עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by TeaTime,

יום שישי שבוע הבא אני וחברים שלי מתארגנים ללאן פארטי יש לנו האב של 8 ולכל אחד יש כרטיס רשת של 10 או 100 מתוכננים כרגע 7 מחשבים אולי השמיני גם יבוא המשחקים יהיו משחקי הפעולה הרגילים (קוויק 3 ,אנריל/2003, קאונטר) ואולי כמה משחקי אסטגיה (אמפייר ארת', רייז אוף נישנז, טוטאל אניילשן) השאלות הם כאלה: 1. האם אחד המחשבים יצטרך להיות שרת? אין בעיה לוותר על אחד מהם יבואו רק 6-7 אנשים 2. האם האב יספיק או שכדאי לקנות סויץ'? 3. מי לשים כשרת במידה שצריך? את הכי חזק (P4 2.4C) או הכי חלש? (סלרון 400) 4. במידה ונשארים עם ההאב, תהיה בעיה לשחק שני משחקים שונים על אותה הרשת? 5. כמה קשה יהיה לארגן את הרשת כש3 הם WIN98 ו4 הםXP?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השאלה בכותרת .הבנתי שזה תלוי בתשתית (בזק\הוט) .תקנו אותי אם אני טועה . אגב ,האם המטרה של כרטיס 1 ג'יגה זה בעצם לאפשר להעביר קובץ אחד בנפח גדול או שזה מיועד לתעבורת רשת יותר מהירה כשיהיו רוחבי פס גבוהים יותר ? או שניהם ביחד ?.. תודה ..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום רב יש לי את הלינקסיס wrt54gl אני מנסה לחבר מחשב נוסף (יש לי שתיים) והראוטר לא נותן לו גישה כלל - כאילו לא מכיר אותו . אני מניח שרבים מכירים את הראוטר הנ"ל , תעזרו לי להגדיר נכון את הראוטר שיכיר במחשב כרשת ביתית

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  5. במחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת אלחוטי מדגם RTL8723AE של חברת Realtek בזמן האחרון הפינג שלי היה מאוד גבוה והורגשו לאגים במשחקים כגון CSGO, LOL, GTAV ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא עם הספק אינטרנט שלי, אך התברר בהמשך שאם אני מחבר את הפלאפון שלי בחיבור USB ומפעיל את ה Tethering כשאני מחובר לרשת הביתית הפינג שלי צונח לנורמה והבעיה היא רק כשאני מחובר דרך המתאם שיש לי במחשב הנייד. לכן בשביל בדיקה פירקתי כרטיס רשת ממחשב נייד אחר, ואכן אין בעיית פינג! אז הגעתי למסקנה שמשהו תקול בו. ובנוסף חיברתי את המחשב ישירות לראוטר בעזרת כבל רשת RJ45 וקיבלתי תוצאות דומות. אני מחפש המלצה לחלופה איכותית שתשרת בצורה טובה עם זמני תגובה טובים מאחר והשימוש של המחשב הוא גיימינג במולטיפליי…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by zone51,

יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לא זוכר בכמה מוכר אבל האם זה כדאי? האם HOT לא חוסמים אותם?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית שהלפטופ תמיד היה מחובר אליה. לפני כשבוע משום מה הוא הפסיק לזהות אותה. העניין הוא שהמכשירים הסלולריים עדיין מזהים אותה, אז אני לא חושב שיש בעייה ברשת עצמה. כשניסיתי לחבר את המחשב לאותה רשת דרך מגדיל טווח, הרשת זוהתה על ידו, אבל כשהוא ניסה להתחבר אליה, כשהגיע ל100% החיבור נכשל- וככה בכל פעם מחדש. חיברתי את המחשב קווי לאותה רשת בשביל הבדיקה (אין לי אפשרות לחבר אותו אליה על בסיס קבוע) והוא עבד טוב. בנוסף, הוא מזהה רשתות אחרות של שכנים, אז אני לא חושב שהבעייה היא בזיהוי הרשת עצמה. שובר את הראש ולא מצליח. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  9. אהלן. לא מזמן קיבלתי לפטופ חדש של DELL ובהיום סידרו לי את הראוטר וההגדרות שלו כך שאוכל סוף סוף להתחבר דרך ה רשת האלחוטית (ראוטר שמחובר למודם). הכל עבד טוב ויפה אבל לאחר כמה דקות של גלישה שוב לא יכולתי לגלוש. במרכז שיתוף רשת היה כתוב שאין גישה לאינטרנט. למרות שאני מחובר לרשת שלי- אני לא יכול לגלוש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by X7-007,

יש לי הוט 16MB + בזק גיימר + ברק גיימר ומאז שהייתה בעייה להוט וכל הספקים עם חברת החשמל אני לא מצליח לקבל 1.92 יציב, מקודם כל הזמן קיבלתי 1.92 מהורדה אחת של קובץ. עכשיו ההורדות כל הזמן קופצות מגיע ל 1.85 ואז יורד 1.75 וקופץ בין 1.50 ל 1.79 ואף פעם לא יציב, אני מתחרפן מהמצב הזה וזה בטוח לא הספקים כי בכל ספק זה קורה. זה בטוח מגיע מהוט או משהו אחר ובא לי פשוט לשרוף להם את המקום האם קורה לכם את אותו דבר ? וגם ראבאק איתם אי אפשר אפילו לבדוק 100 מגה גם אם רוצים כי אין חייגן ואתם תקבלו 50KB, מדינה מפגרת פשוט, סתכלו ב YOUTUBE אנשים שם מקבלים 20MB 150MB בכיף. אבל תגיבו בבקשה לנושא של ההורדה ולא לדברים אחרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Qtec,

שלום לכולם, כידוע לכם משתמשי האינטרנט במהיר בארץ סובלים מקצב ההעלאה נמוך שלא כמו באירופה או בארה"ב. דבר זה משפיע ומקשה על הרבה פעילויות באינטרנט. להלן התכתבות שלי עם נציג תמיכה מבזק. ההתכתבות שלי נמשכת ואני אשתדל לעדכן בהקדם האפשרי. מכתב I: רציתי לדעת מהן הסיבות לסיפוק קצב העלאה נמוך בחבילות האינטרנט? מכתב II (תשובה) : הסיבה העיקרית לקצב העלה הנמוך היא שפשוט אין צורך ביותר. קצב העלה נועד לשליחת פקודה מהמחשב שלך לרשת.(כשהפקודה יכולה להיות כתובת האתר שברצונך לגלוש בו)ולעומת זאת מהירות ההורדה נועדה לקבל את המידע בו אתה חפץ(כל האתר עם התמונות,הסרטונים או כל מה שיש בו). *( >: !@#$#@!) מכתב III (אני): סליחה?! האם אתם תקבעו מה מספיק? התשובה שנתתם מתאימה למשתמש הבלתי מי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. המבצע החדש של אינטרנט זהב עם המחשב הנייד (מצטרפים ומקבלים), האם זה נכון? חשבתי כבר שהם מחלקים איזה סלרון 2.2 ישן.. אבל לא,זה דותן ,נייד טוב מאד של HP! האם המבצע גם ללקוחות קימים? או רק לחדשים?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by gforce,

שלום לכולם, בזק יצאו במבצע של רשת אלחוטית : נתב של eci 352 במחיר 12X24 או 9.9X24 למי שמשדרג את התשתית. האם המבצע הזה שווה או ששוה לקנות לבד נתב? אני חושב ללכת על הנתב של 3com . 3CRWE554G72 3Com האם זה נכון שמהירות של 750 kbps לא מספיקה ברשת אלחוטית ??? יש לי 2 מחשבים + לפטופ אחד (centrino) אם אני רוצה לחבר רק את הנייד באמצעות חיבור אלחוטי ואת 2 המחשבים הנייחים להשאיר כמו שהם בחיבור חוטי האם אני בכלל צריך לקנות ראוטר או שניתן לעשות משוה אחר ? המחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב ובשיותף אינטרנט, האם אני אוכל להשאיר את זה ככה או שאני אהיה חייב לקנות להם כרטיסים אלחוטיים ? תודה על התגובות

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. בעודי משוטט בפורום מצאתי אתר מעולה שהוא למעשה מאין מדריך המורה כיצד תוכל לנצל באופן מירבי את האינטרנט המהיר שלך. זה שיש לך אינטרנט "מהיר" לא אומר בהכרח שהוא באמת מהיר, נכון ? עשיתי כל מה שהוא אמר שם (טוב כמעט הכל) והכל עובד מצויין. עד היום ולא חוויתי שום בעיות עם זה,הכל חלק. (חשוב לציין, את כל השינויים שעשיתי אצלי עשיתי עוד לפני שבועיים. החלטתי לתת לזה תקופת "הרצה" לראות שלא צצות בעיות עם כל המודיפקציות). תהנו..... (ואם יש דעות וחוות דעת אשמח לקבל בנושא....) הקישור : http://cable-dsl.home.att.net/#Asymmetry

16. המדריך לפתיחת פורטים במודם אלקטל מקונפג (משודרג לראוטר) לפי שלבים הדברים שנכתבו כאן באו לעזור למעוניינים לפתוח פורטים במודם אלקטל מקונפג. האינפורמציה הגיעה ממקורות שונים ואנשים טובים. אני ריכזתי הכל לפי סדר הפעולות הנדרש והוספתי הערות. יש לוודא תחילה מהי הכתובת הפנימית של המחשב שלך. לשם כך:start>run> לרשום: cmd enter לרשום: ipconfig בדרך כלל תראה: 10.0.0.1 10.0.0.2 או 10.0.0.3 וכך הלאה עתה הפעולה מתחילה: start>run> לרשום: telnet 10.0.0138 תתבקש להכניס user - לא חייב enter תתבקש להקיש סיסמה (אותה קבעת כבר מראש) enter לרשום: nat enter create enter protocol: tcp enter inside port: XXXX (הפורט שברצונך לפתוח לדוגמה: 4661 עבור e-mule inside adrr:10.0.0.1 (כל אח…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום אני רוצה לשמוע על כל הדרכים , וכל האפשריות , שיתנו לי להגיע ל UPLOAD , גבוה. איך ומה אני צריך לעשות? אני פשוט רוצה לשלוח קבצים לחבר ב ICQ , ורוצה שהם יגיעו במהירות האפשרית. תודה תנו פירוט מקסמילי על חבילות ואפשריות , שונות ומשונות. תודה

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  19. שלום, יש לי נתב אלחוטי netgear dgn2200 כשאני מתחברת, אני רואה 54M אבל תוך כמה שניות זה יורד אפילו אל מתחת ל6M ובנוסף (מן הסתם?) הגלישה מאוד איטית (אותו נתב עובד בצורה הקווית בסדר גמור) אשמח לפתרון לבעיה. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. המהירות הורדה של האינטרנט שלי נמכה, רק במחשב שלי בתוך רשת (מחובר חוטית) עשיתי סריקת וירוסים, ספייורים ועדיין המהירות נמוכה מאוד (במקום 180 ק"ב , 60 ק"ב), עשיתי גם ריסטארטים, הוצאתי את המודם והראווטר מהחשמל והחזרתי ועדיין האינטרנט איטי.. האם לפרמט או לעשות סיסטם ריסטור או שיש דרך איך לפתור את הבעיה אחרת??? נ.ב. יש לי ויסטה ו012 אמרו לי שהם לא תומכים בה אז לא יכולים לעזור לי..

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by omri011,

כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by RomaDev,

שלום! יש לי ADSL ! כשאני מתחבר לאינטרנט אז צצה הודעה ואומרת לי 650 Bps ואצלי חבילת 256 Bps איך אפשר לעשות שהמהירות תהיה 650 ולא 256 ???

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. כמה אפשר להמהיר את האינטרנט כאשר יש לי במיקום שלי תשתית מוגבלת ל60GB ואני נמצא בבזק בינלאומי, כמה כבל רשת מכוכך הייטב, מודם קריר, הגבלת כתובות MAC, הפיכת המחשב כהוסט, פתיחת פורטים, מחשב חזק יותר... יתנו יותר מסל"ש העלאה והורדה? שאלה שנייה האם בסיטונאות יש טלפון קווי? כי אני עם: 144.00שקל חבילת אינטרנט T40 מחיר מוזל 69.90 שקל קו טלפקס במסלול "הכל כלול קלאסי 300 דקות" לנייחים וניידים מחיר מוזל תעריף דקת שיחה מעבר למכסת הדקות במסלול ליעדים נייחים ולניידים בכל שעות היממה 0.15 שקל נוספים 99.90 שיחות במסלול ללא הגבלה מחיר מוזל 49.90 שירות שיר בהמתנה 49.90 חבילת גלישה 3 מגה תעריף 1 מגה נוסף מעבר לחבילת הגלישה עוד 19.90 שקל נוספים. 413.90 מינימום ללא חריגו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by InspectorGadget,

אז מה זה forwarding שם ??? כדאי לבטל ??? ??? ??? ??? תודה מראש...

25. אורח athlon

כמובן, שנזק לא מתחייבים לגבי המודם שהם יספקו לי, על-אף העובדה שאני משלם כסף על מודם חדש(480 ש"ח). אני צריך לדעת איך אפשר להבדיל בין הדגמים והREVISIONים של האלקטל SPEEDTOUCH HOME, איזה חדשים יותר ואיזה ישנים יותר. כך, זה לפחות יעזור לי לדעת אם אני מקבל מודם חדש או ישן ולאתר חשד האם הוא משומש.

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.