רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב siemens SL2-141. למרות שהוא אלחוטי אני כרגע משתמש אך ורק בחוטי. האינטרנט והרשת פעלו יפה עד אתמול שבו אחד המחשבים הפסיק להציג אתרים. בדקתי את הנתב ולא מצאתי הגדרות מיוחדות שלא תקינות, כמו כן, בדקתי את הרשת בין המחשבים ובין המחשב הבעייתי לנתב והחוצה (כלומר ping לאתרים) ולא ראיתי שום בעיה. אבל משום מה המחשב מסרב להציג אתרים בעוד שבמחשב השני אשר מחובר לכאורה עם אותם הגדרות אין את הבעיה כלל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי איפה לחפש את הבעיה. ...ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובה לבעיותי אז סילחו לי אם אני חוזר על post.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה דיי נובית אבל מאוד חשובה לי כי אני רוצה לקנות את זה על הבוקר... הראוטר WRT54GL, מתחבר ישירות אל המודם נכון? האם הוא מתחבר לאינטרנט מבלי צורך במחשב ראשי? כלומר אם יש לי 2 מחשבים בבית ואני מחבר את הראוטר למחשב הראשי, ואני רוצה שהוא יעביר אינטרנט למחשב השני שבבית, האם הוא תלוי במחשב הראשי? האם המחשב הראשי יהיה צריך להיות דלוק תמיד בשביל שהמחשב המשני יקבל אינטרנט? או שהמודם מתחבר לאינטרנט בעצמו, מבלי שום צורך למחשב ראשי ? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים אחד בצד ימין אחד צד שמאל ואחד באמצע.. המחשב באטמצע יש מודם של EDIMAX ואצלי יש ראוטר לי LEVEL ONE יש דרך שאני יוכל לארח במשחקין כמו פיפא ? כי הבנתי שאי אפשר לארח אם יש לך ראוטר זה כון ? ואם אפשר לארח בראוטר אפשר להסביר איך ? לפתוח פורטים או דברים כאלה ?! תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים נייחים. ראוטר אסוס של בזק ו 2 כרטיסי רשת EW7128GוEdimax . האם זה מסםיק להקמת רשת אלחוטית ומה השלבים לכך .
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט והשני אמור להתחבר דרכו ... רציתי לדעת איך להגדיר שיהיה אינטרנט גם במחשב השני כי עכשיו הרשת פועלת אבל אין אינטרנט במחשב השני..אז מה לעשות ...
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למודם וראוטר משולב, או נפרד. יש לי אינטרנט של בזק 40mb ומודם משולב ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK. אני כבר שנה סובל מגלישה איטית ונפילות שגיאות בחיבור ל-DNS ועוד... כבר יצרתי קשר עם התמיכה עשינו בדיקות מרחוק + טכנאי שהגיע והחליף כל מה שאפשר כולל תשתית! ואין שום שינוי בביצועים, לכן הגענו למסקנה שהבעיה כנראה רק בחומרה. החלטתי שנמאס לי ממוצרי זבל (מההתנסות שלי אני לא מכליל), ואני מעדיף לקנות באופן פרטי וגם אין לי בעיה להשקיע בזה סכום נאה אם צריך זה משמש אותי גם לצרכי עבודה, העיקר שיהייה משהו מהיר ואמין! בנוסף רציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב-WIRELESS AC? השימושים שלי הם: גלישה מיילים הורדות העלאות ויוטיוב. מקווה שלא החסרתי פרטים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי המדריך הזה ילמד אתכם איך לעושת שהיה לכם גלישה מהירה גם איימול מהיר וגם קאזה מהירה!!! והכל בטריק אחד פשוט!! מצרכים: מברג קטן אוקי דבר ראשון יש לציין שהמדרך עובד רק על מודם של WOW [לא שווה לנסות את זה על מודם אחר] אוקי פותחים את המודם של WOW עם הבורג יש 2 פרגים פותחים את המודם בזהירות!!!!! הרבה זהירות!!! פותחים אותו לגמרי ואת 2 החלקים האפורים שמים בצד עכשיו חפשו על השדה הירוק כמו כפתור קטן שאפשר להזיז עכשיו תסתכלו טוב טוב טוב !!! כתוב בצד אחד: OFF בעמצה כתוב: +ON ובד השני כתוב FULL עכשיו הכפתור שלכם בתוח נמצע בין OFF לבין NO+ לדוגמה: ___________________ FULL +NO | OFF איפה שיש קן כזה | שם נמצא הכפתור שלכם .. הזיזו בעדינות את הכפתור ל FULL ואחרי שהזזתם את הכ…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש על הבורות שלי ברשתות ובאינטרנט :-X אתמול אחי הקטן שיחק באיזה תוכנה שעושה משהו ל IP (אם אני לא טועה rat משהו), ולפתע השתנה לי ה IP ה"ראשי" (כלומר כשנכנסתי ל whatismyip.com ה IP היה אחר לגמרי). הדבר גרם ב Modern Warfare 2 קשיי התחברות (או שזה פשוט IWNET?) והפך את מצב ה NAT שלי מ Opened ל Strict. מה לעזעזל אח שלי עשה ואיך אני מתקן את הנזק (ושוב, סלחו לי שאני NOOB בכל מה שקשור לאינטרנט ) ?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ואני לא מצליח להשיג סוויץ' או איך שלא קוראים לזה בדיוק .. השאלות שלי הם: 1. כמה עולה סוויץ כזה (אני צריך לחבר רק שני מחשבים ברשת) יש לי מודם שמתפקד גם כראוטר ולכן אני צריך את ההכי פשוט שיש.. 2. אם תוכלו להביא לי קישור באינטרנט לססויץ' כזה אני אשמח.. (עדיף מבאג או מאופיס דיפו, אבל אם אין להם אז כל מקום אחר) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי בנתב אפשריות לבחור את התקן הקרינה מה הוא נמוך ביותר? יש שם FCC IC ETSI SPAIN FRANCE MKK ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש נתב קווי פשוט לצורך חיבור מספר מחשבים לאינטרנט באופן קווי (wifi יש לי כבר דרך אמצעי אחר, לכן לא צריך תמיכה בזה בנתב עצמו). הבעיה העיקרית שלי היא שהמקום המיועד לנתב הינו מצומצם מאוד (קופסה בקיר שהוכנה ע"י הקבלן בזמן הבניה) והוא 18x11x7 ס"מ פחות אות יותר. ממש קטן. יש בכלל נתב אפשרי לגודל הזה? אם כן, מהו? תודה מראש, תומר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך להקים רשת על פי הטופולוגיה הבאה: 1. רשת LAN קווית המחוברת לנתב עם יציאה לאינטרנט באמצעות ADSL 2. רשת לוגית נפרדת אלחוטית שאינה יכולה לגשת לרשת ה - LAN אלא רק לגלוש החוצה לאינטרנט באמצעות אותו נתב. 3. עלי לבצע QOS על מצלמות. 4. לנתב צריך להיות Firewall טוב לשליטה על תעבורה נכנסת ויוצאת. המטרה להשתמש בנתב אחד בעל יכולות VLAN \ WIFI \ HOTSPOT \ QOS \ FIREWALL ההשקעה חייבת להיות מינימלית ככל האפשר ובאמצעות נתב אחד בלבד. איזה נתב מתאים למטרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר של 012 ( T&W 128) שמחובר קו בזק. אני רוצה להגדיל את טווח ה wifi שיוכל להגיע גם לסלון. יש ברשותי ראוטר של tp link wr841ND ואני רוצה להשתמש בו. ניסיתי להגדיר בו WDS לפי המדריך http://www.tp-link.com/il/faq-227.html אחרי הגדרה מתוך הרשת של T&W אני מצליח לגשת לראוטר של tplink ואני רואה שהסטטוס של wds הוא run. אך כשאני מתחבר לרשת של tplink אני לא מקבל IP, ולא מצליח לגשת לאינטרנט גם כשאני מגדיר IP סטטי. ניסיתי כמובן להפעיל מחדש את 2 הראוטרים. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית פינגים במשחקי רשת, בעיקר AMERICA'S ARMY . אני מחובר עם תשתית של הכבלים ובזק בין לאומי כספק במהירות 1.5 ו - 128. כשאני עושה פינג לשרת דרך ה CMD אני מקבל גם בשעות העומס פינגים תקינים של עד 150 MS . לעומת זאת כשאני נכנס למשחק אני מקבל לא פחות מ 650 ! MS. כשאני מסביר זאת לתומך הטכני של בזק הוא טוען שאם הפינג דרך ה CMD תקין אז אין שום בעייה. איך אני מסביר לו שהבדיקה הקובעת היא דרך המשחק ? נקודה נוספת, כשאני מתחבר למשחק עם רשת אלחוטית ( NETVISION ו - ADSL באותה מהירות) אני מקבל פינגים תקינים לחלוטין כך שברור לי שהבעיה היא של בזק בין לאומי. הציעו לי לרכוש את חבילת הגיימר אך סירבתי, נראה לי מגוחך לשלם תוספת כספית על משהו טריוויאלי כמו ניתוב שרתים, מה עוד שב…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אוקיי, זה המצב נגיד ואני נוסע לחו"ל אני רוצה שכל EMAIL שאני מקבל לתיבה שלי המחשב ישלח ויענה הודעה אוטומטית קבועה מראש לדוגמא: "אני בחול, ניתן להשיג אותו בטלפון X או בכתובת Y" לצורך העניין דרך OUTLOOK אם למשהו יש רעיון דרך YAHOO וכו' אז שגם יציע למרות שאני צריך לבזק בינלאומי במיוחד. תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר של EDIMAX (אני לא זוכר את הדגם וגם לא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם אבל זה ראוטר קווי רגיל כזה עם 4 יציאות שהוא גם מודם ADSL) בכל מקרה אני יודע שכדי שהוא יתחבר לאנטרנט בתור מודם אני צריך להגדיר לו הגדרות כמו של המודמים של בזק אבל אני לא יודע אילו... מישהו יכול לרשום לי איזה הגדרות צריך לשנות (לפי מה שהבנתי אלה הגדרות קבועות בכל מודם). תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לסגור עסקה עם בזק ורציתי לדעת האם יש איזה דגם של מודם רשת שלהם שהוא מומלץ? או עדיף לפחות לדעת ממה להתרחק.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית אני חדש באתר ואני ממש מופתע מהידע ומהמאגר הנפלא שיש כאן בכל הקשור לתחום המחשוב. ובאשר לשאלתי ובקשתי: אני מתחיל ללמוד הנדסת רשתות MCSE בשבוע הבא, לשם כך התחדשתי לי במחשב חדש (מי שירצה מפרט אשלח לו:-) בכל אופן אני מתכונן למצוא עוד 1-2 מחשבים שישמשו לי כקליינטים. את כל המחשבים אני מעוניין לחבר בראוטר. השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים. עשיתי חיפוש ומצאתי רק המלצה אחת בנושא וגם היא על ראוטר מחברה לא מוכרת. על מה אתם הייתם ממליצים לי בכדי שאוכל להתאמן על כל הרשת. לגבי מדריך אני מאמין שכבר אמצא משהו פה, ואם יש לינק ישיר למדריך זה בכלל יהיה אחלה :-) אהה ורק הערה: לגבי טווח מחירים- 200-500 ש"ח תלוי באיכות והרבה בהמלצה שלכם. הערה 2: המחשבים כנראה יהיו אחד ליד השני …
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מגיע לי ראוטר אלחוטי מבזק, איזה מבין שניהם עדיף? 2. אצל מי מבין שניהם הקליטה טובה יותר? 3. אני מחובר ב5Mb, מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל דרכם את הראוטר של D-LINK בתקן N שהם מחלקים רק למי שיש לו 10Mb ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. אני לא רוצה להיות חופצן אבל אני ממש מבקש שתענו לי עוד היום כי אני חייב להזמין את הראטור היום או מחר. איזה יתרונות יש לינקסיס מול הקומפקס ? והכי הכי חשוב לי, מי מספק קליטה טובה יותר ? compex np27g http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=454910 Linksys WRT54GL http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 אם תוכלו לענות בזמן בקרוב זה יהיה מצויין. תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי היום נתב של edimax מדגם BR-6204Wg. עשיתי איתחול לרוטל כדי להפוך אותו בחזרה למודם, לאחר מכן חיברתי את הנתב למודם ולמחשב. פעלתי על פי ההוראות בחוברת המצורפת לנתב, אבל הנתב לא מתחבר לאינטרנט. ניסתי להיכנס להגדרות של המודם, אבל לא נכנס. נתקתי את הנתב וחיברתי את המודם ישירות למחשב, נכנסתי להגדרות וזה מה שהיה(ראו תמונה) שיניתי את הVPI/VCI ל8/48. חברתי שוב את הנתב למחשב ואת המודם לנתב. עברתי שוב על ההוראות, אבל הנתב לא מתחבר. מה הבעיה? ואיך אני יכול להחזיר את הרוטל לפעול כמודם ולא כנתב?
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם מחברים כבל ישר של מטר לכבל מוצלב של מטר בעזרת מתאם האם זה שווה ערך לכבל מוצלב של 2 מטר ?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה ספקית יותר כדאי לי לקחת (כבלים לצערי בבניין) בשביל גיימינג, אני צריך פינגים נמוכים ולא איכפת לי ממש ממהירות גלישה העיקר פינגים....... זה טיפה דחוף אז תודה רבה אם תוכלו לענות! תודה, דניאל
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, המחשב מתחבר לרשת של אוניברסיטת בן גוריון דרכה הוא מתקשר לאינטרנט (חיבור קווי רגיל LAN). אני רוצה להתקין במחשה הזה את התוכנה no-ip (שהורדתי מכאן http://www.no-ip.com/). שאלתי היא, האם המחשב עדיין יוכל להתחבר לאינטרנט? אני חושש שהתוכנה תקנפג את המחשב שלי בצורה כזו שהדבר לא יתאפשר גם לאחר שאסיר אותה. תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-