רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי חברה. אני יתחיל בזה שעשיתי חיפוש מעמיק בפורום אך לא מצאתי תשובה מדויקת לבעיה שלי ולכן החלטתי לפתוח דיון חדש. אז ככה, הורדתי את התוכנה uTorrent והגדרתי את כל הגדרוחת החיבור שלי וכו'. בדקתי את הפורט שלי ורשום שהוא בסדר גמור, הבעיה להגדיר אותו בפיירוול של ה-win ובראוטר, אני כמעט בטוח שעשיתי הכל בסדר אבל עדיין התוכנה מורידה לי ממש לאט. אז אני אומר לכם מה עשיתי ואתם תגידו לי אם טעיתי או שיש משהו ששכחתי לעשות: 1. בפיירוול הגדרתי בלשונית Exeptions את הפורט, פעם אחת כ-TCP ופעם אחת כ-UDP. גם בלשונית Advanced הגדרתי את ה-BitTorrent client שיהיה אותו הפורט הנ"ל. 2. לגבי הראוטר, יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-6204Wg. הגדרתי שם ב-port forwarding את אותו הפורט לחצתי על האפשרות both הכ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי .. האם יש תוכנה להשאר מחובר לאינטרנט , שלפעמים מתנתק ? (אני מדבר על ADSL )
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עד עכשיו חיברתי את ה +614 לאלקטל 510, האלקטל ביצע את הניתוב (ה DHCP ב 614 היה כבוי), וה 614 שימוש בעצם רק כ AP. כעת עלי להיפטר מה 510, והשתמש רק ב 614. ניתקתי את ה 510 לגמרי, ושמתי באוטו :-) נכנסתי ל 614, הפעלתי את ה DHCP, ראיתי שהמחשבים אכן מקבלים כתובת IP מה 614. כעת חיברתי את חוט הטלפון לכניסת ה WAV של ה 614, נכנסתי ללשונית WAV בממשק ה WEB שלו, בחרתי PPPoE, הכנסתי myusername@014 ואז הסיסמא פעמיים. לחצתי APPLY, ה 614 עשה ריסט, וחזר. אבל אין לי חיבור לרשת ! תחת לשונית סטטוס אני יכול ללחוץ CONNECT, אבל הוא עדיין לא מתחבר (וגם לא כותב למה, רק תחת לשונית LOG אפשר לראות : PPPoE try to re-connect automaticly PPPoE Retry Fail) בקיצור, הוא א מצליח להתחבר לספק האינטרנט. (למרות ש…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הביאו לי באן מאיזה שרת בMOHAA אני רוצה לשנות IP אבל כבר 3 ימים זה נשאר ככה אפשר איזה מדריך או משהו תודה :'( דרך אגב יש לי ADSL BARAK 1.5 אם זה משנה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אמנם קראתי כבר קצת על הנושא אך לשאלות שלי לא מצאתי תשובה. אשמח לקבל טיפים ותובנות בנושא. אני מנסה לחבר סטרימר שבסלון לראוטר שבחדר הסמוך. בין החדרים מפריד קיר בטון אחד בעובי של כ-25 סמ אך בגלל הטופולוגיה והמיקום של הראוטר (שלא אוכל לשנות) שיושב בזווית ובצמוד לקיר, הוא רואה בערך מטר וחצי של בטון בינו לבין הסטרימר שמזרים 1080P. לרוב זה כן עובד אך יש קצת גמגומים ולכן החלטתי לוותר ולהתקין רשת חוטית ביניהם. יש כרגע חור קדוח שעובר דרך הקיר אך הוא ממוקם די רחוק מאוסף השקעים ומעבר כבל דרכו יהיה קצת לא אסתטי. לעומת זאת, בשני הנקודות יש גם שקעי טלפון (הבריטים) של בזק. פתחתי את אחד השקעים וראיתי שהכבלים מגיעים מתעלה משותפת. השאלה היא כזו: 1) מה הסיכוי ששני שקעי הטלפון של בזק מח…
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז מה ההבדלים ביניהם? ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר?? וד"א יש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!! למה זה??
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר אותו לחשמל בארץ? וחוץ מזה האם זאת בחירה טובה?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי חברים. הזמתני את הנתב שלהם החדש. מה שלא הצלחתי להבין מהחברה זה לגבי איסוף נתוני גלישה. לפי מה שראיתי זה מגיע עם שירות bcyber שחלק מהאנשים טוענים שאוספת את נתוני הגלישה ושומרת בצד שלישי. בכל מקרה אין לי שום צורך או רצון לשרות אבל הבנתי שזה חלק מהראוטר. האם זה נכון? האם יש לי יותר שליטה טכנית על הנתב שלהם מעבר לאפליקציה הנוראית? האם אוכל לבטל את השירות הזה? אשמח לעצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני גר במרכז ירושלים, באמצע האזור בו העירייה התחילה לתת אינטרנט אלחוטי חינם כשירות לתושבי מרכז העיר ולמבקרים בה. אחד המוקדים של השידור האלחוטי נמצא ממש מחוץ לחלון ביתי אבל הקליטה בבית שלי לא מי יודע מה. אני לא יכול לבנות מגבר להגדלת האות משום שהמשדר של העירייה במבנה שאין לי גישה אליו. עשיתי קצת Research ואני יודע שבעזרת Access Point עם תכונת Repeater אני יכול להגדיל אות של רשת אלחוטית קיימת לתוך ביתי. שאלתי היא - מה אני צריך לעשות בכדי לכוון את ה Access Point בכדי שישדר את אותו האות? האם אני זקוק ל MAC Address של הנתב שמתחת לבית שלי ? האם יש דרך לגלות את הכתובת הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית. הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד) אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות... הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר. מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין. נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף. התקציב הוא בערך 250 שח... הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש …
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב... בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט. הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה. עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה. אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל. עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית. ובשאר המכשירים, כמו האיי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514647.0 ניסיתי להגדיר את ה-AP ללא הצלחה, ואשמח לקבל עזרה. אני מעוניין להשתמש במוצר לצורך חיבור מחשב מרוחק לרשת wifi קיימת (לא P2P עם נקודה זהה בצד השני) האפשרויות אותן המוצר מציג: תחת Operation Mode קיימות האופציות: AP Client Router: WISP Client Router AP Router: Wireless Broadband Router AP: Access Point ולאחר מכן, ב-Wireless Mode Settings קיימות האפשרויות Access Point Client Repeater Universal Repeater Bridge (Point to Point) Bridge (Point to Multi-Point) בחרתי ב-AP ולאחר מכן ב-Client תוך הגדרת המק של הראוטר המשדר ברשת המרוחקת, והכנסת הסיסמה במקום המתאים ועדיין, ה-AP לא מצליח להתחבר לרשת. הנה אי…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לראוטר חדש.. רצוי שיהיה זול.. לצרכים ביתיים כמובן אין בעיה להזמין מאיביי \ דילאקסטרים \אתר אחר כי אני מאמין שבמחיר של הדברים בארץ אפשר לקנות משהו יותר איכותי.. תודה רבה *עריכה* לא ידעתי שיש פורום רשתות ואינטרנט לא ראיתי אם מנהל יכול בבקשה להעביר לשם אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי/קווי של 3COM ויש שם אופציית ProxyARP, ולא הבנתי כ"כ בעזרה מה זה עושה... הנה מה שכתוב: Proxy ARP is the technique in which one machine, usually a router, answers ARP requests intended for another machine. By "faking" its identity, the router accepts responsibility for routing packets to the "real" destination. Proxy ARP allows a site to use a single IP address with two physical networks. Following is the setting procedures on ProxyARP function 1.Set the GW wan ip in static ip mode,such as ip: 10.0.0.2,submask: 255.255.0.0,route:10.0.0.1 2.Enable ProxyARP on WEB UI and set the Public IP range you want to set on PC in your LAN network such as from 10.0.0…
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ מדי פעם לשיחות וידאו. והוא... בסדר... בדרך כלל. לפעמים מתחת לזה כבר הרבה זמן שאין לי את התחושה של *זה מצוין* והייתי במקומות שונים, עם ספקי רשת שונים. אני תוהה מה צוואר הבקבוק. האם חיבור אינטרנט באמת מהיר (נניח 100 מגה) יתן איכות מעולה? או שצוואר הבקבוק זה הרשת של סקייפ עצמה? או... מישהו כאן התנסה בסקייפ באמת טוב? "באמת טוב" אני מתכוון, וידאו ברזולוציה גבוה, רציף ולא מפוקסל. שמע עשיר ורציף בלי קפיצות (ורצוי גם latency נמוך...) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בגלל ריבוי קירות אני צריך לחבר 3 רשתות WIFI, יש לי נתב מבזק DLINK 256 שעובד סבבה, חיברתי אליו בWDS מכשיר ישן של TP LINL. ניסיתי לחבר עוד TP LINK בWDS אבל הוא לא מתחבר, אפשר בWDS לחבר יותר מזוג מכשירים? במידה ולא, איך אני מוסיף AP שלישי? יש לי כמה נתבים ישנים שהייתי שמח להשתמש בהם ולא לקנות REPEATER, אם אפשר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא יודע במה מדובר: ביקורת קטנה על כרטיס כזה שימו לב לתאריך שבו פורסמה הביקורת... הקטע הוא שהאינטרנט הסלולרי היחיד בארץ כרגע מושתת על דברים מוזרים כמו NetStick, ואני מסרב בתוקף לתקוע דונגל USB מכוער ושביר בקלות כל פעם שאני צריך אינטרנט מחוץ לבית. חיפשתי אצל כל חברות הסלולר בארץ ולא ממש מצאתי שום דבר שלא מחייב דונגל USB נכון לעכשיו אז השאלה היא, אם יש פה מישהו עם טיפה יותר מידע "פנימי" מחברות הסלולר... כמה שנים עוד יקח לשוק הישראלי להתחיל לשווק כרטיסי אינטרנט סלולרי נורמאליים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן. אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת? אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. התקנתי את הקושחה של Tomato ועדיין לא ראיתי שינוי ממשי. אני משתמש בתוכנות אי-מיול וטורנט (ביטקומט) כדי להוריד קבצים, כמו כן גם הורדות פשוטות דרך הדפדפן ואני לא רואה ניצול מלא של רוחב הפס.. [פורטים פתוחים, אין LowID] אם כן מהן ההגדרות הכי טובות לשעה זאת לראוטר הנ"ל בחיבור לכבלים ללא חייגן? רב תודות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-