עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by uriyafarag,

שלום , ברשותי מודם וראוטר של בזק DLINK N600 . הבית מחווט בתקשורת קווית כ8 נקודות רשת הפזורות בבית . רכשתי רואטר אלוחוטי חדש של LINKSYS EA6400. אני רוצה לבטל את התקשורת האלחוטית של הראוטר של בזק (שהראוטר של בזק יהיה רק לתקשורת קווית וישמש כמודם ). והרואטר השני ישמש לתקושרת אלחוטית ולתקשורת קווית סה"כ 8 נק ' . כיום שניהם מחוברים ביטלתי את התקשורת האלחוטית ברואטר של בזק אבל נוצרו לי 2 רשתות שונות ואיני יכול לגשת למדפסת ולמחשים שמחוברים ברואטר השני . אשמח לעזרה . תודה אוריה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני מחובר לרשת באמצעות נטבוקס של נטוויז'ן, 100 מגה, התשתית בזק. בחיבור באמצעות כבל אני מקבל מהירות 60 מגה (המקסימלי מבחינת התשתית באזור). ובחיבור אלחוטי אני מקבל מחצית, בסביבות 30 מגה. נציג התמיכה של נטוויז'ן התעקש שזה "בעיות טווח". לאחר שהסברתי שזו המהירות שאני מקבל גם כשאני גולש צמוד למתאם/נתב, הנציג חזר על כך שזה "הפרעות טווח" וזה לא קשור לקרבה למכשיר (אוקסימורון?), אלא זה הפרעות טווח כמו שעונים ניידים וכו' (כלשונו). בקיצור, לא נשמע לי הגיוני כל העניין הזה. אשמח לשמוע חוות דעתכם מה עשויה להיות הבעיה. נ.ב אני גולש ממחשב HP ProBook 4740s תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Classify,

שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, אני שואל עבור חבר... יש לו בית דו קומתי. בקומה העליונה יש נתב של אדימקס (לא יודע להגיד איזה - אבל משהו מאוד ישן), כל המחשבים, טלפונים ניידים וכו' מתחברים בלי בעיה לרשת האלחוטית של הנתב הזה. בממד היה נתב נוסף של אדימקס שהתחבר לנתב בקומה העליונה ואליו התחברו בכבל 2 מחשבים שגלשו דרכו. לפני כמה ימים "מת" הנתב של הממד. הבחור קנה נתב חדש edimax br-6228ns v2. חיבר אותו בממד ול2 המחשבים שיושבים שם. כרגע הגלישה מאוד מאוד איטית (הרבה יותר איטית מהגלישה בנתב הישן). כמה שאלות... 1. האם יש משהו בהגדרות של הנתב בקומה השניה או בממד שצריך לעשות כדי שזה יעבוד טוב יותר? 2. האם מספיק רק לחבר פיזית את הנתב בממד למחשבים שם - או שגם פה צריך לשנות איזה הגדרה? 3. הוא אמר לי שהוא היה …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by T3,

שלום, היה לי עד עכשיו Cisco RV220WEK9G5 ששבק חיים שעשה עבודה נפלאה הבעיה היא שלקנות עכשיו אותו דבר יעלה ל 1000 שקל בארץ , חזרתי לגועל נפש של HOT .. כמובן ה HOTBOX שלהם . השאלה שלי כזאת אני צריך מכשיר שיתן לי טווח אלחוטי טוב (לא מטורף) ומהירות טובה באלחוטי ובמחיר נמוך . לכל היותר 6 מכשירים יהיו מחוברים בדרך כלל לא בו זמנית. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום. קראתי את הפסקה הרלוונטית למה שאני צריך במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הפסקה היא הפסקה האחרונה. איך אני יודע מה תחום הכתובות של הDHCP של הנתב הראשי (TP LINK WR841N)? הוא תומך בAUTO MDI/X? לא תהיה בעיה להתחבר באופן קווי לראוטר המשני (גם לטורנטים ודברים כאלה)? תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by leonchik1976,

אני רוצה להביא לארץ מארה"ב את Airport Extreme (עם תקן שידור ac), האם אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת התקן ישראלי ובמכס לא יעבירו אותו או שלא אמורה להיות שום בעיה? מישהו הביא את זה לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח להיעזר בידע שלכם בפתרון הבעיה של הראוטר שלי. ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL (שנת 2009). תשתית האינטרנט היא כבלים (הוט) וספק התקשורת הוא נטויז'ן. מהירות האינטרנט הינה 30 מגה (mbps). הרשת משרתת מחשב נייח אחד (מחובר דרך כבר לראוטר), שתי מחשבים ניידים, שתי טאבלים ושתי סמארטפונים. עד לפי שבוע, לא חוויתי שום בעיה עם הרטואר והוא שירת אותי נאמנה. לפי שבוע, התחלתי להרגיש האטה חריפה במהירות האינטרנט באחד ממחשבי הקצה המחוברים לרשת. לאחר בדיקה של שאר התקני הקצה אכן ניכר כי בכולם ישנה האטה חריפה של המהירות. מותר לציין כי המחשב הנייח לא סובל מהאטת מהירות כלל וכלל. לאחר פנייה לספק האינטרנט, החולפו ההגדרות בראוטר על מנת שיעבוד ללא חייגן. פעולה זאת לא סייעה לפתרון הבעיה. בד…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. רכשתי כרטיס רשת מתקדם של tp-link מאמזון ארה"ב לאחר זמן מה רכשתי כרטיס נוסף זהה מאמזון גרמניה מאחר וראיתי שיש הבדלי מחיר לטובת הגרמנים. יצא לי להשוות בין הקופסאות ומצאתי הבדל זעיר בסימון המוצר. לגירסה האמריקאית יש קוד עם תוספת המילים US הראוטר C7 היה על הגדרת 5ghz בצורה אוטומטית. מדינה ארה"ב. התוכנה בחרה תדר 149 אני מתקין את הכרטיס החדש, הגרמני והוא לא מזהה תקשורת 5 (רק את השכנים שלי) אחרי כמה בדיקות מתחיל לרדת לי האסימון שיש כנראה הגבלה בכרטיס. אני משנה בראוטר את המדינה לגרמניה ואז נבחר אוטומטית תדר 36 הפלא ופלא הכרטיס קולט היטב. בקיצור הוא מוגבל ולא קולט תדרים שאסורים לשימוש באירופה אבל מותרים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מכירים? חשוב שיהיו מהירויות גבוהות לישראל. פעם הייתי בבלו הוסט וזה לא זז.

11. Started by saharmal,

אהלן, נשרף לי אתמול הראוטר, אל הראטור היה מחובר הDVR של מצלמות האבטחה בעסק. (provision isr) חיברתי ראטור אחר שהיה זרוק לי בבית (netgear dgn2200) האינטרנט עובד. המצלמות לא. לDVR יש IP קבוע, אני מניח שצריך להגדיר משהו בראוטר כדי שיפנה אותו מהIP המקומי לIP הקבוע אך אין לי מושג איך עושים זאת. אם תוכלו להסביר לי איך מחזירים את המצב לקדמותו זה יהיה מעולה - אני יודע מה הIP הקבוע -אני יודע מה הIP המקומי -אני יודע איך נכנסים להגדרות של הראוטר משם תצטרכו להסביר לי...תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by MODI,

שלום, יש לי בחדר אינטרנט 100 מגה של אקספון (בתכלס מגרד את ה40 מגה) על בסיס הראוטר TPLINK 9970.על מנת להגדיל את הטווח בבית חיברתי בסלון ראוטר TPLINK 1043 שמתפקד כAP (בעזרת המדריך של netchief)שמחובר דרך המתאים הקוקסיאליים של יס. (חשוב לציין שהAP מחובר רק לרשת ה2.4GHZ). אך הבעיה היא שאני מקבל דרך הAP בסביבות ה2 מגה. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל או שהמהירות נגזרת בגלל הגדרות לא נכונות? שאלה נוספת: האם אני יוכל לחבר עוד AP על בסיס התשתית של יס? הרי בסופו של דבר הכל מתכנס רק דרך כניסה אחת לראוטר

