רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לנטרל את הnat במודם שלי... כל פעם שאני מנטרל אותו האינטרנט מפסיק לעבוד.... אז אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... מישהו יכול לעזור...?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים בשל בעיות רבות בכל נושא התקשורת האלחוטית ויציבות ראוטר edimax br6504n החלטתי שאני מעדכן קושחה, לאחר שבדקתי גיליתי שהיו בעיות מראש עם חלק מאפשרויות השימוש בתקן N ובוצעו הגבלות ע"י פיקוק שנדרשו התקנה של קושחה מאתרם ולאחר מכן מאתר החברה... לאחר ביצוע העדכון (הכל בוצע כנדרש) הקושחה החלה את עבודתה בצורה מסודרת ולאחר מספר רגעים בהם הטענתי מחדש את ההגדרות הקודמות שהיו לי הראוטר איבד כל קשר... כשאר אני בודק מה הנתונים שאני מקבל ממנו הוא מציג לי כתובת אייפי 169.254.122.199 כמו שאתם רואים היא CLASS B, ושונה לחלוטין מכל ההגדות שאמורות להיות עם עדכון הקושחה, בנוסף לכך אין לי כלל קשר אליו מלבד כתובת האייפי שהוא מעניק לי ואין לי כתובת DG לגשת אליה. למישהו יש רעי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יי, אני מחובר לבזק+בזק בינלאומי, ומשתמש ב-PrivateBox2 שלהם. עד עכשיו היו לי פינגים באזור ה-50-60 לגרמניה, ישראל בסביבות ה-5-10, ובעקרון פינגים ממש מעולים. עכשיו אתמול בלילה קצת עלו הפינגים, אבל אחרי כמה ריסטארטים לראוטר זה דיי הסתדר, עכשיו, מהיום בבוקר הפינגים עלו בצורה מטורפת, 20-30 פינג לארץ, ו-80-90 לגרמניה. עד עכשיו הייתי מחובר בחבילת גיימר+מוגדר כRate Adaptive, יכול להיות שההגדרת Rate Adaptive ירדה? איך בודקים אם אני עדיין רייט אדאפטיב? וד"א, דברתי עם השירות של בזק, והם אמרו שהם רואים מתח חיצוני על הקו שלי ושהם שולחים טכנאי, זה יכול להיות הסבר לפינגים הגבוהים? איך אני חוזר לאותו פינג שהיה לי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה להירשם צריך לתת מספר טלפון בשביל לקבל SMS לאישור החשבון וזה דבר שאני לא מוכן לתת. יש דרך כלשהי לקבל SMS למחשב או להירשם בלי לתת טלפון ?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה פקעה סבלנותי מלסבול מחיבור ה1.5 שמתחלק בין שלושה מחשבים אצלנו, אני רוצה אינטרנט מהיר יותר. אני משחק במשחקי רשת ומשתמש בתוכנות שיתוף למיניהן כך שאני מעוניין בחיבור בעל קצבי הורדה/העלאה גבוהים ובlatency נמוך לשרתים בארץ ובאירופה (עד כמה שזה אפשרי). אני מעוניין בחיבור פרטי משלי, יש בבית קו טלפון אחד ותשתית לכבלים. האם אני צריך להזמין קו טלפון נוסף או שאפשר להשתמש בשני חשבונות בו זמנית על אותו הקו (במקרה שעדיף לי ADSL)? מה עדיף באמת, ADSL או כבלים? מה הספקיות מציעות, כמה זה עולה, מה כדאי? אני מודע לכך שאת התשובה לרוב השאלות הללו אני יכול למצוא באתרים של ספקיות האינטרנט, אבל למדתי שלא לסמוך עליהן בכל הנוגע למידע אמין.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75, מאז שחיברתי אותו יש לי בעיה בגלישה באינטרנט. חלק מהאתרים לא תמיד עולים (למשל האתר הזה) ובחלק מהאתרים הוא לא מציג תמונות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תמיד רציתי להבין למה בארץ שלנו ישנם 2 חברות להם אנו משלמים בעוד ובחול ישנה חברה אחת אשר מספקת את שירותי האינטרנט למשתמשיה מה מונע מספקיות האינטרנט להוות למעשה החברה היחידה בה נשתמש? ובאיזה ציוד משתמשת כל אחת מהחברות(בזק וספקיות האינטרנט למיניהן)? אם מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי. יש לי שאלות שקשורות לתקשורת בין מחשבים ואשמח אם תעזרו לי 1. בניתי תוכנה שצריכה לבדוק איזה מחשבים פועלים ואיזה כבוים. בגרסתה הראשונה היא שולחת בקשה לקבל IP מHOSTNAME של כל מחשב, נגיד מחשב בשם COMP105 מקבל IP הבא: 100.48.4.310. הבעיה שלי היתה שלא תמיד התשובה היתה נכונה, היו מקרים שמחשב מכובה או כזה שבכלל לא מחובר לעמדה, החזיר פינג, כלומר, תשובה שגויה. אתמול במקרה החלטתי לעשות פינג ישירות לhostname, ולהפתעתי השיטה הזאת עבדה והחזירה תמיד פלט נכון. השאלה שלי, למה HOSTNAME מחזיר תמיד תשובה מדויקת ופינג לIP לא? 2. מה יכול להאט את הכניסה של המחשב לדומיין? בדקתי בגוגל והתשובה היחידיה שקיבלתי זה שהמחשב מנסה לחפש DNS אבל לפי ההגדרות הכל תקין. במקרה שלי מדובר על 2-5 דקות. וזה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אפשרי לחבר על הקו של הבית שני נתבים שכל אחד מחובר לספק אינטרנט אחר? אשמח לתשובה. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם הת'רד הזה קשור לפורום תוכנה, לפורום Windows, או לפורום רשתות ואינטרנט, אז שמתי אותו בפורום רשתות ואינטרנט. אני מעוניין בתוכנה שניתן להריץ על מחשב עם Windows 2000, והיא מאפשרת להיכנס למחשב עם Windows XP ולהשתמש בקבצים שמוגדרים בו כקבצים משותפים. אני מעדיף תוכנה שלא צריך להתקין אותו במחשב, ולא צריך להתקין עבורה דרייברים מיוחדים. בעיקרון, ניתן להשתמש בקבצים ב-Windows XP באמצעות Samba של Linux, אבל לא דרך Windows 2000. ל-Windows XP אין בעיה לזהות Windows XP, אבל משום מה יש לו בעיה עם מערכות הפעלה אחרות כגון Windows 98SE ו-Windows 2000. מהי הדרך הכי פשוטה לסדר את זה? בעיקרון כדי לא להתקין על ה-Windows 2000 דרייברים של גירסאות שונות של Windows XP, אני מעדיף תוכנה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המודם/ראוטר שיש לי מבזק (Siemens SL2-141), כרגע גולש על 10 מגה אבל הראוטר נמצא אצלנו קרוב ל7 שנים ומתחיל להוציא קולות ולהתנתק אחת לכמה ימים, הגיע טכנאי של בזק והציע לי לחדש את האחריות במחיר של 7.70 שקלים לשנתיים, כלומר 184 שקל, עשיתי חיפוש קצר באמאזון וראיתי שאפשר לקנות את אחד מהראוטרים שכתבתי למעלה ב23$, כלומר 81 שקל, השאלה היחידה שעוברת לי בראש היא האם הראוטרים האלו יוכלו לשמש כמודם ? אני משתמש בחיבור PPoE, ויודע לקנפג את הדברים האלו, אבל מעוניין לדעת את העובדה הזאת לפני שאני אעשה קנייה כדי לא סתם לקנות משהו (כמובן שאוכל לחבר אותם לסימנס הנוכחי, אבל הוא מתנתק אחת לכמה זמן וזה לא כל כך יעזור לי ). תודה
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני גולש במהירות 1.5 מגה עם UPLOAD של 128KB. הספק שלי הוא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. בעוד כחודשיים מסתיימת לי תקופת ההתחייבות. כדאי להישאר בבזק בינלאומי או שספקיות אחרות עדיפות מבחינת שיתוף קבצים ומשחקי רשת? האם כל הספקיות חוסמות פורטים על אף שהן מצהירות שהן לא? לאיזה חבילה הכי משתלם לי לשדרג (לצורכי שיתוף קבצים ומשחקי רשת)? מה דעתכם על הדיל של אינטרנט זהב? 1.5 מגה במחיר של 3 מגה?- שווה לשבור את התכנית הנוכחית ולהצטרף למבצע כל עוד הוא קיים? האם כדאי להשקיע בחבילת גיימרים כדי לקבל פינגים נמוכים? בקיצור-כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה. אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר. אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?) במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?) בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים. בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום: יש למישהו רעיונות מה קורה? פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם …
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת באמצעות ICS. המחשב עם המודם, בו מותקן ויסטה. איך אני מגדיר בוויסטה שהמחשב צריך לקבל התקשרויות, כלומר הוא המארח את המודם? בXP זה היה הרבה יותר פשוט, בויסטה הסתבכתי =\.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום! עד עכשיו הייתי עם ראוטר רגיל תקן G כי היינו בחדרים רגילים, עכשיו אני הולך לעבור לחדר ממ"ד ושמעתי שיש בעיה עם זה!, צריך איזה משהוא מיוחד? התקשרתי לבזק אמרו לי HOME PLUG ואמרו לי שיש איתו מידי פעם תקלות שהוא מתנתק וזה מה זה לא טוב בשבילי, ראוטר תקן N זה טוב לממדים? מה האופציה הטובה ביותר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מסוכן עם אני שם ראוטר במ"מד מבחינת קרינה? כי שמעתי שממד הקירות אטומים ואז יש ריכוז של קרינה בחדר. האם זה באמת מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק d-link n2760u החלפתי אותו אחרי שהקודם הפסיק לעבוד ומהרגע שחיברתי את החדש המחשבים (גם לא פלאפונים) מזהים אותו באלחוטי. הנורה של ה wlan דולקת האינטרנט בחיבור קווי עובד
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום כשאני ניכנסת לאתר מאקו מופיעה לי ההודעה "הדף אינו מגיב". באתרים אחרים הודעה זו לא מופיעה. מדוע זה קורה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-