עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קיום יש לי ראוטר TL-WR941ND החסרון העיקרי שלי כרגע זה חוסר טווח של הראוטר בקומה השנייה אצלי בבית (טיפה גדול), ובעיית התחברות מאוד מוזרה של מחשב נייד (גולש ממש לאט רק איתו). החלטתי שאני רוצה להעלות את הטווח ולתקן את הבעיה. ניסיתי כבר כל דבר על מנת לתקן את הבעיה עם המחשב כולל איפוס הראוטר וה FW שלו ופרמוט המחשב הנייד ולא עזר, יש רעיונות? יש המלצות לראוטר אלחוטי טוב עד 450 שקל, חשוב לי אמינות ותפקוד "יציב".

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ToMuSH,

אני יודע איך לפתוח פורטים בנתב לפי המדריך הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR641G/VoipBuster.htm אבבבבל, אני מכניס את כתובת האייפי הרגילה שלי שמצאתי ב IPCONFIG איפה שצריך להכניס IP (את הקטע של להכניס אייפי לא הבנתי ב-כ-ל-ל למה אבל לא משנה), והפורט פשוט לא נפתח. אני לא יודע מה זה אייפי סטאטי ולא יודע אם צריך להכניס את זה באייפי, מישהו יכול להסביר ? ואם אייפי סטאטי זה כתובת קבועה אז זה לא טוב לי; כי אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשנות את כתובת האייפי שלי, להורדה מראפידשיר וכדומה.

• 12 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. שלום. לאחר עזרתכם הרבה (רב תודות) הצלחתי להתחבר לרשת באמצעות חיבור כבל רשת ישירות לראוטר (בקומה העליונה) והעברתו דרך תעלת הקיר וחיבורו לראוטר ישן, שמשמש כעת כ AP (אני חושב שזאת ההגדרה הנכונה). הנה הבעיה: גם הראוטר הראשי (של חברת בזק) הינו של חברת DLINK, ובמקרה גם הראוטר המשמש כ AP. כאשר אני מברר מה ה IP שלי אני מקבל כתובת. מקיש אותה בשורת הכתובת - ואני מגיע להגדרות של הראוטר הראשי, ולא של המשני (ה AP). הסיבה שאני בכלל רוצה להתחבר לראוטר המשני (AP) היא כי אני רוצה להגביר את האבטחה על ידי סיסמא (כרגע אין סיסמא מוגדרת). האם מישהו יודע איך אני מגיע להגדרות הראוטר המשני (AP)? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by sagi_10,

אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה. עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות. האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by vald95,

שלום לכולם, כבר פתחתי נושא לפני זמן מה על קפיצות הפינג (כשעברתי מנטויז'ן לבב"ל) אך הסתבר שזו הייתה בעיה בציוד (המודם של התשתית היה ישן מדיי והחליפו אותו) בא טכנאי (התשתית שלי היא הוט) והביא אחד חדש וגם סידר עוצמות והכל היה בסדר כמעט שנה שלמה ועכשיו זה חזר (יש לציין שהקפיצות הן לא בעוצמה כל כך חזקה כמו פעם אלא ב10-20 פינג - אך זה עדיין מפריע ומשבש את המשחק.) עכשיו, אני משער שהבעיה היא אצל הוט (משום שהיה ניתוק איזורי של יום שלם לפני כשבועיים ועוד אחד לפני שבוע) וכנראה הם פשוט לא חזרו לעצמם (לפני אותם ניתוקים הכל היה בסדר) ואני כבר שבוע עם הקפיצות האלה אך אני לא בטוח בכלל מהו מקור הבעיה. אני מפחד שזה שוב המודם אגב - אני עם חייגן (שמוגדר בתוך הראוטר) עם אייפי של 84.110 \ …

• 64 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. Started by Stanly,

שאלה לי אליכם. יש לי מחשב עם מודם אלקטל 501 שאפשר להפוך אותו לראוטר. עכשיו אני צריך לחבר עוד מחשב אחד לרשת וההתלבטות שלי זה איך לעשות זאת. עם כבל מוצלב או עם switch? מה דעתכם? ועוד משהו זה נכון שאם אני מחבר גם switch אז אני לא תלוי במחשב שאליו מחובר המודם?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by אפיק,

שלום בימים האחרונים יש לי בעיה עם משלוח מיילים גדולים (5 ג'יגה ומעלה) באקספרס. התוכנה שולחת אותם שוב ושוב ללא הפסקה. עם או בלי קשר - לפני הבעיה הזאת כל המיילים לא היו נשלחים - הייתה מופיעה הודעת שגיאה ללא סיבה. מחקתי המון מיילים, כיווצתי את התיקיות ועכשיו רוב המיילים נשלחים והגדולים עושים בעיה. פתרון מישהו (חוץ מלעבור למוזילה...)?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום. יש לי ראוטר בבית והבעיה הזאת היתה לי כבר פעם ומצאתי לה פיתרון בפורום הזה - אני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו. מכיוון שמנוע החיפוש לא פועל לי פה משום מה, אני לא מצליח למצוא פתרונות לבעיה הזאת שכבר הוצעו פה אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה שוב. אני יודע שיש כמה הגדרות פשוטות שצריך לשנות באייסיקיו וזה ישר עוזר... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by BandiT,

אז ככה...יש לי שתי מחשבים בבית... נכון לעכשיו יש בינהם רשת, והאינטרנט משותף דרך מחשב הראשי... אני רוצה שבשניהם יהיה אינטרנט ללא תלות אחד בשני... יש לי ADSL מודם של DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 חשבתי לקנות ראוטר שיפתור לי את הבעיה... האם אפשר להסתדר ללא ראוטר? ואם כבר לקנות ראוטר....אז אני מחפש משהו זול...אבל גם שלא יהיה זבל... משהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. בפעם השניה תוך פחות מ-6 חודשים מייקרת Orange את מחירי הגלישה הסלולרית שלה בעשרות אחוזים. http://www.netcheif.com/blog/?p=1197

12. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שהתחילה היום כאשר הדלקתי את המחשב. פתאום רשום כבל רשת מנותק. בבית שלי יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ע"י רוטאר (270) וסוויץ'. בעיקרון שום דבר לא השתנה מאתמול. ויש אנטרנט במחשב השני מה שצימצם את גורם הבעיה למחשב עצמו. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת (כרטיס מובנה בלוח אם של אסוס M2N-E) ואחרי הגדרת הכרטיס עדיין אין אנטרנט. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by Falcon4g3,

שאלה: למה כשאני עושה \\*.*.*.* (האיפי של המחשב השני ברשת) קופץ לי חלון עם סיסמא? מהי הסיסמא? במחשב השני לא מוגדרת שום סיסמא.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  14. בוקר טוב, כיום יש לי מודם אלקטל משודרג שמחובר להאב 10TBUS ודרכו ל4 מחשבים בבית. המודם (שמשמש כראוטר) מתחבר להאב ביציאת UP-LINK ושאר המחשבים מתחברים לפורטים הרגילים. אני מתכוון השבוע לקנות SWITCH 10/100, ויש לי מספר שאלות. 1. גם בSWITCH צריכה להיות יציאת UP-LINK או שהמודם אמור להתחבר פשוט לאחת היציאות? 2. אני מתכוון לקנות את הSWITCH בKSP, ולפי המוכר בטלפון יש להם SWITCHים של כמה חברות וכולם באותו מחיר. יש של EDIMAX, D-LINK ועוד כל מיני. מה מומלץ? 3. השאלה הגדולה מה עדיף לדעתכם א. לקנות סוויטצ' ולחבר את האלקטל המשודרג אליו בתור ראוטר או ב. לקנות ראוטר של EDIMAX ולחבר את המודם בצורה רגילה אליו תודה מראש לכל המשיבים. מור

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בעקבות בעיות גלישה באתר www.lighting-gallery.net (אשר אין להם בדר"כ בעיות בשרתים כמו שיש ל-HWzone לפעמים), בעיות בטעינת סרטונים ביוטיוב + בעיות גלישה בכללי, החלטתי לבצע Tracert לאתר הנ"ל ולעוד כמה אתרים ישראליים ואתרים מחו"ל (כולל HWzone). מכיוון שאינני יכול להעלות ולצרף קבצי TXT, אאלץ לשים את התוצאות ישירות בהודעה (למרבה הצער, אין גם אפשרות לשנות את כיוון הטקסט ל-LTR, אלא רק ליישר אותו לכיוון זה, אז מצטער אם הטקסט איננו ברור): Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Doron>tracert lighting-gallery.net Tracing route to lighting-gallery.net [50.28.13.250] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?

17. Started by Peri228,

בלי לבלבל בשכל יותר מדי - אני צריך להקים רשת למשהו כמו 40 איש , בתקציב של כ 1500 שקל , עדיף מתחת . איזה סוויצ'ים כדאי לקנות , ואיפה באיזור תל אביב אפשר לקנות כבלים ( וראשים )בסיטונאות ובזול? כמו שאמרתי , התקציב לנושא הוא כ 1500 שקל , אבל אם אפשר עדיף פחות ..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by carman6,

אז ככה: בבית שלי יש שתי קומות, בקומה התחתונה נמצא מחשב, בקומה העליונה עוד מחשב ובאותה קומה עליונה נמצא עוד מחשב אבל בתוך ממ"ד ככה שאני צריך ראוטר די חזק. חשבתי לקנות את הראוטר- EDIMAX BR-6524N + עוד כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים (יש לי כבר אחד)- EDIMAX EW-7128G. מה אתם אומרים? אני צריך תשובה די מהירה, יש לי זיכוי לקנייה שתקף עד יום חמישי.. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איזה סטיק USB קולט WIFI הכי חזק למחשב נייד ?

20. Started by BlackSheep,

בשבוע שעבר בזק החליפו לי את הנתב הזה באחד חדש לאחר שסבלתי מניתוקים בלתי פוסקים. מקודם הוא התנתק לי בפעם המיליון, אז חיפשתי קצת בגוגל ומסתבר שהנתב הזה פשוט זבל טהור. ניסיתי עכשיו לשים אותו במקום קצת יותר מאוורר כי הבנתי שיש קשר בין ההתחממות שלו לסיכויים שהאינטרנט יתנתק, אבל אני בספק שזה יעבוד כי בזק כבר עשו לי נקודה עם פילטר בחדר עד לטלפון בסלון, החליפו איזה חלק בקופסא שלהם אצלנו במרתף, עשו איתי איפוס ידני לנתב, ניסו להביא לי משתמש אחר כדי לבדוק אם האינטרנט ממשיך להתנתק, ומה לא. עכשיו הבנתי שהLinksys WRT54GL הוא נתב איכותי, אבל הוא גם לא בדיוק זול אז התוכנית שלי היא להזדכות על הנתב של בזק ומקסימום להוסיף 50 שקל ולקנות את הלינקסיס. הבעיה היא שאמא שלי לא זוכרת אם היא הייתה צ…

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. יש לי רשת בבית..והמחשב שלי זה ה"שרת" עם החיבור לאינטרנט ורק בחדר שלי יש את החיבור של הכבלים לאינטרנט ואני עובר חדר בבית - עכשיו אני רוצה להעביר איתי את המחשב והאפשרות היחידה זה שאת המחשב של אחותי להעביר לחדר שלי ולהפוך אותו ל"שרת" אבל זה לא בא בחשבון כי יש לה מחשב צולע וכל הזמן מתנק לי מהאינטרנט אז אני חושב על איך להעביר את החיבור של הכבלים לחדר שלי ככה שאני יוכל לחבר את המודם ולהשאר ה"שרת, אבל בלי לבקש מחברת הכבלים חשבתי על כבל מאריך.. אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר? ואם זה יפגע לי ברוחב פס ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by As-21,

שלום החלפתי את הקונקטורים של בכבל רשת שלי שהתיישנו. מדובר בכבל בחיבור ישיר ל HUB עכשיו סידרתי את החוטים הכבל בשני הצדדים באותו סדר של צבעים. אבל משום מה המחשב שלי לא יכול להשיג כתובת אייפי מהרואטר. השאלה שלי האם יש לצבעים יש סדר מסויים מוגדר כלומר ירוק צריך להיות בפין 3 וכו ? או שזה לא משנה העיקר ששני הצדדים יהיו באותו סדר ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by אוריהדו,

שלום. ברשותי נתב אלחוטי/מודם DSL של Siemens ונתב אלחוטי של D-Link שניהם תומכים ב- 801.11G וכל אחד מחזיק רשת קוית. אני רוצה לגשר בינהם אלחוטית וליצור רשת אחת משתי הרשתות. האם זה אפשרי ? האם משהו יכול להסביר במפורט איך לעשות זאת או להפנות למדריך באינטרנט מאחר וחיפושי העלו רק מים. תודה, אוריה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by muam,

שלום, היום עברתי מהוט לבזק, והשאלה שלי היא האם אני צריך להיכנס לממשק שממנו מגדירים את הראוטר בשביל לקבל גלישה אלחוטית טובה יותר או שפשוט להשאיר את ההגדרות כמו שהן ? אני רוצה לשחק במשחקים בפינגים נורמליים בלי ניתוקים קטנים שמוציאים אותי מהמשחק. בנוסף, יש משהו שאני צריך לבקש מבזק בשביל זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם אני רציתי לבקש ממכם המלצה בקשר לכרטיס רשת אלחוטי ונראה לי שאני מעדיף שיהיה פנימי כי אמרו לי שזה יותר טוב יש לי נתב אלחוטי משולב HPNA3 דגם PAR-720G של POWERNET וכרטיס רשת אלחוטי חיצוני של RALINK ונראה לי שהוא עושה לי בעיות ואני מאוד רוצה להחליפו. המרחק בין המחשב שבוא הכרטיס מחובר הוא במרחק של לא יותר מ-10 מטרים (והנתב והמחשב שהכרטיס מחובר אליו באותה קומה) ורק לפעמים הדלת פה סגורה שאני לא חושב שזה אמור להפריע לכרטיס טוב ולא לכרטיס מעפן כמו שיש לי עכשיו כל הזמן עוצמת האות נעה בין חלשה לבינונית ואני מעוניין בכרטיס אלחוטי פנימי (כי הזכרתי שאמרו לי שזה יותר טוב) שהקליטה תהיה תמיד טובה ובמחיר לא מופרז.(שאני פותח את מנהל הרשתות שהתקנתי עם הכרטיס ויש לי שמה אות (SIGNAL)…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.