רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אני סובל משותף שלא מתחשב בצורך שלי ללמוד, הוא יושב כל היום מול המחשב בווליום מופרז ורואה סרטים ביוטוב. נמאס לי להתחנן על הזכות שלי לשקט. למזלי (אני מקווה) הוא לא מבין כלום במחשבים, ובטח שהוא לא יודע איך לקנפג ראוטר.. אז אם יש דרך לסגור (כמובן לפי הצורך) את הפורטים של יוטוב. אני אשמח לדעת תודה מראש גובנר מיואש.. :\
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם ספק האינטרנט שלי חוסם שלי חלק מהרוחב פס??? תמיד הם יגידו שהם לא חוסמים.... אבל איך אפשר לדעת בוודאות???
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ראוטר ROTAL 1025W ורציתי לדעת מה חשוב להגדיר בו. כרגע מחוברים שני מחשבים אליו ובניהם כבר יש רשת. שאלה נוספת שיש לי היא איך אפשר להחליף IP עם הראוטר. במודם הקודם שהיה לי (BFOCUS 270) כאשר הייתי לוחץ בממשק על SAVE AND REBOOT אז התחלף לי ה IP בממשק של ROTAL גם יש אפשרות של REBOOT אבל ה IP לא משתנה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
על 1.5 פשוט בדקתי באינטרנט והמחירים מטורפים בממוצע 54 שקל לחודש ל 1.5 בבזק. יש טעם למיקוח מישהו משלם יותר נמוך ( בלי חבילה מ YES כמובן) או לחילופין לעבור להוט ? המחיר שם יותר נמוך ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנתב שיש לי כרגע מאתחל את עצמו כל 5-10 דקות. חשוב שתהיה תמיכה גם לכבלים וגם ל- ADSL. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות, רק שיהיה מחובר באופן רציף לאינטרנט. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה אני צריך לבחור פה כדי לבטל את הפיירול באינטרנט שלי
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי חברים , אתמול בדרכי הביתה נכנסתי בספונטניות לרשת פלאפון ולקחתי לי מודם אלחוטי ב130 שקלים לחודש החבילה כוללת 10 ג'יגה +התחייבות לשנה וחצי . ואני חייב להגיד , כל מי שיש לו לפטופ , ונוסע או יוצא הרבה , זה פשוט חוייה הוא קולט מקול מקום , עובד טוב ולא מתנתק קטן ונוח , התקנה פשוטה ובקיצור , מי שרוצה להיתפנק על איזה משהו חדש בפסח , זה ממש מומלץ בחום. הנה כמה תמונות שלו יש לו שני נורות חווי , ששנייהן דולקות סימן שהוא פועל . (והתוכנה מאוד פשוטה , יש התחבר ויש התנתק ) קצת פרופורציה ליד הMX518 (הוא מאוד קטן ולא מפריע בכיס או בתיק עם הלפטופ
-
- 41 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי רשת אלחוטית בבית בין המחשב ללפטופ הרשת מחוברת דרך נתב RTA1025W הכל עובד תקין במחשב השולחני יש לי מצלמת אינטרנט, רציתי לשאול האם יש דרך לראות מה מצלמת המצלמה דרך הלפטופ בעזרת הרשת האלחוטית? או שחייבים להגדיר שהמלמה תשדר לאינטרנט? תודה,
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם כתבתי קובץ טקסט על המחשב שלי שמחובר לרשת של כמה מחשבים ושלחתי אותו במייל באינטרנט מחוץ לרשת ומהמחשב מחוץ לרשת שלחתי אותו במייל אינטרנט למחשב אחר בתוך הרשת האם ניתן לדעת מאיזה מחשב הקובץ נכתב? כמו שניתן לראות מתי הקובץ נוצר, האם יש לו עוד דברים שיכולים להעיד על ידי מי הוא נכתב? מאיזה אי פי ברשת הוא נשלח? משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני שם סיסמא בראוטר Level one WBR-6001? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ברשות אחד מבני המשפחה שלי , מחשב ניד שמותקן עלין WIN98 חיפשתי כרטיס אלחוטי USB או PCIMA במפרט של הכרטיסים מופיע שצריך לפחות WIN 98 SE האם הדרייברים לאלחוטי נוספו רק ב- SE או שאפשר למצוא כרטיס אלחוטי שיתמוך ב- 98 שאינו SE אם אין ברירה ניאלץ להתקין מחדש , להערכתי המחשב לא יסחוב XP ( מדובר על פנטיום 2) תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום שמי אסף. אני קורא באתר כבר זמן מה אז חשבתי שאתרום את שלי חזרה. אני מדריך לנושאי תקשורת נתונים בדגש על ציוד Cisco (הסמכות CCNA וכולי למי שמכיר). הנה מה שצריך לדעת ברשת הביתית, פחות או יותר. כל החומר נכתב על ידי במיוחד עבור אתר זה וחלים עליו זכויות יוצרין על פי חוקי ישראל. נתחיל! Hub \ רכזת - מכשיר "טיפש" שמחובר לחשמל ולמחשבים באמצעות כבלי רשת סדנטרטיים. המטרה שלו היא נטו לחבר בין מחשבים, והוא עושה זאת על ידי חיווט חשמל נטו. זאת אומרת שכאשר מחשב מסוים משדר, כל יתר המחשבים מקבלים את האות החשמלי שעובר דרך כבלי הרשת \ נחושת. כל מחשב בודק האם המידע מיועד אליו (על ידי הכתובת הפיזית \ MAC שרשומה על גבי כרטיס הרשת של המחשב) ואז מחליט האם לקרוא את המידע או לזרוק אותו. רכזת ז…
