עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dyn,

שלום, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל לפני כמה זמן השתדרגתי ל 5 MB (בזק ובזק בינלאומי),מאותו יום יש לי בעיות עם האינטרנט כל הזמן גלישה איטית... ניסיתי לברר עם הספקית ועם התשתית והכל בסדר גמור אצליהם, אין לי בעיה של התנתקויות וכדומה (ביטלתי את שירות ה SAFE NET שככל הנראה גם גורם להפרעה בגלישה). כמובן שקיבלתי ראוטר של SIEMENSE ולפי מה שהבנתי הוא די גרוע ביחס למה שהיה לי לפני שאיתו לא היו בעיות.. לכן אני שואל האם כנראה הראוטר הזה דפוק ולכן יש לי בעיות בגלישה, אם כן יש אפשרות לבקש מבזק ראוטר אחר מהדגמים שיש להם שהוא יותר טוב ממה שיש לי? ואם בכלל לבזק יש ראוטרים אלחוטיים גרועיים אז כבר עדיף להשקיע ולקנות ראוטר אלחוטי איכותי? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm המחשב שלי מחובר לראוטר בנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי שבעזרתו הקמתי את הרשת הוירטואלית. הבעייה שהוא כותב לי "ללא גישה לאינטרנט" ברשת הוירטואלית, אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לגלוש. במחשב שמחובר לראוטר אין בעייה להתחבר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, הייתי רוצה לשדרג מהירות ההורדב והעלאה והייתי רוצה לדעת האם יש צרוך לשדרג את התשתית וגם הספק או שמספיק רק תשתית או ספק הייתי רוצה לקבל כצט יותר פרטים תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by JHONLEV,

עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש

5. אצל חברה שלי שני מחשבים שונים. אצלה בחדר יש נקודה של בזק (קו רגיל הכוונה) וגם במקום בו המחשב השני נמצא. אפשר לחבר מודם (כל מחשב מודם משלו כמובן) ולהתחבר משניהם בו זמנית על אותו יוזר והכל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by compgt,

שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה אני מחפש ראוטר איכותי בעל 8 מבואות (כמובן עדיפות שיהיה גם אלחוטי). ניסיתי כבר את כל הקומבינות של ראוטר 4 מבואות + HUB וזה פשוט לא פעל טוב , מה שכן גם הראוטרים הפשוטים מתחממים. תקציב בסביבות ה1000 ש"ח. (כמובן שכמה שפחות עדיף). רוב השימוש הוא להורדות ומשחקי CS. תודה למגיבים, שנה טובה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ptX,

היי חברה, יש לי את ה10MB החדש של NGN, והUPLOAD SPEED שלי פשוט זוועה, בזמן אמת. עכשיו ניסיתי את Speedtest.net עם שני שרתים, עם השרת של פתח תקווה זה מראה את הבעיה: ולעומת זאת בשרת של ירושלים: והקטע הדפוק זה הוא שבתכנות שיתוף הUPLOAD SPEED שלי הוא אפילו לא ה0.4MB, הוא בערך 0.4KB! אני לא יכול לשמור על RATIO ככה, לא משנה איזה טורנט זה הUPLOAD SPEED לא עובר בשום פנים ואופן את ה30, וה30 זה רק לחצי דקה פעם ביום, לרוב זה לא מגיע אפילו ל1 |= HELP PLS? אגב היה לי NORTON ANTIVIRUS הבנתי שהוא מפריע, בדיוק מחקתי, לא ממש שינה שום דבר בינתיים..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מחובר דרך HOT כתשתית ודרך בזק כספקית, היום החלו בעיות ניתוקים בלתי פוסקים - בכל כדקה האינטרנט מתנתק לשניה... אני אפילו לא יכול להכנס לשרתים של BATTLE.NET, תוך 5 שניות אני מנותק ממנו :\ ההורדות איטיות בטירוף (מקס' זה 100KB\S משירות הבדיקה של HOT ובד"כ אני מוריד במקס' שזה 280), וחוץ מזה - הניתוקים - באמצע ההורדה היא נעצרת !! נניח ואני מוריד את קובץ בדיקת ה-50MB, הוא מוריד 2-3MB ואז מתנתק ("ההורדה הושלמה"). הקונפיגורציה של האינטרנט שלי היא ככה: יש לי מודם של מוטורולה SB4200 שמתחבר לסוויטצ' (מעין נתב לא אלחוטי ללא FIREWALL), משם הולך חיבור למחשב שלי (חשוב שלא יהיה לנתב FIREWALL אחרת אצטרך להתעסק כל פעם עם פתיחת פורטים) וחיבור לנתב אלחוטי שדרכו אני משתמש למחשב הנייד. ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, המודם והראוטר שלי ממוקמים בארון התקשורת שבכניסה לביתי. מיקום המדפסת-פקס בפינת המחשב בחדר השינה. למרות שניתן להזמין חשמלאי/איש רשתות בכדי להשחיל כבל בין ארון התקשורת לנקודה הבודדת שנותרה(של בזק) בחדר, אני מעדיף כמובן להתקינה אל-חוטית. יש לי מודם "הוט בוקס" (אולי אעבור לבזק) + ראוטר של TP-Link 1043ND. איזה פתרונות יש למי שמעדיף שלא לחבר פיזית בין הראוטר לפקס? תודה רבה.

