עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by תוכי מסטול,

איך יכול להיות שבפקדות PING אני מקבל בגיימר יותר גבוה מבלי גיימר ובפקודת TRACERT הקישור הראשוני מבזק בין לאומי לשרת בחו"ל זה פחות או יותר אותו הדבר ורק שזה מתחבר משרת לשרת בחו"ל הפינג קופץ משמעותית(בהשוואה חבילת גיימר לעומת חבילה ללא גיימר)? כמו כן האם האשמה היא בבזק בין לאומי כאשר החיבור בין שני שרתים בחו"ל מתקבל פינג גבוה(בהתחשב שבחיבור ללא גיימר זה יוצא נמוך יותר) ? וכן אני יודע שיצאה שאלה מורכבת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by papa duck,

שלום לכולם מדובר ב2 התקנים של מודם אנלוגי ישן אני מעוניין לקבל עוד קצת פרטים על הנושא מה ההבדלים בין 2 התקנים הנ"ל נכון - אולי זה לא משמעותי כל כך עם הזוחלים האלה אבל זה מעניין אותי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eliav-peretz,

שלום. לי כרגע יש מחשב אחד בבית בקומה הראשונה. במהלך השבוע הקרוב אני קונה מחשב נוסף שיהיה בחדר שלי שזה בקומה השנייה וחשוב לציין שזה יהיה בחדר ממ"ד. איך אני עושה רשת בין שני המחשבים? להעביר חוט בכל הבית נראה לי מאוד מסובך. כמו כן הבנתי שראוטר לא יהיה אופציה טובה מכיוון שאחד המחשבים יהיה בממ"ד. אז מה בעצם אני עושה? תודה מראש EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by montigo,

יש לי בעיה חמורה שאני מנסה לפתור כבר כמה ימים, אודה לכל מי שיוכל לעזור. יש בחדרי 2 מחשבים עם Windows XP SP2 עם 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. למחשב א' כרטיס 54mbps PCI של LevelOne. למחשב ב' התקן 54mbps USB של LevelOne. הצלחתי לקנפג בניהם חיבור בהצלחה, אבל משום מה מחשב א' מציג 54mbps בחיבור (כמו שצריך) ואילו מחשב ב' מציג 11mbps. ניסיתי לשנות ערוצים, לשנות הגדרות בדרייברים, לעבוד עם הניהול WiFi של ווינווס או זה של התוכנה המגעילה של LevelOne. שום דבר לא פותר את הבעיה הזו, ואני סובל ממהירות נמוכה. יש לשים לב שהדרייברים אכן מותקנים בצורה נכונה, ואני רואה שכתוב כרטיס 54mbps ואפילו בדרייברים יש טאב ואני בוחר שם 802.11g, אבל בתוצאה הסופית ברגע שאני מתחבר הוא תמיד מתחבר עם 802.11b ועם 11m…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eladh16,

שלום. יש לי נתב asus am 604g ויש לי בעיה איתו. אחרי זמן מה שהנתב דולק, מהירות הגלישה יורדת באופן משמעותי. אך כאשר אני מכבה אותו ומדליק שוב הגלישה חוזרת להיות מהירה. חשוב לציין שאין זה בעיה של המחשב שניהיה איטי. ברגע שאני מאתחל את הנתב הנפלאות קורות לבד. הנתב עצמו לא ממש חם ונמצא באיזור מאוורר. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר(לא אלחוטי) השיתוף קבצים והאינטרנט עובד בין שתי המחשבים אבל שאני מתקין את התוכנה לשליטה על תעבורה ברשת שנקראת DUSuperControler אני לא רואה את המחשב שלו בתוכנה.הנה תמונה: אני רואה רק את המחשב שלי. איך אני עושה שאני ייראה את המחשב שלו בתוכנה? או אם יש תוכנה אחרת שמגבילה מהירות במחשב אחר ברשת ביתית אני יישמח לקבל.. ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. המצב הנוכחי: יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax 7128g עם צ'יפסט של Ralink. מאז שהתקנתי אותו המחשב קופא ב-uTorrent או לפעמים בגלישה. עדכוני דרייבר לכרטיס וללוח האם לא עוזרים. עכשיו, קראתי שזו בעיה נפוצה, ככל הנראה מאשימים את הצ'יפסט של Ralink. הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. הבנתי שמבוססי הצ'יפסט של Atheros מומלצים, לכן מה דעתכם על הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3835 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60 המלצות נוספות, בכל תקציב- יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עברתי ל100 מגה אצל הוט נט, דבר ראשון אני חייב לציין שהמענה הטכני שלהם עונה בשניה וזה מעולה. הם אמרו לי שאם אני על 12 מגה אצל התשתית [הוט] ו100 אצלהם יהיו לי בעיות איטיות. אכן היו וכשהעבירו אותי ל12 גם אצלהם זה התחיל לרוץ בסדר. אני לא אומר שהם שיקרו וכאלה, אבל למה זה? הם גם טענו [אולי הם אולי נציג הוט שהיה בשיחה - לא הבדלתי] שזה בגלל שיש לי מודם מוטורולה שלא תומך... מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין? זה פשוט מעניין אותי למה זה משנה שיש לי יותר מדי בספקית...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הדפדפן שלי מוגבל ל 2 הורדות מכל שרת,איך אפשר להגדיר שיהיה ללא הגבלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם קיים דיאגרמת ביצועים שמראה את ההבדלים, זה יהיה הכי טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by aviv6371,

