עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניתוק IP מסוים דרך הראוטר, איך אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ZiX,

מי ששם לב יצא לי לרשום בפורום שאני עושה רשת בזמן הקרוב (לא חשבתי בעצמי שזה יהיה כ''כ קרוב) בכל מקרה.. יש לי בית 4 קומות.. מחשב במרתף שהעברתי ממנו כבל לחדר שלי.. ליד החדר שלי יש עוד מחשב בחדר הסמוך שגם ממנו העברתי כבל.. בנוסף יש מחשב בחדר שלי ועוד מחשב קומה למעלה שכנראה גם משם אני מעביר כבל לחדר שלי.. כלומר יש לי 4 מחשבים שמחוברים חוטית (או 3 חוטית ואחת אל-חוטית..) ורציתי המלצות לראוטר... אין לי מכיר כי אני לא קונה ראוטר לפי מחיר אלא לפי מה שמספיק לי.. אם ירצה אותי ראוטר ב200 שקל אז סבבה אם 800 אז קצת יקר אבל אין מה לעשות אני לא מתכוון להתקמצן על הקטע הזה אחרי כל ההשקעה שעשיתי עם הרישות של הבית.. אז ככה כמה דברים שחשוב לי בראוטר.. א' שתהיה לי שליטה מלאה על הרו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by alex15,

יש לי אינטרנט 1ץ5 והבית שלנו מפלסים יש לי שני מחשבים . יש לי מחשב בחדר שלי שיש בחדר גם ראוטר מחברת D_LINK DI-24 והמחשב שלי מחובר חוטית ו מלמעלה בחצי מפלס המחשב השני שמחובר אלחוטית .. ב USB של LEVEL ONE ..WD-0305USB גם כאשר הוא מחובר לUSB יציאה מקדימה ובבית יש ילדים קטנים שמשחקים בכל דבר ... הקליטה של ה USB LEVEL ONE ..WD-0305USB היא 60 או 50 ולא כל פעם אינטרנט והאינטרנט נורא חלש... המרחק הוא כ15 או 20 מטר . המרחק הוא לא כל כך גדול כי לעלות למפלס השלשי היא בכמה מדרגות ואתה שם .. אז אם אתם רואים שצריך כרטיס רשת תמליצו על איזה כרטיס רשת כדאי ? וגם שיהיה כדאי וגם שיקלוט ממרחק ... וגם שיחדור דרך קירות כי יש לי קירות שיצטרך לחדור .

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by elyaz,

שלום אני מברר בשביל חבר שרוצה לקלוט אינטרנט אלחוטי- האם יש הבדל מבחינת איכות הקליטה בין כרטיס שיושב על לוח האם לבין ה"אצבע" עם החוט שמתחבר ל usb. תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  5. יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק של רוטל איתו המחשב הראשי מחובר בחיבור חוטי יש לי ראוטר שני של LINKSYS דגם WRT54GL. יש לי ממיר בסלון שדורש חיבור אינטרנט חוטי איך אני מגדיר את הראוטר החדש שישמש כאקסס פוינט ואיתו אני אוכל לחבר את הממיר לרשת? ניסיתי מליון ואחת מדריכים ללא הצלחה ניסיתי אולי 100 קונפיגורציות אמרו לי לבטל את DHCP כדי שהאייפי לא יתחלף כל הפעלה, אחרי שאני מבטל מופיעות לי המון הגדרות שאני פשוט לא יודע לתפעל... בבקשה עזרה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by nigger84,

האם אפשר לחבר מדפסת רגילה (עם חיבור usb) באמצעות wifi למחשב? האם קיים התקן כלשהו שיכול להפוך מדפסת כזאת להתממשקות מול ראוטר אלחוטי? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. שלום. ברשותי נתב sweex וזה כול המידע שיש לי עליו. המצב הוא שבערך כול חצי שעה החיבור מפסיק לתפקד למרות שהנתב מראה שהוא מחובר ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. auto reconnect מופעל אבל בגלל שהוא עצמו לא מזהה התנתקות זה לא יעיל. בלוג ישנה השורה שמופיעה אחרי שאני מתחבר בתור אדמין כדי להתחבר מחדש וזה הדבר היחיד שיש לי בקשר לתופעה L2TP:error=-212 זה והמון Unrecognized attempt blocked from ממגוון כתובות במגוון פורטים. היחידה שחוזרת על עצמה היא *.*.192.116 בפורט 15431 . יש למישהו כיוון?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by lior0101,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי איכותי, שיקלוט בלי בעיה בין שני קומות. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדלים בראוטרים בעניין הזה ואם זה אפשרי, אבל אני מחבר אותו ל PS3, אז אני צריך שיהיו כמה שפחות לאגים. אאמ זהו בעקרון, אני צריך משהו סטנדרטי למדי, שיהיה איכותי, ולא יהיו בעיות בטורנטים/FTP אחרי פתיחת פורטים של הראוטר. התקציב בלתי מוגבל, העיקר שיהיה איכותי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by sheva23,

שלום לכולם אני מנסה לפתוח פורט ללפטופ שלי בWIRELESS יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG למחשבים ברשת חוטית אין לי בעיה לפתוח פורטים, אבל למחשבים בWIRELESS הבנתי שזה קצת יותר מסובך. שאני מנסה לתת PING לIP של הלפטופ אני מקבל TIMEOUT , כנראה בגלל שזה אלחוטי, לכן בPORTFORWARD מן הסתם אין זיהוי של הפורט על הIP הנ"ל תודה לעוזרים (אם היה כבר שרשור כזה אשמח לעזרה בחיפוש כי אני לא מצאתי, כולם מדברים על פורטים ברשת חוטית)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by somsom9,

יש לי במחשב 2.5 מהירות גלישה והשאלה של עם אני מעלה ל 5 מגה זה 1 מוריד יותר מהר ו 2 יש אתרים שלוקח זמן לפתוח שם דפים עכשיו אני יודע שזה בגלל שהאתר עצמו עמוס והשאלה שלי עם המהירות גלישה שלי תעזור גם בזה תודהה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Jenia24,

יש לי רשת אחלוטית של 2 מחשבים והסיבה היחידת לרשת היא כי אין לי כוח להעביר כבלים עכשיו בין חדרים , המחשב שאליו מחובר המודם לא דלוק כמעט אף פעם , עכשיו רציתי לשאול אם אפשר פשוט להעיף משם ת'מסך ולהשאיר רק את המארז שאליו מחובר המודם , כאילו לנתק את הכל מהמאריך חוץ מהמארז והמודם? אני כמעט ולא משתמש במחשב הזה אולי פעם בשנה בקושי.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  12. האם ניתן לעשות להם עדכון כך שיתמכו בתקן הסופי? או במילים אחרות האם הקופסאות האלה יהיו שוות משהו כשייצא התקן?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  13. שלום לכולם. רכשתי זוג ראוטרים שאני רציתי שיתקשרו ב - WDS. דגם WRT54GL של LINKSYS. רציתי לשדרג אותם ל - DD-WRT, ראיתי במדריכים מה עושים. בשביל ליישר קו אני ירשום פחות או יותר מה עשיתי: 1). שידרגתי גירסת קושחה להכי חדשה של LINKSYS רק בשביל ניסיון וזה עבד. 2). איפסתי הגדרות ברירת מחדל ב - ממשק WEB. 3). הורדתי את הגרסת קושחה של הרואטר גרסא סטנדרט V24 SP1. 4). ניסיתי להחיל אותה ב - ממשק WEB (קובץ BIN). 5). הביא לי הודעת שגיאה UPDRAGE FAILED. 6). ניסיתי שוב להחיל עליו ושוב אותה שגיאה. 7). רק שהפעם הממשק WEB נתקע לי אז עשיתי לו ריסט (הוצאה של כבל רשת והכנסתו שנית). 8). ומאז הראוטר לא עולה לי הממשק WEB, הוא מגיב לפינג וזה פלוס מינוס כל מה שהוא עושה. (ונורית ה - POWER מהבהבבת). מה…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  15. אני מנסה להכנס לאתר YOUTUBE אבל הדפדפן מנסה להתחבר לאתר אבל אי אפשר, האם מישהו יודע אם ישנה בעיה באתר הזה?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by Men7a,

שלום , הקמתי ארון תקשורת , וחיברתי בקיר 9 נקודות רשת שמתחברות לארון. ניסיתי לחבר את המודם לסוויץ טיפש ואז להעביר לכל הנקודות , בעקרון זה עובד אבל עושה בעיות , האינטרנט לא עובד תמיד ולפעמים נופל. רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לקנות או הגדרות מסויימות שאני צריך להגדיר במחשבים על מנת שלא יהיו בעיות ובלי שום קשר , לדעת אם זה חוקי מבחינת החוק ובזק. [זה לא למטרות רווח , שימוש אישי בלבד]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by alefman,

