עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. פורט 21 פתוח ואני מצליח להתחבר לשרת ללא בעיה אבל כנראה פורט 20 סגור ואני לא מצליח לקבל מידע על תיקיות או להוריד או לשלוח מידע לשרת, רק לאחר ביטול הפיירוול כולו. ניסיתי לפתוח את פורט 20 דרך הוינדוס אבל גם כשהוא מסומן הבעיה ממשיכה והפורט לפי בדיקות סגור, מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by galga2010,

לפני בערך שבועיים שדרגתי לחבילה החדשה של בזק תמורת אותו מחיר+ראוטר חדש. אמרו שיבוא טכנאי למטה לסדר את המהירות ובאמת אני מניח שהיה פה. שבוע אחרי זה כשהמהירות לא עלתה מעל 20Mb/s בא עוד פעם טכנאי, הפעם לבית, וסידר את זה. עכשיו אני לא מצליח לעקוף את ה-40Mb/s, ויבוא עוד פעם טכנאי השבוע, האם יש משהו שאני יכול לנסות בעצמי כדי לסדר את המהירות, כמו להחליף חוטים, מיקום, או לקנות ראוטר ומודם נפרדים? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. אני מעוניין להוזיל את חבילת האינטרנט שלי. אני גר עם שני סטודנטים נוספים. סך הכל אין לנו דרישות מטורפות. בשנה הראשונה הסתדרתי עם 15 מגה ועם הציוד שאני מדבר עליו, השנה עליתי ל40 רק בגלל שהמחיר היה זהה, וקיבלתי ציוד חדש מבזק(שיוחזר כאשר אתנתק מהם). עכשיו ישנם עסקאות של 69 שקלים של 018. יש לי רק מעט חשש כי הציוד שיש לנו מעט ישן, הדירה שונה מהדירה שהייתה בשנה הראשונה. הגודל שלה הוא 90 מטר. הראוטר יושב בסלון. חדר אחד עם קיר משותף עם הסלון, השניים האחרים רחוקים יותר. המודם שברשותנו הוא D-Link Dsl-2500u הראוטר TP-Link TL-WR740N באתר של המודם רשום שהמהירות המקסימלית היא 24mb האם הבנתי נכון? איך הראוטר הזה והאם הוא יבצע את עבודתו נאמנה. רוב השימוש הוא גלישה ממוצעת, מיילים וכו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gil28,

להלן התוצאה שלי: החיבור שלי הוא 5MB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by אסף ב,

פתאום בכל פעם שאני רוצה להכנס לאתר מסויים תחילה האתר בכלל לא מוצג Internet Explorer cannot display the webpage. לאחר מספר פעמים שאני מרענן ונכנס מחדש האתר כן מוצג אבל הרבה פעמים לא מוצגים כפתורים או תמונות, וכל קישור שאליו אני נכנס שוב יש את הבעיה. כמו כן בהורדות ישירות ההורדה נתקעת באמצע. קשה לי להאמין שהבעיה היא ניתוקים כי שיתוף קבצים עובד כמו שצריך וגם האיי סי קיו וכו'. אשמח לרעיונות לפתרון. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dmoney,

היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד (PCMCIA). העניין הוא שאני צריך שתהיה לו אפשרות לחיבור אנטנה חיצונית. חרשתי את zap ולא מצאתי אחד כזה... אתם יודעים בכלל אם אפשר להשיג אחד כזה בארץ..? 10x

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, לא מזמן הצטרפתי לאינטרנט סיבים של סלקום - ברוך השם זורם לי 1000 מגה בקירות של הבית על גבי כבלי LAN. הראוטר נמצא במרחק של כ-50 מטר כבל (בית קומות) בצד השני של הבית, משמע - 0% קליטת WIFI. אצלי בחדר יש נקודה שאותה אני מחבר לראוטר במקרה שלי - TD-W9980 אשר מפזר גם WIFI בחדר ובאיזור כולו. מהראוטר (TD-W9980) - יש כבל לתוך Switch שמשם מחלק אינטרנט על גבי כבלי LAN למכשירים שונים שיש לי פה. הכל טוב ויפה האינטרנט מגיב פצצה. הבעיה שלי היא כזו, האינטרנט 5Ghz מקרטע ומתנתק לעיתים (אני משער שבגלל השכן הרשע עם הוויפי שלו). מצורף תצלום: השאלה הנשאלת היא כזו: האם הדרך שאני עובד בה היא תקינה? כל המעבר ועם הראוטר וכו'? אני מעוניין בסופו של…

