עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The-Fox,

האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  2. אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לזה קשר ? קצב ההעברה בביטורנט כשאני רוצה להוריד קובץ עם מקסימום זמינות ומקורות מוריד לי על 0.33KB לשנייה שזה כלום . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב בחיבור בודד עם נתב של LINKSYS .

4. שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by GIlan,

שלום לכולם שאני מדבר בטלפון הקליטה יורדת ל0 ויש הפרעות בשיחה בטלפון אפילו שאני יוצא החוצה ... טלפון של PANASONIC 2.4GHZ מה עושים?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום! צצה לי בראש השאלה הבאה: האם הטלפון של HOT הוא VoIP?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הידעתם שכתובות בתחום הבא : 10.0.0.0-10.255.255.255 172.16.0.0-172.31.255.255 192.168.0.0-192.168.255.255 הם כתובות שאינן מנותבות, ז"א אם אתם תנסו לרשום את המספרים והתחומים שבהם בכל אפליקציה של TCP/IP (נווט האינטרנט למשל) לא תקבלו שום דבר. הסיבה היא שהתקינה העולמית (יותר נכון RFC 1918 החליטו) שתחום כתובות זה משמש לבניימת מערכות Intranet ולרשתות ביתיות קטנות (המשפט האחרון אני הוספתי). שימו לב, כל נתב ביתי משתמש בתחום כתובות משלו. לדוגמא - Router Edimax 6004+ יוצר לי כתובות בתחום 192.168.168.000, כאשר 000 זה תחום מ-0 ל-255 . (Class C).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. [ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי כולם, אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי לאינטרנט. אתמול נשרף לי המכשיר הקטן הכחול (לא יודע אפילו מה היה תפקידו, מפענח אולי? בכל אופן, החברה המייצרת זה Thomson). היום בא טכנאי מהוט ועכשיו אני עובד במצב שהוט קוראים לו "קומבו" - טלפון ואינטרנט דרך המודם Arris. קודם הטלפון היה דרכו והאינטרנט היה דרך ה- thomson. השאלה שלי הייתה האם זה ישנה לי משהו בגלישה? בינתיים ראיתי שזה כן, כי אני לא יכול יותר לעבוד עם הנתב שיש לי (Linksys WRT54G) כי אם אני מחובר דרכו יש כל הזמן ניתוקים. האם מישהו מכיר דרך לגרום לו לעבוד כמו שצריך ללא חייגן עם הוט ודרך ה-arris? אם לא, איזה ראוטר עובד טוב בקומבינציה הזו? אני בדרך בבית עובד גם ב-wifi עם עוד לאפטופ נייד... לצורך ההגינות, פרסמתי את השאלה גם ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תנו לי אתרים באנגלי תמוכרים זה הי כזה כמו ftp הייתי מעלה עליו דברים מלא פעמים הבנתי לינק באתר תמונות שהעלתי וכאלה עם לא איפה אני יכל לעלות תמונה ולמחוק אותה מהר

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by Access Denied,

זהו... לאחר מחשבה עמוקה (פחות או יותר) עברתי מה- ADSL המצוין שהיה לי (חצי מגה) לכבלים במהירות 1.5 מגה... אבל... (וזה אבל חשוב) אני מקווה שלא יצאתי אפס מכל הסיפור אז אם משהו יכול להגיד לי אם היה שווה לעבור לכבלים ובמחיר שיצא לי (בערך 155 שח לחודש כולל הספק - אינטרנט בזק בנילאומי), ואם כל זה כדי את שינוי התשתית? :-\ ;D :

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by orenle,

אני מעונין בקישור להפיכת מודם מהיר לכבלים של motorola לראוטר. יש לי אקסס פוינט ואני רוצה לחבר אותה למודם (שיהייה נתב), בכך יקבל IP ויידע לחלק לשאר המחשבים... אם יש טעות בדברי נא תקנו. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by liorrozenbeg,

שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה...

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Yakirlv29,

יש לי בעיה עם היוטיוב הוא כל כמה שניות ניתקע ולא טוען לי סרטונים, מה לעשות? ניסיתי כמה דפדפנים ולא עזר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני הוט +בזקבינלאומי , גם לאתרים בארץ כמו צב גוסס.. עוד משהו כמוני?

• 60 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. הייתה נפילה של הספקית ה DNS של כל ספקי האינטרנט בישראל, וכתוצאה הייתה או איטיות או אתרים שלא הצליחו להיכנס, לרוב זה GOOGLE, מקושרים , ועוד כמה נוספים לרוב שרתים של חו"ל, וכמובן לא נכנס גם ל Hwzone כרגיל. לא יודע איך לא שמתם לב, ההורדות היו כמו צב מזדחל אפילו יותר מ hwzone

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. Started by digitalseeker,

בתור קליינט 014 ותיק ביותר , שחווה איטיות רק בשבתות אני השבוע מתחיל ניסוי. א.התחברתי היום ל018 לראות אם זה נכון השמועות פה - במיוחד לבדיקה ביום שבת. ב.אם תהיה לי איטיות ביום שבת שאני לשם שינוי אעשה 1@1 ואבדוק אם זה בגלל התשתית או הספק. ג.אם תהיה איטיות בכלל - באותו רגע אני אשווה ל014

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני מחובר עם בזק , ADSL במהירות 2.5 מגה. המודם שיש לי כרגע , אלקטל 510 , עם גירסת התוכנה העדכנית ביותר 4.3.2.6 , והוא כרגע עובד כנתב למחשב אחד. צריך עזרה בחיבור המודם לראווטר של לינקסיס , וצעדים , מה עליי לעשות , יש לי כמה שאלות, 1) האם צריך לעדכן את הלינקסיס החדש? ואם כן מאיזה אתר ואיזה גרסה? 2) האם צריך להחזיר את המודם שיש לי למצב הרגיל? ( מגושר ) ? 3) איך בדיוק אני מגדיר הנתב והמודם ביחד ? אם מישהו שיש לו את השילוב כמו שלי , ויתנדב ויסביר קצת זה יהיה סופר נחמד. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Majdi Diab,

לפני חודש הייתי בחול ועשיתי חבילה למספר שלי ,ולמספר השני לא עשיתי כי הוא אמור להיות חסום לחול פתאום אני רואה בחיוב של הבנק סכום של 1263.63 שקלים על טעות שאתם עושים רציתי להגיד שאני טס בשנה לפחות 6 פעמים וכל פעם אני קונה חבילה חול חדשה , אפילו יצא לי שפעם אחד תוך 3 שבועות קניתי שתי חבילות אפשר לראות שבשנתיים ההאחרונות קניתי חבילות חול יותר מ20 פעם , כמובן זה אומר שאתה קונה חבילה אתה מאשר לחבר'ה לפתוח את הקוו לשיחות חול נציגת החבר'ה התקשרה אליי היום אחרי שפניתי כמה וכמה פעמים והציעה שתביא לי הטבה של 400 לחשבונית הבאה זאת אומרת אפילו אחרי שהם גונבים הם מחזירים את הכסף לכיס שלהם בתור הטבה אטני מביחניתי יצא מהחשבון שלי 1263.63 שקלים כאמור החשבונית שלי אמו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by amisha,

כשאני גולש פתאום המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט כלומר אין את הסמל של שני המחשבים ליד השעון והוא לא מציג דפים המחשב לא נמצא ברשת כלשהי ואין שיתוף של הקו , אני עם מודם של סומסונג (PPPoE למבינים) כרטיס רשת של 3com מובנה על הלוח P4C800 דלוקס של ASUS ואני ממש לא יודע מה לעשות (גם התמיכה המגעילה של "הספקית" שלי ) win xp pro זו מע' ההפעלה נ.ב. : אפשר לכתוב את השם של הספקית אינטרנט שלי ?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  21. שלום מישהו מעוניין להמליץ לי על כרטיס רשת טוב לנייד? ומה עדיף בכלל - PCMCIA או USB? תודה!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by yosi79,

מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by טאז,

היי בעבר הציק לי המסנדר שבא עם וינדוס הורדתי אותו עם איזה פקודה בהפעלה והיתברר לי שכיום אני לא יכל לקבל סיוע מרחוק הפקודה היתה התחל הפעלה Rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove איך אני יכל לבטל את זה כדי שאני יוכל להישתמש בסיוע מרחוק מסנגר לא הכפת לי שיחזור המסן של היונדוס בתודה טאז

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by deathrevenge,

היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.