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by alex542,

היי, אפשרי לחבר לתשתית אינרטנט אחת של בזק שתי ספקים?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. אהלן חברים בבית של חברה שלי יש להם בעיה ארוכה עם הקליטה שבעיקרה בגלל שהוט סיפקו להם את המודם שהוא גם ראוטר הארור HOTBOX שהטווח שלו בדיחתי למי שלא יצא לחוות אותו. מצרף שרטוט של הבית המודם נמצא בממ"ד וכשהם עברו לבית(לפני תקופת האלחוט) הם העבירו כבלי רשת בתוך הקיר מהממ"ד לשני חדרי השינה הקטנים ככה שעד לאחרונה הם הסתדרו רק שעכשיו יש בבית 2 טלוויזיות חכמות ונייד שלא מקבלים קליטה בכלל. בקיצור השאלה היא כזאת וכאן אני צריך את עזרתם, מה הפתרון הכלכלי ביותר לבעיה במידה ורוצים קליטה טובה בבית? ניסינו לשים מגדיל טווח בסלון אבל זה לא הגדיל את הטווח מספיק, ובסלון יש נק' של הוט שאפשר לשים בה את המודם אבל זה אומר לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים לחדרי השינה הק…

15. Started by no_way,

תיאור התקלה: לאחר בדיקת פינג לכמה שרתים ראיתי שהכל תקין והבנתי שיש לי פינגים גבוהיים רק במשחקים אונליין. הכיצד זה יתכן ולמה? ניסיתי באמת הכל. לא מבין איפה הבעיה פה. מחובר בכבל, מחשב WIN10. WALLA.CO.IL GOOGLE DNS

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. אשמח לנסות מפעילה חדשה - אקספון. אני מבין שדרוש לי מודם-ראוטר מכיוון שבזק דורשים שאחזיר את הראוטר (למרות שאני משלם עליו כבר שנים בתשלום חודשי קבוע). השאלה - איזה ראוטר אני אמור לרכוש? המהירות הדרושה לי היא 15 מגה. תודה מראש למגיבים!!

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by HiyoriX,

טוב, הפעם נטוויזן באמת הגזימו. קצת רקע: תשתית: בזק, 100MB, גר באשדוד, ארון תקשורת של בזק נמצא בלוק אחד ליד הבניין שלי. ספק: נטוויז'ן, 100MB, עם סלקום TV (לא מחובר), לקוח מאוד וותיק (עוד לפני האיחוד של נטוויזן, 013 וברק) היה לי את הנטבוקס המחורבן שלהם, הזה של ABD, דגם VV22 ועוד כמה אפסים, התחיל לעשות ריסטים מעצמו (בעיית מתח פנימית (?)), בא טכנאי, נתן לי מודם של סלקום, גם של ABD רק דגם DD22 ועוד כמה אפסים ולמודם הזה אין קו טלפון מובנה (VOIP), אז הוא היה צריך לתת לי עוד ראוטר נוסף (!!!) שתומך בזה ולא רק שהוא לא ידע איך להגדיר אותו, בסוף בכלל לא היה קו טלפון עד שהתמיכה של נטוויזן החזירו לי את הקו. ועכשיו עם הראוטר החדש ה-CHANNEL תקוע על 1 (בק…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Turris Omnia הוא ראוטר שמתבסס על מערכת ההפעלה בקוד פתוח, OpenWRT, ומספק עידכוני אבטחה בזמן אמת. שמחירו בזמנה מוקדמת ב- Indiegogo הוא 190$.הפרויקט מימן כבר 400% היעד הראשוני שלו. Turris Omnia מגיע עם: מעבד ARM Dual Core 1.6 GHz. זיכרון של 1GB DDR3. איחסון של 4GB RAM. חמישה פורטים LAN 1Gbit. פורט WAN 1Gbit. שני פורטים של USB 3.0. שני Mini PCIe. mSATA. 3x3 MIMO 802.11ac. פורט SFP לפייבר. https://www.indiegogo.com/projects/turris-omnia-hi-performance-open-source-router לפי דעתי השקעה מעולה לטווח ארוך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by danezeq,

