רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להפעיל פרוקסי,אבל לא רק על הדפדפן,על הכול האי סי קי והכול איך אני עושה את זה...? {WINDWOS 2000}. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי חבר'ה, היות ואני חייב קו אינטרנט פנוי ונקי 24/7 (מסיבות שלא אפרט כאן כי זה פשוט יותר מדיי) וההורים שלי התנתקו מחברת יס, וכרגע צופים בתכנים באינטרנט (ערוצים בלייב, קודי, תוכנות רבות אחרות של סטרימינג תמידי) ובנוסף לזה מבצעים הורדות ממושכות של תכנים, וזה פשוט מעמיס על הקו והופך אותו לבלתי נסבל בשבילי, [קפיצות חמורות, ובכללי פינג גבוה הרבה יותר באופן קבוע מן הסתם] (כשאפילו קפיצה בCMD של מעל 1-2MS מפריעה לי מאוד) החלטתי לנסות לבדוק את האפשרות להפעיל קו אינטרנט שני (כמובן שאני מוכן לשאת בתשלום הנדרש), אנחנו נמצאים בבזק ובזק בינלאומי (חיבור VDSL) , האם ניתן לעשות דבר כזה? פשוט שיהיה לי ראוטר משלי, בנפרד משלהם, וקו שהוא לגמרי נפרד , כמובן שאין צו…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשת ביתית: שני מחשבים, הראשי מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר לראוטר בחיבור אלחוטי מאובטח.יש לי תוכנת עריכת וידיאו במחשב הראשי ואני רוצה שניתן יהיה להפעיל אותה גם במחשב המשני. האם זה אפשרי ואם כן, אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר עם 012 חיבור 5 מגה בכבלים. הסיפור נמשך כבר לפחות שבועיים. אני מוריד קבצים דרך jdownloader ובכל שרת כלשהו הוא כביכול מתחיל כמה שניות לעבוד במהירות מלאה, לאחר מכן פשוט נופלת המהירות והוא מנתק את ההורדה 'connection lost'. עכשיו, כמובן שבדיקת מהירות לא מזהה את הבעיה. עובד טוב. גם אצל חברה שלי שיש להם 012 קיימת בדיוק אותה הבעיה, עם מחשב אחר, כך שזה לא המחשב ולא אנטי וירוס או פיירוול. אני נואש. עוד לא דיברתי עם 012 כי אין לי שום דרך להוכיח שהם עושים traffic shaping רציני. יש לציין שלפעמים בלילות הכל פתאום חוזר לעבוד רגיל. אבל זה באמת חדש,זה לא רק איטיות (שזה מובן במשך שעות היום איכשהו), אלא ניתוקים של הורדות. גם דרך הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפשת תוכנה או שילוב תוכנות שתיצר את המצב הבא: שרת התקנות עליו ישבו קבצי IMAGE. התקנת תחנה נעשית ע"י חיבור לרשת, boot מהרשת, קבלת כתובת משרת DHCP, וטעינת GHOST לתחנה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 11 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
שלום רב, בביתי אינטרנט של HOT. מהמודם יוצא חיבור רשת אחד המחובר למחשב הסמוך. אני רוצה להפיץ אינטרנט אלחוטי בכל הבית. HOT מבקשים מחיר שערורייתי של 200 ש"ח התקנה + 50 ש"ח לכל חודש. האם אני יכול לחבר את הכבל היוצא מהמודם לנתב אלחוטי ודרכו להפיץ אינטרנט אלחוטי? האם יש נתב מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני יודע שב-SP2 ביטלו את האפשרות להשתמש בפקודה הנ"ל. האם אפשר איכשהו כן להשתמש בה ? ואם לא איך אני יכל אולי בדרך אחרת לשלוח הודעות למחשב אחר ברשת איתי ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אז ככה..יש לי כמה שאלות קודם כל מה זאת הפקודה tracert ומה היא עושה? זה כמו ping? כי דיברתי עם חברה אחת מאנגליה שאני משחק במשחקים שלה והשרת ממוקם בגרמניה.. ואני לא מבין למה הפינג שלי שם במשחק בערך על 300-500 שזה מלא זה צריך להיות משהו כמו 100-250 מקסימום יש לי 2.5 מגה בזק והחברה הזאתי אחרי שהתלוננתי הם אמרו לי לעשות tracert לאייפי של ההוסט שלהם בגרמניה אז עשיתי ושלחתי להם וסתכלו מה הם רשמו לי Hi. It seems the cause of your latency is that your data packets are sent all over the world before reaching Frankfurt, where servers are located (the route is something like Tel Aviv - Germany - Netherlands - California - Frankfurt). As you can see, the reaso…
-
- 4 תגובות
- 26.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע הוטבוקס שמשמש בתור ראוטר אלחוטי ומודם שכרגע מחוברים אליו מחשב אישי ועוד כמה באלחוטי. אני רוצה להוסיף לרשת שלי עוד ראוטר אלחוטי עם SSID שונה וחשבתי לקנות משהו ולחבר אותו להוטבוקס. הבעיה שלי היא שאני לא רוצה שמי שיתחבר לראוטר החדש יראה ובטח לא יוכל לגשת למחשבים שמחוברים להוטבוקס. איך אני עושה את כל הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שחבר של אבא שלי מצא אצל הבת שלו מספר טלפון של מישהו ברמאללה, הוא שאל אותי אם יש דרך לברר מה אחותי עושה בICQ בלי שהיא תדע. אני החלטתי כמו גיק טיםוסי לא ללמד אותו לעבור על הHISTORY, אלא לכתוב sniffer שישב על הרשת ויפיק את זה בREAL-TIME. כבר יש לי את מה שמתחבר לרשת ומוציא את הפקטות (ואני עובד על משהו שיחבר sessionים, למרות שבICQ זה לא רלוונטי במיוחד). כל מה שאני צריך עכשיו זה תיעוד נורמלי של הפרוטוקול של ICQ (גרסאות 7-8, עד גרסה 5 קל למצוא). עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אז חשבתי לבקש את עזרתכם... ד"א, אם אתם מרגישים שזה יותר מתאים לפורום תכנות תרגישו חופשי להעביר את הת'רד. תודה רבה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ראיתם אותה? "זה מה שקורה כשהטכנולוגיה המוגבלת של חברות הכבלים מחברת את כל הבניין לאינטרנט בכבלים" YEAH RIGHT... לא מורגשת אפילו ירידה בביצועים של האינטרנט...
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מצטט מהפרסומת: "רוצים להוריד סרטים או מוזיקה ומהירות מסחררת" גם אתם חושבים ככה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מקווה שאוכל לקבל כאן קצה חוט כיצד להמשיך ולבדוק בעיה שמעקצצת ומציקה לי מאד. אם אני בפורום הלא נכון, אשמח לקבל הפניה למקום המתאים לשאלה מסוג זה. ותודה רבה מראש (אם פספסתי נתונים קריטיים, אשמח לספק אותם) יש לי שני מחשבים נייחים, אחד בחדר עבודה, אחד בסלון. שניהם ב- Win7. האחד חדש, מעבד i5 עם 4GB זיכרון, השני quad Q8300 עם 2.5GHz, גם עם 4GB זיכרון, בן שנה ומשהו. המרחק ביניהם כ-5 מטרים. יש לי נתב D-Link בתקן N, דגם 2760U. מהירות אינטרנט - 15 מגה. יש לי תיקיות משותפות בשני המחשבים, הם מזהים אחד את השני ואני יכול להעביר ביניהם מדיה וקבצים. העניין הוא שבהזרמה של מדיה (אני בעיקר מזרים מוסיקה, לא ניסיתי עם סרטים כ"כ), יש לי "תקיעות" רציניות בהזרמה. המוסיקה …
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי! לפני שנה וחודשיים, עברתי ל012. עכשיו אני רוצה לזחור ל014, אבל מה - נזכרתי שב014, לפני שהיה לי ראוטר, היו לי הפרעות בקו והאלקטל 510 המשודרג לפרו תמיד היה מתנתק. בזק אמרו לי שיש לי הפרעות בקו אחרי בדיקות שלהם, ורצו לשלוח לי טכנאי אבל בסוף אבא שלי לא הסכים שיבוא טכנאי.(אם אני לא טועה, כתבתי עלז ה כבר ועמרי הגיב לי והפריח את החששות של אבא שלי לגבי נקודות גישה לטלפון בלתי חוקיות לא משנה קיצר) מאז שאני ב012 ועם ראוטר לינקסיס WRT54GL, אין התנתקויות אקראיות כל 5-6 שעות... השאלה שלי היא האם זה ייתכן שאצל 014 היו לי הפרעות בקו ואצל 012 לא? זה קו יחיד או לכל ספקית זה איכשהו משהו שונה? ..(אני לא מתכוון פיזית קו שונה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי 2 קווי בזק בבית יש לי אינטרנט של בזק וראוטר אלחוטי BFOCUS 352+ מכשירי הטלפון הם אלחוטיים של פנסוניק כל זמן שהאינטרנט היה קווי לא היו בעיות בגלישה לאחרונה קניתי מחשב נייד ואזהחלו הבעיות אחד מהמכשירים האלחוטיים KX TG2220 ברגע שמשתמשים בו האינטרנט האלחוטי מתנתק גם כאשר אני מחבר אותו לקו השני לא על תשתית האינטרנט הוא מנתק את האינטרנט האלחוטי בזמן השימוש. בשאר מכשירי הטלפון אין בעיות המכשיר יוחלף בכל מקרה אבל מעניין מה הסיבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברצוני להעביר כבל רשת מסוג RJ-45 CAT 5E FTP זהו כבל 8 גידים עם סיכוך חיצוני לכל ה8 (ולא בנוסף לכל זוג בנפרד). הכבל יהיה באורך של כ 80 מטר כאשר כ 60 מטר יהיו צמודים לכבל חשמל ותלווים על עמוד בין שמיים לארץ. מה דעתכם לגבי איכות החיבור, יכול להיות שיהיו הפרעות בגלל הכבל חשמל? לא צריך לדאוג לגבי חוקיות הענין לא מדובר על תליית הכבל על עמוד של חברת חשמל אלא על עמוד פרטי בשטח פרטי. מבקש את תשובתכם המקצועית. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד/להעלות מטרקרים פרטיים אני מקבל הודעה Connection Error (Timeout בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הפורטים בנתב הפניתי ידנית-לא עזר השתמשתי בUPNP-לא עזר נשברתי וחיברתי את המודם ישירות לכרטיס הרשת (חיבור MPLS דרך ברק)-לא עזר אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט, לא מצאתי תשובה הבנתי שהבעיה היא לא בראוטר ולא מצאתי פתרון אז ברגע של יאוש התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה והבעיה עדיין לא נפתרה החלטתי לנסות גישה שונה אני קולט מהבית מספר רשתות אלחוטיות, התחברתי לאחת, העליתי את Azureus והכל עובד מצויין ניסיתי בעוד אחת ושוב הכל עובד מצויין התחברתי בחזרה לאינטרנט שלי, ושוב לא עובד ניסיתי 2 תוכנות, Azureus ו uTorrent השתמשתי בהצפנה ,ניסיתי מגוון פורטים ושיניתי את הIP שלי וכלו…
-
- 99 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
אוקי אני גולש באינטרנט של 12Mbit כאשר בזק בינלאומי הוא הספק שלי והוט הם התשתית... המודם שלי הוא Teryaon TJ715x. יש לי בעיה קטנה, אני מחובר כרגע דרך מתאם אלחוטי- 7711UMn של Edimax לראוטר BR6216MG והראוטר מחובר למודם. בכל מקרה המהירות המקסימלית במצב זה היא 1MB/Sec. אם אני מתנתק מחיבור אלחוטי ועובר לקווי עדין דרך הראוטר אז זה מגיע ל 1.3MB/Sec. ואם אני מחובר ישירות למודם (בלי ראוטר) אז זה 1.5MB/sec. את המהירויות בדקתי באתר התפעולי של בזק בינלאומי. יש לכם מושג איפה הבעיה??? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם הנתבים המתקדמים והלא זולים בכלל של הענקית מקופרטינו עושים עלייה לארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-יקרה-נתבי-ה-airport-של-אפל-מגיעים-לישרא/
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי החליט להפתיע אותי וקנה לי ראוטר אלחוטי/חוטי (D-LINK TLWR641G) לרשת החוטית שהיתה לי. רק קיבלתי אותו ואני מעוניין בחוות דעת עליו, לטוב או לרע. אגב, בינתיים הכל קליל וסביר.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לעזרה בנוגע לשאלה שבכותרת ואני אפרט: יש לי לקוח, בעל מסעדה. במסעדה ישנה רשת מחשבים כשרק מחשב אחד ברשת מתחבר לאינטרנט (משתמשי LAN). עכשיו, הלקוח מעוניין לספק ללקוחותיו אפשרות לחיבור אלחוטי לאינטרנט (משתמשי WAN). כאמור, משתמשי הLAN לא אמורים לצאת לאינטרנט (האם מחיקת הDNS או Gateway מספיק טובים?) . וכמובן וחשוב מכל שמשתמשי הWAN לא יוכלו לראות את הLAN אז יש את האפשרות לקנות Switch שמאפשר VLAN או חיבור בשלושה ראוטרים ושמעתי שישנם גם ראוטרים שמאפשרים יצירת VLAN לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה תודה מראש על כל עזרה מחכימה בנושא.
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הממצאים: חצי עבודה של טכנאי קודם, התחבר לכבל של יס אבל מה? לא החליף את הקונקטור של יס... מה עוד? הטכנאי הראה לי את הקונקטור, מלא מלא בחלודה ככה שתקפידו שבאים אליכם הטכנאים שיבדקו לכם את הקונקטור... הטכנאי אמר לי שאם הייתי משאיר ככה ולא מנדנד להוט (שבמעקב על המודם אמרו הכל מצויין) היה מגיע שלב גם של איבוד סינכרון מלא. מה שמראה לא לוותר להם, אני התקשרתי כל פעם בזמן אמת של התקלה שיראו שבאמת יש איבודי מידע (הגיע שלב של 60% איבודי מידע!) בקיצור מאז ההחלפה האינטרנט שב לפעול כמו פעם אין איבודי מידע כלל והכל רציף, סוף טוב הכל טוב ^.^
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-