עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zxcvbnm,

יש לי 2 מחשבים עם כרטיס רשת בכל אחד מהם ומודם אלקטל משודרג לפרו. אני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים, השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות סוויץ/האב (או מה שצריך :s05:). אם כן, אז איזה מומלץ? ועוד שאלה היא האם אני חייב שהמחשב יפעל כל הזמן כדי שיהיה אינטרנט או שמספיק שרק המודם יפעל? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  2. שלום יש לי נתב 3COM 554G72T ואני רוצה לחסום מסנגר!! כיצד אני עושה זאת? אילו פורטים או כתובות אינטרנט אני צריך לחסום? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by kurt80,

היי, בקרוב אני מתכוון להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. בתחילת השבוע לוקח את המחשב שלי לתיקון (החלפה של ספק,התקנה של כרטיס רשת). לבקש שיוציאו את המודם 56K הישן מהמחשב או שיש איזו סיבה להשאיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by gilad0327,

יש לי בעיה .. איך אני יכול להאריך את הכבל רשת שלי.. יש מתאם כזה ? אם כן איפה ניתן למצוא אחד וכמה זה עולה בערך...?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

יש לי כמה כרטיסי רשת שעבדו על מחשבים מסוימים התקנתי אחד מהם ויש לי את הדבר הבא מה זה אומר שהכרטיס לא תקין או מה (כי עם אני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד שם )

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by oded6188,

התקנתי ראוטר אצל מישהו האינטרנט עובד, רק יש בעיה עם DNS. אני לא מצליח להתחבר לשום אתר דרך כתובת - רק דרך IP... איפה בידיקו אני אמור להכניס את כתובת ה DNS? ניסיתי להכניס במאפיינים של כרטיס הרשת, ניסיתי להכניס בהגדרות של הראוטר עצמו אבל כלום לא עוזר... מה עוד אפשר לנסות?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  7. אתמול אחה"צ, כששמעתי על החבילה החדשה של בזק, החלטתי "להשתדרג" (בתוספת של 9 שקלים למחיר שאותו שילמתי, עבור חבילת 2/96) לחבילת 2/150, עקב הצורך הרב לתוספת ברוחב הפס העולה. מחיר החבילה הוא 79.90 ש"ח, בהתחייבות לשנה. ככל הנראה והמודם כבר הסתנכרן עם הנתונים העדכניים, אך רוחב הפס היורד נשאר כפי שהיה בחבילה הישנה, כלומר 2 מביט. להלן נתוני הסנכרון של המודם (Alcatel SpeedTouch Home), אל מול מרכזת בזק ---> Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 10060 kbit/sec Attainable Atm rate : 9600 kbit/sec Used line rate : 2924 kbit/sec Fast used Atm rate : 2496 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by arkadur,

צריך את זה למי שיודע, להגדרות האימייל במסך הLCD שלי..

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  9. אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  10. חבר שלי קנה ראוטר חדש דגם Linksys 802.11G Router WRT54G הוא מחובר באינטרנט ADSL של אינטרנט זהב 015 הוא לא מצליח להגדיר את החיבור מי שיש לו ראוטר ויודע את כל ההגדרות של החיבור של 015 אשמח לעזרה ממנו או מישהו שיש לו ראוטר של לינקסיס ויודע מה לעשות אז עזרה בבקשה... תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  11. אין ממש מה להרחיב, מה ההבדל בין: Intel® PRO/1000 CT Network Connection PCI Intel® PRO/1000 MT Network Connection PCI תודה מראש. כעיקרון יש לי את שניהם, אני לא יודע באיזה משניהם עדיף להשתמש.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by OutRaGe,

שלום, ההתקנה נעצרת באמצע וחסר קובץ : IIS_asps05kj.asp הדיסק טוב וכבר הותקן איתו בעבר IIS הצעות לכל דבר אחר שאני יוכל לבדוק איתו עבודות ASP בחינם יתקבלו בברכה גם כן. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם אלחוטי איך אני מגן עליו מפריצות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ranyr,

אני מניח שזה נושא חבוט אבל לא מצאתי כלום בחיפוש... אז... אני כרגע בכבלים+012 שוקל לעבור לADSL מה אתם אומרים???

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by yotam360,

איך אני רואה מה ה-IP שלי??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת אני מחובר לאינטרנט ממחשב אחד דרך חיבור USB ומשתמש במודם SB4200 וכשאני מנסה להגדיר שיתוף התקשרויות הוא נותן לי הודעה "אירעה שגיאה בעת שיתוף התקשרויות לאינטרנט לשירות אין אפשרות לקבל הודעות בקרה כעת" מישהו יודע מה הבעיה???

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by Idan-h,

המחשב הראשי WinXP, השני 98. לפני כן הותקן XP על השני, ופעלתי לפי המדריך והצלחתי להגדיר רשת. פשוט השני (פנטיום 2) חלש בשביל XP לדעתי, לכן שמתי עליו 98. ניסיתי לשנות ב98 את ההגדרות של הרשת שם כפי שזה אמור להיות בXP (איפי, GateWay, DNS וכו'..), אך ללא הועיל. יש משהו שאפשר לעשות? עשיתי חיפוש אך התוצאות לא ממש מספקות. תודה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by lg84,

קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  19. א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  20. אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by mrsph666,

השאלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by stone cold,

טוב היום באיחור של כמה ימים התקינו לי תכבלים ואחרי כמה שעות קרוב מישפחה שלי הדריך אותי איך לחבר תראוטר ובינתים אני רוצה להגיד אני מאוד מרוצה יש לי 3.5 על 150 בכבלים בספק בזק בינלאומי -IP אוטומטי וחוץ מיזה עד סוף החודש יש לי בזק 1.5 על 96 (ניסיתי להגדיל מהירות אבל היו ניתוקים) ואני רוצה להגיד המהירות באמת טובה בעבר שהפעלתי תוכנה כמו אימיול המהירות גלישה היתה איטית מאוד ושאחי הקטן היה בבית לא הפעלתי את אימיול היום אני יכול לתת 10 מהירות שליחה (אני בודק בינתים בביטורנט) ואחי גולש ואין בעיות פעם מעל 8 זה היה תוקע תאינטרנט חוץ מיזה אני רוצה להגיד שאני רחוק מהמרכזיה וכניראה ביגלל זה הכבלים עדיפים לי פשוט שניסיתי מהירות נורמלית בבזק היו ניתוקים בכל מיקרה בינתים אח…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  24. שלום לכולם... יש לי רשת עם כבל מוצלב עכשיו השאלה היא: יש לי מצלמת רשת שמותקנת במחשב בסלון שהוא המחשב המשני. איך אני דרך המחשב הראשי שבחדר שלי צופה דרך מצלמה זו? תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by bykeking,

יש לי רשת ביתית בין שלושה מחשבים. אני רוצה להעביר קבצים בין שלושת המחשבים. איך אני עושה את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.