עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lironir,

ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי משהו מתאים. יש לי מחשב חדש עם כרטיס רשת (כרגיל) ואני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (אין לי מודם, אז אני צריך נתב שכולל מודם נכון?). המחשב נמצא בממ"ד ואני צריך שהPS3 שנמצא בסלון יתחבר כמובן גם לרשת ברמה גבוהה. אני צריך המלצה לנתב טוב כל הצעה תתקבל בברכה. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. היי חבר'ה, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, הזמנתי בשבילו מחו"ל מתאם רשת אלחוטי USB בתקן N (צ'יפסט של Ralink). בחדר שלי (מרחק בין 8 ל 10 מטר ישיר מהסלון) יש ראוטר אלחוטי של NetGear דגם WGR614. הבעיה היא - שלא משנה מה אני עושה, האות לא נקלטת כמו שצריך, כולל התנתקויות וגם כאשר הוא קולט, אז הוא מצליח לקבל רק "חלש מאוד" ואז כמובן שהאינטרנט לא זז. בעבודה יש לי ראוטר Edimax 6524 המפורסם בעל 3 אנטנות, תקן N וMIMO - הבאתי אותו לבית, חיברתי אותו ושוב, המצב לא השתנה - למרות הכל. חשבתי שהבעיה אולי טמונה במתאם אלחוטי שהזמנתי, אז הבאתי מהעבודה גם מתאם אלחוטי של Edimax (שגם לו יש צ'יפסט של Ralink אגב, ואחרי בדיקה מסתבר שזה צ'יפסט נפוץ מאוד) ושוב, המצב לא השתנה - אפילו החמיר. אפילו צילמ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  4. עשיתי כבר מספר השוואות וראיתי המלצות ל VMG3926 שנראה שכבר לא נמכר בארץ. ראיתי את ה DSL-G225 אבל נראה שהוא לא חזק מספיק. איזה הייתם ממליצים רוטאר מודם לגיימינג ושיהיה אמין ועמיד בעומסים? יש לי כרגע 100M בבית. וכמובן עדיפות ל 1G ו AC אין לי בעיה להמזין מחו"ל, גם יכולים להביא לי אותו אנגליה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אם כן, אז איך? תודה!!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. יש לי 3 קומות בבית כרגע יש לי ראוטר של LEVEL ONE 3406TX הוא נמצא בקומה השלישית ורק אם אני מכוון את האנטנה שלו למטה יש קליטה בקומה הראשונה. עכשיו המחשב בקומה הראשונה יש לו כרטיס תקן G והקליטה היא קו אחד אולי שניים. אני מחפש ראוטר טוב עם תקן N עם קליטה מצויינת עד 500 ש"ח שיקלטו גם בקומה הראשונה (הראוטר חייב להיות למעלה). עכשיו אם אני קונה ראוטר N אז אפשר שחלק מהמחשבים יגלשו G וחלק N? אולי אני אקנה בתקציב הזה גם כרטיס בתקן N למחשב בקומה הראשונה?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by 243 56,

אני מנוי לאינטרנט של הוט כתשתית ול-012 כספקית אינטרנט. כבר תקופה מאוד ארוכה שיש לי ניתוקים באינטרנט, לפעמים זה קורה כל כמה שעות ולפעמים אפילו כל כמה דקות. האינטרנט מתנתק וחוזר לבד אחרי איזה דקה, לפעמים עם התראה מצד הראוטר בזמן שהוא מאפס את עצמו עם נקודות החיווי שלו, ולפעמים בלעדיהן. לעיתים מתנתק גם לכמה שעות טובות. ניסיתי לחבר את הראוטר לשקע אחר, להחליף פילטר, לא עזר. בא טכנאי, החליף מגבר -- לא עזר. הגיע טכנאי אחר, החליף את הדפסי החיבור ואת הראוטר -- גם כן לא עזר. הגיע עוד טכנאי (שלישי!) שהתעסק בארון התקשורת וטען שהבעיה הייתה במתחים והיא סודרה -- אך הפלא ופלא, זה גם כן לא עזר. היום הגיע טכנאי בפעם הרביעית, וזה הלך לארון החיבור החיצוני ושם החליף קונקטור. האינטרנט עבד בסדר …

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. Started by computer_freak,

??

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי תחת המגבלות הבאות: אני גולש בכבלים, ללא חייגן, אני גר בבית עם 2 קומות והכי חשוב, הבית כולו מבטון יצוק. לאחר סקר שעשיתי הוצעו האפשרויות הבאות ואני צריך את עזרתכם: נעה מחשבים: * level one wbr-5400 - מחיר 400 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 * edimax br6216mg - מחיר 440 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 * 3com 3crwer100-75- מחיר 290 ש"ח (באייבורי יש ב235 ש"ח) http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 פנדה מחשבים: * linksys wrt54gl - מחיר 395 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 קרביץ: * netgear wgr614+ כרטיסי רשת - מחיר 350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=150552 הייתי …

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by maorsh18,

שלום לכולם יש לי ראוטר של חברת D-LINK (דגם 714p+). תקנו אותי אם אני טועה (וגם את היצרן), צריך לחבר כבל רשת מהמודם לכניסת הWAN של הראוטר, ומאחת היציאות של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב שלי... וזה בדיוק מה שעשיתי. הבעיה היא בשלב הבא שאני אמור להגדיר את הראוטר במחשב.... היצרן אומר אחרי כל חיבורי הכבלים האלה אני אמור לפתוח את הדפדפן ולרשום http://192.168.0.1 וזה בדיוק מה שאני עושה אבל כלום לא קורה. יש למשהו פתרון ??? סליחה על השאלה של המתחילים אבל זה הרג אותי אני לא יכול יותר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  12. יש לי סיסמה אשר משתנת כל פרק זמן נתון ואני מחפש ראוטר אשר אפשר יהיה בקלות להחליף בו סיסמה נגיד שיהיה בכל זאת חייגן או משהו כמו כן אם יש כזה אני מעדיף שיתמוך גם ברשת חוטית וגם אל חוטית תודה מראש

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  13. אני רוצה להגדיר כמה דברים : 1. רשת אלחוטית למחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאסביר עליה מאוחר יותר. 2.להגדיר שהרשת תהיה עם טווח נמוך ומאובטחת. 3.שיתוף מדפסת במחשב שלי שאליו מחובר הראוטר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אז הגדרתי את האימיול שלי בתצורה מסוימת וכרגע הוא מוריד על 600.4 ק"ב לשניה [הקישור לתמונה נמחק ע"י אחראי הפורום]

15. Started by IT,

שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  16. יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  17. הפעם הם הגזימו 013 נטוויז'ן כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה .. LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID ) לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. ) התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור ) מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ... אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים א…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. קיבלתי את המודם הזה היום מבזק סטור האם אני יכול להשתמש בו כראוטר ? ואיך הוא בכלל טוב או מעפן ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האנטי וירוס ואנטי spy ומסנן דואר זבל שהספקיות אינטרנט מציעות זה חארטה או באמת?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by adibs7,

חיברתי את המחשבים לרשת הביתית ומשום מה רק במחשב הראשי אני לא מצליח להיכנס לקבוצה הביתית ובמחשבים האחרים אני יכול הוא רושם לי "לא זמינים כעת מחשבים אחרים בקבוצה הביתית" . ברשותי ווינדוס 7 . תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by i022052,

יש לי מודם ECI312 מחובר לנתב 3Com אני גולש דרך 012. לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כחצי שעה מאז אתחול המחשב, אני לא יכול להיכנס דרך ה IE לאתרי http. אומנם ה bitcomet (קליינט של torrent) ממשיך להוריד קבצים אבל אתרי http לא זמינים. אתחול של המחשב פותר את הבעיה לעוד זמן מגובל מראש. איפה אני יכול לנסות וללמוד מה הבעיה כדי לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by baadasssss,

חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by maxth,

שלום. ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב, בתקציב עד 300שח. ברשותי hotbox במהירות הורדה 100 מגה, hotbox נמצאה בחדר ליד החדר השני(מפריד קיר) שבו נמצא המחשב שלו אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי. רציתי גם לברר איך כרטיס רשת usb לעומת כרטיס pcie מה הם היתרונות והחיסרונות שלהם. חשבתי לקנות את הכרטיס הבא : https://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=36787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

24. Started by de_inco,

שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הנ"ל. 1. לא הבנתי איזה כתובת IP אני אמור להזין. 2. הפורטים שמוגדרים אצלי באימיול - TCP-22987, UDP-41185 שיהיה סופ"ש נעים. אביב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tiger,

שלום חבר'ה ב 3-5 ימים אחרונים אני סובל מבעיות קשות בחיבור האינטרנט שלי , זה מתחיל מפינגים גבוהים שמתחילים בשעה 1בצהריים עד 12 בלילה ומהירות די ירודה , זו בעיה שהתחילה לפני מספר ימים , התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שזו בעייה של אזור תל אביב . רציתי לדעת אם מישהו סובל מאותן בעיות אינטרנט כמוני. בתודה Tiger

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.