עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי מחשב נייח ולידו יש את המודם שמחובר לראוטר, והראוטר מחובר ברשת אלחוטית למחשב נייד. יש מספר בעיות באינטרנט של המחשב הנייד! במחשב הרגיל הכל עובד כמו שצריך 1. במחשב הנייד בלתי אפשרי להכנס לGMAIL כאלה אני רושם www.gmail.com הוא כאילו חושב ואז נותן לי הודעה שאי אפשר להעלות את העמוד... 2. עוד בעיה נוספת היא שאני מנסה נכנס לממשק של העריכה של האתר שלי בקטע של יצירת אתרים אחרי שאני מכניס כמה פרטים ולוחץ אישור כדי שקטע הפרטים הבא של האתר יפתח, הדבר לא קורא, יש אותה בעיה כמו בGMAIL. במחשב הרגיל האתר עובד כמו שצריך וככה גם העריכה שלו.... מקווה לתגובה עוזרת תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אזור צפון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gabrielf,

היי,יש לי תיעדוף טאג4 ב 013 במסגרת מנוי עסקי, מי מכם יודע עד כמה התיעדוף הזה יעיל? האם הוא טוב יותר מחבילות הגיימר למיניהן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי! יש לי ACCESS POINT שמחובר קווית לראוטר במבנה מסויים על מנת לתת יכולת אלחוטית למבנה אחר. הבעיה היא שהAP הזה לא מכסה היטב את המבנה בקומה העליונה. האם ניתן להתחבר אליו עם AP אלחוטי נוסף על מנת להרחיב את היכולת שלו? המון תודה מראש לעוזרים, שבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by תוכי מסטול,

איך יכול להיות שבפקדות PING אני מקבל בגיימר יותר גבוה מבלי גיימר ובפקודת TRACERT הקישור הראשוני מבזק בין לאומי לשרת בחו"ל זה פחות או יותר אותו הדבר ורק שזה מתחבר משרת לשרת בחו"ל הפינג קופץ משמעותית(בהשוואה חבילת גיימר לעומת חבילה ללא גיימר)? כמו כן האם האשמה היא בבזק בין לאומי כאשר החיבור בין שני שרתים בחו"ל מתקבל פינג גבוה(בהתחשב שבחיבור ללא גיימר זה יוצא נמוך יותר) ? וכן אני יודע שיצאה שאלה מורכבת

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by JHONLEV,

עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש

9. Started by Torian,

שלום, כיום מחובר בתשתית הוט, בגלל שאני גר בבית פרטי אין הרבה שכנים שיושבים על הארון של הוט. רציתי לשאול האם תשתית בזק תתן לי זמן תגובה מהיר יותר מהוט? איך אפשר לדעת איפה יושב הארון האחרון שמגיע אליו סיב אופטי? האם זה הארון שממש מחוץ לבית שלי או הארון של בזק היותר גדול שנמצא בהמשך הרחוב כ-100 - 150 מטרים מהבית שלי? האם צריך להיות רשום עליו משהוא? בסך הכל אני מחפש תשתית שתתן לי זמן תגובה מהיר, אמין ויציב יותר לספק שירות שלי, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by markdd,

שלום לפורום הנכבד לפני כמה ימים החלה אצלי בעיה עם הנתב הנ"ל בחיבור WIRELESS עליו עם הנייד שלי. עד אותו יום הכל היה בסדר ,גלשתי בסדר מהנייד אבל יום אחד החלו בעיות - הנייד מנסה להתחבר לנתב ,מתחבר ואז אחרי דקה מתנתק ואז שוב אני מנסה להתחבר ,מצליח ואז שוב נפילה בשלב כלשהו הנייד הפסיק להתחבר לנתב בכלל - פשוט לא מצליח. מחשב נייח שמחובר לנתב עם כבל עובד תקין כל הזמן חשבתי שבעיה בנייד, אבל אני מציח להתחבר לרשתות WIRELESS אחרות מהבית וגם מהמכללה ובכל מקום אחר -כך שזה לא הנייד לכן הלכתי על הנתב - איפסתי אותו לDEFAULT,שדרגתי גרסא אך שום דבר לא עוזר - הנייד פשוט מסרב להתחבר לא עשיתי שום דבר לא לנתב ולא לנייד (שדרוג דרייברים ,שדרוג קושחה וכ"ד ) לפני התקלה ! יכול להיות שהנתב נדפק אב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ARIKARCH14,

שלום, בביתי יש ראוטר NETGEAR DGN2200. איפשרתי לו REMOTE CONTROL על מנת שאוכל לשלוט בו ממשרדי. (בעיקר לנתב את פעילות הילדים באינטרנט בשעות הכנת שיעורי בית) הענין הוא שבמידה ויש הפסקת חשמל ו/או ביצוע ריסט , משתנה ה-IP ואז איני יכול לגשת אליו. איזה אפשרויות עומדות לרשותי לדעת את ה-IP החדש בכל פעם ששונה ? ומבלי לשלם לבזקבנלאומי עבור IP סטטי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by HitmanW,

אהלן אנשים. ספק האינטרנט שלי הוא נטוויזן מאז שרק היה אינטרנט מהיר. לא היו לי שום בעיות, תוכנות שיתוף, משחקים וכד' הכל עבד מעולה. לאחרונה התחלתי לשחק MAPLE STORY, שזה משחק רשת למי שלא מכיר. באתר של MAPLE אתה יכול לקנות כל מיני דברים בשביל הדמות שלך שבתוך המשחק. בשביל זה אתה צריך להשתמש בכ. אשראי שלך כדי לקנות נקודות. אז כשאני רוצה להיכנס לעמוד שבו אני מבצע את הפעולות האלו הוא נותן לי שגיאה: אצלי ואצל חבר אחד שיש לו גם נטוויזן מופיעה השגיאה הזאת, אבל לחבר אחר שהוא בבזק הכל עובד תקין. אז מה בעצם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי חברה... אני כבר מזמן חושב לבנות רשת לשיתןף אינרטנט בכבלים, וגם ליהנות מהיתרונות הטמונות ברשת..... מבנה הרשת: נתב + 4 תחנות עבודה... המרחקים מתוארים בקובץ המצורף.... בפי שמתואר, השימוש הכבד יעשה בתחנה שלי (3) אשר מרוחקת הכי רחוק... שאר התחנות יעשה בהן שימוש לא כבד בכלל (גלישה וכו'...) צריך לזכור שהמודם והנתב לא מחוברים במחשב שלי!!! אלא במחשב אחר!! שמעתי המון ספקולציות לאחרונה בפורום בקשר להקמת רשתות בכבלים... שמתי לב שכולם מתלוננים שאינם מצליחים להקים רשת בגלל השיטה המוזרה של הספקיות לחבר את הלקוחות.. ספק התשתית שלי הוא מת"ב, והספק שלי הוא בזק בינלאומי, בחיבור 750 KB (אשר ישודרג ל 1.5 MB אם כל העסק הזה יצליח)... אני מתחבר ללא חייגן, ואת האמת, איני זוכר איך קוראים לשי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dw,

היי, אני מחובר כבר כשנה ל ADSL בחבילת 0.75 (0.5 לפני הצגת החבילה החדשה) וספק בזק בינלאומי. עד לפני כשלושה שבועות לא היו לי שום טענות, הכל עבד אחלה. עכשיו התחילה בעיה מוזרה: מהירות הורדת הקבצים ב HTTP ותוכנות שיתוף שונות נשארת סבירה - כ 84 K לשניה מקסימום. אבל מהירות הורדת הקבצים מ FTP, ובמיוחד מ MIRC ירדה בצורה דרסטית. אני אדגיש ואומר שהבעיה היא לא במחשב ממנו אני מקבל את הקבצים, ביצעתי כמה בדיקות מול שרתים מהירים הרבה מעבר למה שאני יכול להוריד. התוצאה נשארת זהה: לא יותר מ 30k/sec משום מקום, וחוץ מזה, מהירות ההורדה לא קבועה, ונראה כאילו היא נתקעת כל כמה זמן, כלומר גודל הקובץ המורד לא משתנה בכלל למשך מספר שניות. התקשרתי לבזק בינלאומי ושאלתי אותם בנושא. אבל הבחורה בשירות תמי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Adirzx,

מנסה להתחבר לרשת הביתית והוא רושם רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט....מחשבים אחרים ופלאפונים מתחברים לרשת הביתית...והמחשב מצליח להתחבר לרשתות אחרות מישו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, כבר חודשיים +\- שאני סובל מבעיות ניתוקים. המצב לפני חודשיים: וינדוס אקס פי פרו מודם אלקטל ספיד טאץ הום@פרו כנתב חיבור 1.5 בבזק בינלאומי היו פה ושם בעיות ניתוקים (אם כי התוכנה של הנתב עזרה לחיבור אוטומטי, אבל זה לקח כמה שניות ולפעמים זה היה דיי מטריד). קראתי לבזק, היו אצלי 2 ביקורים, אף אחד לא מצא בעיה חוץ מ"החוטים בגג נראים קצת לא בסדר.." בכל מקרה, חזרתי לגרסאת תוכנה "הום" של המודם (בלי ראוטר) בשביל לשלול את האפשרות שזה מה שגורם לניתוקים, בלי קשר גם עברתי לחבילה 5מגה אצל אותה ספקית. לפני מספר שבועות כבר התחילו בעיות של איבוד סנכרון וניתוקים לאורך זמן, נשבר לי וקראתי שוב לטכנאי פה הוא כבר החליף את החיווט על הגג ולא רק אמר "נראה רע", הבעיות של האיבוד סנכרון נפסקו ובבדי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הקונפיגורצייה שלי היא כזו: (HOT + בזב"ל) מודם של HOT מחובר ל SWITCH. הSWITCH מחובר לנתב וגם ישירות לכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב המדובר יש שני כרטיסי רשת, אחד בחיבור ישיר מה SWITCH והשני בחיבור מהנתב, כלומר למחשב יש שתי כתובות IP. כשאני עובד עם הכרטיס שמאחורי הנתב הכל תקין. הבעייה היא עם הכרטיס שמחובר ישירות, מדי כמה זמן יש מעין ניתוק שגורם להורדות להפסיק (HTTP/FTP/DCC-IRC) זה קורה אחת לפרק זמן שונה (יכול להיות כל 5 דקות או כל 60 דקות) אני למשל מריץ שני עותקים של MIRC שמחוברים לאותו שרת, כל אחד ע"י כרטיס רשת שונה, ורק הMIRC שמחובר ע"י הכרטיס ה"בעייתי" מתנתק. אם אני מוריד קובץ (למשל קובץ בדיקה של בזק בינל) הוא נקטע באותו זמן בדיוק. - הכרטיס השני ממשיך לעבוד וכך גם כל המחש…

20. Started by za-david,

אני משחק משחקי רשת, וחלקם יושבים על שרתים בארה"ב. רציתי לשאול איזה ספקי אינטרנט יהיו לי טובים מבחינת הפינגים והתקשורת בכדי שאוכל לשחק בצורה נורמלית? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by שאנטי,

ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?

22. Started by The_Maestro,

יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....

23. אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט. אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by drbrain,

שלום הורדתי את תוכנת השתלטות מרחוק FREE VNC התקנתי אותה ואת קובץ VIEWER שלחתי למחשב השני שממנו אני רוצה להשתלט על המחשב השני כמובן שלא למטרות זדוניות מה הם הצעדים שאני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בתודה שרון

25. Started by Arnold,

רצוני לקנות HUB לא USB איפו אפשר לקנות חיפשתי בכול מקום? תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.