עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לראוטר (tp-link wr340g)דרך כבל רשת והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי (tp-link wn353g) כשאני אני מתחבר למחשב השני (זה עם הכרטיס רשת האלחוטי) באמצעות RDP גם אם זה מהמחשב הראשון וגם אם זה ממחשב שמחוץ לרשת, אז המחשב השני מתנתק לכמה שניות , המסך ב- RDP קופא לכמה שניות ואז חוזר לעצמו זה קורה אך ורק בעת חיבור למחשב באמצעות RDP דבר נוסף באותו מחשב מוזנת כתובת IP סטטית המחשב מריץ WIN-XP מה הסיבה לכך? ומה הפיתרון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  2. Started by WhiteHaze,

הי האם אני יכול להתנתק מחיבור לתשתית אינטרנט לפניי סוף ההתחייבות? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. שלום, פתאום הרשת והאינטרנט מתנתקים לי מהמחשב שמתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי הוא מתנתק ולא רואה יותר שום רשת שהוא יכול להתחבר אליה (מותקן על המחשב ןיסטה) מה יכולה להיות הבעיה ?? אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא רואה רשת אבל הוא לא רואה ישר את הרשת לוקח לו המון זמן עד שהוא מזהה אותה הוא רושם המון זמן identifiy לפעמים הוא מזהה במהירות את הרשת ולפעמים לא עד עכשיו הרשת עבדה טוב משהו מוזר אני פשוט מתחרפן מהרשת הזו !!!!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by hosham,

שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by zvkel,

יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברים כולם לנתב dlink 614 אחד המחשבים מתנתק מהרשת (הביתית , חיבור האינטרנט בנתב נשאר פועל) באופן קבוע לאחר זמן מסוים ללא שימוש אני לא יודע את הזמן בדיוק אבל כל פעם שאני קם בבוקר המחשב מנותק מהרשת (מופיע איקס על הסימן של שני המחשבים שמסמלים את החיבור בצד שמאל למטה) החיבור נשאר עובד אם אני משאיר הורדה כלשהי , ככה שאני מניח שזה בעית הגדרות כל שהיא כל מה שצריך בשביל להחזיר את החיבור זה לנתק את הכבל רשת ולחבר חזרה (בצד המחשב המחשב עובד על windows xp sp2 הבעיה היתה קיימת בעבר אבל מאז העידכון לsp2 היא מופיעה כל הזמן (הדבר לא קורה באף אחד מהמחשבים האחרים שמעודכנים גם הם) למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by duki,

שלום לכולם האינטרנט שלי מתנתק בכל מספר דקות (הנורית על המודם נכבית או מהבהבת). שוחחתי עם ספק האינטרנט שלי והוא אמר שזאת אמורה להיות בעיה עם בזק. הגיע טכנאי של בזק ואמר שהוא לא מוצא בעיה. ניסיתי להחליף מהמודם שהיה לי לראוטר ולבדוק אם הבעיה נפתרת (המודם ישן), אך גם זה לא עזר. קניתי היום כרטיס רשת אלחוטי כדי לבדוק אם אולי כרטיס הרשת במחשב תקול, אך גם איתו הבעיה נמשכת. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת? (עברתי בית בתקופה האחרונה, ואני לא מצליח להיזכר בוודאות אם הבעיה היתה גם בבית הקודם- נדמה לי שכן).

7. Started by evy,

שלום. קניתי לפני שבועיים ראוטר של EDIMAX BR6204 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הכל טוב ויפה,הכל מותקן. אך הראוטר מתנתק כמעט כל יום. זאת אומרת פעם ביום /יומיים הוא מתנתק.וכדי לסדר את הבעיה אני צריך לנתק אותו ולחבר חזרה לחשמל. כך הוא מתרענן כנראה ופועל שוב חזרה. והתופעה יחסית שכיחה,ואני לא מאמין שזה אמור להיות דבר לגיטימי והגיוני שאני ינתק אותו כל פעם מהחשמל בשביל שיפעל שוב. האם זאת תקלה? אם כן מה אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מחובר לאינטרנט זהב ב adsl וכל 3 ימים יש לי ניתוק מהם... לעוד מישהו זה קורה? לא שיניתי שום דבר ב idle up time ... הכל מוגדר כרגיל ללא שינויים. אני משתמש ב winxp pro והמודם שאני מתקשר איתו הוא אלקטל. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zamir-h,

