עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by FishnZone,

רוב הנושאים לגבי זה ישנים, לכן אני פותח נושא חדש כי אולי יש דגמים חדשים טובים וזולים יותר. יש לי אינטרנט 100MB וקיבלתי איתו ראוטר VTECH NB402 (שמשמש גם כמודם), השאלה שלי האם יש מכשיר דומה שמאפשר שליטה על המכשירים שמתחברים (העלאה, הורדה, תעבורה, חסימה ע"י MAC), מחוברים 2 מחשבים באופן קווי ושאר מכשירי הבית, לכן עלי להגביל את המחשב של הגיימיניג לקבל את מרבית האינטרנט בעוד שפלאפונים וכו' יקבלו רק 5MB וזה ישאיר את מחשב הגיימיניג על 50MB+. ואם אפשר גם חנות שמוכרת את זה.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם... מה שיש לי בבית כרגע זה: הוט בוקס שמוגדר בהוט כמודם עם ספק בזק בינלאומי ללא חייגן, 30 מגה ראוטר שמחובר להוטבוקס edimax br 6524n לראוטר מחובר מחשב עם כבל והראוטר מפיץ אינטרנט אלחוטי גם. במחשב הנייח רצות VM של כמה מערכות הפעלה. אם אני לא מגדיר במערכת הפעלה מסוימת את שרתי הDNS, אני לא מקבל אינטרנט. אולי צריך להגדיר בראוטר את שרתי הDNS וככה זה יהיה אוטמטי ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] שלום אחד מהמחשבים שלי מסרב להתחבר לאחד מהרשתות האלחוטיות שלי, אבל הוא מתחבר לרשת אחרת ושאר המכשירים מתחברים מצויין לרשת הנ"ל. כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש את הקוד, אני מזין את הקוד, הוא חושב ואז כותב שווינדוס לא הצליח להתחבר לרשת. להלן מה שכבר ניסיתי: למחוק את הדריבר. להוסיף ידנית את הרשת. לבטל את האנטי וירוס. NETSH WINSOCK RESET netsh int ip reset c:\resetlog.txt פותר הבעיות של ווינדוס.בנתיים כלום לא עזר, אשמח לרעיונות. [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ה-EW-7438RPn של חברת Edimax היא נקודת גישה קטנה המתחברת ישירות אל שקע החשמל, פועלת בתקן N וכוללת שתי אנטנות פנימיות. ההגדרה שלה קלה ופשוטה ובאמצעות שורה של נוריות הנמצאות עליה ניתן לבחון את מצבה ואת רמת הקליטה של האות האלחוטי. את הסקירה המלאה ניתן לקרוא -- http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by שמואל דקל,

שלום יד לי מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים מאחורי קיר יש לי ראוטר והאות ממש חלשה ומתנתקת. איזה usb הייתם ממליצים לקנות שיהיה עם קליטה טובה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ad2007,

שלום לכולם אני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות (ארומה למשל) ואני מקבל את ההודעה הנ"ל connection is limited מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WIN 8.1 PRO נכנסתי לCMD ועשיתי renew release כמובן ניסיתי את פותר הבעיות ועדיין לא מצליח להתחבר **JBT לא מוגדרת אצלי כהתחברות אוטומטית תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי dlink 6850U מבזק ואני מנסה לחבר אליו כונן חיצוני/DOK שישמש ככונן רשת. כשאני מחבר נדלק נורית USB בנתב וגם בפאנל ניהול אני רואה שהוא מזהה את הכונן/DOK וגם את המחיצות שבו (נפח ושיטת אחסון - FAT32/NTFS) הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לכונן בכלל, ניסיתי דרך הכתובת שהם הם אומרים להכניס ומוגדרת בsamba שהיא \\bezeq\bezeq, ניסיתי גם לחפש דרך מיקומי רשת אבל זה לא מופיע בשום מקום. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עריכה: עברתי לנתב של בזק הכל רץ חלק ומהר. אין צורך להגיב..... ***************************************************************8 יש לי ראוטר 3com ישן - בן 6-7 שנים. - שעובד מצויין עבור הרשת הביתית ( דירת 4 חדרים. ( הנתב בממ"ד לצערי כי זה חדר העבודה שלי עם המחשבים שאני עובד איתם) . מחוברים אליו 4 מחשבים נייחים (אחד בסלון דרך קופסא של יס) + מכשירים של wifi - טאבלטים , מחשב נייד, סלולרי וכו'..... שדרגתי מהירות ל 40MB בבזק. ולקחתי את הנתב שלהם שהביאו - D-LINK DSL 6850U כרגע מוגדר בברידג' ומתפקד רק כמודם. בבדיקת הגלישה יש לי 31MB הורדה. 3 העלאה. 3 שאלות: 1. היות והנתב החדש הוא dual band. האם כדאי לי כבר להגדיר אותו כנתב + מודם. כלומר הרשת הביתית והכל? ( ואת נתב ה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. CES 2015: חברת D-Link הטאיוואנית מציגה סדרת נתבים חדשה העונה לשם Ultra, עם יכולות מרשימות במיוחד ומראה חוצני תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/d-link-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שכחתם את סיסמת הגישה לרשת האלחוטית? אתם מחוברים לרשת האלחוטית אבל אינכם יודעים את הסיסמא שלה? הריצו את תוכנת NETSH המובנית ב-Windows בחלון DOS ותוכלו לגלות אותה. באמצעות התוכנה, שהופיעה לראשונה ב-Windows XP ואיפשרה לנהל את החיבורים הקווים, ניתן החל מ-Windows 7 להגדיר ולנהל גם את המתאמים אלחוטיים. במדריך שלהלן אני נותן רקע נרחב על תוכנה זו ועל האופציות שיש להפעיל בה על מנת לגלות מאפיינים שונים של כרטיסי הרשת ובכלל זה גם את סיסמת הגישה לרשת האלחוטית. ניהול הרשת האלחוטית באמצעות הפקודה NETSH WLAN

12. שלום לכולם, אני בונה בית, או יותר נכון, נמצא בשלב התכנון המפורט - בין היתר, תוכניות חשמל (שם כללי לכל התשתיות בקירות שאינם מים)... מכיוון שבית לא בונים לשנה - שנתיים או אפילו לטווח של 5 שנים בלבד, אשמח לדעת, איך לדעתכם כדי לתכנן היום את תשתיות האינטרנט, טלוויזיה כך שיתאימו גם לעתיד כפי שנראה כיום? למה להיערך? אילו כבלים לסלול בקירות? מה התכנון האידיאלי לדעתכם? אסף.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by n00kie,

אני צריך כמה קונקטורים לCAT 6 שאני הולך להריץ מכמה חדרים, ראיתי כל מיני RJ45ים, זה משנה באיזה מהם אני משתמש או שכולם אותו דבר וכולם מתאימים לCAT 6? לצורך העניין אני מדבר על אלה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CORJ45S שאני יכול לצרף למשהו שאני מזמין משם.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם עברתי בתשתית הוט 100 ולספק הוטנט בשבוע שעבר. מאז יש לי בעיות בכל הקשור לוידאו צ'טים. ברב המקרים (90%) אני לא רואה את הצד השי ולא יכול ליצור עימו קשר. הבעייה קיימת בכל אתרי הוידאו צטים שניסיתי עד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק + בזק בינלאומי ולא היתה של שום בעייה. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Zadu,

האינטרנט שלי מתנהג מוזר כבר יומיים. זה לא קרה לי בחיים. רוב האתרים עובדים אבל יש אתרים שפתאום זה לא נכנס אליהם. זה התחיל אחרי שעשיתי ריסטרט לראוטר. מה כדאי לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כדאי לשים לב לבלאגן המתחולל בהנהלה של Unlimited. הדחת היו"ר המכהן והחלפתו באיש משרד האוצר מוכיחה שמי ששולט במיזם בפועל היא חברת החשמל. סיטואציה זו יכולה לגרום לעיכובים רציניים מאוד בפריסה של הסיבים, שכבר היום מתבצעת בעצלתיים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001003510 עדכון: 26/1/2015: עכשיו הסיפור של Unlimited באמת נהיה מעניין. אתמול היתה כתבה בגלובס שבה הוטלה האשמה על העיכובים בפרויקט על חברת החשמל. היום, בעיתון הכלכלי מתחרה (כלכליסט) גורמים "עלומים" דואגים להכפיש את ויה אירופה. בקיצור - יש מלחמה בין שתי השותפות העיקריות במיזם - חח"י וויה אירופה - מה שמבטיח שהפרויקט לא ממש יתקדם. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3650800,00.html?dcRe…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by red4ever,

אני כרגע עם 15M וראיתי באתר של בזק אפשרות לשדרג ל-40M באותו מחיר שאני משלם היום (89 ש"ח) לשנה. איך זה בעצם עובד? אני מזין פרטים באתר של בזק בשביל לשדרג ל-40M, אחר כך צריך להתקשר לבזק בינלאומי לשדרג גם אצלם ל-40M? ומה בנוגע לראוטר VDSL? הבנתי שזה 10 ש"ח בחודש, אבל אני יכול פשוט ללכת לבזקסטור ולקחת, או שצריך לדבר עם 199 לפני? תודה למי שיעזור. מקווה לשדרג בהקדם.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by leahd3,

שלום אני עובד בבית ספר ו אני יושבלהם על הוויפיי רציתי לדעת איך אני יכול לעקוף את החסימות שלהם לאתרים/ משחקים אונליין

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by omerha,

היי, אני מחפש נתב טוב היום שתומך ב DD-WRT או אם פונקציונאליות טובה כמו ... אשמח לקבל המלצות, עד 400 ש״ח מקסימום אם עדיפות לפחות תודה

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by dovik,

נזכרתי במשחק און ליין אחד שזמן מסויים לא התעסקתי שם, הורדתי את הקליינט. כשניסיתי להכנס, לא יכלתי, כתוב שאין חיבור עם השרת. אבל למעשה יש חיבור, הנה אני כותב כאן, רואה סרטונים ביוטיוב, שולח מיילים.. אצל ספק בדקו ואמרו שאין מצידם בעיה, הכל בסדר. בקליינט ניתן לפתוח דף אינטרנט ולצפות בו כמו דרך דפדפן רגיל, וזה עובד. רק המשחק לא עובד. האם זאת הבעיה של השרת או אצל הספק? איך אפשר לבדוק זאת? תודה על התשובות ויש עוד שאלה.. שמעתי שהחודש צריך להכנס לשוק עוד ספק אינטרנט.האם זה נכון? האם יש פרטים על זה? כמו כן, אני שוקל לעבור מנטויז'ן לספק אחר. האם כדאי? על איזה תשתית תמליצו? אפשר בפרטי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לאחרונה עברתי לשילוב HOT & בזק בין לאומי 100 מגה, ואף על פי שעל הנייר אני באמת מקבל 100 מגה, יוטיוב לפעמים לא סוחב... האם זה משהו מוכר ?

22. אני צריך להמלצה לראוטר מודם שיתאים לבזק 100 מגה. אני כרגע בבזק עם הd-link 6740U שלהם, הוא בעייתי בתקופה האחרונה, הייתי רוצה לקנות ראוטר משלי ולא לקחת את הציוד העלוב של בזק ולהיות תלוי בהם. הבנתי שאני צריך ראוטר VDSL אבל אני לא מוצא כל כך הרבה, ומה שאני כן מוצא עולה כמו זהב. יש המלצה?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מחפש להחליף את הנתב שב\ק הביאו לי כי נמאס לי מהנפילות שלו ואשמח לקבל המלצה. אני מחובר עם בזק ובזק בינלאומי במהירות של 40 מגה, אל הראוטר מחוברים 3 מחשבים בצורה קווית וסטרימר שגם הוא מחובר בצורה קווית, בנוסף יש גם מחשבים ניידים בבית וטלפונים שכולם יושבים על הוויפיי, בקיצור הרשת עמוסה וכך גם הראוטר ולכן צריך לקחת את זה בחשבון. ממה שאני ראיתי כאן באתר הרבה ממליצים על Edimax BR-6478AC מבחימתי הוא מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע. (לצורך העניין, הוא באמת שווה את הסכום הזה??!!). הסכום שאני מחפש להשקיע הוא 200-300 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. היתה לי רשת קווית -הכל עבד טוב ויפה עד שהיה קצר וציוד התקלקל. ביקשו במשפחה שאדאג שיהיה גם wifi - אז אני מנסה להקים ויש בעיות. מדובר דירה מאוד מאורכת. החיבור הקודם היה בצורת כוכב עם מודם ו Switch במרכז וחיבורים לכמה מחשבים באחד הקצוות. עיקר הבעיות מתבטאות בניתוקים ותקיעות. טכנאי בזק לא פתר הבעיה. ועכשיו אני שם לב לבעיות הבאות שאולי גורמות לזה. מיקמתי את הציוד ככה: ליד הקו ADSL בקצה שקרוב לסלון מודם נתב dlink 6740U-h1 באמצע - איפה שפעם היה החיבור - מודם dlink 6740U כרגע מכובה - משמש כמחבר בין 2 קצוות הכבל. בצד הרחוק - מודם נתב של rotal ישן dhcp ו wireless מכובים (הייתי רוצה להפעיל את ה wireless - אבל רק כשאפתור את בעיית הניתוקים). החיבור 15MB הורדה , 750KB העלאה. כשלעצ…

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. אתמול בבוקר עלה לאוויר האתר http://www.1999.co.il. זהו מיני-סייט של איגוד האינטרנט הישראלי המיועד להביא לציבור בישראל את המידע לגבי החלת כללי הרישום של 1999, על כלל שמות המתחם בישראל. העלאת האתר תלווה בקמפיין פרסומי שעלה הבוקר, הן בעיתונות והן ברשת האינטרנט. כמי שדחף את הנושא וקידם אותו במסדרונות האיגוד, אני מקווה שבכך יבוא פתרון לבעית האפליה בין בעלי שמות המתחם בישראל. מידע מלא על הנושא יש בפוסט הזה - http://www.netcheif.com/blog/?p=5611

דיונים חדשים בפורומים