רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שקניתי בזמנו את הנקסוס 4, השתמשתי בProXPN, אך תקופת הטרייל תמה והסרתי אותו. לאחר מכן מצאתי את TunnelBear, לו יש ממשק חביב והגירסא החינמית שלו מגבילה ל500MB בחודש(יותר ממספיק עבורי, אני משתמש בפרוקסי לרכישת תכנים דיגטליים שלא אפשריים בארץ, כמו מוזיקה מgoogle play). אממה - זה לא בדיוק עובד. האינטרנט זוחל בקצב של צב עם הטאנלבר. לרוב אני לא מצליח בכלל להגיע לעמוד הראשי של googleplay, ואם אני כן מצליח - אז למצוא את האומן הספציפי, או להשלים את הרכישה זה בגדר חלום רחוק. אז - אני מחפש המלצה לפרוקסי טוב וחינמי. לא צריך הצפנות למינהם, את כובע נייר הכסף שלי השלכתי מזמן. רק שיגרום לכך שאהיה(וירטואלית) בארה"ב. כמובן לא פרוקסים עם ספייוור, מאלוואר וכד'. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם הראוטר שלי AC1750 WiFi Router (R6700) (כמעט מידי יום יש לי בעיות ונדרש אתחול חלק המכשירים מתנתקים ללא סיבה וכו) ולא מצליח להתגבר על הבעיה הקושחה עודכנה וכו. האם הראוטר הזה טוב יותר - ראוטר TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX53 ? אני משתמש בסיב אופטי של פרטנר במהירות 1G
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית שתי נקודות אינטרנט של 1.5 מגה של בזק בנלאומי ותשתית הוט...... ואני משלם ככה 130 על תשתית ועוד 60 בזק בן לאומי לשתי נקודות אינטרנט...... וזה היה לי במבצע שמתסיים לי עוד מעט ואני מעוניין לעבור למהירות של 5 מגה מה אתם ממליצים לי לעשות ואיזה מחיר אני אמור לשלם.....כעקרונית איני מעוניין בראוטר מטעמי אבטחה, אשמח לייעוץ מה עלי לעשות אפשרי גם שאחד הנקודות אהיה יותר איטי מ5 מגה אשמח לייעוץ מבחינת מחיר ואיזה תוכנית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי נתב של חברת dynamode לא ידוע לי הדגם המדוייק שלו רק כתוב עליו dynamode adsl router, אחרי האיפוס הוא מבקש ממני שם משתמש והסיסמא השמח עם מישהו יוכל להביא לי מאגר של הפרטים האלה שנוגעים לנתבים של dynamode. תודה מראש לכול מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שרת בעבודה שלא מחובר למסך, כל השליטה עליו אני עושה דרך אחד המחשבים ברשת (rdp) אני באמצע בדיקה של משהו ורצה להמשיך בבית הבעיה היא שכתובת הip מהחברה היא לא אמיתית (nat ) ובנוסף אני לא רוצה לפתוח port לכניסה חיצונית למחשב הזה ניסתי להפעיל teamviewer , הבעיה כאן היא כשאני סוגר את ה rdp במחשב שעליו ישבתי הteamviewer לא מתחבר (מסך שחור) הבנתי שזה בגלל שהמחשב נכנס ל Lock Screen יש דרך להפעיל תוכנה כזאת בלי להשאיר את הrdp (חוץ מלחבר מסך,מחשב,מקלדת וכו' לשרת ולהפעיל משם את התוכנה) או אם יש תוכנה אחרת שעובדת במצב כזה?? להשאיר גם את המחשב שממנו אני מפעיל את ה rdp פועל, זה לא אפשרי (אצטרך להשאיר את השרת פע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה דקות ? נמאס כבר, כל כמה דקות הוא מתנתק והוא מפריע לי בעבודה. מה לעזאזל יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שהוא בשטח פתוח ולא חסום והטמפ' שלו נורמלית. הגדרתי מחדש אך עדיין הוא מתנתק. האם הוא דפוק ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח אחד ומחשב נייד ASUS 1005PX אני רוצה לעשות רשת בבית בית לא גדול 70מ"ר ורוצה שיהיה קצת אינטרנט מחוץ לבית..... הנייד תומך בWIFI איך לעשות את זה? אני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך הרשת? מה אני צריך לקנות בשביל זה ( אם אפשר המלצות לדגמים מסויימים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וויסטה למחשב יש WIFI אבל איך להתחבר? לא בבית אלה במקודונלס וכאלה איפה שיש שם נקודה חמה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית ואני צריך שני דברים : 1. נתב אלחוטי טוב, עד 350 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם הוא ממש ממש טוב. 2. איך מקימים אותה?... מישו יכול לתת לי הוראות?