עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב שמעו יש לי אי די אס אח כבר המון המוןןןן זמן ומודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו עכשיו כבר לפני שקיבלתי את האדסל נתתי את ה 56K שלי לחבר שלי טוב עכשיו בגלל מספר סיבות אני רוצה לחבר למחשב שלי שוב 56K או 33K תלוי אני לא הולך לקנות אני יאמץ ממישהו למה? כי אני עובד על תוכניות ב VB כמו חיוג , מזכירה, אולי שליחת פקס בקרוב. אז שמעתי שיש מלא מלא בעיות עם הסיכנרון של זה כאלו המודם חייב להיות מחוץ לשקע או משהו כזה עכשיו מה הסיכוי שיהיה לי בעיות??? אני לא מחפש בעיות ואיך פותרים את זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Boomer,

כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כדי שמהירות בין שני המחשבים ברשת בתית תיהיה גבוהה?? למרות שהמהירות היא 100M. בכל זאת כשמתבצע העברת קבצים ממחשב למחשב התעבורה איטית? כאשר על המחשב החזק ( AMD 1.13G) מותקן W2K, ודרכו מתבצע שיתוף אנטרנט (חיבור ISDN),ובמחשב השני מותקן WIN98SE.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ONKYO,

איזה מניאקים הם כבר כמעט 3 שבועות משחקים בי, יש להם רישיון וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים "אין לנו ת'אישור הסופי, תתקשר בשבוע הבא, ברגע שיהיה לנו נתקשר אליך) בני זו%^##$^$נות. (מצטער...) blody hell !! הם החברה הכי גדולה, יש להם שליטה בערוצי זהב (לפחות חצי נראה לי) וגם שליטה בנטויז'ן.... מה יש להם? כמה זמן כבר יקח להם להבין שהם צריכים להוציא ת'אינטרנט ושבקצב הנוכחי הם לא ירויחו כסף? מעצבן מאוד...!!!! ואני לא יכול לקבל adsl בגלל המגבלות של נזק....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roadrunner,

יש למישהו מידע על האינטרנט המהיר של Gcom

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by M_G_N_U_M,

שלום יש לי טקד עכשיו ואני שוקל אם להיתחבר עכשיו לשרות שלהם או לחכות לכבלים ורציתי לדעת מה עדיף מבחינת מחיר ביצועים שירות ומהירות והאם הyes wow באמת כל כך מהיר כמו שאומרים ואילו חבילות יש להם ועל מה אני משלם בכל חבילה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by maphisto,

יש לי שני מחשבים אחד עם XPPRO והשני עם XPHOME משהו יודע בהגדרות רשת איפה תפריט ההרשאות למשתמשי הרשת? (המחשבים מחוברים ברשת וזה לא מצליח להתחבר לרשת) מי שמוכן לשלוח מייל או עזרה מקיפה אני אודה לו מאד הדבר שאני הכי שונא זה הגדרות מערכת הפעלה. :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asili,

האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Xanadu,

יש לי שאלה קטנה לגבי מודם כבלים , האם ניתן לחבר שני מחשבים אל אותו המודם כך שיוכלו לגלוש ללא תלות אחד בשני, או שאני צריך להסמין שני מודמים מחברת הכבלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כי אני מוריד רק על 60 זה כאילו נתקע שם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yossi,

יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Blade2k,

החלפתי מודם של אלקטל ,קיבלתי חדש וניסיתי לעשות לו אפגרייד לפרו . אבל הפקודה EXPERT לא עובדת. הבנתי שלמודמים החדשים יש פקודה אחרת מהי? מישהו יכול לעזור? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Haflo,

מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קודם כל ! אני מתייחס למה שרשמו באתר הזה : http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html עכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ? איך אני נכנס אליו בכלל !?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hagai,

הכיצד? האם יש פה באתר מדריך כלשהו לרשת ביתית?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by The Grey Matter,

חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bv_beaver,

אני לא מצליח להשיג את הסיסמה למודם אלקטל כדי להפוך אותו לPro עזרה!!! :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by hagai-,

אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by UVnet,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר שלושה מחשבים ברשת לשיתוף חשבון אינטרנט מהיר) כנראה כבלים) שניים מהמחשבים נמצאים במבנה אחד) הבית שבו אני גר (בעוד שהשלישי נמצא במבנה שמרוחק כ20- מטרים משאר המחשבים ביניהם נמצאת חצר איך ניתן לחבר את שלושת המחשבים לרשת? קיבלתי הצעה אחת לחבר את שלושתם מקבלן רשתות בסכום של 1900$ הצעה זו בוטלה מיד יש הצעות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כבר ניסיתי פעם לשדרג את המודם והצלחתי, אבל אז שידרגתי אותו לגירסה 281 ואז הוא כבר הפסיק לעבוד (הייתי צריך לדבר עם נזק כדי ש"ישדרגו" לי אותו בחזרה לגירסה 270).. זה האתר: www.nzdsl.co.nz עכשיו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה נותנת לי גירסת הPro 281? מה ההבדל בין Pro לרגיל? ועוד דבר, מה זאת אומרת "להפוך את המודם לראוטר"? כבר ראיתי מישהו בפורום (לא כאן) שהסביר איך עושים את זה אבל הוא לא אמר בדיוק למה זה משמש. אז אם מישהו פה מבין בדברים האלה קצת יותר ממני, אני אשמח לשמוע תגובות... :user:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jj516,

אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by maverick,

האם אפשר לשדרג תוכנה (או דריבר) למודם אלקטל (ADSL)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eyal,

אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.