עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by st3fy,

ישלי שני מחשבים בבית אחד פועל על מערכת הפעלה חלונות 98 גרסא שניה והשני פועל על חלונות אקספי. כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים ברשת? (אני מנסה ( שניהם באותו WORKGROUP אבל כאשר אני ניגש ל- netwrok nieghborhood מופיע רק המחשב ממנו אני ניגש לרשת).... נאי אשמח אם מישו יעזזר לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש לי לאחרונה בעיה שהגלישה במחשב הנייד שלי הפכה להיות בלתי נסבלת. רוב הזמן הגישה לאתרים פשוט אורכת המון זמן (אם בכלל), נראה שהדף טוען אך לא קורה שום דבר או שהדף נטען לאחר הרבה מאוד זמן. בבדיקת ping לאתרים (בעת הבעיה) יש Reply מהם. יש לציין שזה לא תמיד (כך למשל עכשיו Restart עזר וכעת הגישה לאתרים תקינה). בבית יש עוד מחשב נייד ואין לו את הבעיה הזו, גם מחשב של חבר לא נתקל בבעיה הזו (למעט פעם אחת). בסלולרים גם לרוב אני לא נתקל בבעיה (אבל קרה לי שהייתי צריך לאפס את הראוטר פעם או יותר גם עבור הסלולריים). השורה התחתונה היא שאני חושש שעיקר הבעיה היא במחשב שלי, אך גם חושש שישנה בעיה בראוטר כי הבעיה לעיתים רחוקות מגיעה גם למחשבים\סלולרים אחרים. בגלל זה אני לא כל כך יודע איפה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rotem_o,

לאחר התלבטויות רבות והתייעצות פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0 קניתי את ה- LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G כאמור, הראוטר נמצא בקומה למעלה והמחשב שמחובר אלחוטית נמצא קומה למטה (ראו בהודעה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0) התקנתי את הראוטר תוך כ-10 דקות, וכן את הכרטיס רשת לפי חוברת ההוראות (למרות שלא הבנתי שם הכל) וכרגע הקליטה נעה בין 1, 2 או 5.5 Mbps ועוצמת האות תמיד על 'חלש מאוד' ניסיתי לחשק קצת עם מיקום האנטנה של הכרטיס רשת, ורק על מס' נקודות על אותו שולחן , יש בכלל קליטה (נמוכה) מישהן יודע מה יכולה להיות הבעייה?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלומות חברי הפורום, הutorrent הנאמן שלי מדווח כבר זמן מה כי הפורט שהגדרתי לו חסום, ולכן הלכתי לPortforward.com על מנת להבין איך אני פותח את הפורט המדובר. בתחילת המדריך מצויין שיש קודם כל להגדיר כתובת Ip סטטית. ניגשתי לעבודה, וגיליתי שהיא קשה מנשוא. המדריך מאוד מובן והכל (http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm) הצרה היא שהip config נותן את הערכים שנותן הראוטר(די לינק), והם שונים מהערכים שנמצאים במודם(הROTAL). ניסיתי כל מיני שילובים, ועד כה ללא הצלחה - הדרך היחידה שבה הצלחתי להתחבר לאינטרנט היא דרך קבלה אוטמטית של הערכים השונים. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BandiT,

יש לי מחשב שמחובר במודם רגיל (לא ראוטר) לכבלים אני רוצה לעשות שהחיבור יהיה אוטומטי (ראוטר) וגם לחבר את המחשב השני שנמצא כ 10 מטר ממנו ברשת. חשבתי על 3com 3crwer10075 במחיר 209 וגם צריך כרטיס אלחוטי למחשב השני 3com 3crusb10075 במחיר 95 התקציב הוא 300 שקל סה"כ לכרטיס+נתב. האם הבחירה שלי סבירה? או שיש מצרים אחרים בטווח המחיר הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בכתבה הוא אומר שאין לו מושג אם זה עובד עם הVPN. חיפשתי בפורום, לא מצאתי אזכור של זה. בסופו של דבר, ניסו את זה? זה עובד? בקלות? גם למי שלא מבין כ"כ בלינוקס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shtrum,

חבר שלי פירמט את המחשב. עכשיו המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת והמודם לא מתחבר לאינטרנט. אין לו את הדריוור ואין לנו מושג איזה כרטיס זה כי אנחנו לא מבינים בזה כלום. איך אני מתקין את הכרטיס בלי דריוור ובלי אינטרנט (שאיתו הייתי מתקים את הדריוור לכרטיס הרשת דרך האינטרנט)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, יופי של פורום.. אני לקוח של הוט ושל בזק בינלאומי, מחובר לכבל התת ימי ועד לפני כמה ימים במהירת 12 מגה שעבדה בסדר גמור. מחובר עם חייגן (כי אחרת לא אקבל את הכבל התת מימי) המוגדר כחיבור l2tp בראוטר השבוע שידרגתי ל 30 מגה, הן אצל הוט והן אצל הספק. קיבלתי על המק שלי המחובר אלחוטית במקום 30 מגה, 22-24 מגה גם בתנאי הורדה אופטימלים. 2.2 - 2.4 מגה בייט לשניה בניסיון להתחקות אחרי הבעיה הוט העבירו אותי לחיבור ללא חייגן מה שאכן פתר את הבעיה הגולמית אבל הניתוב לבזק בינלאומי היה נחות וקיבלתי הורדות טורננטים ב 100K חזרתי לחייגן, ושוב אני נעצר ב 22 מגה, ביצעתי בדיקות מהירות באתר בזק, בזק בינלאומי והוט וגם הם מראים שאני על 20 מגה חיברתי את המק ישירות לראוטר בכבל ועדיין הביצועים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי את המחבר שממיר מחיבור רשת בקיר לחיבור USB למחשב מכיוון שהלך לי כנראה החיבור רשת המובנה במחשב הנייד. הבעיה שתתואר באמת באמת סבוכה ולא הצליחו למצוא לה בעיה באוניברסיטה שאני לומד בה. אני אשמח אם מישהו יוכל להעיר עיניי כיצד לפתור הבעיה.. אז ככה... לקחתי את המחבר בפעם הראשונה אלי הביתה והתקנתי לו את הדרייבר שהגיע איתו וחיברתי אותו לראשונה דרך סוויץ (בלבד) לאינטרנט HOT ישירות למודם. המחבר עבד כמו קסם המנורה עליו הבהבה והחיבור היה מעולה ולא התנתק לרגע. לקחתי את המחשב הנייד (איתו עבדתי בבית דרך הסוויץ) ובדקתי אותו במעונות, אז אמנם הוא מזהה אותו במעונות מחובר ב-USB אבל החיבור רשת עם איקס אדום, כאילו ולא מקבל אינטרנט בכלל אבל יש אינטרנט כי לקחתי מחשב של חבר וחיברתי אותו לש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 360999,

האינטרנט אצלי מחובר דרך נתב ADSL למחשב אחד. יש לי עוד מחשב שמחובר למחשב הראשון ע"י רשת אלחוטית,(זה נתב שחור שרשום עליו TEW-625BRP) הרשת הזאת לא מחברת את האינטרנט כיום אלא רק נותנת אפשרות של גישה לכל מחשב מהמחשב השני וכן הדפסות מכמה מדפסות. הטכנאי שהתקין לי אמר שאפשר גם לעשות שיהיה אינטרנט במחשב השני. איך אני עושה את זה? דבר נוסף אני רוצה לחבר פלאפון דרך וויפי, המכשיר מזהה את הרשת אבל דורש ססימא שאותה אני לא יודע, איך אני בודק את הסיסמא? בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. נגיד שיש לי נתב. מחובר אליו SWITCH. לSWITCH מחוברים 5 מחשבים. השאלה היא כזאת: האם לכל מחשב יש IP שונה? האם כל מחשב יכול לגשת לקבצים במחשב אחר? עוד שאלה: אם יש חיבור אינטרנט במחשב א', הוא יכול להעביר את האינטרנט לכולם? שאלה טכנית: אם הוא יכול, איך זה מתבצע? הוא מעביר את המידע לנתב שמעביר לשאר המחשבים? או שהSWITCH עצמו מעביר? מי מחלק להם IPים? הSWITCH או הנתב? יש אפשרות לא להשתמש כלל בנתב אלא רק בSWITCH? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by podi,

אני עצמי מנוי בחבילת 1.5 דרך נטויזן. אני לא מחפש לעצמי, אלה לדודתי חבילת אנרטנט זולה מאוד. היא לא מורידה דברים או משתמשת ביכולות הפס רחב. האנטרנט לא חייב לטוס.. העיקר שלא יהיה חיוג לא בגלל מהירות, אלה בגלל שהקו תמיד תפוס.) אני מחפש ספק לDSL 256K שיהיה הכי זול... לא בכיון 70 אלה בכיון 50 ומטה.. חשתי על אקטקום אב אני רוצה יותר זול אפילו תודה!!!! (ד"א אגב זה באעמת דחוף כי אני מתאחסן אליה רק הלילה ואני צריך לסגור ולסדר הכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אתמול קניתי DIR-615N של dlink והגדרתי אותו די מהר , שמתי לרוב ה wireless clients שלי הגדרות חדשות (צריך רק לטפל בwii ) ובנתיים זה במצב עובד אבל לא בדוק 100%. לפני כמה שבועות הייתי תקוע בלי אינטרנט בגלל שהספק אינטרנט שלי השאיר אותי באוויר. רציתי לשחק במשחק steam אבל בגלל שלא פתחתי את הoffline mode מראש לא יכלתי לשחק . ניסיתי למצוא משהו פתוח ולא היה כלום בסביבה. אני נמצא במקום די מרכזי ברחובות וקומה רביעית . מדי פעם היו בקשות מהשכן שלי שאין לו אינטרנט להתחבר לשלי וממש לא היתה לי בעיה לתת לו (אחיו יותר מחובר טכנולוגית ובימינו אנשים התרגלו לאינטרנט בכל מקום). אז אני חושב לעשות משהו קטן ופילנטרופי רשת אלחוטית פתוחה אבל אני הולך להגביל רוחב פס באופן אגרסיבי - משהו כמו 5-10% …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, יש לי מיני לפטופ ACER ASPIRE ONE, עם מערכת הפעלה של XP, עד לאחרונה הכל עבד מצויין, ולא זכור לי שהתקנתי בו תוכנה חדשה כלשהי, אבל עכשיו אני כבר לא מצליח לגלוש עם הנטסיק (של אורנג'), הוא מראה לי שהוא מחובר ל WIRELESS NETWORK, אבל האינטרנט עצמו לא עובד.... ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא ממש עובד, אני יודע שהבעיה היא במחשב עצמו כי ניסיתי את הנטסיק על מחשבים אחרים, ובהם הוא עבד כמו תמיד. ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס, אבל זה לא עזר, מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dimka,

ברשותי הנתק שבכותרת, עובד חלק ללא התנתקויות. יש לי רשת אלחוטית בבית, תקן G, ונראה שהעברת קבצים בין 2 מחשבים היא איטית, רק 1-1.2 מגבייט לשניה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת Edimax EW7128G. והחיבור מראה את כל הפסים (קליטה מלאה) ומראה חיבור 54Mbps. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nir_varon,

היי לא מזמן חיברתי Router ואני מנסה לפתוח פורטים לכל מיני תוכנות. האם מישהו יכול להגיד לי מה לעזאזל עושה Port Triggering? ומה זה DMZ? האם גם שם אני צריך להגדיר דברים על מנת לפתוח את הפורטים הרצויים? אודה לכם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום .. נניח והמספר IP של המחשב הבוס הוא X אז מספר הIP במחשב האורח הוא זהה למספר הIP ( איקס ) כמו של המחשב הבוס? או בקיצור , האם יוכלו לזהות אותי אם אני נמצא מהמחשב השני בבית ( האורח ) בתור המחשב המארח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מה שמצחיק שזה התחיל רק לפני שבוע וחצי, לא יודע מה השתנה אבל כל תוכנת שיתוף קבצים יוטורנט\אימיול\סבבהדיסי מורידה לאטט, יש לי SP2 והפיירוול מנותק, יש לי ZONE ALARM ו- Kaspersky ואת שתיהן ניתקתי לפני שנכנסתי לאחת התוכנות.. הפורטים תמיד פתוחים, לפחות ככה זה מראה בסבבה, אימיול וטורנט.. באמיול לפעמים זה צובר תאוצה לכמה דקות ואז יורד חזרה.. והעלאה גם לא משהו, במקום 10 זה נא הרבה פעמים בין 10-9-8.. והכי מוזר זה באמיול כשהzone alarm מנותק ואני נכנס לאמיול זה פותח לי את הדף של ה LOWID ומראה לי איך לפתוח פורטים בFW של הXP כשהוא בכלל סגור.... וכשאני נכנס כשהתוכנה פועלת, הכל טוב ויפה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב אז הבעיה שלי היא ככה.. יש ברשותי ראוטר+מודם מובנה מסוג d-link rta300w עם 4 פורטים לאחר החיבור בין שני המחשבים שיש ברשותי(אחד שלי ואחד של אחי) הכל עבד טוב וגם עכשיו הכל עובד טוב...אחי גולש..רואה את הקבצים שלי ואני את שלו..בקיצור הכל סבבה.. רק! שניסיתי להפעיל תוכנות מסוג שליטה כמו netop והתוכנה Anyplace Control ואני פשוט לא מצליח לשלוט על המחשב שלו.. אינ לא יודע אבל אני חושב שאני תריך להקצות לו כתובת ip מיוחדת או משהו כזה ולכן פניתי לפה לעזרה.. כמו כן ניסיתי להשתמש בתוכנה המובנת ב windows כדי לנסות להתחבר אליו וגם כן לא הצלחתי.. וגם..נכנסתי אצלי למחשב cmd->run->ping ....x כתבתי תאיפי שלו שזה 192.168.1.2 וזה רשם לי reply from ואתם יודעים את הממשך.. השאלה שלי היא למ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז הסיפור שלי הוא ככה ביום שלישי ראיתי שהגיע טכנאי בזק ל"שכנים" (חברת קרמיקה) ותיקן להם תקלה כל שהיא למחרת לא היה לנו לא קו טלפון ולא אינטרנט (אני חושב שטכנאי שבא לתקן להם את התקלה עשה לנו תקלה) כמובן התקשרנו לבזק והם אמרו שהם יגיעו תוך לא יותר 72 שעות. הטכנאי המיוחל הגיע ביום חמישי כמובן שהוא הודע על כך רק שעתיים לפני ולא היה אף אחד בבית אז הביקור של הטכנאי נדחה למחרת ביום שישי הגיע הטכנאי ועשה בדיקה ואמר שהתקלה היא בקופסה של בזק שבה מתוך 20 חיבורים יש שלושה תקולים שאחד מהם הוא שלנו והוא הסביר לנו שהוא לא מוסמך להתעסק עם זה ושאנחנו צריכים להתקשר 199 במקום 166 והוא גם אמר שרוב הסיכויים שהטכנאי ויבוא רק ביום ראשון כדי שיטפלו בתקלה , שאלתי את הטכנאי האם יכולים להחליף את החי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Tharbad,

דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gil28,

להלן התוצאה שלי: החיבור שלי הוא 5MB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בביתי על 4 מחשבים אצלי שמתי Wirelless lan USB של EDIMAX ראוטר - EDIMAX דגם BR 6204WF והמודם ADSL2+modem שיש עליו פיירוול של WOW B-FOCuS 312+ אני ביטלתי את הפיירוול אצלי במחשב של הראוטר...ושלשאר המחשבים יהיה... השאלה שלי איך אני פותח פורט מסיום מה אני רושם (זה בוירטואל סרוור?) ועוד שאלה ברשת האלחוטיתהוקדמת שלי...לא הצלחתי לשחק בפיפא משחק רשת באינטרנט עם חבר הכוונה ששהוא רשם את האייפי שלי והזמין אותי ואני אותו וזה לא קיבל אותו דבר בהרבה משחקים שמולטיפלייר היה לי פינג גבוה והיו לי הרבה התנתקויות מהשרתים אני שם דגש שהחלפתי גם לאינטרנט 5 מגה תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by פינגרס,

עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.