עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Okopel,

1.אני רוצה להעביר קבצים בין מחשבים, האם אני יכול לחבר ביניהם עם כבך LAN וזהו או שאני צריך גם נתב\מודם\אינטרנט או משהו? 2.אם נכנס אינטרנט למחשב אחד (בUSB) ואני מחבר בין המחשבים עם LAN, גם במחשב השני יהיה אינטרנט? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה לאחר שפתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0 וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת השאלה שלי היא כזו זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם... מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק. אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by cateye,

היי, אני מחפש מישהו מבין בתחום שיכול לעזור לי בנושא, מישהו מכיר אולי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום. ברשותי מודם סלולארי AirCard 880E. האם מישהו מכיר מקום שמוכר אנטנה חיצונית לכרטיס? עקב המיקום שלי, יש לי קליטה חלשה אבל, מטר וחצי ממני יש קליטה. הבעיה היא שמטר וחצי ממני זה מחוץ לחלון

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by MoMo-P,

שלום.. התקנתי את הקושחה של Tomato ועדיין לא ראיתי שינוי ממשי. אני משתמש בתוכנות אי-מיול וטורנט (ביטקומט) כדי להוריד קבצים, כמו כן גם הורדות פשוטות דרך הדפדפן ואני לא רואה ניצול מלא של רוחב הפס.. [פורטים פתוחים, אין LowID] אם כן מהן ההגדרות הכי טובות לשעה זאת לראוטר הנ"ל בחיבור לכבלים ללא חייגן? רב תודות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אחלה,

שלום. יש לי ראוטאר ASUS 604g אני רוצה לקלות איתו רשתות כדי להתחבר לאינטרנט ? איך עושים את זה תודה לכול העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zadu,

שלום, שאלתי היא האם שימוש בDNS חיצוני למשל כמו שיש לCOMODO, יכול להשפיע על מהירות האינטרנט ו/או לאגים במשחקי רשת לדוגמא ? אני משתמש בDNS של COMODO ושמתי לב שהאינטרנט יותר מהיר, אולי זה בראש רק. תודה. עריכה - ככה שיניתי : http://www.comodo.com/secure-dns/switch/windows_xp.html

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מזה זמן רב אני חושק בהקמת רשת ביתית במהירות גבוהה, הסוויטש שברשותי הוא ES-5500P מתוצרת אדימקס התומך במהירות הזאת. עד היום נעשה שימוש בכבלי CAT5E, אך התוצאות לא היו משביעות רצון - כ16 MB\S בעת שידרוג לכבל CAT6, הגעתי ל60 MB\S נכון לעכשיו- אני רוצה לנצל את המקסימום , ולכן הצלחתי לשים יד על כבלי CAT7 עם קונקטורים של RJ45 , שהיו חסרים לי - ולא היו פשוטים להשגה כלל. אומנם העברתי בעבר בתוך קירות החדר שלי את הכבלים האלו - אך לא הצלחתי להשיג כבלים מהקיר למחשב, אני עתיד לסיים את ההרכבה של הרשת שתכלול כ4 מחשבים בימים הקרובים (צריך לחווט את הכבלים שבקירות לתוך השקעים) הכרטיסים במחשבים הם כרטיסי OB של REALTEK , האם יש סיכוי שהם יגבילו אותי? האם כדאי להשקיע בכרטיסים נפרדים? אשמח לשמוע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by לוח שנה,

שלום לכם, הסתיימה השנה שהתחייבתי בהוט, ואני כרגע מתלבט לאיזו חבילה לשדרג (חבילה קודמת 1.5Mb). אני מאמין שכעת 2.5 מספיק לי, אני לא מוריד קבצים גדולים שאני אצטרך את זה, אך השאלה היא, האם עם הזמן האינטרנט יהיה יותר כבד, ויהיו יותר סרטוני HD ביוטוב וכו'. מה דעתכם? אגב, הפרש המחירים בין החבילות (ספק+תשתית) 42 ש''ח (107 מול 149). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MoMo-P,

שלום, לאחרונה התקנתי ראוטר חדש אז הנושא הזה של כתובות ראוטר מקים וכו' חדש לי.. התחלתי לחקור עקב LOW ID באי מיול, למרות שפתחתי את הפורטים בפיירוול וראוטר. קראתי בפורום והבנתי שאני צריך לשנות את האיי פי מדינאמי לסטטי אבל כמה דברים לא ברורים לי.. IP סטטי צריך להגדיר רק על כרטיס הרשת או גם בממשק הראוטר? הוספתי תמונה ובה כמה תמונות של הקושחה TOMATO, וגם של האיי פי בכרטיס רשת. DHPC STATIC בראוטר מגדירים לפי MAC אבל איזה MAC מבין הארבעה המופיעים בתמונה ?? ואיזה כתובות אני צריך להזין בכרטיס הרשת? האיי פי של הראוטר (192.168.1.1) או של ספק האינטרנט כנ"ל לגבי DNS וGATEWAY... תודה רבה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  11. אם לוקחים בחשבון את הבעיות שיש איתו ( מהן ?? ) את ההתחייבות ל 3 שנים ואת הביצועים שלו .. אשמח לקבל יותר אינפורמציה . יש לי אופציה לשדרג את הרוטל 1025 שלי ואני מתלבט .. הציעו לי את הנתב הזה ( כולל מודם ) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=158&pd_id=264 ב 540 ש"ח האים זה כדאי ?? האים זו חלופה טובה ??

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מחיר שלא יעבור את ה100₪, יכול לקנות מDX או איביי (אשמח בכל מקרה המלצה מDX) יחובר לקנטנה. תודה, בז'נגלו

13. Started by Cha0stAlker,

היי, אני מתנצל מראש על הבורות שלי ברשתות ובאינטרנט :-X אתמול אחי הקטן שיחק באיזה תוכנה שעושה משהו ל IP (אם אני לא טועה rat משהו), ולפתע השתנה לי ה IP ה"ראשי" (כלומר כשנכנסתי ל whatismyip.com ה IP היה אחר לגמרי). הדבר גרם ב Modern Warfare 2 קשיי התחברות (או שזה פשוט IWNET?) והפך את מצב ה NAT שלי מ Opened ל Strict. מה לעזעזל אח שלי עשה ואיך אני מתקן את הנזק (ושוב, סלחו לי שאני NOOB בכל מה שקשור לאינטרנט ) ?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by -iTaY-,

יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by sasith2,

שלום יש לי רואטר edimax 802.11b/g ואח שלי מתחבר לרואטר הזה וכל הזמן האינטרנט מתנתק לו וזה גם מראה שהקליטה חלשה מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה בבקשה זה דחוף

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by roslan88,

אהלן, לפני כשבועיים עדכנתי את חבילת האינטרנט שלי ועברתי מתשתית כבלים לתשתית של בזק. בהזדמנות זו הגדרתי את האינטרנט שלי ל5 מגה. ספק אינטרנט שלקחתי 013 נטויג'ן במסלול של אייפי לגיימר. *מחובר דרך ראוטר, אך הבעיה קיימת גם בחיבור ישיר של המודם למחשב. הבעיה קיימת גם בתוכנות שיתוף וגם בעת הורדה מHTTP רגיל. כאשר אני מבצע הורדה כלשהי משרת מסויים אני מוריד על המקסימום אבל זה לא קבוע.. זה מוריד ואז יורד לאפס לזמן מוגבל ואז חוזר, וככה זה מחזורי. אך כאשר בעזרת תוכנה NETLIMITER אני מגביל את המהירות הורדה ל500 לדוגמה זה די יציב ויש הרבה פחות תקיעות כאלה. ביצעתי כיוון של MTU, לאחד אופטימלי לפי המדריכים באינטרנט. זה לא עזר בכלל. * בעת בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק לדוגמא אני כן מגיע ל5 …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, עקב קפיצת מתח כנראה נשרף נשרפו בראוטר הפורטים של האינטרנט והפפורט הצמוד אליו (כל שלושת הפורטים האחרים תקינים) כרגע אני במצב שיש מחשב אחד שמחובר לרשת דרך חייגן וראוטר עם שלוש פורטים תקינים (wrt54gl עם tomato) האם יש לי דרך לשתף את כל המחשבים באינטרנט (אין לי בעיה להשאיר את המחשב שלי פתוח) ואיך? האם זה יעבוד לחיבורים אלחוטיים? ולסיום אני מבקש המלצה לראוטר חדש באזור ה300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by moshiklevi,

שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה אני צריך לבחור פה כדי לבטל את הפיירול באינטרנט שלי

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  21. אני מעוניין להשתלט על נייד אחד באמצעות נייד שני דרך ה-WiFi אך ללא ראוטר אלחוטי, בדומה לעבודה עם כבל רשת מוצלב. זה ניתן לביצוע? כיצד? המחשבים יריצו XP PRO או ויסטה. בהנחה שחשוב שיהיה חיבור מכל מקום וקצב הלינק לא קריטי כלל - מה הפרוטוקול המומלץ ומה פרוטוקול המינימום שעדיין יתן אמינות לינק גבוהה? רב תודות, גונן. עריכה: מצאתי הסבר לגבי רשת אלחוטית AD-HOC ללא ראוטר באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx האם אפשרי לוותר כליל על החיבור לרשת הקווית (אין לי צורך באינטרנט) ורק להשתמש ב-RDP/VNC לאחר הגדרת הרשת? הכוונה ללא Connection Sharing כלל. מישהו ניסה/מכיר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by q,

הי, בשעה טובה חיברתי והגדרתי ראוטר (אדימקס 6524N) לרשת לאחר כמה נסיונות התחברות עם מחשב נייד, קצב העברת הנתונים מתחיל ב 54 ולאחר מס שניות יורד דרמטית ונעצר על 5.5 (תמיד) איכות האות גבוהה מאוד ואין השפעה על מהירות הורדה מהאינטרנט (3 מגה) זהה כמו במחשב שמחובר ב LAN למרות החיפושים בפורום עדיין לא הבנתי היכן הבעיה וכיצד זה משפיע בעצם על העבודה ברשת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by שימי71,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום המתאים יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. פנה אלי מישהו עם מחשב נייד המריץ ויסטה HOME (אני לא זוכר איזה, אאל"ט זה פרימיום.) והוא טוען שיש הגבלות על הגדרת רשת (זה משרד, אני מניח שזה כולל דומיין וכל מה שמגדירים במשרדים, לא בקיא בדברים האלה) אז רציתי לדעת - הוא צודק? האם יש הגבלה באחת מהגרסאות (פרימיום/בייסיק) אל מול גרסאת העסקים?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  25. סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.