רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
החלפת אנטנה בראוטר לאחוטי האם זה אפשרי? שלום. בראשותי ראוטר אלחוטי מסוג TEW-431BRP של TRENDnet. הראוטר לא משדר לקומה שנייה ובלחץ אטומי לאיזור המטבח. רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אנטנה מתברגת למכשיר שמשדרת לטווחים יותר ארוכים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את הראוטר/מודם הזה שבזק חילקו במבצעי הרשת הביתיית שלהם. המכשיר במילה הכי יפה שאני יכול לתאר "מחורבן" יכולת האלחוט שלו ממש עלובות, הקליטה גם אם היא חזקה מתנתקת הרבה פעמים וזה מרגיז בעיקר כשאני משתמש ברשת האלחוטית לשמיעת רדיו אינטרנט.... וזה קורה אפילו באותו החדר של הראוטר, אין הפרעות של קירות וכד'. חשבתי להחליף לו אנטנה, יש אנטנות מהסוג הזה: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-9dbi-SMA-Antenna-for-Linksys-Netgear-NEW_W0QQitemZ290394646743QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439cdea8d7 כבר בדקתי ואי אפשר להבריג החוצה את האנטנה הבנויה של המכשיר , אבל זו לא אמורה להיות בעיה גדולה לנתק את האנטנה הקיימת ולהלחים במקומה את החדשה השאלה היא אם זה בכלל יועיל? , למי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיניתי את הראוטר tp-link wr1043nd שהחליף edimax br-6524n. ועכשיו יש לי בעיות קליטה בקומה הראשונה, זה קצת מוזר בהתחשב של האנטנות של הTP-LINK יותר חזקות (3DB לעומת 5DB) השאלה שלי האם אני יכול לחבר את האנטנות של האדימקס לטיפילינק? ואם לא מה הדרך הכי טובה להגדיל את הטווח של הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מידע שמצאתי באינטרנט האנטנות אמורות להיות ברות החלפה, אבל אני פשוט לא מצליח פרק אותן, מישהו הצליח? אני חושב שאולי ישנן מס' גרסאות, שרק בחלקן ניתן לפרק.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב-RE450 של TP-LINK כ-AP. יש לו 3 אנטנות חיצוניות שב-5GHz משדרות כ-3x3dBi, החיבור בפנים הוא U.FL/IPEX. בקצה השני של הבית אמנם יש קליטה טובה והמהירות בסדר (מקבל 200-230 מתוך 500), אבל יש מדי פעם קפיצות משמעותיות בפינג לכמה שניות שמורגשות במשחקים אונליין. נתקלתי באמאזון באנטנות חיצוניות, 60-70 שח ואפשר להחליף את 3 האנטנות שמשדרות ב-3dBi ל-8dBi, שזה אמור להיות שיפור משמעותי מבחינת עוצמה השידור. האנטנות: https://www.amzn.com/B07R21LN5P השאלה היא האם אפשר לצפות להבדל בביצועים בין האנטנות של ה-8 דציבלים לאנטנות הקיימות של 3 דציבלים? או שזה לא משנה כי יש הגבלות כלשהן במכשיר עצמו שימנעו ממני לשדר חזק יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! התקשרתי לבזק ואמרתי להם שמודם USB (ale 130( עושה לי בעיות למשל שהמודם מותקן אז המחשב לא נכבה אוטומטית אבל שהמודם מותקן אז זה כן נתקע באמצע הכיבוי..אז האם לדעתכםבמודם רשת הבעיות האלה לא יקרו? ויש לי כרטיס רשת on board זה מספיק?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המודם ROTAL 1025W שקיבלתי מבזק, בעבור חבילה של 2.5 מגה ADSL יש לי מישהו מושג אם מותר לי להחליף אותו (ללא תשלום) במודם אחר אצלהם? אני יודע שהם מחליפים לדגמים אחרים (במידה ויש תקלה) בלי לשאול שאלות בכלל השאלה האם הם יסכימו להחליף לדגם "טוב יותר" אם קיים? וזו גם השאלה שלי -- ת'כלס המודם הזה הוא בסדר עבור חיבור לאינטרנט, אבל כ*נתב* הוא די דפוק (המהירות האלחוטית לא משהו, ובאופן כללי יש הרבה יותר טובים ממנו). השאלה היא, במידה ואני קונה ראוטר חדש וטוב יותר, האם יש גם צורך להחליף את המודם עצמו, או שמא זה לא ממש משנה? כלומר אלו מכם שנניח שידרגו את הראוטר שלהם לאחד מהיר במיוחד - האם גם שידרגתם את המודם? הרי בת'כלס, כל עוד אתה בחבילה של מתחת ל-100MBS (או אפילו מתחת ל-1…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אפשר להחליף עם מישהו חשבון אינטרנט וליהכנס אליו ממחשב אחר ? נגיד שלי יש 013 @ כבלים 750k ולו יש בזקבינלאומי @ כבלים 750k אני אוכל לגלוש דרך החשבון שלו אצלי ?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברק ככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגן עכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונה עכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אחרי שטכנאי בזק היה אצלי בעקבות מהירות נמוכה, הוא הציע לי להחליף את הכבל בין הארון מחוץ לבית שמגיע לנתב. מרחק של 10 מטר בערך. (זה לא המרכזייה זה ארון קטן שמרכז 8 דירות בערך). בגלל שהכבל ישן אז אני מקבל 40 מגה, ושהוא בדק ישירות משם הוא הצליח לקבל 80, לכן הוא הציע להחליף. ניסיתי להכניס סטלבנד מתוך התעלה בבית לכיוון הארון, והוא נתקע לי בדרך. חשבתי על לחתוך את הכבל הישן, לקשור אותו לכבל החדש, ללכת לארון בזק ומשם למשוך את הכבל הישן עד שאגיע לכבל החדש. אני מפחד שהכבל התנתק לי באמצע ואז אכלתי חרא כי גם כבל ישן אין לי וגם כבל חדש אין לי. מחפש לשמוע עצות שלכם על השחלה של כבלים, הגיוני שההסטלבנד נתקע לי שניסתי להשחיל אותו בתעלה שיש בה …
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להעביר/להחליף כבל טלפון בין 2 נק בביתי לכבל רשת. פירוט: הראטור הביתי נמצא בסלון אבל קליטת האינטרנט אינה חזקה מספיק בחדר המרוחק. בשני החדרים יש נקודות טלפון של בזק. סליחה על השאלה הלא מקצועית, איזה פתרון אתם ממליצים. ניסינו כבר את הרפיטר של בזק אבל עושה רושם שהוא לא קולט מספיק טוב הרעיון שלי הוא לנסות לחבר אותו בקבל אמרט ישירות לראוטר בסלון דרך כבל מהקיר כדי להגדיל את טווח הכיסוי לכל הבית. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 8.2k צפיות
-
-
לפני כמה שנים פרשתי נקודות תקשורת באמצעות כבל Cat5e של BYC Communication. הרשת שלי במהירות 1G (מתגים + אינטרנט), ואין תוכנית שדרוג בעתיד הקרוב. הבעיה שמהירות החיבור לא יציבה, ומסתנכרנת לפעמים על 100M. יש חדרים יותר/פחות בעייתיים, אבל בגדול הבעיה החמירה עם השנים. החלפתי מחברים כמה פעמים בחלק מהחדרים, ללא הועיל. לכן הגעתי למסקנה שמקור הבעיה כנראה בכבל. (מחיפוש נראה שאני לא היחיד) כעת אני מתלבט בין סוגי כבלים, כאשר הפרמטרים המתחרים הם אמינות חיבור מול קלות השחלה. מבדיקה פיזית לא הרגשתי הבדל גדול בגמישות בין Cat6a U/FTP לבין Cat7 F/FTP (שניהם של טלדור), לכן אני נוטה ללכת על השני. הבעיה ששניהם הרבה פחות גמישים מהכבל הנוכחי, שגם אותו לא היה קל להשחיל בז…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אז יש לי כבר זמן ממושך תקלה באינטרנט, בגדול פינגים גרועים, נפילות מוזרות, אי יציבות ועוד. עשיתי *כל* פתרון אפשרי מהצד שלי, ונזק עשו גם כל "פתרון" מהצד שלהם, וכרגע אני די בטוח שהבעיה נמצאת בכבל שמגיע מהארון תקשורת של בזק עד לראוטר שלי. בגדול זה הולך ככה. יש את הראוטר שממוקמם באחד החדרים בבית, ומסיבות היסטוריות אין אפשרות כרגע להזיז אותו משם. הכבל אינטרנט מגיע מהארון חשמל אליו. משם אני לא בטוח איך זה הולך, אבל אם אני לא טועה יש ארון תקשורת של בזק מחוץ לבית, ומהארון שם זה מגיע לארון חשמל שלי, ואז משם זה הולך לארון מרכזי שנמצא 50 מטרים ממני. ואם זה לא הולך ככה, אז זה מהארון שלי מגיע לארון המרכזי. בגדול הבעיה לפי דעתי נמצאת …
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שדרגתי לא מזמן לאיטרנט אלחוטי 100 מגה של הוט. מאוד מרוצה, מהירות טורנטים גבוהה. הבעיה היחידה שיש לי, שבאמצעות הכרטיס הרשת הקיים: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ המהירות הכי גבוהה שהצלחתי להשיג היא 65 מגה בערך.. בעוד שבחיבור קווי, הצלחתי להשיג חיבור הרבה יותר מהיר. עכשיו אין לי אפשרות לחבר את המחשב בחיבור קבוע קווי, לכן אני שוקל להחליף את הכרטיס רשת. ראיתי המלצות לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 האם באמת שווה את הכסף ואני אוכל לשפר את מהירות ההורדה שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה ראוטר מפלצת עם כניסת usb3, שמאשר תאורתית העברה של 1.3Gbps ב5Ghz. וכמובן שהכרטיס הזול בלפטופ שלי לא מאפשר זאת. יש לי את הIntel Dual Band Wireless-N 7260 ובעברת קבצים לכונן הוא מעביר ב~10Mbps. למה כדאי לי לשדרג? ואיך אני יודע שבטוח אפשר ואין מגבלות חומרה בbios? יש לי sony vaio flip (SVF15N17CXB )
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס qualcomm atheros ar9485wb-eg בכרטיס : Intel Centrino Advanced-N 6235 Wi-Fi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card או Intel Centrino Wireless-N 2230 Wi-Fi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card, אני בעיקר מדבר על תיאמות לאנטנה של הנייד עצמו וכדומה, אמורה להיות בעיה חומרתית\תוכנתית ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של Lenovo דגם G580. לאחרונה החיבור וייפי עושה לי בעיות והרבה פעמים החיבור פשוט מתנתק. מחיפוש קצר ברשת כרטיס וייפי זה לא עסק יקר והייתי שמח לקנות אחד ולהחליף בעצמי (מדובר על כרטיס פנימי). הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס רשת יכול להתאים לי (כלומר להתאים למחשב). אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני להחליף את כרטיס הרשת שיש לי בנייד ל Intel 5300. ה 5300 מגיע עם חיבור ל 3 אנטנות , בנייד שלי יש רק 2. אם אני יחבר רק 2 אנטנות ל 5300 , העם זה יפגע דרסטית בביצועים של הכרטיס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של בזק מסוג DLINK 2760U E1 (תקן N) דרך הממשק אין דרך להחליף כתובת IP מלבד REBOOT שלוקח 2 דקות.. ניסיתי לבצע החלפת כתובת ע"י שימוש בסקריפט ל TELNET שמישהו הכין כאן מהפורום : http://www36.zippyshare.com/v/43688044/file.html מה שקורה זה שהסקריפט מצליח לנתק את האינטרנט אבל לא להעלות אותו.. מישהו הצליח לפתור את זה ? דרוש מושיע.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רב, החליפו לי את המודם USB שהיה לי למודם רשת AZTECH DSL 600E, עכשיו, יש לי עוד מחשב בבית שהיה מחובר למחשב הראשי דרך חיבור הרשת ועכשיו שהוא ניתפס על ידי המודם אין לי אינטרנט במחשב השני. מה הוא הפתרון הכי זול והכי פרקטי שאני יכול לעשות (חוץ מלהחליף למודם הישן) בכדי שיהיה לי אינטרנט במחשב השני. תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי , במשרד של אבי 3 מחשבים , שעד היום כולם היו על 750KB במחיר מופקע בלי ידיעה לאחר בירורום כנראה שנעלה את המהירות ל 10Mb עם תוספת אפסית בתשלום . עכשיו מדיבור עם בזק יש צורך להחליף את המודם ( שהוא בעיקרון גם ראוטר ) למודם שתומך ב 10Mb . המודם שכרגע יש שם הוא ECI B-FOCuS 270pr . מסיבוב קטן בהגדרות שלו לא נראה שהוא מוגדר כראוטר - מצרף תמונה שנראת לי קשורה לעניין תגידו לי אם היא עונה על הצרכים , או שצריך משהו אחר . אבל !!! בין המודם לשאר 3 המחשבים יש סויטץ' , עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה אם וכשנחליף את המודם . יש מודם ספציפי שאתם ממליצים ? האם יש צורך להגדיר משהו או לחבר וזהו ? בראוטר אני יודע שיש צורך להזין שם משתמש וסיסמא על מנת שהוא יחיג לאינטרנט , אבל מי מחי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר ל-Adsl ויש ברשותי מודם אורכית, עכשיו ידיד שלי העביר לי קובץ דרך האיי סי קיו והמהירות הגיעה ל13k וכשאני ניסיתי להעביר לו קובץ זה לא הגיע אפילו ל-4k, וזה קצת מוזר כי אנחנו מחוברים לאותה ספקית(בזק בינלאומי) ומשתמשים באותה חבילה (1.5) השוני היחיד הוא המודם יש לו אלקטל ולי יש אורכית, האם הבעיה באה מהמודם? ולפעמים יש לי כמה ניתוקים בדרך כלל פעמיים ביום, האם החלפת המודם תפתור את הבעיות האלה?. תודה מראש ;D .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף מודם יש לי עכשיו מודם PCI מהספק והם רוצים שעכשיו אני אקנה אותו ב400 ש"ח שזה דבר שאפילו בחלום לא הייתי עושה אז הנה האפשרויות בבזקסטור: PCI - שעולה 210 ש"ח USB - שעולה 400 ש"ח השאלה מה עדיף? למה? מה ההבדלים? ואם יש מקום אחר לקנות אותם חוץ מבזקסטור? תודה יחזקאל
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-