עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by emperor,

שלום לכולם! לאחרונה התחברתי שוב בניגוד לרצוני לבזק כתשתית אינטרנט( רציתי כבלים כי הם יכולים לספק לי מהירות של 5.1 מגה אבל הם הגיעו והחליטו שזה רעיון טוב לשפץ לי את הבית, כלומר לקדוח חורים ב3 קירות לפחות- אני לקוח של YES . משום מה בזק אומרים לי ששהם לא יכולים להגביר את המהירות הנוכחית שלי שהיא 750 כי התשתית לא מספיק טובה. אני גר בנצרת עלית ויש לי חברים שיש להם 2 מגה עם בזק כך שאני לא מבין במה הבעיה אך בזק גם לא רוצים לדבר על זה יותר מידי) בקיצור התחברתי אליהם שוב והפעם דרשתי, על פי המלצות חבריי מודם כרטיס רשת ולא USB. לקח זמן לשכנע אבל הם הסכימו השאלה שלי היא כזאת איזה מודם לקחת ? מה לחפש בין סוגים שונים של מודמים אילו מאפיינים? תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. Started by alex15,

אני צריך ראוטר שיהיה בו 1 כניסת USB ויהיה בתקן N ויהיה 1G ויתאים ל Edimax BR-6524N ושאוכל לשים אותו כ Universal Repeter

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sagi_10,

אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by dkaro,

שלום לכולם, אשמח להתייעצות קלה, אני שוקל רכישת ראוטר MESH חדש. העניין הוא שאני ירוק לחלוטין בנושאי תקשורת שכן מעולם בכל היסטוריית צרכנות הרשת שלי, לא השתמשתי בראוטר פרטי. תמיד השתמשתי בראוטר מהספקים אינטרנט. כעת, לאור זה שזה הפך להיות יותר פופולרי לגבות תוספת תשלום עבור זה (בעבר זה תמיד היה בחינם), אני שוקל כבר לקנות פרטי וזהו. 1. מה עדיף, HUAWEI WiFi AX3 Enhanced Edition או Xiaomi AX3200 ראוטר WIFI 6 ? אם יש לכם המלצות למכשיר אחר בכלל ברמת מחיר דומה, אשמח לשמוע. 2. יש לי אינטרנט סיבים של סלקום/פרטנר (לפעמים מחליף). אני זוכר שבעבר הם היו מביאים 2 מכשירים, גם ממיר של הסיבים וגם ראוטר, ולאחר כמה זמן הם החליפו את זה למכשיר אחד שהוא גם וגם …

• אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 859 צפיות
  5. Started by hardgore1,

השימוש: קודי - סרטים 1080p, וגלישה רגילה. הבנתי שבכל איזור, מישהו אחר עדיף? ושזה תלוי במרחק מהמרכזיה / ארון תקשורת, חיבור עם עוד שכנים לאותו ארון, משהו כזה? אז אני נמצא בצפון ת"א, איזור מחלף קקל. מה מומלץ באיזור פה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by aladin_7,

אני רוצה לקנות USB WiFi. בסכומים של עד 150 ש"ח. אפשר לקבל המלצות/אזהרות תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jonathan buchwald,

שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alex15,

אני צריך אקסס פוינט N 300 Mbps 1.תקציב: 300 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524N 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 25-35 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא הראוטר שיש לי כרגע של חברת Edimax br-6524N שלא יהיו בו ניתוקים

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by Mamimo,

טוב, לאחר חיפוש מקיף בפורום, נראה לי כי הרוב ממליצים על EDIMAX. אני מחפש חוות דעת על סמך התנסות או קישור לביקורת לגבי Access Point (אין לי צורך בראוטר). יש לי ניסיון מר עם DLINK 614+ (ניתוקים חוזרים ונשנים של הרשת האלחוטית) לכן אם אשמח להמלצות מהתנסות טובה ולאזהרות מהתנסות רעה. תודה,

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by omrit,

יש לי רשת בבית (דו קומתי) ואני רוצה לקנות Acess Point כדי שיהיה אינטרנט אלחוטי גם בקומה למעלה. יש לי נקודת רשת קווית למעלה (1gbps) שאני יכול לחבר למכשיר. חשבתי לקנות אחד שתומך ב ac, אבל ראיתי שאין כמעט כאלו. האם כדאי אולי לקנות ראוטר ולהשתמש בו כ ap? יש למישהו המלצות על דגם? תקציב- בערך 300 שח. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by שמואל דקל,

שלום יד לי מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים מאחורי קיר יש לי ראוטר והאות ממש חלשה ומתנתקת. איזה usb הייתם ממליצים לקנות שיהיה עם קליטה טובה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by J.t.R,

שלום לכולם וחג שמח יש לי בבית 2 מחשבים... הבעיה שלי היא המרחק ביניהם והעובדה שבדרך יש ממ"ד כך שאני לא יכול להעביר כבל באופן ישיר.. ואם אני מנסה דרך החלון... צמוד לקיר.. חפור באדמה.. עד לחלון השני וכך הלאה... זה יוצא יותר מ25 מ'... חשבתי ללכת על פתרון יצירתי אחר שהוא רשת אלחוטית.. וכאן הבעיה שלי.. חנויות בארץ לא שמעו על אפשרות כזו.. אין לא מצליח למצא בשום אתר חומרה שתיתן לי מענה... לכן אם אפשר המצלתכם לגבי מערכת כזו... ואיפה אפשר להשיג אותה, אפילו אם זה בחו"ל... והאם זה משתלם??? מה אתם אומרים?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tomer_et,

שלום לכולם, אני נכנס בקרוב לבית חדש עם 2 קומות, ומתלבט איזה פתרון ליישם עבור קליטת wifi טובה בכל הבית. בחלק מהחדרים בבית יש חיבור לרשת קווית עם כבלי רשת שמגיעים לארון התקשורת. לא בטוח שאחבר את כולם לראוטר באופן ישיר או דרך סוויטש. השאלה שלי היא האם mesh נראה לכם פתרון מתאים, ואם כן כמה יחידות כדאי להתקין. ראיתי DECO M4 במחיר טוב לשתי יחידות. האם 2 יחידות יספיקו? ועוד שאלה של מתחילים: האם אפשר לחבר את 2 יחידות המש אל הראוטר, דרך נקודות הרשת שיש בחדרים, ובכך חיבור ישיר לראוטר, או שרק יחידה אחת מחוברת לראוטר והשאר מחוברות אלחוטית? תודה מראש לעוזרים!

15. Started by mottile,

שלום, יש לי בית חדש גדול מאוד בן 4 קומות, לכל הקומות מגיעים חיבורי רשת קווים. אני רוצה לרשת את הבית בתקשורת אלחוטית, אבל אין לי מושג מה לקנות. מישהו יכול להמליץ? אני מניח שצריך ראוטר אחד בארון התקשורת ו-access point בכל קומה. מוטי ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by goidoi,

שלום חברה, אני כרגע בשיפוצים מאוד אינטנסיביים של הבית. העברתי שרוולים לכל חדרים עבור תקשורת. עכשיו עלי לבחור switch ל-24 כניסות (כרגע יש 17 בשימוש ועוד 3 בתכנון). השאלה שאני מתקשה לענות עליה היא האם לקחת switch שהוא managed או לא? מצד אחד אולי אני נסחב קצת, מצד שני פיצ'רים שונים כמו QOS יכולים להיות שימושיים. מצד שלישי יש תמיד את האישה שהיא הגזברית וצריך להסביר לה למה זה חשוב אבקש את עזרתכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by SLI/CFX,

היי, לא ממש בטוח איך לנהל את נושא ה-WiFi בבית שאני עתיד לעבור אליו. יש לנו במפלס התחתון ארבעה חדרים ומדרגות שמובילות לגג (כמרפסת) מהסלון. חשבתי על נתב תומך WiFi 6 כזה או אחר של TP-LINK שישב בסלון ו-2 יחידות תומכות של deco - אחת בחדר הכי מרוחק מהסלון ואחת למעלה

18. היי, אני צריך המלצה לראוטר, חשוב שיהיה N, שעובד כמו שצריך, כי אני מתשמש בסטרימיניג של 720P בבית. אני משתמש ב NETFLIX אז אם יש אפשרות להגדיר VPN בראוטר עצמו זה יהיה נהדר. ובכללי, מכשיר שיעבוד טוב בעומסים. (לא מעוניין ב TPLINK 1043ND) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. היי כולם אני מדבר על דירה של כ100 מטר. הראוטר נמצא בצד השמאלי בחדר שינה והוא מכסה חצי מהדירה שבצד השמאלי. חשבתי לשים Repeater באמצע ומשם הוא יקח את הקליטה הלאה למטבח וסלון שיושבים בצד הימני של הדירה. אשמח לקבל המלצות לRepeater חזק ואמין. או פתרון אחר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Jack_g,

היי, חברה תמליצו לי אל מקום כלשהו שאפשר לארח שם אתר בחינם. מה שאני מחפש זה 20 מגה שטח בערך גם 15 יספיקו ושיהיה אפשר לעלות אליו קבצים דרך ftp session. כמובן שעדיף בלי פרסומות או כמה שפחות, ושם נחמד לא משהו ארוך מדי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by giladbe,

בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה

23. יש לי ראוטר ADSL של D-LINK 2650 שכיום מתפקד גם כספק WIFI לבית. קניתי ראוטר אלחוטי ייעודי טוב בהרבה וברצוני לחבר את שניהם יחד אך לא ברור לי מה אופן חלוקת האחריות ביניהם וכיצד להגדירם. יש לי גם מכשירים אלחוטיים וגם קויים (ויש לי גם Switch נפרד לחיבור הקוויים). מי כדאי שיהיה DHCP? מי כדאי שיתפקד כחייגן? וכיצד לחבר אותם? אילו תחומי כתובות IP צריך להגדיר ביניהם וכו'. אני מבין שאפשר להגדיר את ה 2650 להיות ברידג בלבד (שאני מבין שזה למעשה נטו מודם?) וכל השאר יעשה הראוטר האלחוטי. אשמח לקבל עזרה. תודה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו

25. Started by DjMorpheu5,

אני צריך המלצה לתשתית וספק. עוד מאת נגמר לי ההתחיבות להוט ול-012 ואני מתנתק סוף סוף. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, זה אומר שצריך פינגים נמוכים. האם אקספון כספק ובזק כתשתית הבחירה הכי טובה לעכשיו ? אני אתחבר דרך קו טלפון ומהירות- 2.5 מגה. תקציב- בערך 120 ש"ח לחודש והאם ADSL יותר טוב מכבלים ? או שהם שווים תודה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.