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עם הוט (לצערי). שלחו אלי טכנאי שיעביר את הסיב מהארון של בזק עד לבית (שיתוף פעולה בין הוט לבין בזק, להבנתי זה משהו חדש). ביצע בהצלחה, הלך, והזמין את הטכנאי השני (להתקנת הממירים בבית). הטכנאי השני הגיע, והיה נראה שאין לו כח לעבוד (8 עמדות טלוויזיה). יצא לארון בחוץ, חזר ואמר - אי אפשר להתקין אצלך, יש שם עניין עם בזק, וזה לא יעבוד. הסברתי לו שהסיב כבר בתוך הבית, כל שנשאר זה להשחיל לעמדות. הוא טען שזה לא העניין, שבזק הם הספקים ויש בעיה וצריכים לפתור אותה בצד של בזק ואין לו מושג איך לפתור את זה מולם וגם לא כמה זמן זה יקח. הגעתי לשלב שאני מוכן לשלם לטכנאי עצמאי רק כדי לסיים את הסאגה הזאת (מעל חודשיים של סחבת). האם מישהו טכני כאן יכול לחשוב על סיבה שסיב כבר נמצא בבית …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מנסה להתחבר לרשת הביתית והוא רושם רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט....מחשבים אחרים ופלאפונים מתחברים לרשת הביתית...והמחשב מצליח להתחבר לרשתות אחרות מישו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לכתוב עבודה על כל סוגי הפקודות של ICMP ומה כל פקודה עושה חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מובן או קשור לפקודות. אשמח אם תפנו אותי למקורות שאוכל לקחת מיהם מידע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית. הראשון מחובר לאינטרנט בדרך הרגילה דרך כבל USB ומודם, והמחשב השני מחובר דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (אדום) היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב השני ומספק לו אינטרנט. כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני כאשר הראשון איננו מחובר. אני רוצה להפוך את המחשב השני על מנת שלא יהיה תלותי במחשב הראשון (כמובן, ידועים החסרונות באינטרנט שיתופי כמו אצלי - מהירות אינטרנט שמתחלקת בני שני המחשבים, מהירות ההורדות וכו'). האם קיימת דרך להפוך את המחשב השני למחשב שמקבל אינטרנט ללא תלות במחשב הראשון מבלי לחבר אותו למודם וכבל USB? (אגב, איני מתכוון לשיטת הנתב - מכיון שבנתב המהירות מתחלקת ואינני רוצה בזה). תודה לעונים! :)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר שידע לעמוד בעומס עבודה ושלא יהיו בו ניתוקים. אשמח להמלצות תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ;D. ברשותי ראוטר של D-Link דגם DI-604 ומודם של Teryon כחול כזה לא ידוע דגם של HOT. ברשותי שני שאלות: 1.האם חברה כמו Netvision יכולה להדריך אותי לעשות רשת ביתית בVista? 2.האם המודם והראוטר יתמכו בVista? תודה על ההקשבה,המשך יום נעים :-)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בכמה ימים האחרונים מנורת הLink מהבהבת או כבויה במודם. דיברתי עם התמיכה אמרו אולי פילטר / מודם דפוק. החלפתי (ללא תשלום מבזק סטור), אותה בעיה ממשיכה. בתמיכה מפרפרים אותי ממקום למקום... אני בחבילת One של 012 (תשתית + ספק ביחד) אני מניח שהבעיה היא בתשתית של בזק, השאלה היא האם אני אמור לדבר עם 166 בכלל? לא 012 אמורים לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מנסה לללא הצלחה לגשת מהאינטרנט לשרת שמחובר באמצעות privatebox2 . עשיתי הפניית פורטים לIp הפנימי של השרת בפורט 3389 דרך הprivatebox ועדיין לא עובד. הורדתי את הפיירוולים. האם יש איזשהן הגדרות שאני צריך לעשות בווינדוס 8(השרת ווב יושב על ווינדוס 8) על מנת שאפשר יהיה לגשת למחשב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מה זה Port forwarding? NAT? ואיך מסדרים תקשורת טובה למשחקים-כלומר פינגים נורמלים למשל בGUNZ כולם נראים אצלי בפינגים לא הגיוניים ופינג 999 בתופסת הודעה AGENT ERROR-AGENT NOT AVILIBALE קראתי המון חומר על הענין אבל אני ממש לא מבין בזה...תודה על כל הסבר ועזרה עריכה: איך פותחים פורטים בzonealarm איך מגדירים אם בכלל פורטים בהגדרות החיבור? ה'סקיוריטי סנטר' של ווינדוס כבוי אצלי ex
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הנ"ל. 1. לא הבנתי איזה כתובת IP אני אמור להזין. 2. הפורטים שמוגדרים אצלי באימיול - TCP-22987, UDP-41185 שיהיה סופ"ש נעים. אביב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפתח על המחשב בבית אפליקציות .net. ואני משתמש ב NIS2003. רציתי לדעת האם יש פה אנשים נוספים שהתקינו IIS והאם NIS מצליח לחסום ולגלות ניסיונות פריצה בהגדרות האלה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים המחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי מחשב אחד מחובר ישירות בעזרת כבל רשת לנתב ואילו השני ע"י כרטיס רשת אלחוטי.. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני. חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP ומוגדרת בינהם רשת ביתית לשיתוף קבצים. תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך חיפוש שערכתי באינטרנט מצאתי את הראוטר - AR-7267WnB שנראה די מרשים, אבל לא היה לו שום אזכור בארץ... מה הסיבה לכך?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים טורנטים פשוט לא זזים וזה לא היה ככה עד לפני כמה זמן תמיד הייתי מוריד על איזה 700 KBPS ויותר. אני בבזק בינלאומי על 10 מגה ביט חבילה עסקית. לא נגעתי בשום הגדרות של uTorrent או משהו. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המלצות בפורום קניתי לפני כשנתיים נתב EDIMAX 6524n. זה נתב שיודע לעבוד גם בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. חיברתי את המחשב הנייח בצורה חוטית והגדרתי לו (כבר לא זוכר איך) שיעבוד בצורה אלחוטית עם סיסמה. שנתיים עברו והכל היה בסדר בשני המצבים אבל לאחרונה אין אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית. למשל, כשהבן שלי מנסה להתחבר אליו עם הטאבלט (XOOM) או הנייד (Defy) אפשר לראות כי הוא "זוכר - מאובטח באמצעות WEP" אבל הוא פשוט לא מתחבר. הקטע הוא שאין שום הודעת שגיאה ולא עשיתי שום שינויים בהגדרות של הנתב אבל בפועל - הוא פשוט לא מתחבר. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר לתשתית בזק וספק orange כנתב היום אני משתמש בsmart box שקיבלתי מorange אני כל הזמן חווה ניתוקים בwifi מהipad מה שבנתבים אחרים לא קורה אני מחפש נתב טוב שאינו מצריך מודם אני רוצה שהנתב יהיה כמובן בתקן n ושהוא יתמוך ברשת 10/100/1000 מה המלצותיכם? תודה ינון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-