8. יש לי ראוטר של בזק (התנתקתי מהם) , האם הראוטר עדיין שמיש? כי ניסתי להגדיר בו את המשתמש והסיסמא החדשים שלי... ( הצטרפתי ל באנדל של 012 ONE ) והוא לא מצליח להתחבר... לא מבין למה האמת... הייתי בטוח והוא יעבוד לא חשוב לאן אקח אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי שני מחשבים נייכים בבית ואחד נייד. אני רוצה שהמחשב הראשון יהיה מחובר ישירות לאינטרנט. ממנו יהיה כבל רשת(או משהו) שייתחבר לראוטר כמקור החיבור שלו. ומהראוטר תהיה פעולה רגילה של ניתוב האינטרנטר לנייך השני ולנייד תודה ויום טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by InFecT[0]r,

חבר'הה האירנטרנט שלי לא סוחב ביכלל בקושי זז. אם אני שולח למשהו משהו באיסיקיו זה שולח על בתים ולא על K 1 אפילו מה אני עושה :nixweiss: אפילו שאני סוגר את כל התוכנות שקשורות לאנטרנט איסיקיו מסנגר וכאלה עדייין אני רואה בחייגן שהוא שולח ומקבל הרבה המוןןן מידע יש מצב שזה טולעת או משהו? (אין לי ווירוסים וספיים) שאני פותח דף אירנטרנט זה לוקח המון זמן יותר ממודם 56k שלחצתי על "נושא חדש" חכתי איזה 7-8 דקות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חבר שלי ביקש למצוא את האיפי של הראוטר איך הוא עושה את זה? של הממש ADMINISTRATOR.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itaysk,

שלום, אני מעוניין להחליף את הראוטר הקיים שלי (DI-524) עקב חוסר אמינות מוחלט שלו (המון ניתוקים). אני מעוניין בראוטר אלחוטי+קווי, אין צורך במודם פנימי. השימוש כרגע הוא עם כבלים (אך מן הסתם זה לא קבוע). ראיתי שהמליצו על TP LINK בשרשור אחר, אמרו לי דברים לא טובים על החברה הזו. הבנתי גם שיש הרבה בעיות עם תשתית הכבלים לחלק מהראוטרים? מבחינת מהירות הרשת, כרגע אני עם G, אבל אני מוכן להוסיף קצת כדי שתהיה לי אופציה ל N בעתיד. (אם ההפרש לא גדול.. נגיד עד 100 ש"ח) איזה ראוטר מומלץ עבורי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי רשת שמורכבת מכמה מחשבים. אחד מהם מחובר באמצעות חיבור אלחוטי. המחשב במרחק מטרים ספורים מהראוטר, והקליטה מקסימלית. ראוטר D-link 655, והכרטיס רשת האלחוטי במחשב edimax 7128g. מהירות העברה המקסימלית (קובץ מעל 4 ג'יגה) היא 2 מגה לשניה. שאר המחשבים מחוברים ברשת קווית, ואין איתם בעיה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כרגע המחשב שלי הוא המחשב הראשי אליו מתחבר מחשב נוסף בחדר אחר בעזרת רשת ביתית רגילה של כבל וכרטיסי רשת. בקרוב יוסף מחשב נוסף בחדר אחר אותו הייתי רוצה לשתף בחיבור. מכיוון שחיבור אינטרנט נוסף הוא לא אופציה חשבתי על אפשרות של נתב. אינני מבין רבות באופן הפעולה או התקנתו (שיותר מעניינת אותי כמובן) למרות שאני יודע שמחירו נע מ400 שקלים ומעלה - מחיר שמקובל עלי ביותר. מישהו יכול אולי להביא לי קישור למדריך מפורט המסביר איך לחבר 3 מחשבים בעזרת נתב? תודה מראש וגמר חתימה טובה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. נגיד שיש לי נתב. מחובר אליו SWITCH. לSWITCH מחוברים 5 מחשבים. השאלה היא כזאת: האם לכל מחשב יש IP שונה? האם כל מחשב יכול לגשת לקבצים במחשב אחר? עוד שאלה: אם יש חיבור אינטרנט במחשב א', הוא יכול להעביר את האינטרנט לכולם? שאלה טכנית: אם הוא יכול, איך זה מתבצע? הוא מעביר את המידע לנתב שמעביר לשאר המחשבים? או שהSWITCH עצמו מעביר? מי מחלק להם IPים? הSWITCH או הנתב? יש אפשרות לא להשתמש כלל בנתב אלא רק בSWITCH? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by redti,

אהלן, יש לי רשת ביתית מסוג d-link ויש איזה משחק שאני לא מסוגל לארח בו משחק מכוון מאחר והאי פי חסום והבנתי שאין פתרון עקיף לפתירת הבעיה אלא לנתק את הרשת ולעשות חייגן... אני לא זוכר איך לעשות את זה תאכלו לאמר לי בבקשה בפירוט איך אני יוצר חייגן ואחרי זה גם איך אני מחזיר את הרשת זה הכי חשוב ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מחשב שכתוב לי במפרט,אני מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר אותו למחשב DELL OPTIPLEX G280 לצורך הקמת רשת ושיתוף חיבור האינטרנט שלי. מה אני צריך לקנות? איך אני מתקין?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם הסיסמה שלי למייל נשמרת גם בסרבר של האוניברסיטה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by joker_007,

שלום לכולם! יש לי שאלה חשובה ביותר לא מצליח למצוא מדריך פשוט. יש לי ראוטר TPlink WR1043nd תקן N שמחובר למודם כבלים. ומחשב נייח שמחובר לראוטר הTPlink יש לי גם מחשב נייד שלא קולט את הראוטר בגלל מרחק אני רוצה להגדיל את הטווח קליטה בעזרת עוד ראוטר מסוג Asus AM 604g של בזק. אני רוצה שהוא ישמש כנקודת מעבר ויגדיל את הטווח שאני יוכל לקלוט עם המחשב הנייד חייב עזרה דחוףףףף... ושיהיה פשוט ובלי מושגים מורכבים.. דרך אגב הצלחתי לעשות את זה עם כבל רשת מוצלב ועל ידי כך להגדיך את הטווח של הWireless אבל אני רוצה לחבר בין הראוטרים באלחוטי ולא בכבל רשת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by פינגרס,

עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shaulr,

שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. עשיתי reset לנתב (כפתור קטן מאחור), לא עזר. החלפתי מיקום כבל יציאה למחשב, לא עזר האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ולא בנתב? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי. אז כך: אני נמצא בדירה במעונות ומה שיש לי זה שקע בקיר שאליו אני יכול לחבר בעזרת כבל רשת את המחשב ולגלוש. יש ברשותי מודם אלחוטי 2wire עם כניסות: USB , של כבל רשת ושל קו טלפון ואני מעוניין ברשת (כולל אלחוטית) בדירה. האם יש אפשרות להקים אחת כזאת? (אין לי קו בזק כשאני מחבר את הכבל רשת לקיר אני ישר מקבל IP וגולש) תודה רבה, ארז

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, לפני כמה זמן שיתפתי את האינטרנט (המהיר, בכבלים) בין שני מחשבים. על השרת מותקן WinXP Home Edition ועל השני win98. אם אני רוצה לפתוח כל אתר במחשב הלקוח, אני חייב להפעיל אותו קודם בשרת (אפשר לסגור אחרי זה את הדף בשרת), ואז האתר וכל הדפים שנמצאים בתוכו עובדים יופי. אחרי ריסט הכל מתאפס, ואני חייב לחזור על זה שוב. מישהו כבר נתקל בתופעה הזו ויודע איך לפתור אותה? בתודה מראש, עדי רובין.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by רומן גרוס,

עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ... 1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני 2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ? 3. זה מריח כמו HOT . ------------------------------------------------------ אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שודרגתי בבזק ל 15 מגה. אני ב 012 ובזק בדיקת מהירות מהאתר של 012 מדדה וקבעה שאני ב 15 מגה. אבל הורדות של קבצים גדולים מתחילות ב 15 יורדות לאחר כ 10 שניות ל 13-11 מגה. אתר של בזק מודד גם התחלה ב 15 וירידה לאחר כ 10 שניות. חיבור ישר לבזק מוריד 15 קבוע. מדידת הורדה של נטויזון - 15 קבוע. ספידנט - 15 קבוע. מסקנה השמועות נכונות - 012 מגבילים הורדות של קבצים גדולים !! בשיחה עם התמיכה של 012 הם מצאו שאני מוגדר אצלם עדיין על 10 ! הגדירו לי על המקום ל 15, והכל טוב עכשיו. מסקנה בדיקות המהירות אינן כל כך אמינות כולל אלו של הספקים עצמם כנראה בגלל בדיקה עם קבצים קטנים מדי. אם כבר לבדוק אז כדאי לבדוק באתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test_old.aspx (ובזדמנות חגיגי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.