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ב"פיירפוקס" גרסה 3.0.7 על חלונות xp pro sp 3 לאחרונה אני לא מצליח לשמוע רבות מתחנות הרדיו באינטרנט שזה כולל את כל הישראליות וגם רבות מחו"ל וזאת בעיקר כאשר אני משתמש בסרגל כלים של רדיו ישראל.התופעה חוזרת על עצמה גם באינטרנט אקספלורר 7 גם כאשר אני מנסה לשמוע תחנה דרך האתר הרשמי שלה כגון 88 או 100 רדיוס זה לא עובד.אבל תחנות למשל מאנגלייה השידור עובד היטב. אני משתמש ברואטר של TP LINK ובחומת אש של Zone Alarm intent security תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני רוצה בבקשה שם של חברת אחסון איכותית ומקצועית, שנותנת שירות טוב ונענית לפניות, השרתים שלה חזקים וטובים ויש לה מחירון סביר לא יקר מידי, ושהאחסון יבוא ביחד עם דומיין. אשמח לקבל הצעות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorent יש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעות אני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים רכשתי נתב אלחוטי br-6524n וכרטיס רשת אלחוטי usb של אדימקס. בהתקנה ובהגדרה הראשוניים (עוד לפני שהגדרתי את ההצפנה ושיניתי את השם) הקליטה עפ"י התוכנה שבאה עם הכ. רשת הייתה 90%-95% (!). אחרי שהגדרתי הכל הקליטה ירדה ל-50%-60%. כמובן שזה לא מפריע לגלוש, אבל עדיין.. אין ניצול מקסימלי של הרשת. כמה ששיחקתי עם ההגדרות, הקליטה עדיין נשארה אותו דבר. ניסיתי לשחק עם המיקום של הראוטר, הקליטה השתפרה בקצת (70%). למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת מחשבים שמשותף בה מדפסות . יש איזהשהיא תוכנה או אפשרות שאני בתור מנהל רשת יכול לשלוט על מספר ההדפסות כלומר נגיד להקצות קוד למשתמשים שיהיה לו מספר מסיום של הדפסות? או שלכל מחשב יהיה מותר להדפיס מספר פעמים מסיום? ובנוסף שאני אוכל לראות כמה הדפסות נעשות? תודה לעוזרים.....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת קוית עם נתב של אדימקס ומודם של מוטורולה. מאז שפירמטתי את אחד המחשבים יש לי בעיות בשיתוף הקבצים ברשת. אבל האינטרנט עובד מעולה. יש רעיונות איפה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ראוטר של levelone דגם wnc-3406tx ביחד עם כרטיס רשת אלחוטי של level one wnc-0305usb הכל טוב ויפה - התקנתי את הדרייבר (אני משתמש בויסטה) ומתחבר לראוטר ומצליח לגלוש - אבל הבעיה היא שכאשר אני מסתכל בהגדרות של החיבור כתוב לי שאני מחובר ב18mbps! לפי עיון בחוברת, כשמתקינים את הדרייבר בxp, מותקנת תוכנה שבה אפשר לשנות את מהירות החיבור לראוטר, אבל מכיוון שאני על ויסטה התוכנה הנ"ל לא מותקנת ומותקן רק דרייבר והחיבור מתבצע עם ויסטה. חיפשתי באתר ובמדריך שלהם וגם הורדתי מהאתר, חיפשתי בגוגל, הפכתי את כל ההגדרות של הכרטיס, ולא הצלחתי למצוא דרך להעלות את מהירות החיבור ל54. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כלומר, האם צפוי שינוי שיקרב אותנו לזירה האירופאית בנוגע למהירויות הגלישה באינטרנט? האם 10 מגה נראה באופק הקרוב? אשמח לשמוע את דעתכם, או אפחלו עובדות שנמצאות על פני השטח
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט בכבלים של הוט, (באמצעות הספקית NetVision) ויש לי מודם דרכו אני מסוגל להתחבר לאינטרנט. לשם כך, עליי להגדיר חייגן המתחבר ל-cable.netvision.net.il, שאני נותן לו שם משתמש וסיסמא. (תחת הכרטיסייה "עבודה ברשת" של החייגן, אני מוצא שסוג ה-VPN הוא L2TP IPSec) עד כאן, הכל טוב ויפה, אני יכול להתחבר לאינטרנט. עכשיו, אני רוצה ליצור רשת אלחוטית באמצעות חיבור נתב אלחוטי מדגם WPN824 (של חברת NetGear) למודם, ואת זה אני לא מצליח לעשות. אני מאמין שהבעיה שלי היא בקנפוג הנתב. תחת Basic settings של של הנתב אני יכול לבחור בין 4 אפשרויות כ-internet service provider: * PPPoE * PPTP * Telstra Bigpond * Multiple PPPoE באיזה מהם עליי לבחור? (ואיזה נתונים יש לתת לאחר שבחרתי?) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחי יש SIEMENS SL2-141 וגם מחשב נייד עכשיו איך הוא יעשה שהשכנים לא יגלשו על חשבונו ? יענו לשים סיסמה ( שיקליד בנייד וזהו ) ואם מישהו זר מוצא את הרשת יצטרך להקליד ססמה כדי להתחבר ...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-