עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חשבתי על בזק בינלאומי ועל אינטרנט אלחוטי ועל 8 או 10 מגה. אז רציתי לדעת אם יהיה אפשרי שהם יעשו רק לי תשתית אלחוטית זאת אומרת למחשב שלי ולPS3 שלי שנמצא בסלון אני בגג שתי קומות מעליו? חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם מה אתם אומרים? למרות שיש לי HPNA2 יהיה אפשרי ליצור תשתית אלחוטית בבית בנוסף לשתית הHPNA2 שקיימת? הסיבה לכך זה שאני רוצה לקבוע איזו חבילה להיות וכמה מגה יהיה האינטרנט שלי וכרגע זה לא אפשרי. אשמח מאוד מאוד לתשובות תודה רבה, חג פסח שמח וכשר לכולם (:

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי טוב, משהו עם טווח גדול כי הוא יהיה בממ"ד ויש עוד קומה בבית. חשבתי על לינקסיס...הדגם של ה N ואני יודע שצריך כרטיס מתאים ושזה רק בשלבי טיוטא... או שיש משהו טוב יותר? לילה טוב, פבל.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. האנטי וירוס ואנטי spy ומסנן דואר זבל שהספקיות אינטרנט מציעות זה חארטה או באמת?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by EITAN4,

יש לי 3 מחשבים מחשב ראשי >< מחוברים אליו 2 מחשבים באמצעות כבל רשת . (בעבר הייתי מגדיר חיבור אחד וכל פעם היתי מחבר את אחד המחשבים פיזית) בשלושתם יש XP ( ואני מחובר ב ADSL ) במחשב הראשי הגדרתי באמצעות " הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ונוצר לי חיבור גשר רשת בעיה היא !! >> שכשאחד המחשבים מתכבה << הוא מנתק לי את האינטרנט במחשב הראשי !!! איך פותרים את הבעיה הזו???? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by ido2309,

היי, בימים האחרונים החלה בעיה שגלישה ומעבר בין אתרים מתבצעת באיטיות וישנם רגעים שאתרים כלל לא עולים. מהירות ההורדה טובה ועם זה אין לי שום בעיות בינתיים. (טפו טפו ) אני מחובר עם ראוטר אלחוטי (LINKSYS WRT300N) כחודשיים בערך,עד כה ללא תקלות. תשתית הוט וספק ברק. השערות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לנתב קווי ג'יגה ביט בתקציב עד 250¤. אם באותו התקציב נכנס משהו אלחוטי מוצלח, סבבה. יורכב על תשתית כבלים. תודה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  9. משהו אולי יודע איך עושים? טרנקים ? וילנים? בבקשה תעזרו לי.. תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by liordavid,

The internet works. sharring files between 2 comp's is the problem. When I'm trying 2 share it asks for username and password ? What r they ?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by בטיטi,

2 מחשבים ברשת ביתית, בשניהם הגדרתי אותו יוזר עם אותה סיסמא, בשניהם סימנתי ב XP FW וי על File And Printer Sharing. ממחשב א' אני מנסה לגשת לכונן C במחשב B ע"י : \\computer_b_name\c$ נפתחת לי חלונית להזנת שם משתמש וסיסמא, אבל שדה המשתמש חסום, כתוב בו Guest ולא ניתן לשנות זאת. מדוע ? כיצד פותרים זאת ? (לידיעה : כל כונן C במחשב B לא סימנתי שיתוף דרך המאפיינים, לדעתי אין צורך)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by zam,

משום מה הבוקר אני במהירות 1Gbps שזה מוזר כי אני בד"כ על 100Mbps האם מישהו נתקל בבעיה הזו? האם זו בכלל בעיה? כי אני מאוד אשמח להישאר במהירות הזו באופן קבוע. אני גולש ב- ADSL של בזק במסלול של 2.5 בעיה שנייה שאני לא מצליח לפתור היא הסימן שאלה על האייקון הקטן של כרטיס המסך. יש למישהו אולי פתרון איך אני מעיף אותו משם? ניסיתי לבדוק את כל תוכנות החסימה והאנטי וירוסים ואפילו הסרתי והתקנתי מחדש אותן כולל הקספרסקי. הסרתי והתקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת ושמתי חדשים מהאתר עצמו אבל ללא הועיל. כאמור אין לי בעיה להתחבר לאינטרנט חופשי רק הסימן השאלה הזה מציק לי. ותודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by AMI 1,

חבר'ה שמעו, יש לי בעיה רצינית במחשב אין לי אינטרנט כבר איזה שבועיים.... זה התחיל כשהדפדפן עשה בעיות ויצא סתם באמצע גלישה ואז התנתק החיבור והוא כותב לי שהקישורית לא תקינה או משהו כזה... וגם עכישו אם אני נכנס לדפדפן כשאין אינטרנט הוא מראה לי דף לבן כזה וישר יוצא. ניסיתי להחליף כרטיס רשת כי אמרו לי שאולי זה יעזור וזה לא עזר. למישהו יש רעיון? מה לעשות? גם מחקתי הרבה ווירוסים מהמחשב אם זה משנה.... בשגיאה כתוב לי שהקישורית מוגבלת או חסרה כשאני לוחץ על "תקן" כתוב שהבעיה היא שהמחשב לא מצליח להחליף Ip.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  16. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס ואני מעוניין שיקלטו אותו בקומפלקס של שלש בניינים (קמפוס סטודנטים קטן), על איזה חומרה הייתם ממליצים? הבניינים קרובים אחד לשני אך מופרדים, וכעת האדימקס בקושי מגיע לשם. אני יודע שקיימים 'מגדילי טווח' וכו', אבל ממה שבדקתי בדף הפירוט שלהם כתוב שהטוווח שלהם הינו 100 מטר פנימי ושלש מאות חיצוני, וזה בדיוק גם מה שהאדימקס שלי תומך, אז איך זה בדיוק אמור לשפר? או ששמים את המגדיל טווח בריחוק מהראוטר והוא מחתבר לראטור ומשדר הלאה?

• 4 תגובות
    • 31.5k צפיות
  17. אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Y-T-M,

יש לי 4 מחשבים בבית שכולם מחוברים בבית דרך רשת חוטית הראוטר שלנו הוא Edimax 6104k 3 מחשבים גולשים חלק בלי שום בעיות, ורק במחשב שבחדר שלי יש כל הזמן התנתקויות . ההתנתקויות לא קבועות זה יכול להיות כל דקה וזה יכול להיות אחרי חמש דקות וגם אחרי שבע . דרך אגב ההתנתקויות ל2-5 שניות וזה תוקע את כל המחשב כשאני שומע שיר פתאום השיר נתקע ושומעים את אותו צליל רצוף מלא פעמים עד שהאינטרנט חוזר והשיר ממשיך כרגיל. אין לי מושג מה הבעיה! ומאיפה היא נובעת הבית שלי הוא בית חדש וכל הכבלים מועברים בקיר ויש לנו ארון תקשורת שאליו מגיעים כל הכבלים מכל המחשבים אל הראוטר דרך אגב המודם נמצא אצלי בחדר!וגם ממנו עובר כבל לראוטר! הלוח אם במחשב שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L אני חייב עזרה דחוף כי זה מטריף או…

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  19. שלום יש לי את המודם הזה שקיבתי מבזק הגדרתי אותו כראוטר אבל אני לא מצליח ליפתוח פורטים לאימיול הוא לא מצליח להתחבר לי אם מישהו יכול לעזור בעינין תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  20. אני זוכר שפעם ראיתי אתר כזה שהיה בו את כל הפולים של כתובות הIP של ישראל מחולקים לפי ספקים אני לא מצליח למצוא את הקישור/אתר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 10.9k צפיות
  21. חברה סלקום יצאו עם מבצע לקחתי אותו אבל יש לי יומיים לחשוב על זה אם אני לא רוצה אז אפשרי להחזיר מודם AIRCARD 880E מחבר אותו ללפטופ היפה שלי LG E500 עם ויסטה גלישה סבבה בתל אביב מה שמעניין אותי זה אפלוד ודאונלוד אני עושה בדיקות הורדה מוריד על 150-200 קילו העלאה מתחילה ב30 קילו ויכולה להגיע ל190!!!!!!!!מטורף ביוטורנט אפלואד על 90 דאונלוד על 70.....לא מוזר?? אממה.........היתי בחולון בבית הוריי שם הגלישה הייתה איטית ודאונלוד על 20 סלקום טוענים שזה איזור כיסוי שונה וככה הם מתנערים מאחריות אוקיי אז מה חולון זה מדבר הנגב?תל אביב מועדפת על כולם???אפלייה ......גזענות!!! חשוב לציין שזה עולה 130 שקל לחודש כולל מודם ומעמ וגלישה חופשית ללא הגבלה שווה??????????????????? למישהו יש ניסיון…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by yonir,

ראיתי שלעיתים קרובות רשום לגבי כבלי רשת אחד מהקיצורים הנ"ל. מה הם אומרים?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני לא כול כך מבין בזה והנוולות מבזק רוצים כסף כדי לתמיכה טכנית, מה לדעתכם הבעיה? ד"א יש נייד אחר עם XP שמתחבר ללא בעיה ל WiFi נ.ב הוא אומר שהוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש, יש שגיאה של מפתח\קוד Wep או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אני רוצה לפתוח שרת על המחשב שלי. יש לי תוכנה שהיא עובדת במחשבים אחים (לא ברשת שלי) ואצלי ובכל המחשבים ברשת שלי היא לא עובדת. התוכנה עובדת בפורט 80 (שהוא פתוח) והיא תוכנת שרת http. דגם הראוטר שלי הוא edimax AR-6024. כשאני מעביר את הכתובת של ההורדה למחשבים אחרים ברשת שלי זה עובד טוב, אבל במחשבים אחרים שלא ברשת שלי זה לא עובד כלל. תודה!.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  25. יש לי בעיה ממש ממש - אבל ממש מוזרה, אולי אתם תדעו איך להמשיך בטיפול בה. אתמול חיברתי עוד מחשב לרשת בצורה אלחוטית והפכתי את המודם-ראוטר לראוטר. הכל טוב ויפה, האלחוט והקווי פועלים במקביל שאותה הרשת כמו שצריך, יש אינטרנט והכל. עכשיו הקאטצ', ברגע שמנסים להעביר יותר מידי ...אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל זה מתי שזה קורה, יותר מידי נתונים בואת אחת ברשת האלחוטית, כמו למשל להעתיק משהו גדול מהמחשב השני ברשת (נגיד משהו בגודל 350 מגה), בערך אחרי 100 מגה נסגרת התקשורת לרשת אין PING לראוטר או לשאר הרשת, הדרך היחידה לחדש את התקשורת לראוטר היא לעשות RESET לכרטיס רשת האלחוטי ולהתחבר מחדש. הדבר קורה רק כאשר מעבירים כמויות גדולות של מידע, בגלישה באינטרנט הדבר לא קורה, גם ברגע זה אני משתמש ברש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.