עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז זאת השאלה: מודם-->ראוטר-->כרטיס רשת(לא אלחוטי)במחשב ראשי שאר המחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים חיבור לתשתית הוט הצליח. ( הצלחתי להכנס בשאר המחשבים לכתובת WELCOME.HOT.NET.IL ) אבל גלישה באנטרנט אין בשאר המחשבים, איך אני משתף את ההתקשרות לאנטרנט? (חייגן) הרי אני לא יכול לסמן במאפיינים של ההתקשרות ב"מתקדם" "אפשר למשתמשים אחרים...." כי אז הנתב יאבד את הקשר עם המחשב בגלל שאז יתקבל IP 192.168.0.1 וגם אם אני אחזיר את הכתובת לאוטומטי אז הסימון "אפשר למשתמשים אחרים...." ירד בחזרה.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by אלון 123,

שלום עד לא מזמן הייתי לקוח של בזק והצלחתי לראות את המצלמה דרך פורט 80 כיום אני מחובר להוט ולא מצליח לחבר את ההוטבוקס למצלמה. שרותי התמיכה ניתנים ע"י..... אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by habarbash,

מצאתי את הפורום הזה כמתאים ביותר לשאלה : אני מתשתמש ב OE של WIN , וכן יש לי את ה SpamKiller של McAffe פעיל , מתי שאני מתחבר לאינטרנט לאחר הפעלת המחשב ( כל פעם ) אז ההגדרות של ה OE ( חשבון של GMAIL ) משתנות : ההגדרה של כתובת ה POP3 משתנת לכתובת ה IP LOOP דהיינו 127.0.0.1 , ומשתנה גם כתובת ה PORT המאובטח ( שנדרש בשביל להגדיר חשבון GMAIL ) מ995 ל 110 . איך אני פותר את הבעיה ?? אני מעדיף להישאר עם ה SpamKiller פעיל (רק אחרי שהפעללתי אותו התחולו הבעיות הנ"ל) . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. עברתי היום מ3 מגה של 012 ל5 מגה של בזק בינ"ל. האינטרנט בקושי עובד. הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים... לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור אני אתקשר אליהם מחר אבל עד אז יש משהו שאפשר לעשות? עוד דוגמה: הפורומים של גיימר עובדים ממש מהר, אבל האתר הראשי עצמו לא עולה לי בכלל! הבעיה כ"כ מוזרה שאני לא מצליח להבין אותה אפילו. אתרים מסויימים עובדים מהר, אתרים מסויימים לא עולים בכלל, חלק עולים חלקית וחלק …

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by galCool,

יש לי alcatel ונכנסתי למקום הזה שיש את האפשרות לפתוח את הפורטים.. אבל אני לא רואה את האפשרות nat.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by rantza,

אני רוצה להגדיר שיתוף תקיות במחשבים שמחוברים דרך נתב RTA 1025W אליו עם כבלי רשת וכך הם מקבלים את האינטרנט הגדרתי את הכל כשיתוף אך לא עובד אפשר לקבל הדרה פשוטה?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  7. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  8. אני מחפש המלצה לראוטר שיהיה קל לקינפוג (אין לי בעיה להתקין חומרה לא סטנדרטית כל עוד היא בוודאות תומכת בו), יתמוך ב L2TP בצורה מלאה ויאפשר חיבור של 12mb יציב. חיפשתי בפורום וקצת הלכתי לאיבוד בין המון המלצות (TP-Link TL-WR1043ND, LinkSys WRT54GL, D-Link DIR615). אין דרישות מיוחדות למרחק, המחשב קרוב למדי לראוטר. תודה!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by tomerco,

שלום רציתי לדעת איך להגדיר רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר עם כבל מוצלב עזרה דחוףףףףףףףףףף תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by BaNMehoRban,

האם יש מצב (אולי בעזרת תוכנה כלשהי) בחיבור רגיל שכתובת האי פי תשתנה כשנכנסים למשחק רשת וכשייצאו מהמשחק תשתנה לכתובת אחרת או האם זה אפשרי כתובת אי פי שמשתנה עם הזמן אבל ללא צורך להתנתק מהאינטרנט

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. היי קיצר עשיתי שדרוג מ 5 ל 8 מיגה בתשתית ADSL ספקית בזק בנלאומי , בגלל שהמודם ECI 150 לא תומך ב ADSL 2 היום הבאתי מבזק סטור אזטק 600E ( הממזרים לקחו 50 שקל ) אבל עכשיו שבדקתי מהירות הורדה זה מוריד על 200 במקום 800-1000 ? בטמיכה בבזק לא פתרו את הבעיה ואמרו שיצרו קשר ........ עריכה אם אני ילחץ על רסט במודם לאיזה הגדרות הוא יחזור ? ואם בבזק שמו קושחה חדשה הרסט ימחק אותה ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2009 בשעה 17:56:40 עשיתי עריכה ........

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by wow,

יש לי שני מחשבים שבשניהם יש XP PRO. אחד מהם זה לפטופ. יש לי כבל רשת מוצלב והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שחאד המחשבים יזהה את השני עלמנת להעביר אליו קבצים. רק המחשב השולחני מחובר לאינטרנט אבל זה כבר לא משנה נכון?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  13. שלום רב כרגע יש לי בבית שלושה מחשבים שולחניים - כל מחשב במפלס אחר בבית. המחשב בקומה האמצעית מקושר ישירות לאינטרנט באמצאות מודם ADSL רגיל ומחובר בחיבור אלחוטי (כ.רשת PCI ew7128G) למחשב בקומה העליונה עובד בצורה בינונית מטה (יש הרבה ניתוקים וצריך לכוון את האנטנות והמחשבים זמן רב עד לקליטה סבירה ...) חשבתי גם על הארכת אנטנה/הוספת מגבר אנטנה למצב הקיים -האם כדאי/ יעיל ? בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף גם את המחשב בקומה הראשונה לרשת ופה אני מאמין שאצטרך לרכוש ראוטר אלחוטי ועוד כרטיס רשת אחד אם לא שלושה .. אשמח לקבל עצות + המלצות לקניה של כרטיס/ראוטר שייתמכו בעבודה בריבוי מפלסים (קומות) ורשת פנימית לצורכי העברת קבצים וכו' נ.ב - מערכת הפעלה XP בכל המחשבים :-) בתודה מראש עו…

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by Ohad-a,

לאחרונה שידרגתי את הרשת הביתית הקווית לרשת גיגה, או לפחות כך רציתי. יש לי ראוטר אלחוטי עם 4 פורטים של גיגה, הוא מחובר לסוויטש 5 פורטים גם גיגה, כל כרטיסי הרשת במחשבים הם של גיגה, ובכל זאת, אני מקבל מהירות 100 חוץ מבמחשב אחד (דווקא זה שמחובר לסוויטש), מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pincher77,

שלום. יש לי מודם ADSL USB ALE 130 ורציתי לדעת אם יש דרייברים שאני יוכל להתקין אותו על הויסטה ? כי ניסיתי להתקין מהדיסק והויסטה לא תומך לצערי =/ תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by afi,

אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי, לעתים הוא מראה לי את הרשת אבל הוא כותב שאין אות. המצב החמיר, לפני כמה ימים זה מדי פעם התחבר, כעת הוא בכלל לא מתחבר, גם לא כשאני ממש סמוך לראוטר. חיבור ע"י כבל עובד. אני חושב שזה קרה בגלל שחיברתי בטעות כבל חשמל של מכשיר אחר לראוטר. האם יש דרך לבדוק מה הבעיה, והאם ניתן לתקן את הבעיה. במידה וזה לא יצליח, על איזה ראוטר אתם ממליצים, מחיר זול, ושניתן לשים עליו קושחה של dd-wrt. תודה לכל המסייעים.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. בוקר טוב, החל מאתמול בצהריים, ההורדות מהאינטרנט נהיו ממש איטיות. גם אימיול וגם ביטורנט מורידים לי בקצב של כמה קילוביטים לשניה במקום כמה עשרות\מאות. אני מחובר עם 012. למישהו קרה דבר דומה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by Ymac,

שלום. היום ניגשתי למלאכת החיווט בבית. עד היום היו מחווטים רק ארבעה גידים, היום חיברתי את הארבעה הנוספים (סיפור ארוך, גם הייתי צריך להוסיף סוויץ') בנקודה אחת, אני מקבל 1Gbps אבל בשתיים אחרות, למרות החיווט הזהה בשני הצדדים (יש פאטץ' פאנל בצד השני) אני מקבל רק 100 מגהביט. אני משתמש באותו מחשב ובאותו כבל מהמחשב לנקודה (CAT 6) הכבלים בקירות עם CAT5E. מה יכול להיות הגורם לבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Crash5,

לאחרונה, בכמה ימים האחרונים החלה תופעה מוזרה אצלי, של התנקויות פתאומיות ככה סתם, בלי שום סיבה. התנתקות, הכוונה שאיקון החיבור (שני המחשבים) עף משורת המשימות במהירות והחיבור נופל. לאחר ההתנקות שאני מנסה להתחבר מחדש, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Error 651: The Modem (Or Other Connecting Device) Has Reported An Error. אין באפשרותי להתחבר מחדש, אלא רק לאחר שתי דקות של המתנה. החיבור שלי הוא ADSL והספק הוא 012.Net הספקתי כבר לדבר עם התמיכה וכמובן כמו תמיד הם לא יודעים במה מדובר, לא יודעים מה להגיד, מחפשים תירוצים, מאשימים את בזק וכו'. לכן, אני פונה אליכם ;D אודה לכם אם תעזרו לי :saint:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by maitay,

מישהו יכול לעזור לי אני צריך SELF TEST מעודכן מישהו יודע מאיפה להוריד

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. ברשת עשיתי חיפוש! ועוד משהו על הדרך האם יש דרך להגבלת מהירות (Bandwidth.Controller) אך ללא שרת ראשי אלא עם נתב? שוב עשיתי חיפוש!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by BandiT,

שלום, אשמח לקצת עזרה עם הגדרת פיירוול PFSENSE. המטרה : לשים את הFW בתור חוצץ בין הרשת הפנימית שלי ולבין האינטרנט, כאשר PFSENSE אמור להחליף את הראוטר של בזק שאחראי על חלוקת ip ומחייג PPPOE לבזק. התקנתי את הPFSENSE על מחשב ייעודי למטרה זו, בעל שני כרטיסי רשת. הראוטר\מודם שברשותי הוא : NETGEAR - DGN2200 הבנתי שעלי לבצע את השלבים הבאים: 1. לבטל DHCP בראוטר של בזק. 2. לבטל את הפעולה שהראוטר יחייג אוטומטי (PFSENE יהיה אחראי על הפעולה הזאת) 3. לנתק WIFI בראוטר. 4. להגדיר שהPFSENSE יגיד למודם לחייג PPPOE 5. להגדיר בPFSENSE שיחלק IP למחשבים ברשת הפנימית ועוד שאלה, הרי לראוטר של בזק יש IP 10.0.0.138 ואחרי שאני אגדיר את ה PFSENSE נגיד ואני אתן לו IP 10.0.0.139 אני עדיין מתוך הרשת ה…

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  23. תשתית: ADSL 5 מגה בב"ל, ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato יש לי משתמש RS Premium ואני משתמשת ב-IDM. ה-IDM מוריד 4 קבצים בו זמנית. בפעילות תקינה המהירות מתחלקת שווה בשווה בין כל הקבצים. הרבה פעמים קורה לי שקובץ אחד מתוך ה-4 יורד במהירות איטית להחריד (1-6k/sec~). עד עכשיו הייתי מנתקת את המודם והראוטר מהחשמל ומחזירה וזה היה מסתדר, עפ"י עצה של תומך בב"ל. לאחרונה גם זה לא עוזר, או עוזר לשנייה ואחרי זה הבעיה חוזרת. בב"ל אומרים שהבעיה באתר RS ולא אצלם כי כשאני מורידה קובץ מהשרת של בב"ל זה יורד במהירות מקסימלית. הורדה של טורנט מ-TL דרך uTorrent תקינה. האם זו אכן בעיה של האתר של RS או שיש משהו שאפשר לעשות נגד זה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  24. בוקר אור, ככה המחשב מחובר כרגע, אבל משום מה דברים לא כ"כ עובדים לי. מחשב פי.סי עם וינדוס אקס.פי (סרביס פאק 3) מחובר ב-usb למודם סלולרי. המודם הסלולרי בעיקרון מופיע כמו כרטיס-רשת בלוח-בקרה. בכרטיס רשת הפיזי היחידי שיש למחשב, מחובר כבל רשת ל-ip camera. הכרטיס רשת הוירטואלי שנוצר מהמודם הסלולרי מקבל איי פי אוטומטי מהמודם, המחשב יכול לגשת לאינטרנט והכל סבבה. הכרטיס רשת הפיזי, איכשהו קיבל 192.168.0.1, אין לי מושג ממי, יכול להיות שיש ב-ip cam הזה שירות dhcp או משהו, כי ה-ip cam שמחובר לכרטיס קיבל 192.168.0.190 (בכלל לא ידעתי את זה, הייתי צריך לעשות סקירת טווח בשביל למצוא אותו). עכשיו יש 2 דילמות. א. כשאני מרשת אחרת מנסה לעשות ping למחשב שמחובר למודם הסלולרי (את ה-ip מצאתי עם wh…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by assaf12,

השחלתי היום בקיר כבל ואני לא מקבל חיבור טוב לרשת דרכו, הכבל דיי ארוך - 27 מטר זה משנה אם החוט עשוי מאלומיניום או נחושת בפנים?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.