עושה את זה בשיא האדישות. בדקתי וראיתי שהסיגנל עומד על 58% - וזה תמיד ככה (בין 58 ל 63 בערך) מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ברשותי נתב Level One WBR3406TX ואני לא יודע איך פותחים פורטים לנתב זה מי שיודע לפתוח פורטים בנתב זה נא לעזור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר נקודת גישה wifi לרשת חשמל הכוונה לחבר את הנקודת גישה LAN לרשת חשמל לדוגמה שילוב של שניהם http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJBE4F8FB http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD9090
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי ל100 מגה אצל הוט נט, דבר ראשון אני חייב לציין שהמענה הטכני שלהם עונה בשניה וזה מעולה. הם אמרו לי שאם אני על 12 מגה אצל התשתית [הוט] ו100 אצלהם יהיו לי בעיות איטיות. אכן היו וכשהעבירו אותי ל12 גם אצלהם זה התחיל לרוץ בסדר. אני לא אומר שהם שיקרו וכאלה, אבל למה זה? הם גם טענו [אולי הם אולי נציג הוט שהיה בשיחה - לא הבדלתי] שזה בגלל שיש לי מודם מוטורולה שלא תומך... מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין? זה פשוט מעניין אותי למה זה משנה שיש לי יותר מדי בספקית...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלו מה האיר את עיניי.. קבלו כאן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מצלמת IP מסוג FOSCAM 8910 ,צריך עזרה בקינפוג המצלמה לצפייה דרך הטלפון מחוץ לבית כאשר אני בבית הכל עובד מעולה , אשמח לעזרה ,תודה שי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים לאחד יש כרטיס רשת 10\100 ולשני אין איזה כדאי לקנות לו? ואני לא רוצה שחוטים יתחילו לרוץ לי בבית (המחשבים לא באותו חדר) אז אני רוצה לעשות או אלחוטית או כלום עצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דילמה. אני רוצה לחבר שני מחשבים ביחד ברשת קווית. יש לי שתי אפשרויות: לקנות מבזק מודם פנימי או חיצוני (לא USB) רגיל לקנות מבזק מודם עם נתב או לקנות נתב ולקנות מודם פנימי? האם לבזק יש בכלל נתבים? ובאיזה מקרים בזק יחליפו לי את המודם בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק משחקי רשת, וחלקם יושבים על שרתים בארה"ב. רציתי לשאול איזה ספקי אינטרנט יהיו לי טובים מבחינת הפינגים והתקשורת בכדי שאוכל לשחק בצורה נורמלית? תודה מראש למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-