שאלה למקצוענים: התקנתי לפני כחודשיים ראוטר חדש Linksis WRT54GL אשר למרבה הצער מנתק את המחשבים האלחוטיים בלבד. התופעה מתרחשת אחת לשעה בממוצע. החלפת ערוצים (11, 6) לא עזרה (חשש מהפרעות טלפונים אלחוטיים). ראוטר קודם (ללא שם) בן 6 שנים ונקודת גישה של אינטל במוד "a" עבדו יפה שנים. החלפתי את הציוד הישן עקב אי חוקיות שידור בתדר 5G. התמיכה של הספק יעצו לי להתקין קושחה קודמת מספר 4.30.5_US_Code בעוד שלי יש קושחה שנראית עדכנית יותר (ע"פ המספר) בשם 4.30.7_ETSI_code. מבדיקה שערכתי באתר היצרן, הקושחה העדכנית היא 4.30.5. שאלתי: האם גירסה 7 שהגיעה עם הקופסה היא גירסה ישראלית מבושלת? (הראוטר נקנה בארץ) מה הנסיון שלכם בעניין זה? מחובר ל- ADSL באמצעות מודם אלקטל שחור ישן 5 נוריות דרך זהב נ…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. התנתקתי מבזק לפני כחודשיים, מבלי ממש לשים לב לעניין הזה, אני פתאום קולט שהראוטר נשאר אצלי מבלי שהם ידרשו אותו. מדובר בראוטר חדש לגמרי שהם החליפו לי כחודשיים לפני הניתוק כיוון שהקודם עשה בעיות, מדגם D-LINK N 2760U E1 הם עוד עלולים לדרוש אותו בשלב כלשהו? כרגע אני עם הHOT BOX של HOT, כדאי לי למכור את הראוטר? הוא בטח שווה כמה מאות שקלים, הלא כן? תודה! גל

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. שלום ותודה לעונים. התקינו לי היום כבל ישר לרשת בין 2 מחשבים עם אקספי. המחשבים מקושרים ביניהם מעולה, ויש תקשורת ביניהם. אבל כמה שניסה המתקין כולל עבודה עם המדריך שמופיע פה בפורום, לא הצלחנו להתקשר לאינטרנט מהמחשב השני (הלקוח). עכשיו הוא טוען שדיבר עם מבין בענין, והלה אמר לו שאי אפשר להתקשר בו זמנית משני המחשבים. לשם כך צריכים יותר מכבל מוצלב. מה שהוא יוכל לעשות זה רק שכל פעם בנפרד אוכל להתקשר לאינטנרנט (2 חייגנים בכל מחשב אחד). האם הוא צודק? מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by guy94,

היום באו אלי מערוצי זהב להתקין לי כבלים. אז קודם כל באו שלושה אנשים !!! (3 מכוניות חנו לי מחוץ לבית !) אז הם באו 3 בדיוק בזמן שהם אמרו (שזה דבר שבאמת צריך לשבח את ערוצי זהב על האמידות בזמנים והשירות). אני מחכה עכשיו לבזק בינלאומי שיתקשרו אלי לתת לי הגדרות סופיות כדי שאני אוכל להתחבר (כרגע אני גולש דרך החיבור האנלוגי הרגיל) שהם יתנו לי את ההגדרות אני יודיע לכם על הפינגים ועל הכל... נ.ב הטכנאים היו באמת אחלה, כולם נחמדים, הם מבינים במחשבים ואחד מהם גם הרכיב מחשב עם AMD לפני כמה זמן אז הוא לא התפלא שאמרתי לו שיש לי AMD ;D. מה שכן הם שאלו אם הגירסה של הוינדוס מקורית או לא (אלוהים יודע למה ???? ???) בכל מקרה אני יודיע לכם בשעה הקרובה מה קורה...

• 95 תגובות
    • 11.7k צפיות
  14. שלום. היום התקינו לי רשת אלחוטית. אני לא מחובר ישירות לראוטר \ מודם. אני מחובר עם כרטיס אלחוטי. עכשיו נזכרתי שאני רואה הרבה ברשת שאם יש לך ראוטר אז אתה צריך לעשות קונפיג שונה של אבטחה כי יש פיירוואל מובנה בראוטר או משהו כזה =(. וזה קצת ביאס אותי. אז אני רוצה בבקשה לדעת איך לעשות את הקונפיג אינלי טיפת שמץ בזה. האייסיקיו כבר לא עובד זה מעצבן. והראוטר של Edimax אם יש עוד כמה דברים שאני צריך לדעת אז בבקשה. תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. הגלישה אומנם לא ממש מהירה כבעבר. (עקב ההתחלקות במהירות הודות לרשת - עוד שתי מחשב מחוברים ובאחד מהם כל הזמן פועל MU-ONLINE, ובשני לפעמים eMule). אבל היא סבירה... רק משום מה.. בהרבה אתרים תמונות לא ניטענות לי.. או שיש "X" אדום. או שכלום לא קורה. והרבה פעמים שאני פותח עמוד מתוך לינק הוא אומר "דף לא זמין", וכשאני מרענן הוא מוצא אותו. WTF?

