רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מתאם HOMEPLUG שיחבר בין המחשב והטלויזיה (ז"א צריך מספיק רוחב סרט ל-HD) יש המלצות? הלכתי לאיבוד עם כל הקצבים ה-"אפקטיביים" ...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר סלקום בסלון במהירות סיבים 1000. חדר העבודה ממוקם בממד, אך הממד במרחק 6 מטרים בלבד מהראוטר בסלון ובקו פתוח (ללא קיר באמצע (ראו תמונה מצורפת). בדיקת מהירות WIFI ליד הראוטר מניבה 700, אך בממד היא נעה בין 45 בלבד ל200, תלוי במצב רוח. מה הייתם ממליצים על מנת להבטיח לפחות חצי ג'יגה יציב בממד? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, מתלבט לגבי רכישת מתג (SWITCH) לרשת משרד מקומית. האמת שלא ברור לי בדיוק מה אני אמור לחפש ולבחון, אבל הנה מה שמצאתי: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=72 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5424#detailed http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ES-3124RL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אשמח לחוות דעתם ו\או עצות אחרות.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הי, אני מחפש Switch 1Gbps (לא צריך יותר מ4 פורטים). יש למישהו משהו טוב וזול להציע?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף). ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי. מעדיף לחסוך אם ניתן. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע איך נקרא הרכיב הזה זה הUSB שנותן להתקשר לאינטרנט דרך רשת אלחוטית על מה אתם ממליצים בסכום של עד 150ש"ח ומה הדברים שצריך לבדוק ברכישת רכיב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחרי חצי שנה מופלאה עם המהירויות של אנלימטד אני עובר לדירה חדשה שבה אין פרישה (גם לא של פרטנר וכו') אני מחפש המלצה על ספק/תשתית אינטרנט שיתאים לשידורים יציבים של הרצאות זום. מה האופציות שאתם מכירים? גם אם המחיר פחות משתלם
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הDLINK 2650U ואני גולש על 15 מגה בייט. בזק ונטוויזן. אני מחפש המלצה לראוטר חדש לשימוש ביתי בסיסי שיעבוד טוב עם 6 מכשירים או יותר (מדפסת שני פלאפונים ושלושה מחשבים) אין לי צורך בתכונות יוצאות דופן של הנתב, אלא אם תספרו לי על אחת שתישמע הכרחית. אני מחפש שיהיה זול ושיהיה שווה משהו במידה וארצה לשדרג מהירות ל 100 מגה או ליותר. USB בשביל לחבר מדפסת יהיה חביב אבל לא חובה אם הוא מעלה את המחיר. אשמח למספר המלצות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות בקליטת אינטרנט אלחוטי מחפש המלצה על דונגיל קטן וזול שיעשה את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני היום לקוח פרטנר, מאוד מרוצה. אני עובר דירה ולצערי הם לו פרשו באיזור שאני עובר אליו. מי עדיף? Bezeq, Unlimited, cellcom אין לי ניסיון אם אף אחת מהן בסיבים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
איזה חברה שווה להתחבר אליה? כי כנראה אני עוזב את נטויז'ן.. אז אני עושה סקר קטן תציעו בכל הקטגוריות מחיר.. מהירות.. שירות הכל תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש טכנאי רשתות עצמאי (אחד שלא מוכר ציוד ושאין לו אינטרס לציוד מסויים) ע"מ לייעץ לי בתחום בעסק (חברת המרכיבים חדרה בע"מ). החברה עוסקת בתחום אלומיניום לבניין. אפשרות גם לבצע הגדרות ברמה הטכנית. תודה אורן
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם טריפל C? אשמח לחוות דעת לגבי מהירות הגלישה בפועל והשירות שלהם. היום גולשת עם בזק בינלאומי ו-HOT ב- 12M ורוצה לעבור לחבילה של 15M דאבל בטריפל C. גולשת עם לפחות 10 כרטיסיות שפתוחות במקביל ומשתמשת גם לצפייה ישירה בסרטים. אשמח להמלצה
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי אני צריך המלצה או לינק לכרטיס USB טוב, תקן N מן הסתם, עוצמת קליטה רבה ככל האפשר. חייב חיבור לאנטנה חיצונית. חשוב מאוד - תמיכה בלינוקס, תוכנות כמו Airmon וכ"ו. אם אתם לא יודעים - תציעו, אני כבר אבדוק. כמו כן אני יודע שקיימים כרטיסים שמאפשרים mac changing ברמת הכרטיס עצמו - אם קיים, מה טוב הדרישות גבוהות, אני יודע מוכן לשלם על זה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת שלא יעשה לי בעיות התנתקות ולא יתחמם לא usb עד 100 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור רשת ביתית בבית בינן שני מחשבים נייחים שהאחד מהם מחובר לראוטר שלי שסופק מבזק לפני מספר שנים והוא מדגם siemens sl2-141 היכול לשדר כך קראתי בקצב של 54MBPS ואני מתלבט איזה כרטיס רשת לקנות על אף ההסתייגויות מתוך האתר זאפ על חברות כגון edimax,tp-link שבהם הדגם המומלץ ביותר הוא edimax ew7128g השאלה היא איך בודקים איכות ותאימות של כרטיס רשת ואיזה לקנות בכלל כי יש לי ידע ממש בסיסי בנוגע לרשתות ואשמח אם תהיו לי כאן לעזר כי שבוע הבא אני מתחיל לימודים ב"ה ולא אוכל להתעסק עם זה זמן ממושך כ"כ.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בנוגע לכרטיס רשת איך הטווחי קליטה שלו (יחסית למה שאתם תמליצו לי ...) וממש אודה לכם על העזרה כי זה ממש דחוף לי... תודה רבה ושבוע טוב שחף
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי אפילו עוצמתי. ראיתי שבדיל אקסטרים יש איזה חברה סינית עם כרטיסים מטורפים רק שאי אפשר לדעת מה האיכות שלהם. שמעתי על אלפא. מישהו יודע איזה דגם שלהם מומלץ? השאלה היא אם באמת כרטיס רשת עוצמתי יתן לי לקלוט במרחק אווירי של 500 מטר עם קירות ובנינים? תודה רבה לעונים. נ.ב. גם רציתי לדעת אם אפשר להתחבר לשתי רשתות דרך שתי כרטיסי רשת במקביל ולקבל את המהירות של שתיהם?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר לינקסיס wrt54gl האם יש כרטיס רשת מומלץ לראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום,יש לי ראוטר אלחוטי מבזק ( siemens sl2-141)עכשיו עלי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני השני ( פנטיום 4 2.6). איזה כרטיס מומלץ לרכוש ? המרחק בין המחשבים הוא 15 מ'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
שלום יש לי נתב של TP LINK ברשת N המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ברשת N לא משנה איזה סוג העיקר שיהיה טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הזמנתי לי ראוטר D-LINK 825 אשר תומך ב 2.4 וגם 5 GHZ עכשיו אני צריך כרטיס רשת אלחוטית שתומך בזה דבר ראשון רציתי לדעת אם היה הבדל בין USB ל PCI EXPRESS אני מודע לזה שתקן N 300Mb עדיין יותר קטן מ USB 2.0 שזה 480Mb ואני חושב שהראוטר מוגבל באלחוטי ל 100Mb במוצרים של D-LINK מצאתי ב USB רק את ה DWA-160 שיעלה כ 100 שח לא מצאתי PCI-E שלהם אבל מצאתי אחד של LINKSYS WMP600N שיעלה כ 350-400 שח השאלה אם יש סיבה להשקיע ב PCI-E ?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-