עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. למי שמכיר או לא מכיר אני מנסה לעבוד עם התוכנה darkcomet. העיניין הוא שהיא דורשת שאני אכניס פורט "להאזנה" כדי שהיא תעבוד דרכו. עכשיו אני לא יכול לבחור בפורט שאני כבר משתמש בו למשהו אחר כי התוכנה רושמת לי "only one usage of each socket adress" - זה קורה נגיד בפורטים 80 ו443. היגיון אומר: "שים פורט אחר" וככה אני עושה אבל לפי האתר http://www.canyouseeme.org כמעט בכל הפורטים (חוץ מ80 ו443,445 שאני לא יכול להשתמש) האתר אומר לי could not see your service on 79.182.128.50 on port (21). הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים וחיפשתי בגוגל כל מיני שיטות ושום דבר לא עובד לי אין לי רשת אלחוטית, רק מודם שאת הדגם רשמתי למעלה. עזרה מישהו? תודה, exeaction

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by Ram Rahamim,

שלום לכם אני מעוניין בראוטר פשוט קטן וזול מישהו יכול להמליץ לי על משהו בסיסי אני אחבר אליו לפעמים 2 פלאפונים אולי 3 או 4 לדברים בסיסיים כמו ווטאפ ופייסבוק וגלישה בסיסית ראיתי את זה TP-Link TL-WR541G (נכנסתי לזאפ ועשיתי חיפוש של כל הראוטרים מהזול עד ההכי יקר) מה אתם אומרים עליו ?...הוא עולה בסביבות ה 50 ש"ח נ.ב חשוב לי שיתמוך בחייגן אוטומטי...שהחיבור יהיה קבוע .. (הכוונה לחיבור ללא חייגן) הספק זה נטווישן והתשתית של הוט וחשוב שיהיה יציב

3. האם הראוטר Linksys WRT54GL יעבוד טוב עם כרטיס הרשת הזה Edimax EW-7128g Wireless PCI Adapter ? אם לא יש המלצות לכרטיס רשת אחר שיעבוד טוב עם הראוטר ?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by XMB,

אהלן, אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר. בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות). יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0 רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP? אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית). תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  6. האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  7. אהלן שמי מאיר בן 21 אני בקרוב מתחיל ללמוד MCITP . אני בדיוק לומד דרך האיטנרנט ניהול רשתות ונתקלתי בSunbet mask קראתי טקסטים ציפיתי בווידאו של parcticu , ועדיין לא נכנס לי לראש הבנתי שחשוב לדעת מה זה subnet mask כי ברוב ראיוני עבודה שאולים אותך מה זה ואתה אמור לענות אה ככה , השאלה שלי היא כזו הבנתי שיש כתובת IP ומתחתיה עוד כותבת איפי השאלה שלי היא לדוגמא יש כתובת IP 10.5.7.1 איך אני יודע ש255 שייך ל10 ול5 ול7 ו0 שייך ל1 אך נקבע מה רשת ומה מחשב נכון שאני מגדיר מחשב רשת ברשת אז אני קובע את הכתובת הIP אבל אך נכנס הSUBNET MASK נכנס לכתובת IP זאת אומרת לדוגמא הגדרתי IP חדש 10.5.7.5 אך אני מזהה ויודע שהרשת שלי הוא 10.5.7 והמחשב הוא 5 זה בעקרון אותה שאלה ששאלתי מק…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. חברה סלקום יצאו עם מבצע לקחתי אותו אבל יש לי יומיים לחשוב על זה אם אני לא רוצה אז אפשרי להחזיר מודם AIRCARD 880E מחבר אותו ללפטופ היפה שלי LG E500 עם ויסטה גלישה סבבה בתל אביב מה שמעניין אותי זה אפלוד ודאונלוד אני עושה בדיקות הורדה מוריד על 150-200 קילו העלאה מתחילה ב30 קילו ויכולה להגיע ל190!!!!!!!!מטורף ביוטורנט אפלואד על 90 דאונלוד על 70.....לא מוזר?? אממה.........היתי בחולון בבית הוריי שם הגלישה הייתה איטית ודאונלוד על 20 סלקום טוענים שזה איזור כיסוי שונה וככה הם מתנערים מאחריות אוקיי אז מה חולון זה מדבר הנגב?תל אביב מועדפת על כולם???אפלייה ......גזענות!!! חשוב לציין שזה עולה 130 שקל לחודש כולל מודם ומעמ וגלישה חופשית ללא הגבלה שווה??????????????????? למישהו יש ניסיון…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום, אני מחפש מודם + נתב לשימוש ביתי: 2 מחשבים ניידים, 2 פלאפונים, טבלט ומדפסת, כולם מחוברים אלחוטית. כרגע התשתית היא בזק. המטרה היא שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן, ולכן שיתמוך בכל הטכנולגיות החדשות גם אם אני לא צריך אותן עכשיו (Vectoring, Dual band, תקן AC, ...) אין ממש הגבלת תקציב כי הוא נרכש לא על חשבוני (אם כי עדיין נראה לי סביר לא להוציא יותר מ- 1200 ש"ח). אני מתכוון לקנות אותו בארץ. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by -plumpa-,

שנה טובה. מישהו יודע למה בשאר העולם (על פי הרצה בגוגל) הם לא "ידועים" במיוחד ופה הם בין המומלצים ביותר? ??? אני שואל כי זה נראה לי חריג שאנחנו גילינו משהו כזה מוצלח ושווקים אחרים פחות מעונייינים בו! לדוגמה :יותר הגיוני לי שבארץ מומלצים חלקי חומרה שבחו"ל נחשבים בינונים מכיוון שיחס עלות תועלת בארץ שונה מארה"ב,מה עוד שאיכות האחריות כאן נקבעת לפי איכות היבואן והיחס למותגים פה מעט שונה. אשמח לתגובות

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by gal066,

היי, בביתי יש 2 קומות ומרפסת. ספק האינטרנט שלנו הוא HOT ואני משתמש כראוטר בקופסת HOTBox. ברצוני להגדיל את תחום הכיסוי של הרשת בכל חלקי הבית. קניתי Repeater של Edimax אולם נוכחתי לדעת שהוא לא מבצע את רצוני ומציג את הרשת שלי כ2 רשתות נפרדות. רצוני הוא לקנות רכיב אשר "מרחיב" את הרשת שלי, זאת אומרת שאראה בחיפוש הרשתות רק רשת אחת - וכאשר אתרחק מן הראוטר המחשב שלי יעבור מידית לקבל את הרשת שלי דרך אותו רכיב, כלומר שמעבר הרשתות יהיה שקוף. האם קיים כזה רכיב ? תודה, גל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  14. היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by garydia1,

שלום, אתמול קניתי את הנתב על מנת לשתף אינטרנט בין מחשב שולחני ומחשב נייד בבית הוריי. הם מחוברים על תשתית כבלים עם מודם תומסון והספק הוא 012. יש לי את שם הסרבר של 012 - cablelns.012.net.il וכתובות IP של שרתי ה - DNS שלהם, אני מגדיר בהגדרות של הראוטר L2TP עם שם משתמש וסיסמא ולא מצליח להתחבר! וכן, בדקתי את נכונות פרטי ההזדהות. בהגדרות LAN של המחשב השארתי "Obtain Automaticaly..." בשתי האופציות... בבדיקת הסטטוס של הראוטר, רשום L2TP Disconnected. התחברות לאינטרנט רק של המחשב הנייח ישירות דרך המודם מתבצעת ע"י חייגן של 012 וההתחברות תקינה. אצלי בבית יש גם מחשב נייד ושני מחשבי שולחן, כולם עובדים עם נתב 6204WG על אותה התשתית בדיוק, רק עם ספק 013, הכל עובד פיקס. אז מה חסר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  18. יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shay108,

שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. הי, האורנג בוקס בן השבע שקיבלתי מאורנג מתחיל לעשות בעיות. אני מחפש יורש. סוס עבודה מוכר ואמין במחיר של גג 100 דולר. אשתי שבוע הבא בניו יורק ואני רוצה להזמין לה למלון. יש לי ברשת מחשב אחד בכבילה ואחד אלחוטי, שלושה טלפונים וטאבלט, סטרימר אחד בכבילה ואחד אלחוטי. הכל בדירה אחת קטנה. האורנג בוקס לרוב בסדר אבל לפעמים מסרב לחבר את הסטרימר או בכלל מפסיק לשדר. אני רוצה לקנות נתב ותיק ולא דגם חדש ולא מוכר. כמה מועמדים שמצאתי באמזון: Netgear N750 Wireless Dual Band Gigabit Router (WNDR4000) Netgear AC1200 Smart Wi-Fi Router (R6220) D-Link AC1200 Wi-Fi Router (DIR-842) המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. בעצם הכוונה לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך האינטרנט אבל לא על ידי תוכנות בהם אני צופה במסך של מחשב אחד דרך המסך שלי, אלא כמו מסוף של המחשב הראשי, כלומר עבודה על בסיס הנתונים של המחשב הנייח בעזרת הנייד, במקביל למישהו שעובד על המחשב הנייח. תודה, אמיר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BENNY-L,

רשמתי בשורת הכתובות http://192.168.1.1/ והוא מציג לי דף לבן EDIMAX BR6204WLG

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by dmaster1984,

שלום חברה, מה שלומכם אני צריך את עזרתכם קניתי מחשב חדש, ואני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת כבל רשת הבעיה היא שכשאני מחבר את המחשביים, המחשבים לא מראים שהכבל מחובר כאשר אני בוודאות יודע שהכרטיסי רשת עובדים כי חיברתי את המודם של HOT בעזרת הכבל והמחשבים זיהו שחיברו להם כבל. השאלה שלי היא האם זה שהכבל לא מוצלב יכול לגרום לך שהמחשב לא מזהה שהכבל מחובר? איך אני יודע אם הכבל מוצלב?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by izikd,

אני רוצה להתחבר לADSL ויש לי שתי אופציות למודם USB או PCI פנימי, אני לא רוצה להשקיעה במודם אלקלטל כי אני אחרי תקופת היתחיבות אני מקווה לעבור לכבלים (פשוט עכשיו אין באזור שלי). אז מה יותר טוב? אני חושב שPCI כי אני רוצה להתקין אותו במחשב שאין בו USB.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Albetron,

הבעיה כמו אצל הרבה אנשים התחילה מBF4, אחר כך שמתי לב שבאופן כללי יש אצלי packet loss גם לשרתים כמו גוגל וואלה וכ'ו מבלי שנראתה בעיה בתשתית או בספק.. אציין כי יש ברשותי 2 מחשבים. אחד מחובר לכבל ואחד WIFI, אותו מחשב שמחובר לכבל לא נותן לי Packet loss וזה שמחובר לWIFI כן אך אין בעיה עם עוצמת האות. מה מקור הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.