עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי אינטרנט אלחוטי, מחשב אחד שמחובר ישירות ועוד מחשב נייד שמתחבר עם הכרטיס רשת שלו עכשיו השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הנוסף כך שיגביר את האות למחשב הנייד?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by eladsachs,

שלום, ברצוני לרכוש נתב אלחוטי אשר יתחברו בו לפחות 6 מחשבים, עם מהירות של 5 מגה, בחיבור של ADSL, בבית של שתי קומות. החברה או התקציב לא כל כך משנה לי (כמובן לא להביא מעל 1000 שקל), נתב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יהיה בו ניתוקים או בעיות אחרות. האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו מסוים?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by ramboIL,

היי שדרגתי בבזק לחבילה של 40 מגה מה שהכריח אותי לקחת מודם VDSL של בזק, בכוונה לקחתי רק את המודם, כי אני הראוטר שהם נותנים הוא לא משהו, ואני רוצה להשתמש בראטור הקיים שלי Edimax AR-7286WnA. הבעיה, לראוטר שלי יש רק כניסת טלפון ולא כניסת רשת ... איך אני מחבר ביניהם? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by itaysk,

יש עליו 2 כניסות אחת מלבנית כשתוב עליה טלפון והשנייה ריבועית ועליה ADSL זה משנה אם אני יחבר את הטלפון לכניסה שכתוב ADSL וההפך?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by Second Edition,

היי, יש לי נטסטיק שקניתי בחו"ל. הדגם הוא e173u-1. ניתן לפתוח אותו לסלקום ו/או אורנג ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by URSH,

עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 . המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012. יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה. כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר VPN הסרבר כנראה לא נגיש". בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by dfbhd13,

יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.

8. Started by FIRE-KID,

אפשר לשלוח פקס מהמחשב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Kalen,

שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כאשר ההוטבוקס עובד כמודם - האם יש אפשרות לביצוע ריסטרט דרך הממשק שלו? (לא מצאתי) אני צריך לעיתים לבצע ריסטרט מרחוק וזה די מבאס להתקשר למוקד הטכני ולבקש בכל פעם מחדש

• 4 תגובות
    • 101k צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה קטנה. בנתבים יש פרמטר המציין את מהירותם. ראיתי שלחלק מהנתבים האלחוטיים המהירות היא 54 Mbps. השאלה שלי היא למה המהירות הזאת מאוד גדולה, הרי אין בכלל בארץ קצב של 54 Mbps מחברות האינטרנט. קצב מהירות 54 Mbps בפועל הוא מהירות הורדה של 6750 MBps שזה המון! אשמח לתשובה מפורטת. תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by eyaler,

שלום יש לי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר למתג KVM ברשותי מסך dell2407wfp עם כניסת DVI ו-VGA. אני רוצה שלפחות 1 המחשבים ינצל את ה-DVI חשבתי על שתי אפשרויות: 1. מתג KVM עם חיבור DVI. להבנתי מתג כזה יקר מאד (החל מ-700 ש"ח). אשמח לשמוע על זולים יותר אם קיימים. 2. לחבר רק עכבר ומקלדת למתג ואת המחשבים ישירות למסך. במקרה כזה האם יש תוכנה שאוכל להשתמש בה כך שכאשר אחליף את ערוץ הקלט במקלדת, תשלח פקודה למסך להחליף את התצוגה בהתאם? תודה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי שלושה מחשבים בבית ואחד מהם מתחבר ישירות לאינטרנט ואני רוצה שגם שני המחשבים האחרים יהיו בשיטוף אינטרנט אבל אין לי האב... אני יודע שאפשר לעשות דרך גשר רשת שהמחשבים יהיו מחוברים ביחד והשאלה אם אמשר לעשות דבר כזה שכל השלוש יהיו בשיטוף ??? ב.נ במחשב שמחובר לאינטרנט יש 3 כרטיסי רשת 1 מהם מתחבר למודם ואחד לכל מחשב... ובשניים האחרים יש 1 בכל מחשב

