רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לחסום את האינטרנט למחשב אחד שנמצא מאחורי ראוטר אבל בעדיפות ע"י תוכנה עם סיסמא,כי אני צריך שזה יהיה פשוט ולא דרך הגדרות של ראוטר תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצויין רק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובד אין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש בפורום ואני צריך בבקשה עזרה באקסס פוינט יש לי מכר שיש לו מרתף בבית והוא מעוניין לחבר נתב במרתף ולגלוש גם בקומת הסלון הציאו לו נתב אם טכנולוגית accses point ועוד רכיב שנקרא home net שמתחבר לנקודת חשמל בקומת הסלון נראה לי זה מגבר כזה שאלה ראשונה באמת יש טכנולוגיה כזאת באיזה נתבים ואיך מתקינים דבר כזה (ביררתי במוקד תמיכה של בזק אם לא תומכים בזה ) לעזרתכם אודה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להתחבר דרך הסלולרי שלי לתיבת המייל שלי בוואלה? כמו בג'יימייל? ואם כן מה הן ההגדרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי הוא המחשב הראשי אליו מתחבר מחשב נוסף בחדר אחר בעזרת רשת ביתית רגילה של כבל וכרטיסי רשת. בקרוב יוסף מחשב נוסף בחדר אחר אותו הייתי רוצה לשתף בחיבור. מכיוון שחיבור אינטרנט נוסף הוא לא אופציה חשבתי על אפשרות של נתב. אינני מבין רבות באופן הפעולה או התקנתו (שיותר מעניינת אותי כמובן) למרות שאני יודע שמחירו נע מ400 שקלים ומעלה - מחיר שמקובל עלי ביותר. מישהו יכול אולי להביא לי קישור למדריך מפורט המסביר איך לחבר 3 מחשבים בעזרת נתב? תודה מראש וגמר חתימה טובה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול הטענתי את הקשוחה של DD-WRT על הראווטר שלי WRT54GL והיא עבדה מצויין חוץ מזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בחיבור L2TP. בסוף החזרתי את הקשוחה הרגילה (בקושי) וסידרתי הכל. משהו במקרה כן הצליח לחבר את עצמו לאינטרנט דרך אותו חיבור (L2TP) לאחר שידרוג הקשוחה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הראוטר שלי ובנוסף גם את המודם? פשוט אני רואה שם בחיבור הראשי אצלי רק : Realtek RTL8168 ויש המשך. זה בחיבורי רשת אצלי, ואני למעשה חושש שבגלל ההגדרות האינטרנט שלי איטי, ז"א לא בגלישה אלא בהורדות עצמן. כנראה שהראוטר לא מוגדר במחשב הראשי אצלי, כי הכל פועל במחשב הנייד ויש אינטרנט. אבל מוזר, לא מוגדר אצלי השם של הראוטר ולא המודם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש אפשרות שאני יכול לחבר פלייסטישן2 (שלי) לאינטרנט..? ואם כן אז איך ..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון או יותר אני מקבל הרבה את ההודעות האלה מהאנטי וירוס: SYMANTEC ENDPOINT 11.0.6000.550 Denial of Service "UDP Flood Attack" attack detected. Description: An excessive number of User Datagram Protocol (UDP) packets are being generated on this computer causing 100% CPU utilization. ואז האנטי וירוס מנתק את החיבור לאינטרנט ל10 דקות. וכותב את ההודעה הבאה: Traffic from IP address 10.0.0.138 is blocked from 10/05/2010 18:35:00 to 10/05/2010 18:45:00. לפעמים אני רק מתחבר ונכנס לדף הבית של גוגל תוך שניות מופיע ההודעה הנ"ל לעומת זאת יש ימים שלמים שאין בעיה, מה זה אומר? ומה הפתרון? בתודה לכולם!!!!!!! ----------------עריכה-------- אני לא מבין בזה וחפשתי קצת אך לא מצאתי,…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני גר במעונות סטודנטים עם שותפים. יש לנו ראוטר אלחוטי לשיתוף אינטרנט ורשת ביתית. הבעיה היא באחד המחשבים (מחשב נייד של לנובו מדגם C3000-N100 עם חלונות XP HOME). שמסיבה לא מובנת אי אפשר לגשת אליו בכלל (להכנס לתיקיות משותפות) מאף אחד מהמחשבים האחרים. הוא יכול לגשת לכל אחד מהמחשבים האחרים ולמחשבים האחרים אין בעיות גישה אחד לשני. אני אבהיר, אפשר לראות את המחשב. אבל, ברגע שמנסים להכנס אליו הוא אומר שאין הרשאות גישה. מחקנו ויצרנו את הרשת הביתית (על המחשב המדובר) אינספור פעמים כבר, אבל זה לא נותן כלום. ניסינו להשתמש בפונקציית add network place ועדיין אין שום דבר. ניסינו עם/בלי פיירוול , אישרנו ברשימת "יוצאי הדופן" של הפיירוול של חלונות (אין פיירוול נוסף, אבל יש אנטיו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שרת בעבודה שלא מחובר למסך, כל השליטה עליו אני עושה דרך אחד המחשבים ברשת (rdp) אני באמצע בדיקה של משהו ורצה להמשיך בבית הבעיה היא שכתובת הip מהחברה היא לא אמיתית (nat ) ובנוסף אני לא רוצה לפתוח port לכניסה חיצונית למחשב הזה ניסתי להפעיל teamviewer , הבעיה כאן היא כשאני סוגר את ה rdp במחשב שעליו ישבתי הteamviewer לא מתחבר (מסך שחור) הבנתי שזה בגלל שהמחשב נכנס ל Lock Screen יש דרך להפעיל תוכנה כזאת בלי להשאיר את הrdp (חוץ מלחבר מסך,מחשב,מקלדת וכו' לשרת ולהפעיל משם את התוכנה) או אם יש תוכנה אחרת שעובדת במצב כזה?? להשאיר גם את המחשב שממנו אני מפעיל את ה rdp פועל, זה לא אפשרי (אצטרך להשאיר את השרת פע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קודם כל על תגידו לי לעשות על זה חיפוש ולמצוא שם את התשובה כי עשיתי את זה ולא הצלחתי כלום.... זאת הבעיה שלי.... יש ברשותי ראוטר אלחוטי של LG LW2100AP, שתומך ברשת 802.11B, יש לו שתי חיבורים של LAN שהם: LAN1 ו LAN2 וחיבור CONSOLE שאין לי מושג מה הוא עושה..... יש לי שלוש מחשבים..... שתים רגילים ואחד נייד(הכרטיסי רשת של המחשבים הרגילים הם: LG lw2110p והשני הוא: +D-LINK dwl-520 והאינטרנט האלחוטי בנייד הוא לא עם כרטיס PCMCIA אלא עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוכו) עכשיו, חיברתי את המודם של הכבלים שלי לLAN2 (שמתי אותו שמה בלי סיבה, אבל הבנתי מכמה מדריכים שאני צריך לשים אותו בLAN1, אם אני צריך אז תגידו) והדלקתי את המחשבים... הכרטיסי רשת זיהו את הראוטר ואני הגדרתי אינטרנט …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לרשת הכבלים דרך ערוצי זהב / אינטרנט זהב מעוניין להמליץ לחבר עך אותו דבר העיניין שאני התחברתי לפני חצי שנה ומאז דברים השתנו הודה על עזרה ועל דעותכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת. תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192 ן 7 186 219 62 כמשני. זה עבד. הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים. יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ? אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ? תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הפכנו את האלקטל 510 speed touch שלנו לראוטר (זה המודם החדש שעובד בצורת PPPOE ) ועד עכשיו הוא היה ראוטר וזה היה אחלה דבר. הייתי מגיע לממשק של הראוטר ע''י כתיבה בדפדפן 10.0.0.138. אתמול הייתה בעיה בקונפיגורציה ולחצתי Restore Defaults כדי להחזיר את המודם להגדרה הראשונית שלו.-----ופעולה זו הייתה טעות. כי זה גם מחק את ההגדרה של בזק שהייתה שם. עכשיו לא ניתן להגיע בכלל לממש של המודם בכתיבה בדפדפן 10.0.0.138 וגם לא בTelnet. ועכשיו בזק לא יהיו אחראים על זה. מה עושים חבר'ה? יש לכם פתרון איך להחזיר את המודם להגדרה של בזק? רק שנגיע למצב שנגיע לממשק של המודם בהקלדה בדפדפן 10.0.0.138? :-( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוזיל את חבילת האינטרנט שלי. אני גר עם שני סטודנטים נוספים. סך הכל אין לנו דרישות מטורפות. בשנה הראשונה הסתדרתי עם 15 מגה ועם הציוד שאני מדבר עליו, השנה עליתי ל40 רק בגלל שהמחיר היה זהה, וקיבלתי ציוד חדש מבזק(שיוחזר כאשר אתנתק מהם). עכשיו ישנם עסקאות של 69 שקלים של 018. יש לי רק מעט חשש כי הציוד שיש לנו מעט ישן, הדירה שונה מהדירה שהייתה בשנה הראשונה. הגודל שלה הוא 90 מטר. הראוטר יושב בסלון. חדר אחד עם קיר משותף עם הסלון, השניים האחרים רחוקים יותר. המודם