רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום הכנתי אתר מאוד בסיסי, בגודל 5MB אני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט בחינם. ניסיתי כמה אתרי אחסון כמו 880 ו serv4free אבל הם לא מאשרים לי את הבקשה מישהו מכיר אתר אחסון חינם טוב? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב ריבוי מכשירים וראוטר מתיישן (ולא בדיוק מתפקד כמו שצריך) הגיע הזמן לחדש... הרשת כוללת 4 מחשבים נייחים שמחוברים קווית (דרך SWITCH), נייד שמחובר אלחוטית, שני אייפדים, ומספר משתנה של סמארטפונים. אמנם בד''כ לא כולם פעילים בו זמנית, אבל זה ייתכן.... השימושים הם גלישה, שיתוף קבצים בין המחשבים וטורנטים. כרגע אני מחובר ב10 מגה, אבל זה יישתנה בקרוב (עוד לא החלטתי לכמה). התקציב כרגע לא מוגדר, אבל לא מאמין שתהיה בעיה בכל מקרה (אני גם יכול להביא מאירופה, אם מישהו יודע על משהו מאוד משתלם...), אשמח להמלצות! תודה מראש מישהו יכול להמליץ על דגם שעובד גם על 5 GHZ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה אולי תשמע קצת טיפשית אבל האם צריך לפתוח פורטים לאימיול למשל אם קניתי ראוטר חדש והפירוול שלו מכובה?????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש באתרים לא ישראלים ואינטרנט שלי נהיה איטי כשאני גולש באתרים ישראלים אז לא היה איטי יש מצב שחברת אינטרנט שלי חוסמת לי את המהירות בחול ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום...... יש לי ראוטר רחוק מהמחשב השני והקליטה חרא.ופעם היה לי מן מתאם pc port כזה שמתחבר למחשב ואז ישירות לקו טלפון (ולראוטר) והכל עבד פצצה בלי סיגנלים וכאבי ראש... הבעיה שבזק כמובן איך לא כבר לא מוכרים אותו יותר אז אם תוכלו לתת לי איזה לינק לחנות באיזור ראשון רחובות אני יהיה חייב לכם לעד................... לא חייב אותה חברה רק שיהיה מן pci adapter כזה ככה אני חושב שקוראים לו. שיתחבר לראוטר מהקו טלפון...ואם תימצאו משהו זול... ;D (הראוטר שלי הוא 2wire 1800) תודה מראש לעוזרים כי אני כבר מיואש מלחפש...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בדרך כלל שנכנסים לממשק של מודמים\נתבים תמיד יש פרטים על מהירות החיבור מהספק, בנתב שקניתי TP-Link 1043 אני לא מוצא זאת, מישהו יודע איפה אני בודק את זה ? או אם בכלל יש את זה ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. האם יש אפשרות בhotbox לחסום מחשב מסוים מרשת ו/או רשת אלחוטית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים רפידשר בטח מכירים.. אז אני מנסה ליצור פקודות (בתוכנה Jdownloader מי שמכיר) שיתחברו למודם ויבצעו reboot אבל זה לא קורה, ואני לא מקבל IP חדש מצאתי תוכנה קלה בשם Auto TLN שאמורה לבצע את הפקודות הבאות h 10.0.0.138 c p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s reboot s #13 p 35000 d גם כן לא מייצר לי IP חדש.. המודם-ראוטר מוגבר כראוטר מתחבר אוטומטית תמיד..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום תמיכה (מה שלא מתאים תמחקו)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחרונה קיבלתי מחשב חדש ואשמח להפוך את הישן לשרת המדיה שלי. התכנון הוא להחבר אותו בHDMI לטלויזיה ושיעמוד שם כל הזמן. ועכשיו השאלה - האם ניתן, בהנחה ש2 המחשבים מחוברים לאותה הרשת, לייצר פקודה שברגע שהורדה מסתיימת מהמחשב החדש, היא תועבר אוטומטית לדיסק הקשיח של המחשב הישן ותימחק מהחדש. ככה כל פעם שאוריד משהו מהמחשב החדש הוא יועבר אוטומטית למחשב הישן שמחובר לטלויזיה. בתודה מראש, אדי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר בבזק(ADSL) ו014(בזק בינלאומי) ואין לי בעיות מהירות.לפעמים.. אתמול למשל לא היו לי, אבל פינגים גבוהים היו. אני משחק בVC-MP ובSA-MP מלפני שנתיים. אתמול קרה משהו מעניין. בתוכנה עצמה שבוחרים סרבר הוא מראה לי פינג של 400(סרבר בגרמניה ששיחקתי בו לפני שנה והיה גג 150) היה נראה לי מוזר, התקשרתי ל014 והם אמרו לי שזה לא בעיה אצלם(באמת זה לא אצלם), כי הנצי אמר לי לבדוק את אותו פינג של הסרבר בCMD ויצא 78!! איך זה יכול להיות? ככה זה עם עוד סרברים, הוא נתן לי גם לבדוק את הפינג של הDNS שלהם ויצא 15. באתר של הVC-MP לא מצאתי כלום לגבי זה. מה אפשר לעשות? *אני לא מעלה שום דבר ולא מוריד שום דבר כשאני משחק*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הנתב של בזק התפגר לי אתמול (למעשה רק החלק של הנתב מת, המודם עדיין מקושר לבזק...) וצריך מכשיר חדש. האם יש אפשרות לחבר נתב (כולל מודם) שנרכש באופן פרטי לרשת של בזק ? אם כן, מה המאפיינים שצריכים להיות לו ? האם יש מכשיר מומלץ ? (אני מחובר במהירות 10M ולא רואה צורך בשדרוג מהירות בעתיד הקרוב - צריך מכשיר טוב ואמין במינימום השקעה) תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מהירות הגלישה במעבר בין אתרים וצפייה קשורה למהירות האינטרנט או למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, נכנס לבית חדש בקרוב, מתלבט לגבי מערכת Mesh עדיין לא נעול לגבי 2-3 יחידות (120 מטר). מדובר על שימושים כבדים בכל הנוגע להורדה ותעבורה של קבצים בתוך הרשת -2 נייחים, נייד , Smart TV's. * אין עניין או הגבלת תקציב אם המערכת משמעותית איכותית יותר - מעדיף 3 יחידות על מנת למנוע חצאי כיסוי בעתיד. * מעדיף שיהיה למערכת יכולת LTE עצמאית או לפחות אפשרות לחבר מודם. * אפשר אמאזון במידה והמחיר זול בהרבה עם שילוח לארץ. * הדבר הכי חשוב - בכל חדר יש כבל רשת CAT6 לכן המערכת חייבת לתמוך ב backhaul. יש למישהו ניסיון עם מספר מערכות, מה המערכת המומלצת ביותר היום?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש ברשותי Netvision Cables במהירות 750K ספקית הכבלים שלי היא כמובן HOT. לאחרונה מהירות הגלישה וההורדה מאתרים בחו"ל נהייתה בלתי נסבלת,ואני לא מבין למה בכל האתרים הישראליים הכל עובד נפלא,מהירויות גלישה גבוהות,פינגים נמוכים בשרתי משחק ישראליים,מהירויות הורדה גבוהות אבל באתרים מחו"ל-אני בקושי מסוגל לגלוש פתיחת אתר מחו"ל,גם אם הוא לא עמוס בכלל,לוקחת בסביבות ה-2 דקות במקרה הטוב ההורדות מכל אתר לא יעלו על 30KB/S והפינגים של שרתים מחו"ל נהייו זוועתיים אני לא מבין למה צצה התופעה,וזה מרגיז ומאוד מאוד לא נוח...בייחוד לא שאני משלם עבור חבילת כבלים של 750K ומקבל מהירות של אינטרנט ISDN מעפן. האם התופעה הזו נגרמה בגלל העומס החדש שנוצר על ספקיות האינטרנט מאז סגירת אתרי השיתוף הישראל…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שכתוב לי במפרט,אני מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר אותו למחשב DELL OPTIPLEX G280 לצורך הקמת רשת ושיתוף חיבור האינטרנט שלי. מה אני צריך לקנות? איך אני מתקין?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז נגש ישר לבעיה,יותר נכון לבעיות...מדובר באינטרנט,באקספלולר,פיירפוקס,ואתרים שונים ברשת. אינטרנט...הוא מתנתק לי מדי פעם כשיש עומס,כשאני מוריד משהו כשאני משחק במשחק רשת וכדו'...זה מעצבן כי לא רק האינטרנט ניתקע....אלא כל המחשב,ורק ריסט פותר את הבעיה. אקספוללר...גלשתי באתר,וכשיצאתי שמתי לב שהאתר נסגר בצורה מוזרה...אחרי שעה חזרתי ולחצתי על האייקון של האקספוללר החלון נפתח ואחרי שניה נסגר...בלי שום ERROR או משהו אחר. פיירפוקס...קודם כל מהרגע שלחצי פעמיים על האייקון לוקח לו כ-8 שניות לעלות,דבר שני שמדי פעם הוא פשוט נתקע ורק אחרי כמה דקות משתחרר,דבר שלישי...למשל אני שומע מוזיקה ביוטיוב וגולש באתר אחר,ברגע שאני מעביר עמוד באתר או עושה רענון היוטיוב מתחיל להיתקע...…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לתת הרשאות גישה לתיקייה משותפת במחשב שלי למשתמשים ספציפיים ברשת הביתית. איך אני יכול לבחור משתמשים ממחשבים אחרים ברשת? כשאני הולך ךחלון המאפיינים של התיקייה לטאב sharing >> advanced sharing >> premission >> add בתיבה שנפתחת המיקום נמצא במחשב שלי ואני לא יכול לשנות אותו לשום דבר אחר. (אפשר לראות בתמונה המצורפת) יש לזה פתרון? יכול להיות שזה איך שהגדרנו את הרשת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!, הנה הראוטר שאני רוצה לקנות: http://www.jiwire.com/d-link-airplus-xtremeg-wireless-router-di-624-product-specifications.htm עכשיוו אני רוצה לקנות שניים כאלו להפוך אחד מהם לריפטר, מאחר וזו הוצאה גדולה הייתי רוצה לדעת שהם שניהם תומכים בWDS 100% (לפי הלינק הם כן) ושאני בטוח אוכל להפוך אחד לרפיטר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית אל-חוטית, ADSL, בלי חייגן. הספק שלי זה בזק בינלאומי ויש לי 5 מגה בייט.. עכשיו הבעיה היא שפעם ביום או לפעמים כמה פעמים ביום האינטרנט שלי מתנתק מכיוון שהנורה של הppp בראוטר נכבאת ואחריה הנורה של הDSL.. אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת שוב והנורה של הPPP לא נדלקת... אז אני מכבה את הראוטר ומדליק ואחרי זה יש אינטרנט. יש גם מקרים שבהם הנורה של הPPP נכבאת אחריה של הDSL ואז אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת ואחריה גם הנורה של הPPP ואז יש אינטרנט.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות.. היה אצלנו 2 טכנאים של בזק, אחד מהם שם פילטר ראשי ובדק את כל הפילטרים שיש בבית והשני החליף ראוטר... הבעיה לא נפתרה ועדיין יש לי התנתקויות מהאינטרנט.. אני מבקש עזרה כי הבעיה הזאת בלתי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם הראוטר שלי AC1750 WiFi Router (R6700) (כמעט מידי יום יש לי בעיות ונדרש אתחול חלק המכשירים מתנתקים ללא סיבה וכו) ולא מצליח להתגבר על הבעיה הקושחה עודכנה וכו. האם הראוטר הזה טוב יותר - ראוטר TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX53 ? אני משתמש בסיב אופטי של פרטנר במהירות 1G
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה דקות ? נמאס כבר, כל כמה דקות הוא מתנתק והוא מפריע לי בעבודה. מה לעזאזל יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שהוא בשטח פתוח ולא חסום והטמפ' שלו נורמלית. הגדרתי מחדש אך עדיין הוא מתנתק. האם הוא דפוק ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-