עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים אני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט , אחד מהם מחובר כרגע והשני לא . את הנקודת אינטרנט יש לי למעלה בגג , נקודת כבלים , יש לי אינטרנט בכבלים של HOT . אני מעוניין שהמחשב למעלה יהיה מחובר באמצעות מודם של ה HOT או מודם שבתוך הראוטר , מה שעדיף/אפשרי המחשב השני נמצא בקומה למטה ואותו אני מעוניין לחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי , PCI/USB לא משנה מה שיותר חזק יותר טוב החיבור צריך להיות יציב ולא להתנתק כל יומיים , הקליטה צריכה להיות חזקה התקציב הוא ל ROUTER +כרטיס רשת מה אתם ממליצים לי? תודה מראש נ.ב. נא להביא הצעות מחיר לחנויות בארץ אבל אם יש דגמים מסויים טובים שיקרים בארץ יש לי אפשרות לקנות אותם מחו"ל

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  2. הכותרת אולי קצת לא ברורה אז אני מצטער מראש... ברשותי 2 מחשבים נייחים ומחשב נייד, כאשר המודם ADSL מחובר לאחד מהמחשבים הנייחים דרך ה- USB (מודם קטן מלבני של בזק). ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית כך שהגלישה באינטרנט לא תהייה מותנית בהדלקה של אחד מהמחשבים, אלא תהייה זמינה תמיד. השאלה העיקרית שלי היא מה הציוד שאני צריך אם כך: האם אני צריך בעצם מודם+ראוטר אלחוטי כמו שראיתי בכמה מקומות ברשת? כמו האם מישהו יודע אם בזק מספקת סוג מודם/ראוטר שכזה? מקווה שהסברתי את זה מספיק ברור.. אם לא אני אשמח לפרט יותר בתודה מראש לאוניד

3. Started by jackofalltrades,

ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…

4. Started by Oranili,

אני רוצה להתחבר למחשב שלי ברשת בעזרת REMOTE CONTROL יענו לראות את המחשב עצמו ! ושאני יוכל לשלוט עליו איך אני עושה זאת דרך הXP ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. שלום לכולם וחג שמח לפני כשבועיים קניתי לאמא שלי מחשב חדש , לוח אם של asrock conroe 945g, יש לו כרטיס רשת onboard של realtek. במחשב שלי בחדר יש את אותו הלוח והכרטיס (מן הסתם..) בבית יש לנו רשת בין המחשבים. הבעיה היא שכל כמה זמן האינטרנט במחשב שלה מתנתק ובו זמנית ה-mbps שלה יורד מ 100 ל 10, וכדי לתקן את זה צריכים לעשות reset למחשב אבל אחרי כמה זמן זה קורא שוב. התקנתי את הדרייבים הכי מעודכנים לא רק לכרטיס רשת אלה לכל החומרה במחשב - וזה לא מסתדר. הבעיה הזו קוראת רק אצלה במחשב.. מישהו אי פעם נתקל נתקל בבעיה כזו? אם כן אני נורא שמח לקבל עזרה.. שנה טובה!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by -plumpa-,

שנה טובה. מישהו יודע למה בשאר העולם (על פי הרצה בגוגל) הם לא "ידועים" במיוחד ופה הם בין המומלצים ביותר? ??? אני שואל כי זה נראה לי חריג שאנחנו גילינו משהו כזה מוצלח ושווקים אחרים פחות מעונייינים בו! לדוגמה :יותר הגיוני לי שבארץ מומלצים חלקי חומרה שבחו"ל נחשבים בינונים מכיוון שיחס עלות תועלת בארץ שונה מארה"ב,מה עוד שאיכות האחריות כאן נקבעת לפי איכות היבואן והיחס למותגים פה מעט שונה. אשמח לתגובות

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי תחת המגבלות הבאות: אני גולש בכבלים, ללא חייגן, אני גר בבית עם 2 קומות והכי חשוב, הבית כולו מבטון יצוק. לאחר סקר שעשיתי הוצעו האפשרויות הבאות ואני צריך את עזרתכם: נעה מחשבים: * level one wbr-5400 - מחיר 400 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 * edimax br6216mg - מחיר 440 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 * 3com 3crwer100-75- מחיר 290 ש"ח (באייבורי יש ב235 ש"ח) http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 פנדה מחשבים: * linksys wrt54gl - מחיר 395 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 קרביץ: * netgear wgr614+ כרטיסי רשת - מחיר 350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=150552 הייתי …

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  9. יש לי רשת אלחוטית, העניין הוא שאחרי שחיברתי אותה גיליתי שעוצמת הקליטה במחשב הזה קטנה מדי (נע בין פס אחד לשניים מתוך חמישה). ניסיתי בעזרת כבל USB מאריך להגיע לנקודה טוב יותר אבל זה לא היה מספיק ארוך . העניין הוא שכשניסיתי לבדוק את הקליטה עם המחשב הנייד (שמחובר לאותה רשת) הקליטה מאותו מקום הייתה טובה יותר וקצת מחוץ לחדר הייתה כמעט 100% , אז חשבתי אולי על העברת הDONGLE החוצה ע"H כבל USB מאריך (למרות שאני ממש לא אוהב את הרעיון הזה) ופתרון אחר הוא קניית כרטיס רשת שיקלוט טוב יותר עם אנטנה עם חוט מאריך(כאשר אפשר להוציא אותה דרך חור בקיר). הרשת מחוברת דרך נתב של LINKSYS בתקן 802.11B הDONGLE של MSI. איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם יש כבל שיכול להתאים לכל אנטנה של כרטיס כזה? (שאפשר…

10. Started by eyaler,

ניסיתי להפעיל internet connection sharing ב-XP דרך ה-NETWORK CONNECTION->PROPERTIES->ADVANCED אני מקבל שגיאה cannot enabled shared access error 1058: the service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה הצילוני אנשים טובים!!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by vid170,

מה הם האופציות שלי לשיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים (מרוחקים) ?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by ghadad,

אין לי מושג אם אני שואל נכון ? ברשותי מחשב שולחני המחובר ישירות עם מודם לשקע הADSL . וברשותי גם מחשב נייד עם WIFI תקשורת מובנה . האם אני חייב לרכוש ראוטר אלחוטי כדי לגלוש בנייד באלחוט ? או שישנם כיום כרטיסים / נתבים שמחוברים לסלוט על הלוח אם שמשמשים כנתב אלחוטי ? תודה .

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by f16qwe,

התחלת הבעיה: תקשיבו אסיתי מין חצי פרמוט(ביגלל בעיה במחשב) זה אומר מחקתי הכול ידנית . (יש מחשב אם XP) וביגלל זה כנירעה מחקתי משהו שקשור לאינטרנט אז התקנתי את הכול מחדש (את הדריברים של האינטרנט) והכול תקין המשדר של המחשב בסדר גמור. אני מחפס רשת על חותית הוא מוצה לי אני מיתחבר וכאן הבעיה בעמצה ההיתחברות הוא אומר לי שגיעה של ציטוט: קישור מוגבל או חסר. יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים . בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. תודה לעוזרים זה מאוד מאוד חשוב . אם אתם צריכים לדעת משהו שלא אמרתי כאן אז תגידו

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by orik3,

אני משתמש בראוטר מדגם 3crewer100-75 של 3com. בדקתי ב- portforward.com ועשיתי כל מה שרק אפשר כדי לפתוח את הפורטים על מנת להשתמש באימיול וביטורנט. לקחתי את ה- IP ממה שהיה כתוב כשנכנסתי ל- cmd וכתבתי ipconfig/all. את ה- IP הזה הגדרתי כסטטי. לאחר מכן עקבתי אחרי כל ההוראות וביצעתי אותן. הבעיה היא שכשהאימיול עושה בדיקת פורטים, הוא בודק IP אחר לגמרי. את זה שמוגדר כחיצוני שלי. את ה-IP הזה אני בכלל לא יכול להכניס לראוטר שלי. הוא מוכן לקבל רק כאלה שהוא מכיר, מתצורה ספציפית. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  15. משום מה קצב הDOWNLOAD מגיע לכ20KB אני מחובר ל2 מגה בבזק שום תוכנת הורדה לא פועלת יש דרך לגלות אם מישהו משתמש ברשת ולחסום אותו?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by tomer_bb,

שלום יש לי נתב אדימקס BR6204Wg שמחובר בעזרת כבל רשת למחשב נייח עם ווינדוס אקספי שבו האינטרנט פועל כמו שצריך יש לי עוד מחשב נייד שבו יש כרטיס רשת אלחוטי עם ווינדוס ויסטה אני מצליח להתחבר לנתב עם הנייד אך אין לי אינטרנט לויסטה יש מין אשף פותר בעיות וזו ההודעה שהוא נתן לי: cannot connect with primary dns server האם הבעיה קשורה לפרוטוקול ipv6 של ויסטה? מה עלי לעשות? בתודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dj shay 30010,

אך ניתן להיתחבר לשרת FTP (שיושב WINDOWS) דרך מחשב שאין לו מערכת הפעלה (אני רוצה ליצור דיסקט BOOT עם איזה משהו שיתן לי להתחבר ל FTP ) עזרה פליז

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  18. המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by darkman,

אני רוצה לעשות רשת בבית(חוטית) וראיתי שיש הרבה מבחר חשבתי על ה ?D-Link Router DI-604? למישהו יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  20. שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by jbgood,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר אדימקס 6114 ומודם ECS BFOCUS מבזק בהתחלה מחשב אחד הצליח לקבל אינטרנט והשני לא(חוץ מאימיול) עכשיו בשניהם אין אינטרנט ורק אימיול במחשב השני עובד... מה לנסות לעשות כדי לפתור את הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by g_s,

יש לי שני מחשבים עם XP PRO והרשת פועלת מצוין, כלומר, אינטרנט ומשחקים ברשת בין המחשבים אבל כשאני רוצה להעביר קבצים אני לא מצליח לראות את המחשב השני כשאני לוחץ על "VIEW WORKGROUP COMPUTERS" אני רואה רק את המחשב שלי ולא את השני.... * הפיירוול בשניהם מכובה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by טל שמש,

אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by Shadowman,

שלום. כל פעם שאני מנסה לבדוק דואר אני מקבל רפשרשים אין סופיים, ובלתי אפשרי להיכנס לאתר!!!??? מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by deso,

יש לי בעיה בראוטר.. לאחר 10 דקות שהראוטר עובד דרך 3 מחשבים, הוא קורס. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.