שברשותנו הוא D-Link Dsl-2500u הראוטר TP-Link TL-WR740N באתר של המודם רשום שהמהירות המקסימלית היא 24mb האם הבנתי נכון? איך הראוטר הזה והאם הוא יבצע את עבודתו נאמנה. רוב השימוש הוא גלישה ממוצעת, מיילים וכו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב משהו פה מתחיל להיות מאוד מוזר... כל התיקשורת לאינטרנט בסך הכל טובה אבל יש כמה בעיות מוזרות התקשורת בין שני המחשבים איטית, נתקעת לאיטים דחופות והראוטר פשוט מתנתק או לא יודע מה באמצע לפעמים. עוד דבר שנסיתי להעתיק דברים מהמחשב השני אלי דרך הרשת בלי קשר שזה הלך דיי לאט באמצע העברה (הרבה MP3) פשוט התנתקה הרשת! באמת שאני לא יודע מה נסגר עם הראוטר הזה... גם אני לא מבין למה הגלישה בתוך התקיות של המחשב השני מאוד איטית כאילו הרשת לא זזה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בזאפ אחד ב-120 ₪ והכי זול אחריו ב-242 ₪. מה יכול להיות פחות טוב בזול? אני מחבר את שני המחשבים ישירות עם כבל רשת; לא אלחוטית.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שודרגתי בבזק ל 15 מגה. אני ב 012 ובזק בדיקת מהירות מהאתר של 012 מדדה וקבעה שאני ב 15 מגה. אבל הורדות של קבצים גדולים מתחילות ב 15 יורדות לאחר כ 10 שניות ל 13-11 מגה. אתר של בזק מודד גם התחלה ב 15 וירידה לאחר כ 10 שניות. חיבור ישר לבזק מוריד 15 קבוע. מדידת הורדה של נטויזון - 15 קבוע. ספידנט - 15 קבוע. מסקנה השמועות נכונות - 012 מגבילים הורדות של קבצים גדולים !! בשיחה עם התמיכה של 012 הם מצאו שאני מוגדר אצלם עדיין על 10 ! הגדירו לי על המקום ל 15, והכל טוב עכשיו. מסקנה בדיקות המהירות אינן כל כך אמינות כולל אלו של הספקים עצמם כנראה בגלל בדיקה עם קבצים קטנים מדי. אם כבר לבדוק אז כדאי לבדוק באתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test_old.aspx (ובזדמנות חגיגי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר עד 1000 ש״ח שיתמוך באזור ה15 מכשירים בwifi עם לפחות 4 פורטים קווים.ֿ חשבתי שאם כבר להשקיע סכום כזה בראוטר אני רוצה שיוכל גם לשמש כמודם לתשתית של בזק במידה ואתחבר אליהם.ֿ חשוב לי שיהיו לו 4 אנטנות חיצוניות לקליטה טובה ובגלל שכל ה-4 פורטים הקווים יהיו בשימוש אז שיהיה עוד לפחות פורט אחד של wan לחיבור מודם חיצוני(תשתית הוט) ביינתים שמתי עין על https://ksp.co.il/?uin=36139&select=.263..264..2141. שנראה שהוא היחיד שמשלב גם מודם גם 4 חיבורים קווים וגם חיבור wan וגם 4 אנטנות חיצוניות אבל ממה שהבנתי הוא תומך במהירות של עד 100 מגה בחיבור לבזק יש משהו מומלץ יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי פירמט את המחשב. עכשיו המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת והמודם לא מתחבר לאינטרנט. אין לו את הדריוור ואין לנו מושג איזה כרטיס זה כי אנחנו לא מבינים בזה כלום. איך אני מתקין את הכרטיס בלי דריוור ובלי אינטרנט (שאיתו הייתי מתקים את הדריוור לכרטיס הרשת דרך האינטרנט)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בעקבות צורך מסויים הייתי חייב להוסיף ראוטר נוסף בבית. יש לי מודם שנמצא בממד ומחובר ל uplink של ראוטר אחד ללא WIFI. מאותו ראוטר יש לי כבל רשת לסלון אליו חיברתי ראוטר נוסף (גם בחיבור ה uplink) שהוא גם אלחוטי. הקטע האלחוטי עובד סבבה. יש לי קליטה בבית. יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר הזה בסלון ע"י כבל, והוא אכן מחובר לאינטרנט ומסוגל לראות תכנים מהאינטרנט. הבעיה היא שהסטרימר לא מסוגל לראות את הרשת עצמה. יש לי מחשב הורדות ואכסון מדיה בממ"ד, שמחובר עם כבל לראוטר הראשון, אבל את כל המדיה שלי ואת התיקיות המשותפות אני לא רואה. אם אני לוקח את הכבל שמגיע לראוטר האלחוטי ומחבר אותו ישירות לסטרימר אני מקבל הכל, אבל ברגע שזה עובר דרך הראוטר השני זה מפסיק לראות. כאילו מדובר ברשתות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-