16. Started by Yosi Salti,

היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  17. אני עומד להתקין מחדש מערכת הפעלה בשל תקלות מסויימות. מערכת ההפעלה היא: WIN7 64 BIT מודם: AZTECH ADSL2 ראוטר: TPLINK WR1043 ND חשוב לי מיד להיות מחובר לאינרנט ושהרשת הביתית (מחשב נייד נוסף) תעבוד. שאלתי היא: האם בסיומו של התהליך קרי התקנת הדרייברים כולם, ברגע שאחבר את המודם והראוטר למחשב אוכל לגלוש כרגיל או שעלי לבצע פעלות מקדימות או לאחר ההתקנה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני על מערכת 64BIT VISTA[רק ליידע אותכם]. אתמול קניתי את הכרטיס הנ''ל והתקנתי אותו על פי ההוראות. הדלקתי את המחשב מחדש כמבוקש בסיום ההתקנה אך להפתעתי הדרייבר לא זיהה את הכרטיס[לפי הדרייבר הכרטיס כלל וכלל לא היה מחובר למחשב]. אז עשיתי UNINSTALL לדרייבר ועשיתי עוד ריסטרט ואז עלה אשף החומרה החדשה של VISTA ושאל אותי אם ברצוני שהוא יתקין לי את הכרטיס. אמרתי כן והוא התקין את הכרטיס. והיה לי אינטרנט, אבל, איטי מאוד מאוד מאוד, ומתנתק הרבה מאוד פעמים, בקיצור, לא התקנתי את הכרטיס כראוי. אז אחרי שהתקנתי את הכרטיס דרך WIN התקנתי את הדרייבר מחדש אך גם זה לא עזר. בינתיים אני עם שני הדרייברים [זה של WIN וזה של EDIMAX] אבל אינטרנט נורמאלי לשימוש אין לי. אגב הבעיה היא לא באינטרנט, כי אני …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by leoleo,

אהלן כמה מסובך יהיה לי להתקין ראוטר לטובת חיבור לטלויזיה וסטרימר. יש לי הבנה בסיסית ,כלומר יכולת לפעול עם הוראות. האם אני צריך מחשב לטובת ההגדרה של הראוטר? כמה גרוע להזמין ראוטר מבזק ? האם זה רק עניין השכירות של הראוטר? תודה

20. שלום לכולם, יש לי ראוטר של APPLE מדגם A1084, יחסית ישן ולאחרונה התנתקתי מהוט והתחברתי לבזק עם מודם ADSL. אני משום מה לא מצליח להבין איך אני גורם למודם לתקשר עם הראוטר שלי. לא הייתה לי בעיה כזאת כל עוד הייתי מנוי של הוט. יש מישהו שמבין איפה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by sh_idan,

יש לי ראוטר של בזק b-focus router 312+ ו-HUB הכל מחובר, ואני יכול לגלוש אבל כל פעם במחשב אחד, אם אני מתחבר ממחשב אחד אז השני לא יכול לתחבר ולהפך השיתוף של הקבצים והמדפסת עובד בסדר גמור איך אני גורם לאינטרנט לעבוד במקביל בשני המחשבים?? תודה!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  22. שלום הכותרת אומרת הכל אבל יש לי כמה דברים להוסיף http://www.vicpc.co.il/category.aspx?id=13&tab=84 כאן באתר יש כל מיני סוגים שונים ומחירים שונים בגדול מה אני עושה עם הדבר הזה? מחבר התקן גישה אחד לראוטר או לADSL ואז אני יכול בטווח של 2 קילומטר לקלוט את הגל WIFI של הראוטר הביתי שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by HADBI,

שלום ברצוני להתקין realVNC - serber בלבד! במחשבים רבים, מבלי לעבור תחנה תחנה! ידוע שישנו ה- deplyment אבל ההתקנה איתו מדליקה את ה- server. וברצוני שהמשתמש ידליק את הserver ע"י דבל-קליק על האיקון רק בשעת ההשתלטות. ידוע גם שניתן דרך הרשת המקומית, שב- loggin יריץ את קובץ exe אבל אז המשתמש צריך להקיש בעצמו next-next ולסמן את כל ההגדרות. מה שלא מתאים. אשמח לרעיונות נוספים - כיצד לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by amirh,

היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. Started by XMB,

אהלן, אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר. בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות). יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0 רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP? אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית). תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים