עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שקניתי בזמנו של edimax EW-7128g (זה 54MBPS), החלפתי לו את האנטנה באחת יותר גדולה ומשודרגת של Tp-Link, האנטנה החדשה שיפרה מאוד את הקליטה. במחשב השני שלי (הראשי) יש כרטיס רשת 10/100 רגיל שאליו המודם\ראוטר של הוט מחובר (הוט בוקס), עשיתי בדיקה עם ספיד טסט והכי גבוה שהגעתי אליו זה 50 מגה. במחשב הראשון עם הכרטיס האלחוטי יש לי קליטה של 70% והכי גבוה שאני מצליח להוריד זה 17 מגה. האם יש דרך לשפר את המהירויות? האם יעזור כרטיס רשת 10/100/1000 למחשב הראשי + כרטיס רשת אלחוטי 150MBPS ? האם יש דרך לוודא שאכן המהירויות יכולות להשתפר ולא מדובר בסתם עבודה בעיניים של הוט? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by alextav,

התקינו אצלי שלשום אינטרנט של בזק והכל עבד טוב ויפה אבל כשרציתי היום לחבר את הראוטר שלי למודם הוא פשוט סרב להתחבר. המודם של בזק הוא 699U והראוטר הוא TP-LINK 1043. כשאני מנסה לעבור בממשק של הראוטר מ dynamic ip ל PPPoE/Russia הוא פשוט נתקע על connecting ולא מתחבר למרות שהגדרתי את השם משתמש והסיסמא של הספק. מישהו יודע להגיד לי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום יש לי 2 ראוטרים שעשיתי עם WDS (לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ) אני עם ספק 012 מהירות 12 מגה אינטרנט כבלים. (PPTP) בדקתי את המהירות שלי וזה מציג לי 2 מגה. אין לי תוכנות שמפריעות למהירות דיברתי עם הספק ואצלו הכל תקין. חייב לציין שלפעמים שאני מכבה ומדליק את האינטרנט וזה מציג לי 12 מגה מהירות אבל לפעמים הוא יורד לי ואני שוב מנסה לכבות ולהדליק אבל זה נשאר נמוך.. מה אני יכול לעשות ?

4. Started by Zinger777,

היי, המהירות היא 15Mb. מרחק מהראוטר הוא 2-3 מטר עם קיר באמצע. יכול לקנות במרכז או בב"ש. מעדיף אחד שלא יקרוס כל רגע ושיתמוך בתקן n. עם אחריות של שנתיים לפחות. הוא יתחבר ללוח אם Asus M4N68T-M אני סטודנט אז אין צורך לנצל את כל התקציב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by אנטי-פסטו,

שלום. לאחרונה עברתי לדירה חדשה ושיעתקתי את האינטרנט ( הוט 100 מגה + ספק הוטנט). בעוד שבדירה הישנה הכל עבד פיקס, בדירה החדשה האינטרנט מגמגם. טורנטים מגיעים למהירות של 3 מגה הורדה בשניה, במשחקי רשת הפינג קופץ כל כמה שניות מ70-80 (באירופה) ל100-130 כאשר זה מלווה בתקיעה של המשחק לשבריר שניה. שהטכנאי התקין את התשתית בבית, ביקשתי שיעשה בדיקת תקינות - מהירות תשתית ועוצמת אות. בשניהם הכל היה מצויין אך כעת שאני בודק בconnections אני מגלה [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TH=bgcolor: #C90000]Channel[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Lock Status[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Modulation[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Channel ID[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Frequency[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Power[/TH] [T…

6. שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Cheif,

החל מהיום בזק מציע שני נתבים משולבים חדשים ללקוחות ה-VDSL. ה-6850U של D-LINK הוא האח הקטן של ה-7850 הותיק. זהו נתב עם כניסות LAN במהירות 100Mbps ותמיכה אלחוטית דואלית בתקן N במהירות של 300Mbps בכל אחד משני הערוצים. לנתב כניסת USB אחת בתקן 2.0 ומפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי. עלות הנתב היא כ-600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/D-LINK6850U.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/6850.html ה-VEGN2610 של חברת NETGEAR זהה בכל תכונותיו ל-6850U וגם עלותו היא 600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/NETGEARVEGN2610.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/vegn_2610.html מחר יעלו לאתר NetCHEIF מדריכי ההתקנה והשימוש במוצרים אלה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by ranranran,

שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית. לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה. אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי. אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח? הצעות המלצות וכו' התקבלו …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by simplest,

אהלן, היום הותקן בבית שלי אינטרנט של בזק על ספק של NetVision יש לנו 2 מחשבים בבית אחד לפטופ ואחד נייח(שלי) הנייח יחסית רחוק 10 מטר קצת פחות מהראוטר (NetGear VVG2000) והקליטה משחקת בין 4~3 קווים בבדיקות מהירות ראשוניות המהירות משחקת באופן מטורף (TOP40 החבילה) פעם 25~30 פעם 5~4 פעם 15~20 ובנוסף לכך גם הפינג. כשנכנסתי לבדיקה והמהירות הורדה הייתה 10MB, העלאה 3MB ופינג 11ms ובנוסף לכך נכנסתי לcs1.6 ובדקתי פינגים ראיתי שהשרתים הם בין 70~159 Latency, ועכשיו (שעתיים שלוש שעות אח"כ המהירות משחקת בין 15~20 MB ופינג יציב של 20~24ms שמעתי על משהו שנקרא Rate Adaptive שמייצב את המהירות ומוריד פינג, איך זה עובד? איך אני מפעיל את זה? בדיקה 23.10.13 18:42 _____________________…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by raz2058,

בקרוב אני לוקח את המחשב נייד לבסיס, אני רוצה שיהיה לי שם אינטרנט דרך הפלאפון אני לא יכל כי אני יגמור את החבילה בפחות מיומיים איזה אפשרויות ישלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Googleness,

יש לי בעיה מוזרה ברשת שאני לא מצליח לפתור, ברשותי לוח אם מדגם Gigabyte Z68X-UD3P-B3 לפי המפרט באתר היצרן ללוח יש כרטיס רשת מובנה עם שבב Realtek RTL8111E אשר אמור לתמוך במהירויות של 10, 100 ו1000 מגה ביט בשנייה. אני מחובר עם כבל מסוג Cat 5e אל ראוטר אדימס מדגם BR-6524n אשר מחובר עם כבל זהה למודם Hotbox אשר עובד במצב מודם (הנתב הפנימי מנוטרל). גם אם אתחבר ישירות לhotbox וגם שאני מחובר אל הנתב אני מקבל מיהות של 100 מגה בלבד בחיבור הרשת (Local Area Connection \ Lan) ניסיתי לבדוק מכל מיני כיוונים ולחקור על התופעה וממה שהבנתי ברגע שאני מחובר עם כבל וציוד תומך (אגב יש לי Windows 7 ) אז זה אמור לעבוד אוטומטית על המיהורת המקסימלית. מה אני יכול לעשות כדי להתמודד עם הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by simplest,

אהלן, יש ברשותי את הנתב-מודם של בזק שהם נותנים שהוא NetGear VVG2000, כרגע הוא מוגדר על מצב מודם ונתב. הקליטה? גרועה, יש מרחק בין הראוטר לבין המחשב של 10 מטר פחות או יותר והקליטה דיי גרועה. בנוסף, בגלל שאני מרבה לשחק במשחקי רשת אז מאוד מפריע לי כאשר יש לי ms גבוה / קפיצות ל 300, 400, 500 ms. התקשרתי שיגדירו אותי על RA והגדירו ודווקא, זה הסתדר וזה כן נותן לי תוצאה של ms נמוך אבל יש קפיצות רבות. חשבתי להגדיר את ה VVG2000 כמודם ולקנות נתב חזק ואיכותי, הבעיה שההבנה שלי ברשתות ובנתבים ומודמים היא פחות ממוצעת אז אם תוכלו להציע כמה נתבים במחיר של עד 200 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח. תודה מראש, והמשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רכשתי לפני כמה חודשים ראוטר של tplink wr1043nd ואחרי שבועיים האינטרנט התנתק לי ולא הצלחתי להתחבר ורק אחרי כמה נסיונת הצלחתי להתחבר , אבל התחילה לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לנתב. יש לי מודם נתב של בזק שהוא מחובר בכבל רשת לראוטר של דילינק והוא מחובר בכבל רשת למחשב מק. שאני מנסה להתחבר לראוטר שהמודם מחובר עליו הוא פשוט מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ שאני מנתק את המודם של בזק מהראוטר הוא פשוט לא מצליח להתחבר לנתב ונותן לי שגיאת התחברות לפי דעתי גם מלכתחילה לא הגדרתי את הרואטר ואת המודם לעבוד כמו שצריך אחד עם השני , פספסתי משהו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שאני מנסה להתחבר לראוטר מהפיסי הוא מתחבר עליו אז מה אני מפספס פה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AiXC,

לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז אחרי שיחה של יותר מ-20 דקות עם נציגה מנומנמת משהו של בזק ב-166 קיבלתי אישור לגשת לבזקסטור ולהחליף את הדילינק 6740 המהולל שגם גורם לתופעות של ניתוקים קטנים ומעצבנים (הורדות נקטעות, סטרימינג נופל, דרופבוקס מחפש את עצמו במשך דקות ארוכות, תופעות שלא היו לי בחיבור להוט) וגם לא מאפשר חיבור Wifi במהירות של 300mbit אלא רק 150, הלכתי חדור רוח קרב לבזקסטור מתוך מטרה ברורה-לא לחזור עם אותו נתב ! ישר הציעו לי לקחת dual band בתשלום חד פעמי של 99 ש"ח (חוצפה, זה בנוסף לחיוב-זיכוי שאני תקוע איתו שנתיים) או שיחפשו לי משהו אחר. הנציגה הלכה למחסן וחזרה עם קופסה לבנה ג'נרית כזאת , בלי לוגו בזק ותמונה של המוצר שבפנים וישר חשדתי שמדובר בראוטר שמישהו כבר החזיר. הראוטר היה של נטגיר ומכיוו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. עברתי מNETBOX של נטויז'ן לprivatebox של בזק בינ"ל בתקווה שתקלות הניתוקים יחלפו להן אבל מסתבר שטלפון ואינטרנט על IP לא עובד אצלי כמו שצריך. יש למישהו מושג למה ? ואיך אם בכלל ניתן לפתור את זה ? תודה

18. מה-wrt54gl הוותיק, התחלתי לקבל לפתע מהירות איטית מאוד, למרות שהסיגנל לכאורה חזק (אם שמים את המחשב ליד הראוטר אז הכל בסדד). מצ"ב תמונה מ- inSSIDer. איזה ראוטר מומלץ? (עדיפות גבוהה לאחד שנמכר ב-IVORY, משיקולי זמן וגיאוגרפיה) יהיה נחמד אם ניתן יהיה להתקין DDWRT (או שזה לא נחוץ היום?) יש שימוש בטורנט. חיבור כבלים ללא חייגן. מחיר של כ-300 ש"ח נראה לי סביר, אלא אם כן ממש שווה לחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Kirma,

לפני כ 5 דקות התנתק לי ה HOTBOX במהלך גלישה ולפתע אני רואה במיקומי רשת ("מחשב שלי") HOTBOX שרת מדיה התחברתי ל HOTBOX וראיתי שהקושחה התעדכנה ל HOT_2.1.11 יש למישהו מושג איך משתמשים בשרת מדיה הזה ?

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Roeih12,

שלום, אני מעוניין לשדר אינטרנט אלחוטי שמחובר לראוטר בצורה חוטית, מה אני צריך ומה העלויות? אני צריך שידור למרחק של כ 10 מטר למכשיר אחד או שניים. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה xp תודה.

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by big_guy,

שלום לכולם.יש לי ראוטר מדגם ASUS AM604G.הראוטר נמצא בממ"ד.אני עובד עם לפטופ בחדר צמוד לממ"ד וכל פעם זה מתנתק, או שהגלישה מאוד איטית בהשוואה למחשב שבממ"ד..האם יש המלצה לראוטר חזק יותר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה?תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MtK,

הי, לפני שנעבור לשלב ההאשמות, אני תוהה מה גורם למודם HOTBOX לא לרצות להתחבר לרשת (של הוט) וכשהוא כן מתחבר הוא מלא בשגיאות וגלישה של 30 מגה/שנייה לכל היותר כאשר הרבה מאוד (!) פעמים המהירות יותר קרובה ל-1מגה/שנייה (אמור להיות קרוב יותר ל100). צירפתי את נתוני הגרסה של המודם (שנראה מאוד לא חדש, למרות שהחליפו אותו 3 פעמים בשבועיים האחרונים) ואת הEvent Log. המודם כבר כמעט שעתיים מנסה להתחבר, אחרי כמעט 48 שעות ללא חיבור יציב ובערך 10 ריסטרטים יזומים שלי בשעות האחרונות. היו פה 15 טכנאים (לא, לא זרקתי מספר סתם) ולא באמת בא לי לחכות שעתיים לעוד אחד. ולפני שמישהו ישאל (כי בהוט נהנים לשאול), אז לא: לא מדובר במחשב אחד, אלא יותר מ4. לא, הם לא מחוברים בWIFI, כולם בחיבור קוי, ישיר, 1Gbps…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום' אני חדש בפורום יש לי שאלה בראוטרים של בזק יש פרוטוקול שנקרא TR-069 שבזק יכולים מרחוק לעשות עדכונים, שינויים מבלי לשאול אותך,(להפעיל רשתות FREE WIFI על חשבונכם) השאלה שלי אם מישהו מצא דרך לחסום את זה, בראוטר הזה.. ראיתי שבראוטרים ישנים, אנשים הצליחו. אחרי הרבה ניסיונות לחפש ברשת, ניסיתי דרך TELNET, ו לחפש דפים נסתרים,בסוף מצאתי http://routerlogin.com/tr069.htm שבראוטר בגרסא הזאתי זה רק מראה שזה פעיל ולא נותן אפשרות לכבות למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 12k צפיות
  24. Started by amadey,

הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by harap,

היי, אין לי אנטרנט בבית. כשאני רוצה לגלוש אני מפעיל את הסמרטפון כמודם סלולרי( יש אופציה כזאת בהגדרות) וגולש דרך הסמרטפון במחשב הנייד. השאלה שלי שאם אני אקנה מדפסת משולבת אלחוטית, האם יהיה אפשר לעבוד איתה דרך המודם הסלולרי בסמרפון? כמו שאני עושה עם המחשב הנייד? ואגב אני רוצה לקנות מדפסת משולבת canon prixma 455 אם זה יעזור.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.