אם ארצה לגבות את כל החומר שלי ברשת, מה השירות המומלץ ביותר? אבל משהו יותר זול מדרופבורקס. הם רוצים 99 דולר לשנה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by IDOnoach,

שלום. כיום יש לי ראוטר שקיבלתי מ 012(מחובר במהירות 40 מגה) גם המיניקס וגם המחשב השולחני מחוברים אליו בחיבור קווי עם זאת, יש לי הרגשה שמדי פעם המהירות נופלת, ורק ניתוק וחיבור הראוטר מחזיר למהירות נורמלית. יש היגיון בדבר? ואם כן תוכלו להפנות אותי לרכישת ראוטר אמין ללא הנפילות?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש את ה Wifi Adapter שקולט הכי הרבה טווח שאתם מכירים, ב usb. dual band מה מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Cheif,

עם תום שנת 2015 חברת בזק מפרסמת היום דוח על מצב האינטרנט בישראל. הדו"ח עמוס במידע ובנתונים סטטיסטיים אבל דווקא השקף המצ"ב תפס את עייני. הוא מגלה שמהירות הגלישה הממוצעת בישראל היא 50M. לאור העובדה שבזק מתקשה מאוד לספק מהירות מעל 65M עד 70M עולה השאלה אם הנתון המוצג בשקף הוא המהירות "הנרכשת" או המהירות "הנמדדת". מה אתם חושבים? הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://www.bezeq.co.il/media/PDF/internetreport_2015.pdf

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bati6,

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  24. שלום, נתוני האינטרנט שלי- יש לי אינטרנט 100M- תשתית של הוט, ספקית הוטנט. ראוטר-הוטבוקס. הראוטר נמצא בתוך החדר שלי מרחק של מטר מהמחשב שאני משתמש בו. בעיה -האינטרנט מספק מהירות של 100M אלחוטי באופן יציב בסה"כ, אך מידי פעם אני מקבל ניתוקים למשך 20 שניות ולאחר מכן האינטרנט חוזר לעצמו והכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה בנושא הזה? התייעצות- בנוסף הראוטר נמצא בחדר שלי שהוא בקצה של הבית, כך שקליטת האינטרנט לא מגיעה לשום מקום חוץ מלחדר שצמוד אליי, ובקליטה ממש נמוכה לחדר שטיפה יותר רחוק. כלומר אין קליטה בסלון, במרפסת ובמטבח (שנמאים בערך 20 מ' מהחדר). *מה הדרך הכי טובה להגדיל את טווח קליטת ה WIFI? *האם החלפת הראוטר להוטבוקס 2 או לראוטר אחר עשוי לשפר את טווח הק…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by ziko,

שלום לכולם בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית במיוחד אני מחובר לתשתית בזק כאשר ספק האינטרנט שלי הוא 018 אקספון חבילת הגלישה הינה 15 מגה. המהירות הגבוהה ביותר אליה הגעתי היא 8.5 גיגה בבדיקה מול בזק שללו את האפשרות שספק האינטרנט הוא מקור הבעיה כלומר הבעיה נעוצה בתשתית. ביצעתי את הדברים הבאים : 1- החלפתי ראוטר מנטגיר ל D LINK - לא עזר 2- החלפתי כבל רשת ופילטר עדיין- לא עזר 3- השאלתי מחשב נייד להפתעתי היה די יציב על ה 15 גיגה 4- החלפתי כרטיס רשת במחשב עדיין לא עזר איזו בעיית חומרה\תוכנה במחשב יכולה לגרום להאטת המהירות נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים