רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש מתמצא בעניין, אז אולי השאלה טיפשית : בדעתי לשדרג למהירות 40MB (עכשיו על 15) ולשם כך אני מעוניין לקנות את המודם-נתב הנ"ל. האם העובדה שהוא בעל מהירות תעבורה של 100 בחיבורי הLAN משמעותית בכלל כאשר מדובר בחבילה של 40 מגה ? אני אפילו אמור לקבל את מלוא 100 מגה אם הייתי לוקח חבילה של 100, לא ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי תוכנה לצפייה בטלוויזיה באירופה והתוכנה בודקת היכן אני גר. האם יש דרך להטעות אותה? התוכנה עובדת בנפרד מהדפדפן... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי - רצוי עם מודם ADSL מובנה שידוע שטווח קליטה זה הצד החזק שלו הראוטר אמור לשבת בקומה שניה - והמחשב האלחוטי בקומת מרתף- לא ממ"ד. בעבר ניסיתי ראוטר של LEVEL 1 עם כרטיס של LEVEL 1 USB - הקליטה הייתה סבירהבהחלט הבעיה שהראוטר עצמו זה חתיכת זבל - הוא נוטה להתאפס על הפסקת חשמל - ויש לו המון ניתוקים, אשמח לקבל המלצה לראוטר ולכרטיס- USB טוב (שאםשר יהיה לנייד אותו)- תקציב עד 600 שקל אם אתם מכירים משהו ששווה אפילו יותר אשמח לשמוע תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להסביר את ההבדלים...? בגדול אני עובד כרגע באופציה של הARCHIVE והוא שומר לי את כל המיילים בתקיית ALL MAIL. תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילה של 1.5MB המהירות הורדה ב- IDM נעה בין 180 ל- 195KB(שומר על סביבות ה- 190KB+ בדר"כ) לפני כן ב- 012 ההורדה מאותו שרת עמדה על בין 200 ל- 212 אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל זה בסדר, נכון? אולי סתם 012 סיפקו עוד כמה KB's בודדים? : ודרך אגב אני יכול לשחק במשחק רשת שאפילו לא יכולתי לעשות LOGIN לשרת עם 012!(שנים!!!) ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש רשת בין המחשב הזה למחשב של האח, והשיתוף של ה HTTP עם IGate עובד בסדר גמור. עכשיו שאני מנסה להפעיל שם איסיקיו, זה לא עובד, אבל אז אפשר לשנות את ה Connection Settings ולבחור שם Proxy. בחרתי HTTP Proxy, בפורט הנכון, לאייפי הנכון. (היוזר הססמא ריקים). ונחשו מה? לא עובד. יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אתחיל בעובדות הידועות לי ואח"כ יבואו השאלות. מיידע כללי ובדיקת המידע מול מיקרוסופט, אני יודע שויסטה בסיסית וכן XP HOME יכולים לעבוד בקבוצת עבודה של עד חמישה משתמשים. לעומת זאת בויסטה פרימיום וכן XP PRO ניתן לעבוד בקבוצה של עד עשרה משתמשים. המידע נמסר לי גם ע"י בית תוכנה של הנהלת חשבונות. עכשיו, מה קורה אם יש לי רשת מעורבת של XP HOME ו XP PRO, כמה משתמשים יוכלו לעבוד בקבוצת העבודה מול התוכנת הנהלת חשבונות, לדוגמא במקרה שיש כבר חמישה מחשבים עם XP HOME והלקוח רוצה להוסיף עוד שתי תחנות עבודה. למה נוצרה ההגבלה הזו? האם ניתן להסיר את המיגבלה הזו, אם ניקח לדוגמא את המקרה הקודם, הלקוח לא רוצה להחליף את כל מערכות ההפעלה שלו לPRO. מה קורה בפועל כאשר במקרה שיש באותה קבוצת עבודה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מחשב חדש והעברתי אליו את הכרטיס רשת מהמחשב הקודם (הכרטיס- d-link dwl g520+ ) הבעיה היא שהכרטיס מזוהה ע"י המחשב אך כנראה לא נתמך בוינדוס 7 ולכן לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית הכרטיס כבר לא מופיע באתר שלהם, ניסיתי לדבר עם התמיכה של דילינק אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות והם לא ענו, מישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין או שאני צריך לקנות כרטיס חדש? תודה. ------------------- לאחר בירור מול התמיכה של Dlink בארץ הכרטיס לא נתמך בווינ 7 ולכן לא יעבוד אשמח אם תוכלו להמליץ על כרטיס רשת חדש (שעובד ב ווינ 7) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי ל100 מגה אצל הוט נט, דבר ראשון אני חייב לציין שהמענה הטכני שלהם עונה בשניה וזה מעולה. הם אמרו לי שאם אני על 12 מגה אצל התשתית [הוט] ו100 אצלהם יהיו לי בעיות איטיות. אכן היו וכשהעבירו אותי ל12 גם אצלהם זה התחיל לרוץ בסדר. אני לא אומר שהם שיקרו וכאלה, אבל למה זה? הם גם טענו [אולי הם אולי נציג הוט שהיה בשיחה - לא הבדלתי] שזה בגלל שיש לי מודם מוטורולה שלא תומך... מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין? זה פשוט מעניין אותי למה זה משנה שיש לי יותר מדי בספקית...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP בעל יכולת אלחוטית מובנית. ברשותי בבית גם ראוטר אלחוטי של חב' EDIMAX BR-6204WG כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לראוטר באופן אלחוטי הוא לא נותן לי זאת. הוא מאמת איתי סיסמא ולאחר אימות הסיסמא הוא מנסה נואשות להתחבר ללא הצלחה. יש לציין כי בפעם הראשונה בה ניסיתי להתחבר הוא כן נתן לי ומשום מה עכשיו כבר הוא לא, דבר אשר מאושש טענתי כי לא מדובר בעניין של הגדרות. כמו כן החיבור מהמודם של מוטורולה הוא חיבור דרך הכבלים כאשר *ללא* חייגן (חיבור קבוע) כלומר אייפי שמתחיל ב-8 למען הסר ספק. יש לציין דבר חשוב ביותר כי כאשר אני מנסה להתחבר הוא תמיד תמיד נתקע בשלב שהוא רושם: "מייבא כתובת רשת" ולא זז ממנו... ההגדרות של הראוטר האלחוטיות הינן: אבטחת WPA pre shared key …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעט מוזרה אך אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליה... אני חדשה בתחום הרשתות ויש דבר אחד שקשה לי מעט להבין והוא כיצד עובדת העברת נתונים באינטרנט/ברשת. כלומר, מהי המשמעות כאשר מהירות גלישה היא 5 מגה חוץ מהעניין של מהירות הגלישה, וההבדל בין העברת נתונים בין כרטיס רשת לאינטרנט לבין כרטיס הרשת למחשב עצמו? לא ברור לי ההבדל ביניהם איך זה עובד בפועל ומי נגד מי בכל הנושא של תעבורת נתונים... תודה מראש לעונים, נטלי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור חיבור בין שני מחשבים לצורך שיתוף אינטרנט באמצעות ה-ICS המובנה של xp. עשיתי זאת בעזרת המדריך (המצוין) בפורום זה, וכן בעזרת זה המופיע באתר netguru.co.il. השיתוף הוא בביתה של חברתי (שם מחוברים דרך 012) והשיתוף פשוט לא מצליח - לא ניתן להציג אף דף אינטרנט במחשב הלקוח, ועושה רושם שיש זרימת מידע דלה מאוד למחשב הלקוח (כמה מאות ביטים). כדי לנסות ולבודד את הבעיה, הבאתי את המחשב האמור אליי הביתה, כדי לחברו ברשת זהה שרצה טוב מאוד אצלי, על אותו עיקרון בדיוק - והמחשב מתחבר מצוין בלי לגעת אפילו בהגדרות - פשוט החלפתי בין מחשבי הלקוח אצלי בבית ומיד הכל עבד (ממש pluged and played). אצלי בבית החיבור הוא דרך חברת 013. לא נראה לי שטעיתי בהקמת השיתוף ברשת החדשה, אצל חב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי אינטרנט כבלים נטויזין 3 מגה,מודם thomson 425 ולו שני כניסות מאחורה אחת לכבל רשת ואחת לכבל יו אס בי. מחשב הישן מחובר בכבל יו אס בי ועובד מצוין. מחשב חדש מחובר בכבל רשת ועובד מצוין. השאלה איך אני מגביל את מהירות ההורדה והעלאה במחשב הישן?? יש איזה תוכנה??אולי הגדרות בוינדוס? תודה מראש חברים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דילמה. אני רוצה לחבר שני מחשבים ביחד ברשת קווית. יש לי שתי אפשרויות: לקנות מבזק מודם פנימי או חיצוני (לא USB) רגיל לקנות מבזק מודם עם נתב או לקנות נתב ולקנות מודם פנימי? האם לבזק יש בכלל נתבים? ובאיזה מקרים בזק יחליפו לי את המודם בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר חודשיים +\- שאני סובל מבעיות ניתוקים. המצב לפני חודשיים: וינדוס אקס פי פרו מודם אלקטל ספיד טאץ הום@פרו כנתב חיבור 1.5 בבזק בינלאומי היו פה ושם בעיות ניתוקים (אם כי התוכנה של הנתב עזרה לחיבור אוטומטי, אבל זה לקח כמה שניות ולפעמים זה היה דיי מטריד). קראתי לבזק, היו אצלי 2 ביקורים, אף אחד לא מצא בעיה חוץ מ"החוטים בגג נראים קצת לא בסדר.." בכל מקרה, חזרתי לגרסאת תוכנה "הום" של המודם (בלי ראוטר) בשביל לשלול את האפשרות שזה מה שגורם לניתוקים, בלי קשר גם עברתי לחבילה 5מגה אצל אותה ספקית. לפני מספר שבועות כבר התחילו בעיות של איבוד סנכרון וניתוקים לאורך זמן, נשבר לי וקראתי שוב לטכנאי פה הוא כבר החליף את החיווט על הגג ולא רק אמר "נראה רע", הבעיות של האיבוד סנכרון נפסקו ובבדי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של EDIMAX BR6204WG אני רוצה לכוון את ה DMZ לפלייסטיישן וקצת מסתבך עם זה. כל עוד ה FIREWALL ב DISABLE אין לי גישה ל DMZ אלא רק אחרי שאני לוחץ ENABLE אחרי שלחצתי וקבעתי את האייפי של הפלייסטיישן אני עושה ריסטארט כמו שהראוטר מבקש ואז האינטרנט פשוט לא מתחבר. אחרי שאני מבטל את ה FIREWALL ואת ה DMZ אז אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט בקיצור, חייב עזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לאחרונה רכזת על מנת שאוכל לחבר את המחשב שלי יחד עם הסטריימר שלי. חיברתי הכול תקין יש חיוי תקין גם כן,אך אינני מצליח לגלוש דרך הסטיימר מה גם שברגע שאני מנסה להכנס לתייקיה של המחשב שלי שאי רואה דרך סטריימר אני מתבקש להזין משתמש וסיסמא למרות שלא מוגדר לי משתמש וסיסמא. האם מישהו הצליח לבצע את זה בעבר או ידוע לו איך אני מצליח לגלוש דרך הסטריימר? המערכת שלי WINDOWS 7 +XTREAMER+ מודם של הכבלים TERAYON+רכזת פשוטה בסיסית עם 8 יציאות. אודה לכול עזרה אני ממש אובד עצות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 5MB 014+בזק אחרי שהיוטורנט פתוח בערך 18 שעות +/- ואחרי שהעלה משהו כמו 3GB הטורנטים הופכים לאדומים ובכולם רשום host name not found יש דרך למנוע את התקלה הזאת כדי שזה שהתוכנה תעבוד לטווחים ארוכים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-