רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
-
היי לכולם, האם המודם Motorola Netopia 2210 יעבוד טוב בתשתית בזק? האם מומלץ? האם תומך ב Vectoring של בזק? http://www.toptenreviews.com/computers/networking/best-dsl-modems/motorola-netopia-2210-review/ https://www.amazon.com/gp/product/B002KCNW2Y/?&tag=ttr_dsl_modems-20&ascsubtag=[site|ttr[cat|575[art|NA[pid|50140[tid|NA[bbc|NA תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מתי לדעתכם ובעצם מדוע עדיין אין ראוטר סלולרי דור חמישי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. נגיד שיש לי נתב. מחובר אליו SWITCH. לSWITCH מחוברים 5 מחשבים. השאלה היא כזאת: האם לכל מחשב יש IP שונה? האם כל מחשב יכול לגשת לקבצים במחשב אחר? עוד שאלה: אם יש חיבור אינטרנט במחשב א', הוא יכול להעביר את האינטרנט לכולם? שאלה טכנית: אם הוא יכול, איך זה מתבצע? הוא מעביר את המידע לנתב שמעביר לשאר המחשבים? או שהSWITCH עצמו מעביר? מי מחלק להם IPים? הSWITCH או הנתב? יש אפשרות לא להשתמש כלל בנתב אלא רק בSWITCH? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ומבקש מחברי הפורום לייעץ לי: 1) לאיזה נתב אלחוטי יש אות חזק (רצוי מתוצרת אדימקס). 2) איזה פרמטר בתכונות של נתב אלחוטי מציין אות חזק. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי ראוטר חדש של to link VR600 Archer שהוא בעצם המרכזי וממוקם בסלון. אליו מחוברים הטלוויזיה smart, פלייסטיישן 4 , TV box כמו כן יש לי עוד שני מגדילי טווח הראשון תומך 2.4 והשני שבחדר מרוחק יותר תומך ב 2.4 ו 5 מ הרץ. עכשיו, שמתי לב שטעינת סרטים ב tv box דרך הראוטר המרכזי שמחובר ישירות קווית איטי יותר מה tv box שבחדר המרוחק שעובד על 5 מהרץ על ידי המגדיל טווח השני שבעצם מחובר למרכזי אלחוטית. אני רואה זאת כאשר אני רואה שהסרט מתמלא מהר בבאפר מאשר בסלון. האם זה הגיוני? אם קיימת תופעה כזו ? אשמח לעצה כיצד לשפר את הגלישה ל tv box שבסלון , המרכזי. תודה על כל תגובה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לקהילת HWZONE רציתי לשתף אתכם בבעיה שאני סובל ממנה ברשת הביתית שלה, אני יציג את הבעיה פשוט כפי איך שאני רואה אותה. ברשת הביתית שלי קיימים המחשב שלי שמחובר דרך מתאם אלחוטי למחשב של אחותי אשר מחובר בכבל רשת לראוטר ואקסטרימר שמחובר גם כן בכבל רשת ובנוסף המחשב הנייד של אחי. הראוטר הוא מדגם Dlink 2650u והמתאם האלחוטי הוא מדגם DRUC-U3 במחשב שמריץ WIN7 לאחרונה העברתי את הראוטר ממני לאחותי ונתקלתי בתופעה מאוד מוזרה כאשר אני מבצע הורדה דרך רשת האינטרנט (לדוגמא UTORRENT) מהירות הגישה שלי לאינטרנט פוחתת מרוחב הפס המקסימלי שלה 600Kbps ל50Kbps... (התופעה נגרמת גם בהורדות דרך מכשיר האייפון אשר ברשותי) התחלתי לחקור את הדבר וגיליתי משהו עוד יותר מוזר, שמתי לב שהנפילה במה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהצלחתי לתקשר בין שני מחשבים בעזרת כבר Parallel. כיצד אני מגיע ממחשב אחד אל התיקיות והקבצים במחשב השני? אינני מוצא גישה (אולי הגדרתי משהו לא נכון...). המחשב המארח (בו נמצאים הקבצים) עם WIN98 והשני, שמנסה לגשת, עם WINXP. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר להוט . המודם נמצא בממד שלי. אני מעוניין להתחבר למחשב נייח שנמצא בממד ולמחשב נייח אחר שנמצא בסלון ( קיר אחד בממד מפריד בין הסלון לממד וזה בסביבות 10 מטר במרחק לא אווירי ללא קיר כאשר הדלת פתוחה ) . אני מחובר במהירות 1.5 מגה להוט. איזה נתב וכרטיס רשת אלחוטי הייתם ממליציים לי לרכושש?? לא מחפש לקנות את הצעקה האחרונה בעולם הנתבים...רק נתב שמתאים לצרכים שלי..... בברכה, אביב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה - יש לי נתב TL-WR841N (מ-הוט, דרכם אני מחובר) החיבור האלחוטי מוגן סיסמא. ניסיתי היום לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי, המחשב זיהה את הרשת וכדי להכנס אלי נתבקשתי לכתוב את הסיסמא. בשלב הזה המקלדת הפסיקה להגיב, כלומר למרות שהסמן נמצא בתוך החלונית שבה יש להכניס את הסיסמא, ההקשה על המקלדת לא מכניסה כל תו או סימן. מישהו נתקל בתופעה כזאת? פניתי לתמיכה של "הוט" התומך הסביר לי איך לבטל את הסיסמא (לעשות ריסט לנתב) אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספקית אינטרנט טובה בלי ניתוקים, סטרימינג טוב ופינגים טובים חשוב שגם לא תחסום P2P, כמו FTP's ו torrents אם זה חברות של פלאפונים אז עדיף אורנג' ואם זה כבלים\YES אז לא משנה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות והתייעצות פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0 קניתי את ה- LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G כאמור, הראוטר נמצא בקומה למעלה והמחשב שמחובר אלחוטית נמצא קומה למטה (ראו בהודעה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0) התקנתי את הראוטר תוך כ-10 דקות, וכן את הכרטיס רשת לפי חוברת ההוראות (למרות שלא הבנתי שם הכל) וכרגע הקליטה נעה בין 1, 2 או 5.5 Mbps ועוצמת האות תמיד על 'חלש מאוד' ניסיתי לחשק קצת עם מיקום האנטנה של הכרטיס רשת, ורק על מס' נקודות על אותו שולחן , יש בכלל קליטה (נמוכה) מישהן יודע מה יכולה להיות הבעייה?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שאלקטל משודרג מספק חיבור קבוע, יש לי מודם שקיבלתי מברק - מוטורולה SB4200 : האם יש אפשרות שלא אצטרך להפעיל את החייגן כל פעם, אלא שהוא יתחבר : * אוטומטית, מחוזר עצמאית כל הזמן * או לעשות משהו שבעת עליית המחשב החייגן יופעל , וגם הכפתור "חייג" ילחץ אוטומטית ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ניכנס לאתרים מסוימים טעינת אתר לוקחת הרבה זמן .לדוגמא אתר KAYAK.COM ולעוד כל מיני אתרים אחרים VITACOST.COM איפה הבעיה? המחשב רץ על WIN7
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הראוטר הנל ב59 דולר. הוא של חברת t mobile אבל אפשר לאפס אותו ולעשות אותו חופשי https://slickdeals.net/f/9330575-asus-tm-ac1900-wireless-ac1900-dual-band-gigabit-router-59-free-shipping
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-