עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by עדיאל,

שלום לכולם רציתי לקנות כרטיס רשת חיצוני אבל אין לי מושג איך לדעת איזה כרטיס הטווח קליטה שלו הוא יותר גדול המחירים נעים עד 170 בחיפוש בזאפ משהוא מכיר כרטיס אלחוטי חיצוני שאין בזאפ משהוא מחו"ל המחיר לא משנה רציתי שאני יקלוט מרחוק הרשת שלי תספיק לשניהם מתי שאני יוצא מהבית אני רוצה לגלוש תודה מראש

2. הגודל לא משנה העיקר שיקלוט כמה שיותר רחוק ושתהיה לו מהירות טובה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, יש לי בית בן 4 קומות בכל קומה שקע רשת קווי לחיב ור LAN . כיוון שה Router של הוט אינו חזק מספיקיש לי בכל קומה אביזר של TP-LINK שמצד אחד יש לו תקע חשמל ויציאת רשת שבאמצעותה הוא מתחבר למודם של הוט ובצד השני מגבר WI-FI שבאמצעותו יש לי רשת WI-FI עם שם שונה בכל קומה ,האביזר TP-LINK באחת הקומות התקלקל ואין לי מושג איזה דגם מדובר , האם האביזר מגדיל טווח TP-Link TL-WA855RE 300Mbps מתאים כתחליף לאביזר שהתקלקל , אם לא מה האביזר המתאים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by mzlbat,

היי אפשר המלצה על מודם לחיבור ADSL2 שזה 8 מיגה נראה שיש 3 שווים אלקטל 516 אזתך 600E דיאמונד C50 למי יש אותו ? הכי חשוב שכל פעם שאני מנתנתק ומתחבר מהחייגן זה ישנה לי את ה IP

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מודם לאינטרנט מהיר משולב (שיהיה אפשר להתחבר ממנו גם לADSL וגם לכבלים). אחרי חיפושים באינטרנט הגעתי למודם D-LINK DSL-300G (פירוט אפשר למצוא כאן http://dlinkshop.co.il/Product.asp?Pid=DSL-300_1&Cat2Cat1ID=171&Cat2ID=0.) הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המודם הזה ואם כדאי לקנות אותו. תודה רבה נ.ב אם יש למישהו המלצה על מודם אחר אני אשמח לקבל

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by EagleXDR,

היי, המודם שלי, siemens sl2-144, החתיכת זבל הזה, ואני משתמש בביטוי כזה רק בגלל שהוא באמת כזה, גוסס. וכשאני אני אומר גוסס, אני מתכוון שנזקקתי ל20 רפרשים ועוד 60 שניות עד שהדף הזה עלה, ואני מתפלל שההודעה תשלח. ניסיתי מכמה מחשבים, כמה דפדפנים, בלי פיירוואל ועם פיירוואל. אני אמנם צריך לבטל את הסייפנט, אבל אני לא מאמין שזה עד כדי כך חונק. בכל מקרה, כיוון שיש לי ניסיון רע עם המודמים שבזק נותנים, חוץ מה600E שהיה מצויין אבל... פשוט מת אחרי שנה ומשהו, רציתי לדעת, האם יש מודם שאני יכול לבקש מהם, או אפילו לקנות מחנות פרטית? אני רוצה משהו אמין, שלשם שינוי יחזיק יותר משנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by bati6,

איזה עדיף לקנות tp-link td w9980 או tp link td w9970?אני לא רוצה לשכור מודם ראוטר מחברת האינטרנט, אז אני מחפש מודם ראוטר, בסך הכל בשביל לשחק בפלייסטיישן 4 לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים וסדרותמה הכי מומלץ?תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Natural,

היי, כרגע יש לי 100 מגה בבזק ו בזק בינלאומי עם ראוטר מודם של בזק DSL-6850U שאני משלם עליו שכירות חודשית, אני רוצה להחזיר אותו ולקנות ראוטר מודם שיוכל לעמוד ב200+ מגה כי אני גם שוקל לעבור לתוכנית של אנלימיטיד ספק תשתית 200 מגה שזה יותר זול. תקציב בסביבות 300 שקל+- אפשר לחרוג איזה דגם אתם יכולים להמליץ וגם אם כדאי להתעסק עם קניה מחול בלי בעיות של החרמה וזה. בנוסף אם מישהו מכיר משהו לגבי אנלימיטיד ויכול להביא חוות דעת לגביהם עדיין לא דיברתי איתם ראיתי שיש כמה חברות שעובדות איתם שנותנות תשתית וספק בין 100-120 שקל ל 200 מגה.

• 3 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. היי חיפשתי כאן בפורום וגם אתר של netchif ולא מצאתי משהו כזה מחפש מודם ראוטר לתשתית בזק עד 100M, עם פורטי lan של 1g ושידע לתמוך גם ב vectoring. תקציב בינוני (עד 1000, עדיף פחות) תודה

• 6 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. Started by EagleX2,

היי, יש לי כרגע מודם נוראי ושמו RTA1320. דיברתי אתמול עם בזק, והם הציעו (בהתחייבות דרקונית לשנתיים) את הSIEMENS SL2-משהו (אלחוטי), איך המודם הזה, האם יש איתו בעיות מסויימות, ביטורנט, פינגים, התנתקויות, משהו? עוד שאלה, האם יש לבזק במלאי עדיין את ה600E ודומיו? היה לי אותה פעם, והוא היה מצויין עד שהוא... מת. האם שווה לנסות לקבל אותו? תודה רבה, סמיר.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי מודם-ראוטר ישן של בזק (6749U של DLINK), שאמנם לא עושה לי בעיות מיוחדות, אך מהירות החיבור לאחת הנקודות בבית (דווקא הקרובה שבהן) היא איטית, ולאותו מחשב לוקח זמן רב להתחבר לרשת מהפעלתו. חשוב לי שיהיה פשוט להפעלה ולחיבור. מתלבט בין הדגמים המומלצים של PCMAG שניתן לרכוש גם בארץ - TP-Link Archer C7 AC1750 Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 D-Link AC1200 Wi-Fi Router אשמח להמלצה גם על דגמים אחרים שאין בארץ , מחיר עד כ 150 דולר - זאת במידה ושינוי הנתב באתר ישנה את המהירות של מחשב הסלון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. עכשיו סגרתי על 100 מגה. תשתית בזק ב115 לחודש ו3 חודשים חינם. ספק בזב״ל 30 שח לחודש. עכשיו נותרה השאלה. איזה ראוטר לקחת. האם לקחת את מה שבזק נותנת ( לא כל כך מפריע לי להתחייב לשנתיים)? או לקנות פרטי. ( שני רכיבים או משולב )? ( 200 שח לא קריטי לי )?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by yotam.m,

אהלן חברים, נכנס לבית חדש בקרוב, מתלבט לגבי מערכת Mesh עדיין לא נעול לגבי 2-3 יחידות (120 מטר). מדובר על שימושים כבדים בכל הנוגע להורדה ותעבורה של קבצים בתוך הרשת -2 נייחים, נייד , Smart TV's. * אין עניין או הגבלת תקציב אם המערכת משמעותית איכותית יותר - מעדיף 3 יחידות על מנת למנוע חצאי כיסוי בעתיד. * מעדיף שיהיה למערכת יכולת LTE עצמאית או לפחות אפשרות לחבר מודם. * אפשר אמאזון במידה והמחיר זול בהרבה עם שילוח לארץ. * הדבר הכי חשוב - בכל חדר יש כבל רשת CAT6 לכן המערכת חייבת לתמוך ב backhaul. יש למישהו ניסיון עם מספר מערכות, מה המערכת המומלצת ביותר היום?

15. שלום לכם. מישהו יכול להמליץ על חברה שמספקת מרכזיית IP עבור עסק קטן (5 או 6 עמדות)? הצרכים הם הבסיסים ביותר! כל מה שאנו צריכים זה שללקוח יהיה מספר אחד, ובמידה ומחייג אליו והקו "תפוס", שאר הטלפונים יצלצלו כרגיל. כמובן שלעלות החודשית יש תפקיד חשוב כאן. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. לטובת התנת רשת ביתית בדירה חדשה אני צריך מתג 8 פורטים 1G. אפשר להסתפק במשהו שולחני פשוט כזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110D-08 או שכדאי להשקיע במשהו קצת יותר יקר כמו זה: https://ksp.co.il/?select=.263..491..509..929.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=29162&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= מתכנן לחבר NAS ואולי להזרים סרטים מדי פעם לטלויזיה. שאר הזמן בעיקר עבודה עם קבצים. יש יתרון כלשהו במתג גדול יותר? אם יש דגמים מומלצים אחרים אשמח לדעת.

17. Started by AmitDanan,

מישהו יכול להמליץ לי על נקודת גישה טובה לטלויזיה חכמה של LG שמחוברת דרך הWIFI?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by nua7,

היי אני מתחבר כעת לכלבים (כבלים) של הוט בתשתית של 100 מגה, וצריך נתב. הספק יהיה הוט מובייל או אקספון. הצרכים שלי (לפי סדר חשיבות): 1 - גלישה אלחוטית בקצב של 100 מגה. גלישה ממחשב נייד אחד ופלאפון 2 - המרחק להנתב יהיה בין מטר ל 10 מטר. עם ארון באמצע. אז קרינה זה פרמטר חשוב מאוד. (נראה לי שלא צריך משדר חזק במיוחד) 3 - אין לי בעיה להגדיר הגדרות מיוחדות חד פעמיות, אבל שלא ידרוש התעסקות מסובכת באופן קבוע (פורטים), ושיעבוד טוב עם הוט (שלא יתרצו לי שהבעיות בנתב שלי) 4 - אבטחה 5 - כמה שיותר זול 6 - מה שלא רשמתי, לא רלוונטי מה עדיף, לשלם עוד 10 שח לחודש להוט עבור הנתב או לקנות לבד? ואם לקנות לבד, על מה אתם ממליצים? (חשבתי על TP-Link TL-WR841N ב 110 שח) תודה מראש, מוש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by xbuka,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית ל-2 מחשבים נייחים ומחשב נייד , המחשבים נמצאים יחסית קרובים אחד לשני ואין לי ממד או קומות שונות בבית. יש לי מודם פנימי של GlobespanVirata ואני לא מעונין לעשות קווית בגלל המחשב נייד ובגלל שזה סרט רע לסלול את הכבלים לאורך כל הבית. אני מעונין בהמלצה על נתב בתקציב עד 300.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Yakim Peled,

בוקר טוב, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437.0 אני רוצה לקנות נתב כדי לאפשר גלישה לשני המחשבים וכדי לאפשר שיתוף קבצים ביניהם (האחרון רצוי אבל לא חובה). חשוב לי שהוא יהיה מאובטח כדי שרק שני המחשבים הללו יוכלו לגשת לרשת. 1. על איזה נתב אתם ממליצים? 2. האם אוכל להתקין אותו בעצמי? אין לי שום ידע בנושא אז אם ההתקנה היא לא פשוטה מאד כנראה שאזדקק לעזרתו של בעל מקצוע. או שאולי יש מישהו מאזור ראש העין/פתח תקווה..... 3. על המחשב הישן יש חלונות XP. על החדש אני מתכוון להתקין אובונטו. זה עלול ליצור בעיות? תודה מראש?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by yonir,

אני כבר מזמן מתכוון לקנות נתב במקום ה-Edimax BR-6204Wg הנוכחי שלי שתומך ב802.11g בלבד. עכשיו שיש מבצעי Black Friday (יש 20% הנחה בKSP) נראה לי הזדמנות טובה. אני צריך נתב עם פורטי 1Gigabit. מה אתם ממליצים? TP-Link TL1043ND? (או 1042) או שכדאי את Edimax BR-6478AC? אין לי כרגע שום מוצר בבית שתומך בתקן ac, אבל הם בטח עוד יגיעו ואם אני כבר קונה נתב חדש טוב שיתמוך. (נגיד אם חבר בא עם Galaxy S4 אז זה כבר ישתמש בו) האם נתבי ac עתידיים בארץ עלולים להשתנות בעקבות התקינה של ac בארץ או שהנתב הזה כבר "סופי" מהבחינה הזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by mrraz,

התקנתי את הראוטר tp-link archer C7 ולעומת האחים הקטנים שלו wdr4300 ו- 1043nd הוא נקלט בלי בעיה בכל פינה בבית בעוצמה גבוהה גם הקודמים שצויינו נקלטים אבל העוצמה נמוכה משמעותית מה-C7 הוא לא מודל חדש ויש כבר חדשים כמו C8 שעולים יחסית יותר אבל אפשר להשיג אותו במחיר נוח.

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by omerha,

מחפש המלצה לנתב. שיתוף קבצים, סטרימינג ביתי והרבה מוצרי wifi ופתיחת פורטים נוחה פנימה ההתלבטות בין [h=1]DIR-825AC dlink[/h]או [h=1]TP-Link TD-W9980 N600[/h] או אם עדיין נותנים שובר ב 018 לאיזה רואטר.

• 24 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. Started by okarmi,

שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by LinKinG,

רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.