שלום, אני מחובר להוט . המודם נמצא בממד שלי. אני מעוניין להתחבר למחשב נייח שנמצא בממד ולמחשב נייח אחר שנמצא בסלון ( קיר אחד בממד מפריד בין הסלון לממד וזה בסביבות 10 מטר במרחק לא אווירי ללא קיר כאשר הדלת פתוחה ) . אני מחובר במהירות 1.5 מגה להוט. איזה נתב וכרטיס רשת אלחוטי הייתם ממליציים לי לרכושש?? לא מחפש לקנות את הצעקה האחרונה בעולם הנתבים...רק נתב שמתאים לצרכים שלי..... בברכה, אביב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני מקווה שכאן זה המקום הנכון. מתנצלת מראש אם לא. יש לי מחשב נייד, thinkpad של לנובו, כבר יותר מ4 שנים. מערכת הפעלה XP (כן, אני יודעת... אין לי כח לפרמט) בזמן האחרון, הוא מתנתק מהרשת האלחוטית שלי (WIFI) , והאינטרנט מפסיק לפעול, רק שבמחשב עצמו, המחשב טוען בכל תוקף שהוא מחובר. גם הכלי של windows וגם האשף אינטרנט של לנובו טוענים שהכל מחובר. אם אני מכבה ומדליקה מחדש, המחשב מתחבר מצוין, עד ששוב, הוא מחליט להתנתק בלי סיבה והסבר. אם מישהו יודע מה הבעיה, או מה אפשר לעשות, אני ממש אשמח עזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yuliaa,

היי, יש לי נטויז'ן כבר 5-6 שנים, התמיכה והכל מעולה! אבל הבעיה היחידה היא החיבור לחול תמיד יש פינגים במשחקי רשת ... רציתי לדעת איזה ספקית יש לכם ומה אתם ממליצים ....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yeshayhu Brill,

שאלה לי, למה כשאני נכנס מהטלפון שלי לסדרות tv הוא מראה לי הזהרת אבטחה ולא נותן להיכנס, אותו דבר קורה לי דרך הלפטופ על הוט-ספוט. בטלפון של אשתי לעומת זאת נכנס ללא בעיה. הטלפון שלי ברשת 012 ושל אשתי בגולן טלקום תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by urinka,

הי קראתי את המדריך שבאתר על ראוטר ממחשב ישן ערכתי בדיקה קלה בבית מצאתי שיש לי את כל הרכיבים אבל אני לא ממש מוצא את התוכנה Mandrake SNF 7.2 גם הרצתי חיפוש על הפורום וראיתי ששאלה זו נשאלה מספר פעמים כל הלינקים שהובאו כתשובה לא ממש עבדו או שהיו שבורים אשמח לקבל לינק או משהוא שיעזור לי למצוא את הקובץ תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by wooper,

שלום נכנסתי להגדרות בשועל נכנסתי למתקדם ולהגדרות רשת בחרתי manual proxy configuration ואז הכנסתי פורט שראיתי ל http פרוקסי אבל אחרי זה אני לא יכול לגלוש אני מחובר דרך ראוטר תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bora-aa,

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. אני מאוד לא בקיא בתחום, אז סליחה מראש אם אני טועה במונחים ובניסוח.... אני מנסה כבר כמה שעות טובות לעזור לאדם שבבעלותו עסק. ברשותו אתר אינטרנט (שה HOST שלו הם Dreamhost). ברשותו גם כתובת מייל. אבל הוא משתמש ב Outlook. לאחרונה הוא קיבל המון תלונות על כך שהוא לא מקבל את המיילים שאנשים שלקוחות שולחים לו. נכנסנו לכתובת המייל ישירות (ללא התיווך של Outlook), ואכן - כל המיילים עליהם התלנונו, נמצאו ב SPAM. ברמת העקרון - ניתן להעביר את המיילים ל WHITE-LIST, ולגרום לכך שלא יגיעו שוב ל SPAM. אבל השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את השירות כולו לשירות GoogleApss. ז"א - האם אפשר לשמור על השם המקורי של כתובת המייל (X@dily.com), אבל לעבור לחשבון ג'ימייל? זאת הדרך הטובה ביותר של…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחרונה הצטרפתי לטלפון של 012 ולכן שונתה הצורה שבה אני מתחבר לרשת... החיבור היום הוא: 1. מודם של בזק של חברת ECI דגם BFOCUS 312+ 2. ממנו מחובר לסוג של נתב\מודם של חברת AUDIO CODECS 3. ממנו מחובר לראוטר של בזק D-LINK 2760U (בתקן N) אין עכשיו אני יכול לבצע את הפעולה של התנתקות והתחברות מחדש??? אשמח מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 1900GT,

חבר'ה יש לי בעיה רצינית. יש לי רשת עם שני מחשבים . יש לי מודם ECI 270 שהפכתי לראוטר וסוויץ'. הכל היה טוב ויפה עד שהיום בבוקר רשום לי כבל רשת מנותק במחשב הראשי (המחשב חדש בין פחות מחצי שנה). ובמחשב השני (מחשב ישן ומעפן) יש אינטרנט רגיל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכבלים אז החלפתי בינהם וכלום לא עוזר. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס רשת והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. עשיתי ריסט למודם כדי שיהיה עוד פעם חייגן וגם זה לא עוזר. מה לעשות???? זה נראה לי בעיה עם הכרטיס מודם ..... הלוח אם שלי הוא M2N-E של אסוס (כרטיס רשת מובנה). בבקשה מישהו יכול לעזור לי??.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by plissje,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by adi.n,

היי לכולם, האם המודם Motorola Netopia 2210 יעבוד טוב בתשתית בזק? האם מומלץ? האם תומך ב Vectoring של בזק? http://www.toptenreviews.com/computers/networking/best-dsl-modems/motorola-netopia-2210-review/ https://www.amazon.com/gp/product/B002KCNW2Y/?&tag=ttr_dsl_modems-20&ascsubtag=[site|ttr[cat|575[art|NA[pid|50140[tid|NA[bbc|NA תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים