רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך לחבר 4 מחשבים, 2 בחיבור קווי ו 2 בחיבור אלחוטי, לנתב בחיבור דרך הכבלים ונטויז'יון בקצב של 3 מגה. אודה לעזרתכם בנוגע להמלצה לנתב אשר יבצע את העבודה הזו ללא כל בעייה. מדובר בבית פרטי עם שתי קומות, הנתב יהיה בקומה העליונה ובקומה התחתונה מחשב שצריך לקלוט אות אלחוטי. בכל אופן מבחינת התקציב אשמח למשהו שיעשה את העבודה בתקציב של 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אממ אז ככה. יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון? ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית: 1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק? 2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה? 3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה 4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה.. 5)מה זה HUB ??? 6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB). כמובן שהמחיר הוא פקטור שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום עם התקנת הראוטר WRT54GL סיימתי להתקין את הרשת הביתית שלי. הנה הציוד שיש לי: ארון תקשרות 6U גשר סוויץ' לא מנוהל: D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 ראוטר: Linksys WRT54GL AP: ו Linksys WAP54G מדובר בבית חדש ביקשתי מהחשמלאי ישים בקירות צינורות ושקעי תקשרות בכל חדר צינורות שיוכלו להתמודד עם כבלי CAT-7 ו RG6 בו זמנית. עקרונית לכל חדר יש שקע של RJ45 RG6 וטלפון. מדובר בכבלים של CAT-7 בקומה השניה מותקן גם כן AP. השחלתי את הכבלים לכל חדר בבית + חיברתי את השקעים. כל הכבלים מתרכזים למקום אחד בקומה הראשונה שבה התקנתי את ארון התקשורת. כמו שאפשר לראות בתמונות. יש לי עדיין קצת עבודה שנשארה בעיקר קוסמטיקה עדיין לא כל השקעים מחוברים כפי שאפשר לראות. עקרונית יש לכל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בהרחבה היא מה השרת הזה שווה מבחינת הורדה ופינגים.....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצות עבור מוצרים לא יקרים וטובים יתקבלו בברכה. ואף המלצות לכרטיס רשת מרובע. התכנון הוא להשיג לינק של 4gb/s.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב אחד שמתחבר לרשת (לצורך העניין נקרא לו - "שרת") ומספק חיבור אינטרנט בICS ל מחשב אחד שולחני ובאלחוט למחשב נייד. הבעיה היא שרק מהמחשב השולחני אני מוריד מהאימיול ותמיד יש לי lowid כל המחשבים הם XP עם SP1. איך אני פותר את זה? כי זה משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס רשת intel pro/100s desktop apdater , שאף פעם לא טרחתי לחבר למחשב. במקרה שאתקין אותו, האם ניתן יהיה לחבר ישירות את כאבל הטלפון ( adsl ) ולגלוש? או שהכרטיס לא מהווה תחליף למודם? ( כרגע אני משתמש במודם usb חיצוני ale 150). במידה שהכרטיס אכן יכול לשמש לי כמודם לכל דבר, אפשר דריבר כלשהו? והסבר איך לפתוח חייגן ידנית במקרה שהדריבר לא דואג ליצירת אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה וויסטא, יש לי 2 דפדפנים שאיתם אני גולש, אקספלורר ו firefox אני מחובר בכבלים דרך 012 בחבילה של 3 mb אך משום מה הגלישה בכלל לא מהירה ואפילו קת איטית, אני בודק מיידי שבוע spy ware כך ששם לא נמצאת הבעיה, לפעמים יש מצב שאינטרנט מתנתק לי למרות שאני מחובר, פתאום אי אפשר לגלוש, האם יש דברים מסוימים או בדיגות שאני יכול לעשות בשביל ריצה מהירה יותר של הממשק ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני רואה בזמן האחרון דיונים בין adsl לכבלים אפשר לקבל פעם אחת את ההבדל במהירויות ואת ההבדל בחיבור וכמובן במחיר
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פעם, בימים הטובים, כדי לייצר התקפת DDoS רצינית, התוקף היה צריך לשלוט ברשת זומבים - מאות או אלפי מחשבים ברחבי העולם שעליהם הוא הצליח להתקין בדרך כלשהי תוכנת שליטה שמאפשרת לו להוציא מהם התקפות. להקים ולנהל רשת כזו זה לא עסק פשוט. אבל העולם מתקדם והיום, יש שיטות פשוטות יותר לתקוף באינטרנט, כשאחת השיטות הפשוטות והנפוצות ביותר היא DNS Apmlification. לא צריך להחדיר כלום לשום דבר כדי לייצר התקפות במימדי ענק, שכמעט בלתי אפשרי לאתר את מקורן. איך זה עובד? פשוט. כשאתם רוצים להגיע לאתר כלשהו, נאמר hwzone.co.il, אתם צריכים לדעת מהי כתובת ה- IP שלו. את התרגום בין שם דומיין לכתובת IP מבצע עבורכם שרת ה- DNS. בקיצור, השרת אליו אתם פונים, בד"כ זה של ספק האינטרנט שלכם, פונה לאחד מהשרתים הרא…
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש איזה לוח מודעות אינטרנטי בסגנון יד2 שאני מחפש את שם וכתובת המפעיל שלו לצורך שליחת מכתב התראה מעו"ד. הוא לא עונה במיילים ולא מגיב באף מדיה אחרת. אין מספר טלפון. יש דרך אינטרנטית לאתר את שמו\שמם? אולי דרך כתובת IP או משהו כזה? לא מבין בזה, אבל סקרן לדעת. תודה! ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי חברים, חיברתי ראוטר להוט בוקס בברידג' והכל עובד סבבה... הבעיה היא שהראוטר שיש לי אצלי הוא קצת ישן (מ - 2013) ולפעמים יש קפיצות בחיבור לרשת... אני מחפש המלצות לראוטר שמשדר לפחות 200Mbps, עדיפות לשני תדרים (2.4 ו - 5) ואם אפשר אז שלא יקרע לי ממש את הכיס. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מה המצב עשיתי NGN 15 מגה. אני יכול לקבל מבזק ראוטר של D-LINK 2670U בחינם, אך עם התחייבות של 3 שנים. לא יודע אם ההתחייבות הזו שווה... מחיפושים שערכתי באינטרנט הראוטר הזה לא משהו. חשבתי על ראוטרים אחרים ואני מתלבט לגבי: הראוטר של בזק שמתי פה קודם דגמים אבל הסתבר שהם ללא מודם.אני רוצה משהו עם מודם באיזור של ה300-350 שקל יש מצב למצוא או שכבר ללכת עם בזק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא תקוע על התחברות והוא לא מראה לי high id או low id [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנמצא במפרט בצד התקנתי עליו WIN7 64BIT והוא לא רואה את הרשת שלי יש לי מתאם לרשת אלחוטית גם אותו הוא לא מזהה בפירוט:יש כבל שניכנס במחשב הוא לא מזהה אותו והמנורה לא דולקת.. וכך גם במתאם מה אפשר לעשות {הותקנו כל הדריברים}
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בבית מצלמת רשת של לוגיטק ומחשב שפועל ומחובר לאינטרנט 24/7. מה שאני צריך זה איזשהו דרך לצפות מהעבודה במה שקורה בבית דרך מצלמת הרשת שלי. אפשרי? איך?
-
- 5 תגובות
- 20k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לאנלימיטד בקרוב, ומחפש ראוטר לא יקר שגם תומך בהתקנת OpenWrt או DD-WRT. הראוטר שאנלימיטד מאפשרים לקנות דרכם הוא Archer C80. למרות שהמחיר שלהם משתלם, הראוטר הזה לא נתמך כרגע על ידי third-party firmware.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר במחשב אחד וכעת אני רוצה לשתף את שני המחשבים האחרים ברשת. ניסיתי דרך "אשף הוספת מדפסת" , אך לא הצלחתי באופן אוטומטי, האם אפשר להגדיר זאת ידנית?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אותה שאלה אולי התמונה תסביר יותר מה אני שואל![ATTACH]5752[/ATTACH][ATTACH]5753[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דומיין co.il ואני רוצה להפנות אותו לעמוד בודד בפלאנט נענע, איך אני עושה את זה? (הגדרת DNS? אם כן מה הDNS של פלאנט נענע?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אמרו לי שההמלצה הרווחת היא לקנות כרטיסי רשת של אדימקס. אני מחפש את הכי זול שיש אבל שתומך בקצב מהיר של 108mbps. הבעיה היא שכאשר אני מחפש בזאפ, לא רשום שם מה הקצב של הכרטיס כך שאוכל לטעות ולקנות משהו של עד 54mbps . אולי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם תומך במהירות הזאת ?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 20:03:18 עבר עריכה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הי עבדתי לפי כמה מדריכים שמצאתי פה, הבעיה היא שהוינדוס מבקש לי סיסמא כדי להכנס למחשב השני (זה עם וינדוס XP ) על המחשב המרכזי מותקן וינדוס 7 עם ראוטר של EDIMAX (יש לי עוד לפטופ בבית עם וינדוס7 ולא הייתה בעיה להתחבר בשיתוף איתו) נב אם זה עוזר, אני יכול לגלוש ברשת במחשב הלקוח ורואה את כל המחשבים ברשת הביתית תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-