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by omerbasket,

היי, יש לנו בבית 2 מחשבים - אחד נייד ואחד נייח, ולעומת זאת יש לנו רק קו אחד לאינטרנט, מה שגורם לכך שרק אחד מבני המשפחה יוכל להשתמש באינטרנט בכל פעם. רציתי לדעת: האם, במידה ואקנה ראוטר, הראוטר יאפשר לי להתחבר בו-זמנית מן המחשב הנייח (שלא כולל מן הסתם Wi-Fi) ומן המחשב הנייד (שכן כולל Wi-Fi)? בנוסף, אם קונים ראוטר, יש טעם להביא את המחשב הנייד במיוחד לחנות בה אני קונה כדי שיסדרו לי את ההגדרות לראוטר, או שכל מי שיש לו מושג כלשהו במחשבים יכול להתקין את העניין לבד, כולל קוד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני רוצה לעשות שיתוף קבצים למחשב - ראיתי שיש דבר כזה בילט אין בWIN אבל מחקתי את הWINDOWS MESSENGEר והאופציה נמצאת שם... איך אפשר לעשות את זה בלעדי זה? אני רוצה שאני אוכל "להשתלט" על המחשב כלומר להתקין תוכנות ולתמוך בו.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by אנדי,

היי לכם, ערכתי בדיקה של מהירות ההורדה באמצעות speakeasy (שרת בניו-יורק). מהירות ההורדה לא הגיעה ל - 14Mb! לעומת זאת, כאשר ביצעתי את אותה הבדיקה באמצעות בזק, הגעתי למהירות של מעל ל- 90Mb. הבדיקה נעשתה במערכת win10. ספקית האינטרנט שלנו היא 'נטויז'ן'. ספקית התשתית היא 'הוט'. רוחב הפס המירבי שאנחנו אמורים לקבל - 100Mb. מה עשוי לגרום להבדלים האלה, והאם זה משהו שאני יכול לתקן? תודה מראש.

17. שלום רב לחברי הפורום. דבר ראשון, אני רוצה להודות על עצתכם בנוגע לבחירת נתב - בחרתי את ה-3CRWE554G72T של 3COM ועד כה אני מאוד מרוצה ממנו ומתפקודו. השאלה שלי נוגעת לתשתית כבלים - אני כרגע על (ADSL (PPPoE ושוקל לעבור לכבלים (L2PT) עקב קצב החזור (UPLOAD) הגבוה המוצע שם . אני יודע שהנתב תומך בכך מבחינת האופציות שלו, אבל אני זוכר שבעבר הרבה נתבים שהוצהר עליהם כעובדים על תשתית כבלים, לא עבדו בכבלים, אלא אם כן הלקוח הוגדר ע"י הספק כVPN (גלישה ללא חייגן). השאלה שלי - האם יש מישהו מחברי הפורום עם הראוטר הזה על תשתית כבלים עם חייגן (לא VPN)? איך הראוטר מתפקד? האם ישנם ניתוקים ומה תדירותם?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של edmax br-6204wg יש שם 2 דברים שלא מצאתי 1)איפה מכניסים את ה MAC של בכרטיס רשת כדי לקבל IP שאני רוצה להגדיר לראוטר 2)QOS למה הוא לא עובד הוא היה אמור לפי הגדרה שלי להגביל אפ לוד ואולי לא הגדרתי משהו נכון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בשעות מסויימות הגלישה איומה אני עושה trace לאתרים בארץ ובחו''ל ותמיד מקבל Request timed out Tracing route to www.tapuz.co.il [212.150.54.150] over a maximum of 30 hops: 1 22 ms 19 ms 19 ms ln-ta-212.199.28.244.012.net.il [212.199.28.244] 2 19 ms 17 ms 19 ms ta-212.199.28.30.012.net.il [212.199.28.30] 3 85 ms 95 ms 20 ms fe-ta-212.199.28.78.012.net.il [212.199.28.78] 4 47 ms 41 ms 119 ms su-ta-212.199.28.206.012.net.il [212.199.28.206] 5 22 ms 19 ms 42 ms sa-pt-212.199.26.35.012.net.il [212.199.26.35] 6 71 ms 79 ms 55 ms 212.150.38.25 7 20 ms 22 ms 20 ms 212.29.206.46 8 33 ms 33 ms 19 ms 212.29.206.213 9 418 ms 262 ms 121 ms 62.90.133.202 10 * * * Request time…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  20. שלום לכולם... אני יסביר את המצב כמה שיותר מפורט... במחשב הראשי שלי יש כרטיס רשת מובנה בלוח בנוסף אליו הוספתי כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX אני מחובר לתשתית של HOT וספק של בזק בינלאומי...אני מתחבר דרך חייגן VPN (עקב חבילת גיימר) יש לי מחשב נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה....אני מעוניין לשתף אינטרנט מהמחשב הראשי (כשהוא מחובר בVPN רגיל לאינטרנט) לבין המחשב הנייד שלי אלחוטית*... זאת אומרת כמובן רק כשהמחשב הראשי באניטרנט אני יוכל למצוא את הרשת האלחוטית שלי במחשב הראשי (AP) בנייד שלי... האם זה אפשרי?? איך אני עושה את זה?!? ניסיתי לעשות ICS וזה מצליח...אני מוצא את הרשת AP שלי בנייד אבל כשאני מתחבר אני לא יכול לגלוש בנייד....אני בודק מה האייפי שאני מקבל מהמחשב שלי (ראשי) 192.168…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  21. אורח פינגר
    Started by אורח פינגר,

איך אני יכול למנוע מאנשים לבצע ברשת שלי - ddos attackואיך בעצם זה עובד ? ומה הם צריכים כדי לבצע את זה ? האם בן אדם נגיד שישב מחוץ לבית ויראה את הרשת שלי יכול לבצע את זה ? או שהוא צריך את האייפי , ניסתי להשתמש ב VPN אבל זה מאט את הגלישה ..עוד הצעות ?

22. Started by asaf_c,

אני מנוי לאינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי, וכבר תקופה מאוד ארוכה שיש לי ניתוקים. לפעמים זה כל כמה שעות ולפעמים אפילו כל כמה דקות. האינטרנט מתנתק וחוזר לבד אחרי איזה דקה. ניסיתי לחבר את הראוטר לשקע אחר, להחליף פילטר, לא עזר. בא טכנאי, בדירה הכל תקין אבל הוא "מצא" בעיה בתשתית של הבניין, פתח קריאה לטכנאים אחרים שיבואו לסדר את זה, קיבלתי הודעה שזה סודר אבל עדיין יש ניתוקים. החלפתי ראוטר, גם לא עזר. הראוטר הנוכחי (וגם הקודם) זה Vtech IAD604 מבזק. אני כבר די אובד עצות, מישהו נתקל בבעיה דומה? האם החלפה לראוטר של חברה נורמלית (d link/tp link או משהו בסגנון) יעזור?

23. Started by sashakrik,

שלום, ממש בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה להצטייד בראוטר אלחוטי. השימוש יעשה בדירת 3 חדרים לא גדולה ובלי ממ"ד אין צורך ב- draft n מאוד חשוב שיהיה ראוטר שידוע באמינות התקשורת, שלא יסבול מניתוקים. תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by saadaboy,

אהלן. אני בתשתית של הוט ועד היום בספק נטוויזן והיו לי המון בעיות של מיקרו-ניתוקים בחצי שנה האחרונה. (וזה משגע במשחקים) החלטתי לנסות להחליף את המודם להוטבוקס חדש ואת כל הכבלים, ועברתי לספק בזק בינלאומי. כרגע יש איזושהי בעיית חיבור אז רק ביום ראשון יהיה לי אינטרנט אבל באופן כללי - בעיה כזו נגרמת בגלל תשתית או כל שאר הדברים שבהם טיפלתי? ** בכל מקרה, בנוגע לNAT וIPV6, אם מישהו יוכל להסביר פה לנוב כמוני מה המשמעויות של הדברים הללו אני אשמח כי אני פשוט לא מצליח להבין מהאינטרנט. הבנתי שלבקש לצאת מהNAT יכול לעזור לתקשורת עם שרתים בחו"ל, זה נכון? זה מה שקוראים לו "חבילת גיימר" כביכול? מקווה שמה שעשיתי יעזור.

25. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.