10. אני שוקל לקנות מתאם חשמל - רשת לחיבור ישיר בין הראוטר לממיר של הטלוויזיה. יש לי שאלה: אם החשמל בין איפה שהראוטר (חדר השינה) לבין איפה שהטלוויזיה (סלון) הוא לא באותה מחיצה (משמע, בלוח החשמל שמחוץ לבית, כאשר מכבים את החשמל בסלון, החשמל בחדר נשאר פועל), יעבדו המתאמים עדיין? (חשמל חד - פאזי). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן, עברתי בשעה טובה ליחידת דיור ואני חווה ניתוקים מידי פעם באינטרנט (מראה שמחובר באייפון אבל לא גולש, במחשב התנתק לגמרי מהרשת). כיום יש בקיר חיבור אחד בלבד עגול בקיר להולך לקופסה קטנה של יס. לקופסה הזו שלושה חיסורים נוספים : 1. חיבור עגול נוסף לממיר של יס 2. כבל רשת שמחובר לממיר של יס 3. כבל רשת להולך למכשיר TPLinkWA901ND הממיר : כל מה שרשמתי שמגיע מהקופסה וHDMI לטלוויזיה הtplink : הכבל מקופסה של יס וחשמל מה מספק את האינטרנט? הtplink רק יוצר נקודת WiFi? ממה לדעתכם נוסעים הניתוקים? משהו של יס? החיבור לא תקין? הtplink?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. עד היום בבוקר האינטרנט היה כך: היה לנו חבילה של 1.5 שאותה משלמים לתשתית של YES (בזק /בזקבינלאומי זה כנראה הספק) בא אלינו איזה טכנאי והחליף את הראוטר ל SIEMENS SL2 141 (ד"א איך הוא ?) הוא אמר שהוא ישדרג ל 2.5, אחרי כמה שעות נזכרתי שצריך להגדיר פורטים אז התקשרתי ל 1800340340 והם עזרו לי. הכול טוב ויפה עד ששאלתי אותם על כמה אני מחובר הם אמרו לי 1.5 , סיפרתי לו שהחבילה שודרגה, אז הוא אמר שהוא לא רואה הזמנה. יכול להיות שצריך לחכות? אשמח אם תביאו הסבר קצר בנושא בדקתי פה http://2.i014.net/Check1.html והוא מוריד לי על 80 גג

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, לאחר שאני עושה את החיבור הפיזי, איך אני מגדיר את ה IP בין שניהם? יש עוד משהו שצריך לעשות מלבד זה? שני המחשבים אמורים להיות מחוברים ביניהם ללא חיבור לאינטרנט. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי לכולם, לפני כחודשיים רכשתי נתב של Linksys WRT54G. הנתב עובד היטב בלי כל בעיה טפו טפו, גם גלישה וגם שיתוף קבצים. בנוסף רכשתי כרטיס - Edimax EW-7128g עבור מחשב ישן יחסית וגם בו אין בעיות בגלישה. אני מבחין שכאשר אני מעתיק קבצים ממחשב למחשב קצב העברת מאוד מאוד איטי. סרט בגודל 700M לוקח מעל 20 דקות לפעמים אף כפול ! הבחנתי בנתון שמספק הדרייבר של הכרטיס שמהירות החיבור - Rx יורדת ל 5.5M ולעיתים אף נמוך מזה. מהירות Tx קבועה ויציבה על 54M. כאשר אני עומד על האייקון של תקשורת כרטיס הרשת האלחוטי בפינה התחתונה של שורת המשימות מערכת ההפעלה מראה לי שמהירות החיבור היא 54M. אני מעלה תמונת מסך של הנתונים כפי שנראים, פעם בנתוני אחוזים ופעם נוספת בנתוני dBm. מרחק הנתב מהמחשב לא גדול, כ-15…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי! יש לי ACCESS POINT שמחובר קווית לראוטר במבנה מסויים על מנת לתת יכולת אלחוטית למבנה אחר. הבעיה היא שהAP הזה לא מכסה היטב את המבנה בקומה העליונה. האם ניתן להתחבר אליו עם AP אלחוטי נוסף על מנת להרחיב את היכולת שלו? המון תודה מראש לעוזרים, שבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום ובוקר טוב! יש ברשותי שתי מחשבים - אחד ממוקם בסלון והשני בחדר שינה כאשר הראשון מחובר עם כבל לראוטר והשני באמצעות כ.רשת אלחוטי. ברצוני לשתף את שני המחשבים שתהיה לי גישה למידע של שניהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני. נתקלתי בבעיה כאשר גיליתי שבWIN7 home premium הפונקציה הזאת לא קיימת ואני לא יכול לעשות את זה דרך הוינדוס. אשמח לקבל המלצה\הסבר לתוכנה אשר תפתור לי את הבעיה תודה והמשך יום מצויין לכולם!

18. Started by Cheif,

במהלך הלילה עבר האתר שלי http://www.NetCHEIF.com שדרוג קטן. על פניו השדרוג עבר בהצלחה והאתר נראה תקין. למרות זאת, אם מישהו מכם נתקל בבעיה - שידווח לי בבקשה. פרט לכך שימו לב שעתה ניתן לגשת לאתר גם מה-URL הישראלי http://www.NetCHEIF.co.il. הקבוצה של NetCHEIF ב-FACEBOOK מתקרבת ל-500 חברים.... https://www.facebook.com/NetCHEIF

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by barman,

ואם כן מה הוא? תודה

20. Started by za-david,

אני משחק משחקי רשת, וחלקם יושבים על שרתים בארה"ב. רציתי לשאול איזה ספקי אינטרנט יהיו לי טובים מבחינת הפינגים והתקשורת בכדי שאוכל לשחק בצורה נורמלית? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by montigo,

יש לי בעיה חמורה שאני מנסה לפתור כבר כמה ימים, אודה לכל מי שיוכל לעזור. יש בחדרי 2 מחשבים עם Windows XP SP2 עם 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. למחשב א' כרטיס 54mbps PCI של LevelOne. למחשב ב' התקן 54mbps USB של LevelOne. הצלחתי לקנפג בניהם חיבור בהצלחה, אבל משום מה מחשב א' מציג 54mbps בחיבור (כמו שצריך) ואילו מחשב ב' מציג 11mbps. ניסיתי לשנות ערוצים, לשנות הגדרות בדרייברים, לעבוד עם הניהול WiFi של ווינווס או זה של התוכנה המגעילה של LevelOne. שום דבר לא פותר את הבעיה הזו, ואני סובל ממהירות נמוכה. יש לשים לב שהדרייברים אכן מותקנים בצורה נכונה, ואני רואה שכתוב כרטיס 54mbps ואפילו בדרייברים יש טאב ואני בוחר שם 802.11g, אבל בתוצאה הסופית ברגע שאני מתחבר הוא תמיד מתחבר עם 802.11b ועם 11m…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט. אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by saar2,

קניתי שקע לקיר , כיצד אני מחבר את הכבל אליו ? צריך איזה מכשיר מיוחד ? ולאן הולך כל כבל ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by seladr,

אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מעוניין לשתף חיבור כבלים ל-4 מחשבים איזה ראוטר יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים