רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. האם יש אפשרות בhotbox לחסום מחשב מסוים מרשת ו/או רשת אלחוטית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות שלי ל12 מגה בספק בזק תשתית הוט. עוד לפני כן לא יכולתי לעבוד עם הראוטר שלי כיוון שהמהירות שהייתה לי לא הייתה מגיעה לרבע ממה שהיה אמור להיות לי, פסלתי את העניין שהבעיה היא אצל בזק בגלל שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל בסדר. אני יודע להגדיר את הראוטר והגדרתי אותו כבר מספר פעמים והגדרתי עוד כמה ראוטרים בעברי ואני לא מצליח למצוא מה הבעיה של הראוטר הפעם. יש לי ראוטר מסוג DI-524 של D-link. בנוסף, כמו שראיתי שיש פה להרבה את הבעיה עכשיו גם כשאני מחובר ל12 מגה אני לא מצליח לעבור את ה200 ק"ב לשנייה וזה משגע אותי. תגידו לי מה לעשות כדי שאעזור לכם במחקר שאתם עורכים כי לא ככ הבנתי. תודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברו את הבית שלי לסיב אופטי של סלקום. היום אני בבזק בינלאומי, חבילה שלהם של 40 מגה יותר יקרה מ600 מגה של סלקום. לי חשובים גם פינגים כי אני משחק און ליין. למישהו יש נסיון עם סופרפייבר? איך השירות שלהם? ניתוקים? יש כאן גיימרים שיושבים על סופרפייבר?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, בדקתי את שאר הפורומים והפורום הזה נראה לי הכי קשור. תעבירו\תנעלו אם לא. אני בבזק עם תשתית בזק, מהירות של 5 מגה עם המודם ALE 150, ולאחרונה (שבוע+-) התחילו..לאגים" נוראיים במשחק הרשת שאני משחק בו. שלחתי לחברה של המשחק אימייל עם הTRACERT הזה: Tracing route to 195.59.139.1 over a maximum of 30 hops 1 9 ms 9 ms 9 ms bzq-79-183-120-1.red.bezeqint.net [79.183.120.1] 2 8 ms 9 ms 10 ms bzq-115-186-81.static.bezeqint.net [192.115.186.81] 3 9 ms 20 ms 9 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124.145] 4 9 ms 9 ms 59 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124.162] 5 1338 ms * 1442 ms bzq-219…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. ברשותי במשך זמן רב של הרבה שנים נתב של אדימקס (כבר מודל דיי ישן היום) ומודם של בזק. תמיד במחשבים שלי שהיה להם חלונות אקס-פי הזמן שלקח למחשב לקבל רשת ואינטרנט מהנתב היה מאוד קצר, כמעט מיידי. מאז שיש לי מחשבים חדשים עם לוח אם אינטל וכרטיס רשת און-בורד של אינטל אבל עם _חלונות _7_ , לוקח זמן של 20 שניות לערך לקבל את האינטרנט בהדלקת המחשב(ים). בזמן זה הסמל של הרשת למטה נמצא במצב של עיגול כחול מסתובב למשך כמה זמן ולאחריו סמל סטטי של משולש אזהרה צהוב ואז כן יש לי אינטרנט. שוב, בערך 20 שניות. האם זה מוכר לכם? אם כן, מה הפיתרון (עדיפות להישאר עם כל החומרה כמו שהיא, אולי יש פיתרון קצר וקולע מבחינה תוכנתית?)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז "במזל טוב" נישרף לי הראוטר הישן בהפסקת חשמל האחרונה וכרגע אני צריך לקנות אחד החדש התקציב שלי הוא עד 300 שקלים.. לפי הביקורות הבנתי שהראוטר של החברה 3COM הוא הכי מומלץ בשבילי האומנם? יש ביקורות אחרות עליו? אולי מוצר אחר באותו סכום שהעלות\תועלת שלו גבוהה יותר? אשמח לשמוע דעות ועצות
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי בדיוק איפה לשאול את זה (במידה וזה לא מקום מתאים אם תוכלו להגיד לי היכן לעשות את זה) יש לי ראוטר עם 7 מחשבים, ומה שאני מעוניין לעשות זה כשהם פותחים את הדפדפן, ומנסים להתחבר לכל אתר שהוא, תחילה הם יעברו בדף כלשהו, ורק אז יוכלו לגלוש לכל האתרים שהם רוצים או מה שבא להם לעשות אין לי מושג כיצד לעשות את זה, את הדף וכל זה אני יודע אבל ככה שהם יגיעו אליו ולא לאתר שהם פנו בהתחלה, אם ישנו הסבר כלשהו\תוכנה אני אשמח אם תסבירו לי, או לפחות תכוונו אותי לכיוון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קודם כל, אני מקווה שפניתי לפורום הנכון.... רכשתי ראוטר של אדימקס מהסוג הזה: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=369809 מה שקורה, כשהראטור מחובר הוא מאט את האינטרנט. בדקתי מספר פעמים. כשהמודם מחובר ישירות למחשב יש לי מהירות הורדה של כ-6 מגה ביט וכשהמודם מחובר דרך המודם (ורק מחשב אחד מחובר) יש מהירות הורדה של כ-4 מגה ביט. עשינו גם בדיקה לראות אם אולי הרטואר מפצל את המהירות... עשינו בדיקת מהירות בשני מחשבים דרך הראוטר במקביל והוא חילק מהירות בת 4 מגה ביט בין שני המחשבים. אם למישהו יש מושג מה לעשות אודה לי מאוד כי אני באמת כבר ניסיתי הכל... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות קליטה במחשב הנייד יש לי כל הזמן ניתוקים הנתב שלי נמצא בקומה 2 והמחשב הנייד נמצא בקומה 0 אני מעריך שהכרטיס רשת המובנה בנייד לא מספיק טוב .... אני צריך המלצה לכרטיס רשת טוב ואמין עם טווח קליטה שמתאים לבית עם 3 קומות זה צריך להיות USB התקציב - 100 ש"ח, אין לי התנגדות גם להזמין מחו"ל תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מחפש המלצה לנתב אלחוטי, שיתן מענה ל 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + 3 מכשירים בחיבור חוטי. רשת החוטית צריכה להיות GIGABIT. תודה !
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום , אולי מישהו יכול לעזור לי בתקלה המשונה הזאת.... רציתי לשאול ..אני כבר הרבה זמן עם הבעייה פניתי לחברה באחריות אבל הם לא מגיעים לפתרון...... יש לי נתב 3 COM דגם 100-75 בבית קרקע וקומה עליונה בבית יש רשת כולם בקוי RJ-45 ADSL דרך הנתב ומחשב אחד נייד אלחוטי הנתב ממוקם התקלה היא במהירות הגלישה בנייד (אלחוטי) איטי מאוד ,אני יושב במחשב רק למטה בקומת הקרקע , עקבתי אחרי הבעייה המון זמן עד שבמקרה גילתי שאם אני עושה לנתב הפעלה מחדש אז המהירות תקינה אני מחובר במהירות 1.5 MB ואני בודק את הגלישה גם על יד הורדת קובץ מהאתר של אינטרנט זהב (180-200 kb) וגם אני רואה מעבר בין אתרים מהיר מאוד כמו מחשב חוטי ,,יש לציין שאני יושב במקום קבוע בדיוק אז אחרי שעשיתי הפעלה לנתב ועובד טוב זה…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב עם ראוטר אלחוטי בתקן N של אדימקס ולפטופ Dell Vostro A680 עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתקן G. יש לי עוד מחשב HTPC עם כרטיס רשת USB אלחוטי בתקן N. בין שני המחשבים בתקן N אני מצליח להעביר נתונים במהירות של 11 מגה-בייט לשניה. בין המחשב עם הראוטר ללפטופ אני מעביר במהירות של 2.5 מגה-בייט לשניה. האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי או שיש הגדרה שאני צריך לשנות בלפטופ כדי לקבל מהירות קצת גבוהה יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבריה רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לstatic IP Adress יש לי מודם נתב של בזק SL2-141 היות ובשביל לפתוח פורטים צריך שתיהיה כתובת איי פי קבועה, חיפשתי מדריך וביצעתי. עכשיו רציתי לשאול, איך אני יודע שהכתובת שאני בוחר לא תפוסה כבר? והאם יכולות להיווצר כל מיני בעיות איטיות מביצוע לא נכון של המהלך? שאלה שניה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר. האם אני צריך לעשות בשני המחשבים את התהליך ואם כן האם מותר שתהיה אותה הכתובת ואם לא מה אני צריך לעשות? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את ההודעה הזאת כבר לפני יומיים. מישהו יודע מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי משחק רשת שקוראים לו FLYFF ויש לי הרבה בעיות התחברות ולאגים במשחק. אני דיברתי עם התמיכה של המשחק והם אמרו לי שאני צריך לפתוח את הפורטים של המשחק. יש לי את הפורטים של המשחק. יש לי ראוטר של הוט TP LINK WR841N. איך אני פותח את הפורטים של המשחק? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo G580 ,win 8 64bit שמזהה לי רשתות אלחוטיות ואפילו מצליח להתחבר אליהם. פרט לרשת הביתית שלי שאותה הוא אפילו לא מוצא. בשונה משאר המחשבים בבית והמכשירים הסלולרים שכן מתחברים אליה. מה יכול להיות הפיתרון לבעיה המעצבנת הזאת??????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להגן על הרשת הביתית עם ססמא איך אוכל לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום בעקבות ניתוקים באמצא הורדות שאני עושה מFlyFlyer וניתוקים מ youtube ערכתי ping test בין המחשב לרואטור המחשב מחובר למתג dlink שאליו מחובר גם הרואטר Ping statistics for 10.0.0.138: Packets: Sent = 10000, Received = 10000, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 37ms, Average = 0ms רוב הזמן הפינגים בניהם מעולים פחות ממילשנייה אבל לפעמיים זה קופץ 2-3 שניות זה נורמלי? מה הבעיה? החיבור של הכבלים? (אני הקמתי ולחצתי את התשתית) זה מה שגורם לניתוקים בהורדות וביו טיוב? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.itpro.co.uk/609932/website-danger-as-hacker-breaks-ssl-encryption http://www.norman.com/security_center/blog/righard_zwienenberg/67155/en http://mobile.slashdot.org/article.pl?sid=08/10/12/1724230 לידיעה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-