רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה.... אני חדש בפורום הזה, ומייד הבחנתי שהמון אנשים פה מחוברים לאינטרנט מהיר: ADSL או כבלים (ניסוי)ץ.. לצערי הרב לא הצלחתי להתחבר לאף אחד מהם... בקשר לכבלים, ממש לא הצלחתי, אולע כי אני גר בפריפריה.... לגבי ADSL, ממש אי אפשר להתחבר כאן... זה חבל, כי אני יכול להתחבר ל ADSL דרך הטכניון, ובכך ADSL יוצא זול מאד!! רק 100ש"ח לחודש... טוב, מה לעשות.... זה המצב פה.... אני מקווה שהמצב ישתנה בעת כניסת הכבלים ל "תחרות", ואניי לא בטוח שתחול התפתחות כלשהי לגבי האינטרנט בישראל... לא נורא.... אך יש לי שאלה לאלה המחוברים ל ADSL או ל כבלים: נו חברה, איך החיבורים האלו?? האם הם ממש "מהירים"?? כמה KB אתם מצליחים ךהוריד בשניה??? נוסף לכך, נכון לעכשיון, מי יותר טוב: כבלים או ADSL??…
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הי כולם, יש לי ראוטר מסוג D-Link DSL224. יש לי בנוסף גם יחידה של Google wifi שמחוברת אליו ועוד אחת רחוקה. עוד מלפני שחיברתי את הGoogle Wifi הראוטר זייף. 2 המחשבים בבית מחוברים אליו רק ב wifi ולא בחיבור קווי, ומידי פעם הם מראים סימן שהם איבדו את הרשת. הבעייה נפתרת רק אחרי שאני מבצע ריסטארט לראוטר עצמו. השאלה היא האם הראוטר דפוק או משהו אחר. ואם כן, איזה ראוטר כדאי לי לבחור? יש לי בבית חיבור של בזק 100 מגה, ולעת עתה לא מתוכננת פריסת סיבים באיזור שלי. | פרופיל | שלח הודעה |חפש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי נראה לי שקצת שחקתי בהגדרות רשת שלי ועשיו הכרטיס רשת לא מתפקד כראוי... החלפתי כבל הסרתי את ההתקנה ושוב התקנתי אבל זה אותו הדבר... ואני יודעה שהוא כן תקין.. ואם אני יתקין את המערכת מחדש אז הוא יעבוד! האמת שזה דיי נראה לי בגלל תוכנת אופטמיצה בשם Vista.Manager שקצת שיניתי בה דברים וברוב טיפשותי לא שמרתי לנקודת ההתחלה :'(... אנה עזרו לי יש דרך כל שהיא או איזו פקודה בCMD או לא יודעה היכן שאפשר פשוט לאפס את כל ההגדרות?? HELP :'(
-
- 12 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
הי. יש לי משתמש ברשת שהALIAS שלו באאוטלוק הוא של איזה בחורה שעבדה על המחשב שלו לפניו.. וכל פעם שמישהו בחברה רוצה לכתוב לו מייל, מופיעה השם של הבחורה בסוגריים < > כאלו. שיניתי את ההגדרות שלו ב-ACTIVE DIRECTORY, וזה עדיין לא משתנה.. לא מבין למה.. מצורף צילום מסך של הבעיה.. אם יש למישהו מושג מה צריך לשנות בשרת הדואר בשביל להסדיר את העניין.. תודתי נתונה לא מראש.. בתודה, אסף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לבזק בינ"ל וקיבלתי שירות של SAFENET. אני כמובן לא צריך אותו, ומכאן מגיעה השאלה האם הוא משפיע עליי בצורה כלשהי ויש לבקש להסיר אותו או שהוא סטטי ולא מזיק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שביררתי וגיליתי שאקוואנט זה ספק גרוע וגיליתי שספקי הADSL המוכרים מספקים כולם אינטרנט מהיר ב29$. היתקשרתי לבזק וביקשתי שימליץ לי גם על ספק טוב וגם שהספק לא יהיה יקר ואז הוא אמר לי שכל הספקים מביאים מבצעים ובחודשיים הראשונים הם עולים כ10-20 דולר ואני אוכל לחסוך כסף אם אני אעבור ואנסה את כולם. וביררתי ואצל כמעט כל הספקים יש את המבצע הזה. לספקים כמו 012 ובזק בין לאומי יש את אותו מבצע רק ששם צריך להיתחבר ולהתחייב ל4 חודשים אבל בכל זאת זה יוצא מאוד זול לדוגמא 012 חודשיים שאני משלם את המחיר הזול של 10$ואני חוסך בזה 38$ ואז אני משלם על עוד חודשיים 20$ ויוצא שאני משלם לאינטרנט המהיר רק 20$ ל4 חודשים. אבל אני לא כל כך בטוח ויכול להיות ש012 התכוונו ל4 חודשים לאחר תקופת המבצע…
-
אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ? וכמה זה יעלה ? והאם משלמים אותו מחיר לספק ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים (כבל רשת).. הווינדוס הגדיר לי אותה אוטומטית... יש לי אפשרות לכבות את המחשב המשני דרך המחשב הראשי?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז בכמו בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שתסתיר את כתובת ה- IP או לפחות תציג אחת שהיא שגויה. אני פשוט לא אוהב את העובדה שבכמה וכמה אתרים כתובת ה- IP שלי מוצגת בפומבי, למרות שאני מאחורי ראוטר עם פיירוול. אני במיוחד לא אוהב שהסיומת (xxx.IL) מסגירה את מקום המצאי. האם יש תוכנה כזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש Dedicated Host בשביל המשחק רשת שלי, אז ככה, זה יהיה שרת לכל העולם, הרבה אנשים משחקים, המטרה כמה שפחות לאגים. באיזה מדינה הכי כדאי לקנות את השרת ? מצאתי את השרת הזה : http://www.singlehop.com/servers/S-PLNX.php האם לדעתכם הוא יהיה מספיק טוב ? איזה קריטריונים צריך בשביל לבחור שרת יעודי טוב ? תודה , אבי
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות נתב dual band שתומך את התקן AC החדש (שרץ בתדר 5G) אבל גם שיהיה לו תאימות לאחור זאת אומרת תקן N (בתדר 2.4G) עליו אני רוצה להתקין את הקשוחה dd-wrt שזה הבעיה, אני מתקשה למצוא נתב כזה... לא פוסל אפשות לקנות מאייבי אבל אני חושש שהוא לא יעבור במכס לכן, אני מאוד אשמח אם תמליצו לי מאיפה כדי לי לקנות נתב כזה (מומלץ ועדיף מהארץ) ושלא יהיה איזה link sys שעולה 2 מיליון דולר תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום היו היום ניתוקים בגלישה... התקשרתי *6900 נותן מס' טלפון, הם לא מזהים נותן שם ושם משפחה, כנ"ל לא מזהים ת"ז, לא מזהים מספר הסידורי מהמודם, שוב לא מופיע אצלם לא הייתי שיכור או משהו כזה בינתיים האינטרנט חזר, והחלטתי לסיים את השיחה. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברה לאחר תקופה מסרטנת של כמה שנים עם חברת 012 החלטתי שדי . גם אני רוצה לשחק קצת ברשת והוריד דברים פה ושם ו012 פשוט משתינים עלי. אני מחר בבוקר מתנתק מהם ועובר לאקספון 018! יש משהו טוב עליהם? עדיפים לפחות על 012 מבחינת עומס? יש לציין שזה אינטרנט דרך כבלים. תודה
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים הורדתי כמה דברים מ BT וראיתי שהמהירות לא עוברת את ה 60K, ניסיתי להוריד קובץ שיש לו 30 אנשים שמעלים ואני הייתי היחיד שמוריד ובכל זאת המהירות לא עברה את ה 60K ניסיתי מטראקר אחר ואותה בעיה, ניסיתי גם טורנט מ MININOVA עם יותר מ 300 סידרים ופחות מ 30 אנשים שמורידים ועדין המהירות לא הייתה מדהימה, 100K בשניה, עד היום לא קרה לי שהורדתי טורנט כזה והמהירות הייתה פחות מ 170K. זה בעיה אצלי או שזה לכולם ככה?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם של terayon, עכשיו במודם יש 2 יציאות אחת של usb ואחת של כבל רשת ויש לי שלושה מחשבים בבית שהייתי רוצה לחבר ביחד שלכולם יהיה חיבור לאינטרנט ושיהיה שיתוף בין כולם למדפסת.. כמו כן יש לי ראוטר בבית שלא מחובר לכלום ואני בכלל לא יודע איך מגדירים אותו... כ מי שרוצה עוד פםרטים ובאמת מוכן לעזור יבורך...
-
- 54 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, השני מתחבר לאינטרנט בעזרת חיבור משותף מהראשון (ICS) הבעייה שבמחשב השני כל הפורטים חסומים ואני לא מצליח לפתוח אותם, VNC לא עובד, משחקי מולטי לא עובדים, כלום. אני יודע איך לעשות את זה אבל זה פשוט לא עובד, צירפתי תמונה של המסך שדרכו פותחים פורטים שיבינו על מה אני מדבר. לדעתי זו בעייה גם עם חיבורים יוצאים וגם עם נכנסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
הרעיון הוא לא להתוכח ומהר מאד לעבד את יעלות התרד . כל אחד שיגיד דרך מי הוא מחובר איזה חבילה ומאיזה אזור בארץ . ואם יש בעיות , לדעתי הרבה יתר חשוב אמיות המוצר מהמהירות שאתם מקבלים. הכי חשוב מחיר. לי יש 012 - 1.5 מחיר 144 שח (בגלל המון בעיות) בבזק אני מחובר ל 2.5 . המהירות טובה בד"כ אבל לאחרונה המון בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הייתי לקוח של הוט עד היום, ועכשיו עזבתי לבזק. יש לי ראוטר מעולה R6700 netgear, אבל אין לי מודם, אז נעלצתי בינתיים להשכיר מודם מבזק (שאני מתכוון להחזיר). מה אתם ממליצים לקנות? המהירות שאני משתמש בה היא 100 מגה, כי אי אפשר יותר איפה שאני גר. לצערי אני לא מוצא שום *מודם בלבד* בכלל. האם זה יספיק לי? d link n300 155 ש"ח אם אני משתמש בו כמודם בלבד, ובראוטר שלי כראוטר, האם אני עדיין מוגבל מהמגבלת מהירות שכתובה עליו? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות tp link vr400 290 ש"ח האם כדאי להשתמש במודמים האלה גם כראוטרים, או שעדיף לחבר אותם לראוטר שלי (שהוא יותר טוב) ולהשתמש בו בתור ראוטר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו! לוקח ממש ממש ממש המון זמן להכנס לאתרים,לגלוש וכו'... תכנות מסרים עולות אבל בזמן ארוך בהרבה מן הרגיל. הסיבה היחידה בעולם שאני יכול לחשוב עליה(גם לא מי יודע מה מסתדר)היא שהתקנתי אתמול ת'וויז'ואל סטודיו שהתקין לי משום מה JAVA 4.0...(תמיד הוא עושה את זה על הפרו). לפרטי חיבור: אינטרנט כבלים,דרך זהב מודם terayon 715 tj שעבר מוד(לא מוד מתח.....)המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת של אחי על usb (אותו מודם...),הפרטים על המחשב בחתימה לא מעודכנים בכלל!!!(צריך לסדר משהו בפרונט פייג'...). תמיד הכל עבד כמו קסם,אולי זה בספקית?...(עוד לא שאלתי את אחי איך עובד לו.....) צריך עזרה ממש דחוף זה בלתי נסבל ואני לא מוכן לפרמט שוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Asus 604g של בזק. קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR1043ND והבנתי שאני צריך מודם בשבילו. מפוסטים קודמים בפורום הבנתי שניתן להפוך את האסוס למודם בלבד. כיוון שאין לי נסיון בזה, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לכתוב בצורה מפורטת (for dummy) איך עושים את זה. גם לינק להסבר כזה יהיה טוב. מודה לכם מאד.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מאחר ואני מעוניין לעזוב את 012 והעניין בתהליך בדיקה, המליצו לי על חברת QOSהאם יש אינפורמציה עליה תודה על כל מידע
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כבר כמה שנים שאני מחובר לקווי זהב, כאשר החבילה האחרונה שלי היתה 15 ש"ח ל3 חודשים ראשונים ולאחר מכן 69 ש"ח, 2.5MB בADSL. ההתחייבות שלי נגמרה שלשום. ביום שני התקשרתי אליהם והבטיחו שיחזרו אלי תוך שעה, לאחר שעתיים התקשרתי שוב והבטיחו שיחזרו אלי עד שעה 10. כמובן שלא חזרו אלי. למחרת התקשרתי אליהם והם טענו שמכיוון שאני לקוח רשת אני אמור לדבר עם שירות לקוחות רשתות והם לא עובדים היום(למה לא אמרתם לי את זה אתמול?! למה לא חזרו אלי אתמול?!). אתמול התקשרתי שוב, הפעם הבטיחו שיחזרו אלי משירות לקוחות רשתות תוך 24 שעות. באמת היום התקשרו אלי לפני כשעתיים והציעו לי 59 ש"ח ללא התחייבות או 55 ש"ח עם התחייבות לשנה. אמרתי למוקדן שיש לי הצעת מחיר מבב"ל ל54 ש"ח(הצעה שקיבלתי לפני שבועיים) ללא הת…
-
- 58 תגובות
- 7.2k צפיות
-