יש שלוש מחשבים, שנים מחוברים ברשת עם שטוף אינטרנט,נקרא להם לצורך העניין מחשב-2 ומחשב-3. שלישי (מחשב-1) בעל חיבור אינטרנט משלו. שאלה היא- איך לחבר שלושתם לרשת אבל, רק לשטוף קבצים. כלומר מחשב-3,2 ממשכים לגלוש דרך חיבור שלהם ו מחשב-1 גולש דרך חיבור שלו. דיאגרמה להדמיה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by alex15,

אניי מחבר את המחשב הראשון חוטית ומתחבר דרך הראוטר אבל במחשב השני אני מחבר חוטית ואין פשוט אין לא מתחבר הוא כותב מיבא רשת ... אני הקמתי רשת בין המחשב הראשון לשני אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד למה ? ואיך לפתור את הבעיה .

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. שלום .. יש לי את הראוטר LEVELONE 3407A אני מחובר אליו עם כבל רשת לאחד הפורטים . מעוניין לחבר לאינטרנט דרכו גם המחשב של אחי שהחדר שלו נמצא כ-10 מטר מהחדר שלי (לא דרך חדר ביטחון ..רק דלתות סגורות) . 1) האם עדיף להתקין אצלו כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI (מבחינת עוצמת האות) ? ואיזה דגם מומלץ בטווח המחיר הנ"ל ..אם קיים כזה.. מעדיף משהו מההיצע של אייבורי באתר שלהם כי קרובים אליי אבל לא קריטי אם יש חנות אחרת אז גם אשמח לדגם טוב . 2) לא כ"כ קשור..האם האות שמשדר הראוטר שנמצא אצלי בחדר,מסוכן לבריאות..השאלה נובעת בגלל שהראוטר עם המשדר שלו , נמצאים על השולחן אצלי בחדר מאוד קרוב למיטה שלי ..מרחק 2 מטר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני מעוניין לשדרג את הרשת שלי מה WRT54GL הישן והטוב לנתב שתומך ב 802.11n. איזה נתב מומלץ כיום וגמיש במיוחד להתקנות של FW צד שלישי וכדומה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי רשת בייתית אלחוטית חדשה , במחשב עם הראוטר קיים רק LOCAL EREA CONNECTION , בעבר היה לי גם חיבור אינטרנט במקביל , כך שאם הייתי רוצה להחליף IP הייתי יכול להתנתק רק מהאינטרנט ולא מהרשת כולה , יש מצב לעשות את זה , או אפילו למצוא סתם דרך שאוכל להחליף את ה-IP בלי להתנתק לגמרי - ההשלכה - ניתן להחליף IP גם ממחשבים אחרים , כי הרשת עדיין תדלוק .

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  23. שלום לכולם... לאחרונה האינטרנט שלי התחיל ממש לצלוע... עקבתי קצת אחרי הnetstat וגיליתי שיש לי כמויות של חיבורים פעילים גם כשאני לא גולש באופן פעיל או מוריד דברים... ניסיתי לסרוק את המחשב עם כל דבר אפשרי ולא מצאתי שום וירוס או spyware.... הקטע המוזר הוא שהרבה מאוד מהחיבורים נראים פנימיים לדוגמא: "TCP ido:30606 localhost:2811 established" יש לי בסביבות ה50-80 כאלו... אני לא בטוח אבל נראה שזה התחיל אחרי שבזק התקינו לי בחיבור חוסם אתרים... מישהו יכול לעזור? תודה!

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by Iko89,

שלום אני כבר הרבה זמן מוריד מהאתר isohunt (טורנטים) במהירות גבוה ולאחרונה שמתי לב שחלה ירידה משמעותית בקצב הההורדה .. יש אפשרות שנטויזן חסמה את האתר ? או בזק?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. נוקטים בשיטה השוודית ומעבירים חוק בפרלמנט שמקל על גופי האכיפה לאתר משתפי קבצים... לא מאמינים -- קראו כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3696211,00.html וגם כאן -- http://news.cnet.com/8301-1023_3-10209544-93.html

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים