רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר מסוג: Dynamode לא ידוע לי איזה דגם אך יש לו ממשק של Edimax (מהממשקים הסטנדרטיים שלהם). הייתי רוצה לדעת כיצד להגדיר לראוטר שיישנה באופן רציף / כמעט רציף / או בכל כמה דקות את כתובת ה IP החיצונית. תודה מראש, אורי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר כרגע באצות הברית, ויש לי בעיות עם מהירות האינטרנט במשרד. יש לי קוו של 35 מגה הורדה ו 5 מגה העלאה. יש לי מודם של מוטורולה שמתפקד רק כמודם, וראוטר חדש של לינקסיס wrt 1900 ac, הדגם הכי חדש. בעקרון הכל עובד מעולה ואני מגיע למהירות שאני צריך ואפילו טיפה יותר, הבעיה מתחילה שפעם ביום / יומיים, פתאום הכל נהיה איטי ומהירות ההורדה יורדת לאיזור ה 2 מגה. אז כמובן שצריך לכבות את הרואטר (לא את המודם, רק את הראוטר) להדליק והופ, הכל חוזר להיות בסדר. שידרגתי את הקושחה של הראוטר ועדיין זה קורה. בעקרון מחוברים על הרשת כמה מחשבים (חדשים לגמרי) והמון טלפונים של voip (באיזור ה 15). הטלפונים מחוברים ל switch של netgear מדגם NETGEAR 24 Port Gigabit Business-Class Rackmount Swi…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו כאן מחובר אליהם? אשמח לשמוע מה תהליך ההתקנה בבניין והאם מותקן משהו בכל דירה. אפילו צילום מאוד יעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לחבר ממ"ד לרשת בצורה קווית, פשוט העדפה אישית שלי על פני Wifi. מדובר על דירה עם תשתיות חדשות. המטרה היא לקבל את הרוחב פס הכי גבוהה שניתן (שאר הרשת בבית היא 1G) מבלי להעביר כבל רשת לתוך החדר, וכמובן גם לא להוציא סכומי עתק על ציוד. אני לא הכי בקיא בכל הפתרונות הקיימים היום בשוק, אבל אני מכיר את Home Plug, MOCA ו HPNA. האם MOCA תעבוד גם ללא חיבור להוט או יס (כמובן שסלילה של קואקס קיימת בקירות)? ומהן המהירויות שניתן להגיע אליהן? על אילו מתאמי Home Plug אתם יכולים להמליץ בסכום סביר עם ביצועים טובים וחיבור 1G? נראה לי שעם HPNA לא ניתן להגיע לאותם קצבים כמו עם MOCA וHP, וגם המחירים גבוהים יותר. כל זה עד כמה שידוע לי, אולי אני טועה? אשמח לעוד קצת מי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את התוכנה emule ואף הצלחתי(בקושי רב) להוריד מספר קבצים. מישהו מוכן להסביר לי למה ההתלהבות מהemule כל כל גדולה? בemule יש זמני המתנה להורדת קבצים , בkazza אין. בemula לוקח זמן(ולעיתים הרבה) עד להתחברות לשרת(חלקם הנכבדים "מתים") בkazza אין. מהירות הורדה -בemula לא הצלחתי לעבור את ה-20K בkazza הגעתי ל-70K (החיבור שלי ASDL750?). בemule חייבים להקצות רוחב פס עולה(רבע מהיורד) בkazza אין חובה(ולכן מהירות הגלישה מהירה יותר). אז למה eMule?????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת, והראשון מחובר לאלקטל משודרג, שניהם מקבלים IP אוטומטי. כאשר חומת האש במחשב הראשון מנוטרלת - אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים. כאשר היא פעילה - אפשר לגלוש רק המחשב הראשון (שמחובר למודם). כיצד עלי לקנפג את ZONEALARM כדי שיעבוד היטב ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי נתב של חברת dynamode לא ידוע לי הדגם המדוייק שלו רק כתוב עליו dynamode adsl router, אחרי האיפוס הוא מבקש ממני שם משתמש והסיסמא השמח עם מישהו יוכל להביא לי מאגר של הפרטים האלה שנוגעים לנתבים של dynamode. תודה מראש לכול מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'הה האירנטרנט שלי לא סוחב ביכלל בקושי זז. אם אני שולח למשהו משהו באיסיקיו זה שולח על בתים ולא על K 1 אפילו מה אני עושה :nixweiss: אפילו שאני סוגר את כל התוכנות שקשורות לאנטרנט איסיקיו מסנגר וכאלה עדייין אני רואה בחייגן שהוא שולח ומקבל הרבה המוןןן מידע יש מצב שזה טולעת או משהו? (אין לי ווירוסים וספיים) שאני פותח דף אירנטרנט זה לוקח המון זמן יותר ממודם 56k שלחצתי על "נושא חדש" חכתי איזה 7-8 דקות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205051,00.html
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות ללא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת ננובל 3.12 . אם יש דרך אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים. פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה. הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים. עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה: " From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router: 93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ). " אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד... כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו? איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית? תו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות ראוטר אלחוטי שישמש בעיקר לחיבור ללפטופ ולWII. יש לי עוד שני מחשבים אבל הם יחוברו אליו בעזרת כבל מכיוון שהם יושבים לידו. העניין הוא שאת רוב התעבורה (הורדות ועבודה יומיומית) אני אעשה מאחד המחשבים שיושבים לידו ויחוברו בצורה קוית. כיום אני מחבר את אחד המחשבים למודם של הכבלים ואת שאר המחשבים אליו דרך כרטיסי רשת וFIREWIRE. האם כדאי (ויש בכלל אופציה כזאת) כאשר אני אקנה את הראוטר (כנראה אדימקס 6204) לחבר את המחשב ישירות למודם ואת הראוטר אל כרטיס הרשת במחשב? האם זה משנה? אני מעדיף שהעבודה מהמחשב הראשי תהיה הכי מהירה,(בנוסף בעלת העדיפות הגבוהה ביותר) ושלא אצטרך להתעסק עם PORT FORWARDING . כך החיבור לאינטרנט במחשב הראשי לא משתנה מהמצב כיום ואני גם יכול להשתמש בתוכנה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב נייח ונייד. אני צריך להשתמש באחת התוכנות שמותקנת בנייח באמצעות הנייד. האם קיימת אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טכני 24 שעות ביממה?!?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי לבית חדש שיש בו חיבור לאינטרנט של הוט אבל אין מודם... איזה מודם/ראוטר אני צריך ואיך להשיג אותו בזול/חינם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני חדש פה אז אולי כבר נשאלה השאלה . . . אני מחפש Access Point או יותר נכון bridge של 802.11 לשימוש חיצוני עם הספק גבוה (1W) ולא חייב להיות יקר מדי :-) לא מצליח למצא כזה - מישהו אולי מכיר ויודע היכן לקנות? המון תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קורא את הנל: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS הגעתי לשורה הנל: The customer PC and associated peripherals are termed Customer-premises equipment (CPE). The CPE are connected to the cable modem, which is in turn connected through the HFC network to the CMTS. The CMTS then routes traffic between the HFC and the Internet. Using the CMTS, the cable operator (or Multiple Service Operators - MSO) exercises full control over the cable modem's configuration; the CM configuration is changed to adjust for varying line conditions and customer service requirements. מישהו יכול יותר להרחיב על המערכות הללו? ולהסביר לי את הטופולוגיה של הCMTS ביחד עם הHFC והCPE?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-