עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התחברתי לבאנדל 200 מגה של הוט, בזמן שהחיבור הקווי דרך ההוט בוקס עובד מצויין. החיבור האלחוטי גרוע מאוד. עברתי מנתב AC של בזק שעבד מצויין. מחפש נתב dual band שתומך ב AC אותו אחבר להוט בוקס שאגדיר כ bridge. המתמודדים העיקריים כרגע הם ה VR600 וה C7, האם ל VR600 יש יתרון כלשהו מבחינת הנתב על פני ה C7? הבנתי שהוא תומך ב beam forming בזמן שהשני לא. האם יש עוד נתבים מומלצים בתווח המחיר הנ"ל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, אני זקוק להמלצה לנתב בעל מנגנון QoS מובנה, שאוכל לחלק את מהירות האינטרנט בין שני המחשבים בביתי. מחנות בירושלים (KSP, IVORY P-SEE וכו'). כרגע יש לי TP-LINK TL-WR641G, והוא פועל מצויין רק שאני לא יכול לדבר בטלפון בחדר כי כנראה הוא פועל על אותו תדר כמו הטלפון האלחוטי שיש בבית, וזה גורם לרעשים נוראיים... הטלפון פועל בתדר 2.4GHZ, ולפי אתר החברה: http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WR641G&content=spe הראוטר עובד על 2.4-2.4835GHz. זאת אומרת שאני צריך ראוטר בעל תדר אחר, אני לא יודע אם גבוה יותר או נמוך יותר ואני לא יודע מה זה משנה, אני רק רוצה שלא יהיו רעשים כשאני מדבר בטלפון, ושזה לא יבא על חשבון ביצועים של הראוטר. התקציב הוא הנמוך ביותר שאפשר…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אשמח לקבל המלצה עבור נתב אלחוטי (וקווי) העונה לקריטריונים הבאים: 1. מחיר: עד 600, ועדיף אפילו בסביבת ה-400 2. קניה בחנות בארץ, בעדיפות לאזור המרכז 3. טווח קליטה טוב - אמור לספק קליטה עבור 2 קומות, חצר וממ"ד 4. תקן N או AC במהירות של 300MBPS לפחות 5. ממשק משתמש נח 6. חיבור USB אחד לפחות, ועדיף בתקן USB 3 7. Dynamic DNS 8. אפשרות לחשבון אורח - GUEST 9. יציב ואמין 10. אופציונאלי - מודם VDSL כלול בנתב, אך לא חובה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Inonlevy,

שלום לכולם אני מחובר לתשתית בזק וספק orange כנתב היום אני משתמש בsmart box שקיבלתי מorange אני כל הזמן חווה ניתוקים בwifi מהipad מה שבנתבים אחרים לא קורה אני מחפש נתב טוב שאינו מצריך מודם אני רוצה שהנתב יהיה כמובן בתקן n ושהוא יתמוך ברשת 10/100/1000 מה המלצותיכם? תודה ינון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pyro,

היי, אני מעוניין לקנות נתב וכ.רשת אלחוטיים בסביבות 750 ש"ח. מחשב אחד מיועד להתחבר בצורה חוטית והמחשב השני בצורה אלחוטית. אני משתמש באימיול לכן אני זקוק לנתב אמין שלא יקרוס תחת עומס. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  6. שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  7. שלום רב, ברצוני לקבל המלצה לנתב וכרטיסי רשת חזקים מספיק ע"מ לתקשר בבניין שלוש קומות. יש לציין שהראוטר אמור להיות ממוקם בקומה האמצעית, כך שלמעשה מדובר במרחק של קומה אחת לכל כיוון. כמו כן, אני מניח שאני לא האדם הראשון שמעוניין בנתב שמסוגל לתקשר בין קומות. האם יש מישהו שיכול להעיד מניסיונו האישי כי נתב מסוים מסוגל לעשות זאת באופן שוטף ללא בעיות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hutorihunzu,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש נתב חדש אשר יחליף את הנתב של הוט, אני כרגע משתמש בhotbox של הוט במהירות של 200 מגה. השימוש האינטסיבי היחידי יהיה סרימינג 4k לטלויזיה, מעבר לזה הדירה איננה גדולה ולגבי התקציב אני די גמיש, מעדיף שלא יעבור את ה800 שקל. חשבתי לרכוש את tp link archer c9 או את dlink ac2600, האם הם מומלצים? מה עדיף לצרכים שלי? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shtrum,

שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. שלום לכולם אני מעונין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט ואם אפשר גם לשתף קבצים אני מעונין לחבר אותם חוטי עם אופציה לאל חוטי עבור מחשב נייד אני מחובר לADSL האם החיבור בין ADSL שונה מהכבלים? במידה ואני מחליף ספק - בזק/כבלים האם הנתב תומך בהם? אשמח לקבל המלצות לנתב משולב - חוטי ואל-חוטי לADSL (מי יודע אולי בעתיד נעבור לכבלים) במידה ויש לי מודם של בזק האם מומלץ לקנות HUB בלבד שיתחבר למודם? תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  11. Started by ZpoWer,

מהירות אינטרנט: 100 מגה תשתית: הוט ספק: הוט מודם/ראוטר: הוט בוקס מחובר עם חייגן: ללא חייגן האם צריך חיבור אלחוטי: כן תקציב: לא מוגבל הערות נוספות: הבית הינו 2 קומות (250 מטר), ההוט בוקס נמצא בקומה העליונה, מעוניין בנתב (Access Point) לשם הגדלת טווח קליטה לקומה הראשונה + חיבור הטלוויזיה לרשת האם ההוט בוקס בכללי הינו ראוטר טוב ? או שכדאי לקנות ראוטר אחר ולהשאיר את ההוט בוקס בתור מודם ? אני צריך נתב חזק בעל אמינות גבוה וכמה שפחות ניתוקים, במידה ואתם ממליצים על ראוטר חדש אשמח לקבל הצעות לשילוב בין ראוטר לנתב כמו כן, ראיתי שניתן להעביר רשת דרך חשמל, בבית יש תלת פאזה, האם העברת רשת על גבי חשמל יותר אמינה מאשר נתב ? תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Shreky,

שלום, בקרוב אני עובר לדירה חדשה. אני מעוניין להקים בבית רשת אל-חוטית. אני אחובר לאינטרנט באמצעות HOT ו012. אני רוצה נתב שיכלול בתוכו גם נתב וגם מודם כבלים (שלא אצטרך את זה של HOT), ותמיכה בלפחות 3 חיבורי רשת אל-חוטית + חיבור חוטי אחד לפחות. כמו-כן, אחד מהחדרים בבית הינו ממ"ד וגם בו יש מחשב. אם אני מעמיד את הנתב בקיר מחוץ לממ"ד, האם תהיה תקשורת תקינה? או שעדיף לחבר אותו באמצעות כבל? אם יש משהו ששווה את זה, אני אוכל לוותר על הדרישה כי הנתב יהיה גם מודם כבלים. מבחינת עלויות, אני מעריך שבתקציב של עד 500 ש"ח ניתן למצוא משהו נחמד לשימוש ביתי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by hage,

יש לי נתב TPlink - TLwr841n שמתנתק לי כמעט כל יום יש למישהו המלצה לנתב אחר-התייאשתי מהתשובות שאני מקבל מהם

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. Started by i022052,

המחשב המחובר לאינטרנט נמצא בקופת המרתף. אני מעוניין לחבר לו נתב ולגלוש בתקשורת אלחוטית דרך המחשב שבקומה השלישית. אני מחפש נתב אייכותי (לא משנה המחיר) שיעשה את העבודה באמינות ובהצלחה בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by coran,

שלום לכולם! 1.אני מחפש נתב אמין שלא יתנתק לי באמצע עבודה (מה שקורה לי עכשיו עם linksys). 2.אצלי במחשב נמצא קובץ Access שכל המחשבים בבית עובדים עליו (זה משותף בתור תיקייה ברשת) לכן העברת מידע צריכה להיות מהירה כי כרגע הקובץ לא זז ואין אפשרות של מיקרוסופט לעבודה על קבצי Data Base ברשת אז זה מגביל אותי ואני צריך לעבוד רק בצורה הזאת. 3.קליטה מעולה מכל איזור בבית - אין לי בית עם קומות אני עם מפלס אחד 4.אין הגבלת תקציב 5.שיהיה בתקן N (מתאמים יש לי של Netgear אם הם מעפנים אני יחליף רק תגידו) 6.שיתאים לכבלים במהירות של 16-50 מגה ושלא יגביל אותי מודה מראש על העזרה רן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני משתמש כיום ב-Linksys WRT54gl ותיק וטוב. הנתב הינו צוואר הבקבוק שלי ברשת שבה כל ההתקנים הם N. הצרכנים הם: 1. טלפונים סלולרים בחיבור אלחוטי. 2. 4 מחשבים (3 בחיבור אלחוטי) + Xbox בחיבור אלחוטי. 3. מחשב אחד מריץ ביטורנט באופן קבוע. 4. מחשב נייד שיריץ סרטי HD בסטרימינג. החיבור הוא ADSL 10/0.8mb. מדובר בבית ב-3 מפלסים עם AP של Trendnet TEW-638APB. בדקתי נתבים אחרים של Level one ו-Edimax בתחום המחיר של עד 300 ש"ח, אך סבלתי מניתוקים ואיטיות נוראית. חשוב לי שניתן יהיה להגדיר QOS ברמת הפורטים והמחשבים על מנת לנתב עומסים. התקציב עד 1,000 ש"ח, אבל לא חובה להגיע אליו. אשמח לחוות דעת והמלצות.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אשמח לקבל המלצה לראוטר לרשת אלחוטית ביתית, אני לא כ"כ מבינה בזה (אבל כן בעלת ידע במחשבים) אז כל פירוט יהיה מבורך. אני מחוברת דרך הוט+נטוויז'ן בחיבור במהירות 12mbps, כרגע יש לי ראוטר די ישן של level one (אם אני לא טועה הדגם הוא wbr 3406). טווח השידור צריך להתאים לבית בן 2 קומות, לא משהו מטורף אבל בכל זאת (כרגע הראוטר בקצה אחד של הבית, בקצה השני כבר אין אות). הראוטר ישמש מחשב, 2 אייפונים, ו-boxee box (מזרימדיה). התקציב הוא עד 250 ש"ח. ושאלה נוספת - יכול להיות שהביצועים של הראוטר הנוכחים פוגעים בביצועי האינטרנט שלי? כי מהירות האינטרנט דרך האייפון כרגע די עלובה. אני רק רוצה לודא שאכן אראה שיפור עם הראוטר החדש. תודה!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by vorlon_,

שלום אני מתכנן להקים רשת בבית. הרשת אמורה לתמוך בכ 4-5 מחשבים. כמו כן החיבור לאינטרנט הוא בכבלים, למרות שיכול להיות שבעתיד הוא ישתנה ל ADSL. הייתי רוצה לדעת איזה נתב מומלץ לרשת שכזאת? יש לציין שהרשת לא אמורה להיות אלחוטית. תקציב עד 400-500 ש"ח תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. Started by taamir,

שלום לכולם. דודה שלי מגיעה מאמריקה החודש ואני צריך נתב, בקיצור צירוף מקרים נדיר אבל הנתב הזה צריך לעבוד בין הקומות בבית (3 מפלסים) ואני רוצה גם שהוא יהיה ממש מהיר התקציב הוא 350 שקל אבל נניח שאני יכול להוסיף עד עוד 100 שקל אם ההבדל מספיק משמעותי ואם אין ברירה בשביל לקבל קליטה ומהירות. אני ישמח מאוד לקבל את ההמלצות שלכם. תודה ! [br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 20:30:21 אין המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות נתב כאשר הדרישות החשובות הן בעיקר: טווח רחב - גדול עד כמה שניתן יציבות כמובן לפחות חיבור USB אחד המטרה העיקרית תהיה כשימוש לאורחים בצימרים כאשר הנתב ימוקם קומה אחת מעליהם והמרחק הוא בערך 20 מטרים עם קירות בדרך מהיחידה הרחוקה ביותר בעיקרון התקציב עומד על 600 ש"ח גמיש - אם יש בפחות מתקציב זה אז זה יהיה עדיף כמובן. קראתי סקירה על DIR-655 של D-LINK - האם הוא משתלם למחירו? 650 ש"ח בערך בנוסף יש מאותה חברה את ה 615 שלפי סקירה קצרה של קונה ב ZAP - הטווח שלו (אם להאמין כמובן למה שנרשם שם) נשמע מרשים והוא עולה כמחצית מה 655 תודה מראש על העזרה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  22. אהלן, ככה, היום יש לי נתב אלחוטי TL-WR841N שנמצא מחוץ לבית ביחידת דיור. הקליטה בקומה למטה של הבית סבבה לגמרי אבל בקומה השנייה הקליטה לא להיט. עד היום בקומה למעלה היה(ועדיין יש) חיבור קווי שהעברתי עוד לפני עידן האלחוטי ל2 חדרים עם מחשבים נייחים אבל היום עם כל הלפטופים וסמארטפונים יש ביקוש גם לחיבור אלחוטי נורמלי...מה שאני רוצה זה המלצה על נתב אלחוטי שאפשר לחבר אותו בעזרת כבל רשת לנתב המקורי שלי ושהנתב החדש ישמש כ BRIDGE... הנתב הנוסף לא צריך להיות חזק במיוחד(טווח של כ 10 מטרים הכל באותה קומה, מקסימום 2-3 חיבורים במקביל) אבל חייבת להיות לו האפשרות לשמש כ BRIDGE אחרת הוא לא יעזור לי...בדקתי את הנושא עם נתב של בלקין שיש אצלי וזה עובד מצויין. הגדרתי בנתב של הבלקין שימוש כ B…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף. אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות. בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה: http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm אני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים) תודה !

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by Psychedelic,

אני צריך המלצה לנתב אלחוטי,שיהיה יציב מאוד ויתן לי מהירות מקסימלית(15 מגה). אם אפשר שיהיה בו USB זה יתרון,רק הדגש על יציבות ומהירות. איך הנתבים האלו? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-giga-wan-gbl-p-14234?cPath=71_134 או זה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-lan-usb-printerhdd-sharing-p-13569?cPath=71_134 יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

25. Started by omerha,

היי, אני צריך נתב אמין שיתאים לADSL וכבלים (PPPOE ו PPTP או L2TP) חשוב-טווח ועמידה בעומס של שיתוף קבצים. אני יודע שיש LINKSYS WRT54L חוץ ממנו יש עוד משהו או משהו עדיף. זה לאחי, הוא לא ממש מבין אז אני לא חושב שתתוקן קושחה בגלל זה אני שואל על נתבים אחרים

• 5 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.