רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
על 1.5 פשוט בדקתי באינטרנט והמחירים מטורפים בממוצע 54 שקל לחודש ל 1.5 בבזק. יש טעם למיקוח מישהו משלם יותר נמוך ( בלי חבילה מ YES כמובן) או לחילופין לעבור להוט ? המחיר שם יותר נמוך ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחובר ל ברק013 יש לי מודם של thomson למי שיש ומבין בו קצת ... אני מחובר דרכו למחשב דרך הכרטיס רשת ואני לא רוצה .. אני רוצה להיות מחובר דרך ה usb ושאני מכניס את הusb הוא מזהה אותו אבל אני לא יכל להיתחבר למשהו היה בעיה כזאת ויודע לסדר את זה? תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אם זה במשחקים אני מקבל עדיין פינגים של 130 בשרתים של COD 4 ואם זה בביטורנט אני מוריד עכשיו 450KB במקום 40KB בקובץ של 3000 סידירים ואני נמצא בחבילה של 7MB +כבלים. על מה משלמים בידיוק 20 שקל נוספים ? יש לי עילה לבטל את ההתחייבות שלי במקרה כזה ? או אם ישנה אפשרות לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר זה כותב לי שזה מחובר לרשת והכל אבל זה לא גולש באינטרנט אולי נכנס פעם ב...ואני לפעמים יכול להכנס להגדרות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
הנה הגעתי לאתר ההורדות אבל איזה גירסא להוריד פה ? http://dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html יש לי גירסא V1.1
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחפש קובץ hosts עדכני שיחסום לי פרסומות גם מאתרים ישראלים. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד או לעדכן?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי נייד שיש לו WI-FI אך הייתי מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר אליו עם קליטה עצבנית לטווח רחוק יותר מהרבה שיש לו האם יש כזה דבר ואם כן במה מדובר
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מרואש (רשמיתי בכללי ואמור לי שכאן אני יוכל לקבל עזרה אני ישמח עם תעזור לי עם מה שקשור לרשתות ועם תוכלו לעזור לי בשאר אנישמח יותר) תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
חברה רציתי לדעת עם למישהו יצא לעבוד עם החברה הזאת, אני יודע שהחברה מתקינה שרת אבטחה שכולל שם סינון דואר זבל, סינון אתרים, אנטיוירוס ברמת GATEWAY, פיירוול ועוד מלא דברים והקטע שזה הכל קוד פתוח והם לוקחים כסף רק על ההתקנה... אז רציתי לשאול עם מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת לי חוות דעת על החברה והשירות שלה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בשלב של בדיקת התכנות ועלויות של אתר חדש שאני מתכוון לפתוח ויש לי הרבה שאלות. קראתי קצת ברשת אבל בעיקר התבלבלתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות ולעשות קצת סדר. בגדול, מדובר באתר שיאפשר למשתמשים צפיה בסרטי וידאו ארוכים מאוד (בין שעה וחצי לשעתיים), כלומר סטרימינג של וידאו ארוך. השאלות שלי: 1. האתר ישרת בעיקר משתמשים מאירופה (כל אירופה, מזרח ומערב) - איפה כדאי למקם את השרת כדי שיהיה יעיל מבחינת מהירות? זה משנה בכלל? (ההעדפה שלי היא שהשרת יהיה בארץ. זה יקל עליי להעלות את החומר עליו. אבל לא על חשבון מהירות לחו"ל) 2. מדובר בסדר גודל של חצי עד 1 טרה של קבצי וידאו אבל אני לא חושב שיהיו יותר מ-10 צופים בו זמנית. אז צריך שטח אכסון גדול עם יכולת סטרימינג אבל רוחב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני בטוח מפספס פה משהו לאחרונה גיליתי את ההבדל בין מגה בייט למגה ביט וזה קצת עירער אותי אני מתכוון להתחבר לחבילה של 5MB, הבנתי שבפועל מדובר על משהו כמו 600KB לשניה ז"א שהמהירות בארץ לא מנצלת אפילו את המהירות החוטית של 10Mbps? שלא נדבר על 100 מה שמוביל אותי לתקן N האם העובדה שגדלנו מ 54 או 108Mbps (שרחוקים מאד מניצול מלא) ל 270 או 300Mbps משנה משהו? האם היא משפרת את הקליטה? או שזו טכנולוגיית MIMO שנוספה לתקן והרחיבה את הטווח? מי מתנדב לעשות לי סדר בבלאגן?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המחירים שלהם פחות מחצי, 50 שקל ל5 מגה בלי התחייבות וללא זמן מוגבל (לפי העיתון של היום). במחיר של 5 מגה ללא התחייבות אצל ספקיות אחרות, הם נותנים 8 מגה. אז מה הסיבה שאנשים כאן ממשיכים להתחבר לחברות אחרות? מה החסרונות של אקספון? אני מדבר בעיקר על משתמשים סטנדרטים (ברמה של הקהילה הזאת, לא סבתות) ככה שההקצבת פניות לתמיכה טכנית זה לא ממש חסרון.
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין ליצור תחנת עבודה במחשב הנייד לתוכנת ניהול הנמצאת במחשב נייח הממוקם במשרדי ועליה ממקום בסיס נתונים של SQL. עם הנייד אני מעוניין להסתובב וליצור קשר על בסיס WEB עם המחשב הנייח. על המחשב הנייד תהיה גרסה של התוכנה ואני מעוניין להשתמש בה על מנת לבצע פעולות על בסיס הנתונים המרוחק, כגון שינויים במלאי, הדפסת טפסים ופקודות שונות. רציתי לדעת האם יש פיתרונות תוכנה מומלצים לבצע את זה. תודה אמיר.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה לפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדר היום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגיל המחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיה מותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה לפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לא איפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם יש בכלל חבילת גיימרים ל 012 - במה היא עוזרת? פינגים לא יקפצו לי פתאום ל 200? פחות לאגים? מה...? אגב, תוספת תשלום? יש לי 5 מגה הורדה, 512 קילו העלאה, אז אני אצטרך להוסיף כסף בנוסף למה שאני משלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לעשות רשת ביתית חדשה בבית , עד עכשיו היו לנו 2 מחשבים שחוברו על ידי שתי חשבונות שונים (לא רשת..) שתיהם היו 5 מגה.. לאחרונה צירפנו עוד 2 מחשבים , אחד לשימוש של אמא שלי (לא שימוש רב במיוחד..) ואחד למחשב HTPC שנמצא באזור ללא קליטה.. (החלק הבעייתי שבעניין..) הבנתי שהנתבים שמקבלים מבזק לא טובים כ''כ ולכן החלטתי לקנות מבחוץ.. אבל מכיוון שיש צורך ברשת HPNA (בגלל שאין קליטה בHTPC) , מכיוון שיש לי מרכזיה בבית אני חושש שיהיה בעיה להגדיר את ה HPNA.. פתרון נוסף ששמעתי עליו הוא לשים שתי ראוטרים בבית.. ושאחד מהם ישמש Access Point... יש לי כמה שאלות בנוגע לשיטה הזאת, א. מה המשמעות של הקרינה ברשת אלחטוית? אני נמצא שעות רבות בחדר (כולל את הלילה ) ואם יש קרינה אז אין על…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים , אתמול בדרכי הביתה נכנסתי בספונטניות לרשת פלאפון ולקחתי לי מודם אלחוטי ב130 שקלים לחודש החבילה כוללת 10 ג'יגה +התחייבות לשנה וחצי . ואני חייב להגיד , כל מי שיש לו לפטופ , ונוסע או יוצא הרבה , זה פשוט חוייה הוא קולט מקול מקום , עובד טוב ולא מתנתק קטן ונוח , התקנה פשוטה ובקיצור , מי שרוצה להיתפנק על איזה משהו חדש בפסח , זה ממש מומלץ בחום. הנה כמה תמונות שלו יש לו שני נורות חווי , ששנייהן דולקות סימן שהוא פועל . (והתוכנה מאוד פשוטה , יש התחבר ויש התנתק ) קצת פרופורציה ליד הMX518 (הוא מאוד קטן ולא מפריע בכיס או בתיק עם הלפטופ
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ראוטר ROTAL 1025W ורציתי לדעת מה חשוב להגדיר בו. כרגע מחוברים שני מחשבים אליו ובניהם כבר יש רשת. שאלה נוספת שיש לי היא איך אפשר להחליף IP עם הראוטר. במודם הקודם שהיה לי (BFOCUS 270) כאשר הייתי לוחץ בממשק על SAVE AND REBOOT אז התחלף לי ה IP בממשק של ROTAL גם יש אפשרות של REBOOT אבל ה IP לא משתנה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש דרך לשלוט מרחוק במחשב של בני דודים שלי כדי לתקן להם אלף תקלות שנוצרות אצלהם כל יום. יש דרך לעשות את זה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-