רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת אלחוטית בבית וכרגע היא מוגדרת בכך שהיא מחלקת את ה IP אוטומטי ז"א שאם אני התחברתי ראשון לרשת אז הIP שלי יהיה 192.168.1.1 ואם התחבר המחשב הזני אז הכתובת שלו תהיה 192.168.1.2 וכן הלאה... רציתי לדעת איך אני מקבל כתובת IP קבועה מהנתב שהמחשב ששלי יהיה לדוגמא תמיד 1 בסוף ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום מדובר במקום העבודה שאלה 1 מדובר בכמה מחשבים שמחוברים למודם \ נתב יש לי במשרד נקודת איטרנט שמחוברת למודם הבאתי מחשב ישן חיברתי אותו התקנתי את כרטיס הרשת והכל עבד עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט והכל היה בסדר בלי ססימא בלי כלום הייתי לוחץ על האקספלורר והאיטרנט היה עובד המחשב קרס והבאתי אחר פרמטטי את הדיסק הכנסתי את הכרטיס רשת הקודם והתקנתי את WIN XP עכשיו המחשב תקין ואני לא מצליח לגלוש. אני יכול לקרא לטכנאי שלנו אבל עד שהוא יואיל בטובו להגיע אני אצא לפנסיה. איך אני מתחבר חזרה ? שאלה 2 אם אני לוקח את המחשב שלי מהבית למקום אחר ,האם אני יכול להתחבר לאינטרנט על שם המנוי שלי או שזה תופס רק בבית שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני עם XP PRO מחודר לאינטרנט מהיר דרך נתב DLINK שמחובר למודם ADSL אלקטל 510 הפועל גם כנתב, מחובר תמידית. אך למרות שאני מחובר וגולש, לעיתים קופצת לי החלונית להתחבר, כיצד מונעים מהדבר המטופש הזה לקפוץ ? :-) תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר WRT54GL של linksys Firmware Version: v4.30.11, Aug. 7, 2007 זה הכי מעודכן שיש, אני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט (כבלים \ 014), עכשיו יש לי 2 מחשבים שניהם דרך כרטיסים אלחוטיים מתחברים אחד נייד עם כרטיס מובנה עובד טוב מאוד! השני מחשב רגיל ויש איתו בעיות, במשחקים הוא יכול פתאום להתנתק מהאינטרנט ואז צריך להוציא את הכרטיס USD של הרשת האלחוטית ולהחזיר חזרה או לעשות restart למחשב כדי שהוא יעבוד שוב... למה זה קורה??? ויש לי לאגים עם האינטרנט ובעיות של גלישה לפעמים גם כן במחשב הזה.... הקליטה בדרך כלל היא low ולפעמים good.... הוא מתחבר לרשת ב54mbps
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ישנם משחקים שאני לא יודע את הפורטים שלהם ואני רוצה לארח על המחשב שלי.. (מנג'ר למשל).. הבנתי שאופציית הDMZ מורידה את הפיירוול כליל.. כשאני עושה Enable ושם את האיפי הנכון של המחשב שעליו אני רוצה לארח , האינטרנט לא מתחבר.. מה אפשר לעשות ? HELP..
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם הוספת גיימר תשפר את הגלישה? על מה גיימר אמור להשפיע? הציעו לי חבילה של של מגה ב 30 שח וגיימר ב 11 שח לחודש האם שווה לי להוסיף את הגיימר? והאם חייב חייגן בשבילו? אני משתמש בראוטר איך מתבצעת הוספת החייגן כשיש לך ראוטר+מודם? DLINK 2650U
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם המודם המובנה בראוטר הזה יעבוד טוב עם חיבור 40 או 100 מגה ביט? בתודה מראש. בברכת חג שמח ליאור.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי על בזק בינלאומי ועל אינטרנט אלחוטי ועל 8 או 10 מגה. אז רציתי לדעת אם יהיה אפשרי שהם יעשו רק לי תשתית אלחוטית זאת אומרת למחשב שלי ולPS3 שלי שנמצא בסלון אני בגג שתי קומות מעליו? חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם מה אתם אומרים? למרות שיש לי HPNA2 יהיה אפשרי ליצור תשתית אלחוטית בבית בנוסף לשתית הHPNA2 שקיימת? הסיבה לכך זה שאני רוצה לקבוע איזו חבילה להיות וכמה מגה יהיה האינטרנט שלי וכרגע זה לא אפשרי. אשמח מאוד מאוד לתשובות תודה רבה, חג פסח שמח וכשר לכולם (:
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לום לום.. בקיצור אני עשה אתר ביתי על המחשב שלי בעזרת התוכנה AppServ בכל אופן התקנתי אותה ולא נפתח לי SqlServr אין לי את השרת כלום זה כאילו לא מותקן.. מה לעשות ? וגם אי אפשר לפתוח את זה מחדש.. בקיצור מי שהתעסק עם זה פעם שיעזור לי בבקשה :]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות שהSBOX יוכל לעבוד עם שני ספקיות ISP אבל יהיה מחובר למודם אחד של בזק ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
במידה ואני מביא מחול את הראוטר, האם הוא תקני מבחינת ערוצי 5GHZ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
תשתית הוט ספק נטויז'ן 200Mbps ביום שישי האחרון רוחב הפס החל להיות מגוחח. 70-80 מתוך מנוי של 200. עם נטויז'ן כבר דברתי ולא נמצאה תקלה. ביום ראשון פנתי להוט .... מחר יגיע טכנאי. נסתי כבר החזרה למצב יצרן של ההוטבוקס ללא הועיל. עוד משהו שאוכל לבדוק ?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אהלן, מקווה שאני במקום הנכון, אני צריך מאוד את עזרתכם. אני נמצא בבית עם 2 קומות, שהמודם ממוקם בקומה התחתונה. עד היום המודם היה מחובר לראוטר של חברת 3COM, ראוטר שיש לנו כבר בערך 10 שנים, ונתן מהירות של 5 מגה בקומה התחתונה ונמוך מזה משמעותית בקומה העליונה (אנחנו מחוברים ל30 מגה, כשבחיבור ישירות מהמודם מקבלים את המהירות המקסימלית). לאחר התייעצויות החלטנו להחליף ראוטר, וקנינו את הTPLINK WDR4300, שעליו קיבלנו המלצות. בקומה התחתונה המצב השתפר מאוד וכעת מגיעים לאיזור ה25-26 מגה בחיבור אלחוטי, אך בקומה העליונה המצב עדיין לא השתפר. יש משהו שניתן לעשות? שינוי הגדרות כלשהם? חשוב לציין שבקומה העליונה אין מחשבים נייחים אלא רק ניידים, ולכן כל פתרון של חיבור מכשיר נוסף לצערי לא רלו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הבית שלי מחולק ל4 קומות: מרתף, 0, קומה 1, קומה 2. הראוטר בקומה 0, שם גם הסלון והמטבח. המיקום שלו גרוע (במזווה עם דלת סגורה), ושינוי המיקום שלו, עם כי נראה שהכרחי, לא יביא לתועלת משמעותית עבור כל הקומות (כי הטווח פשוט לא מספיק. הבית גדול). שמעתי שאפשר להוסיף לרשת נתב נוסף, ובכך לשפר את הקליטה בנקודה נוספת בבית. 1. אם אקנה ראוטר באינטרנט, הוא עדיף על לבקש מבזק/הוט אחד כזה? (עריכה: לבקש - לשלם) 2. אם התשתית/ספק שלי הוא הוט/ייס, זה משנה משהו מבחינת הוספת הנתב והגדרתו? 3. האם יש מדריך מסודר להוספת נתב לרשת? חג שמח לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מודם סלולארי AirCard 880E. האם מישהו מכיר מקום שמוכר אנטנה חיצונית לכרטיס? עקב המיקום שלי, יש לי קליטה חלשה אבל, מטר וחצי ממני יש קליטה. הבעיה היא שמטר וחצי ממני זה מחוץ לחלון
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שלי שמחובר לאינטרנט בחיבור כבלים, עם חייגן והספקית נטויז'ן, במודם יש גם אפשרות לחיבור ע"י כרטיס רשת וגם לחיבור ע"י USB,אני משתמש בחיבור USB. קניתי אתמול מחשב נייח ויש בו כרטיס רשת. רציתי לדעת איך אני עושה שגם במחשב החדש יהיה לי אינטרנט מהחיבור שלי, ושהאינטרנט יוכל לפעול במחשב החדש גם בלי שזה יהיה דלוק?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנהג מוזר כבר יומיים. זה לא קרה לי בחיים. רוב האתרים עובדים אבל יש אתרים שפתאום זה לא נכנס אליהם. זה התחיל אחרי שעשיתי ריסטרט לראוטר. מה כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על שלושה ראוטרים חוו דעתכם: נתב אלחוטי Edimax BR-6424n ראוטר אלחוטי Edimax דגם BR-6424n נתב TP-Link TL-WR841ND תקן N נתב אלחוטי D-Link DIR-615 מה מהם לבחור?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL מסוג Aztech TNN שמוגדר כראוטר ורק מחשב אחד מחובר אליו, אני יכול לעשות שהמחשב יקבל את האיפי האמיתי ולא 10.0.0.2 שאני מקבל כרגע?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי לי יש לפטופ שמוגדר ברשת פשוטה (workgroup ) . לאח שלי לפטופ שהוא מביא מהמשרד ששייך לרשת עם domain controller (אני לא בטוח שאני מדייק בשמות . מקווה שמבינים) . ניסיתי לחבר בין שניהם עם כבל מוצלב . הצלחתי לראות את הדומיין שלו במחשב שלי .בתוך הדומיין ראיתי את המחשב שלו אבל לא איפשר לי להיכנס אליו . אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך כל פעם להעביר לו קבצים גדולים . מה שמצריך אותי כל פעם מחדש , לצרוב ולצרוב . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי מחשב ניידןעכשיו יש לי 2 מחשבים(הרגיל והנייד) יש לי חיבור של בזק במהירות של 2.5 מ"ב איך אני יכול לחבר את המחשב הנייד דרך WI-FI לאותו הקו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום, אני די חדש בעסק המודמים ורציתי לעשות את המודם שלי ( ECI B-FOCuS Router 270PR ) לרווטר. השימוש מיועד לחיבור בין שני מחשבים המחוברים ל SWITCH וגם המודם אליו ( לאחר שנגדיר את המודם - פריצה לרווטר + פתיחת פורטים ) הוא יחובר ישירות ל SWITCH. כרגע יש לי שני כרטיסי רשת אחד בילד אין על הלוח אם ואחד נוסף שהוספתי. המודם מחובר ללוח אם וה SWITCH מחובר לכרטיס רשת השני. מה הבעיות? יש לי מספר בעיות, והן: 1. נכנסתי וחיפשתי במערכת הפורומים של HWZONE אחר פריצת המודם לרווטר, אך לא הבנתי מה שהתבקש שם לעשות... מה זה בכלל ה- Current ATM PVC List איפה הוא נימצא?! ואיפה הדברים האחרים כמו אלה נמצאים?! אם אפשר לעזור לי איך להגיע או שיש מדריך עם תמונות שיכול לעזור לי.. ד"א איפה רוש…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-