עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by Toxic321,

אהלן, יש לי תשתית הוט וספק הוטנט עם הראוטר של HOTBOX. אני מבין שזה חיבור ללא חייגן, יש דרך לשנות אייפי באופן עצמאי מבלי להתקשר לספק\תשתית כל פעם שאני ארצה לשנות אייפי? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by GuyGesh,

אנא רשמו לפי דעתכם מהי החבילה הכי אטרקטיבית נכון לעכשיו ! אנא ציינו גם איזו טכנולוגיה עדיפה + ספק טוב ! במקרה שלי - האופציות הינן בזק או מתב (חיפה) ! אם תוכלו להוסיף הסברים או לחילופין להפנות אותי לאתר שכבר עשה סקר שוק רציני - אודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. CES 2015: חברת TP-LINK הסינית מנצלת את תערוכת האלקטרוניקה העצומה בלאס וגאס ומציגה שני נתבים חדשים ומתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-tp-link/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NI4NI,

היי בטח שאלו את זה כבר פעם, אבל בחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית של שני מחשבים. עד כאן הכל טוב, אבל אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט משום שאני רוצה שגם כשהמחשב ה"ראשי" כבוי עדיין תהיה למחשב השני גישה לאינטרנט. אני מחובר דרך הכבלים בחיבור קבוע ללא חייגן. עד כמה שאני מבין אז כל מה שצריך בגדול זה לחבר ראוטר אלחוטי למודם, ולחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים שלי. נעזוב רגע בצד את המחשב ה"חדש" ונישאר עם המחשב שהיה מחובר עד עכשיו ישירות למודם. לאחר שאני אתקין בו את הכרטיס האלחוטי, האם הוא מייד ידע לדבר עם הראוטר וימשיך לפעול כמו שהיה קודם ? האם אני צריך משהו נוסף חוץ משני כרטיסי רשת וראוטר ?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  6. Started by R0112,

יש לי בעיה של חיבור איטי, לא רציף ואיבוד מידע בזמן התקשרות עם שרתים במזרח אירופה. פניתי ב10,7 דרך האתר שלהם לתמיכה הטכנית ועד היום לא קיבלתי תשובה, נמאס לי לחכות לתשובה והרמתי עליהם טלפון לפני כמה דקות. בשיחה עם התמיכה הטכנית של נטוישן, במקום לבדוק במה הבעיה או איך אפשר לשפר את החיבור, המוקדן החליט להציע לי להחליף לחבילת גיימרים (כמובן במחיר "מתאים"). 1) לאיזה ספקים בארץ יש תקשורת טובה עם שרתים במזרח אירופה? 2) יש למישהו קישור לחוזה הסטנדרטי בין ספקי אינטרנט למשתמשים? אקח אותו מחר לעורך דין כדי להחזיר לנטוישן מלחמה :

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by H.I.V,

שלום חברה אני ישים פה את המכתב ששלחתי למנהל של הספקית אינטרנט שלי אני לא ירשום את שמה כרגע כי עוד לא קיבלתי תשובה מהם אבל אם יתברר שהם לא יענו לדרישותיי אז אני יפרסם פה את שמה של החברה כדי שתדעו איך הם מתייחסים ללקוחות שלהם הנה המכתב ששלחתי: שלום *** מדבר ***** ואני לקוח אצלכם כבר מעל שנה לפני יומיים התקשרתי אליכם כדי לברר כמה אני משלם לכם כל חודש ולהתעניין במבצעים חדשים ומי שדיברתי איתה הודיעה לי שיש לי אצלכם 2 חשבונות ושאני משלם לכם על 2 חשבונות כבר במשך שנה אחותי ביטלה את המנוי השני עוד לפני שבכלל קיבלנו אותו ונאמר לה שהמנוי אכן מבוטל אבל בכל זאת גביתם ממני כסף במשך שנה שלמה 80 שקל לחודש ואותה אישה שדיברתי איתה אמרה לי שאני יזוכה על כל הכסף + יקבל פיצוי על עוגמת נ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שאלה - האם חוק כזה כבר עבר? למיטב זכרוני, לפני מספר חודשים עברה הצעת חוק כזו, אשר תאפשר ללקוחות שנמצאים בהתחייבות להתנתק מספקית התקשורת (אינטרנט, סלולר וכו') בלי לשלם את מלוא הסכום שנותר עד לתום תקופת ההתחייבות - אלא סכום חלקי קטן בהרבה. האם החוק הזה (או משהו דומה) כבר עבר, מישהו כאן עוקב אחרי זה? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. שלום לכולם, לפני כשבועיים אבא שלי החליט לעבור לסלקום פייבר מה שהתברר כטעות מרה מצידי (אני משחק במשחקי רשת). השאלה לי היא האם אני יכול להתחבר בנוסף לסלקום לבזק ולהשתמש בו כקו פרטי נטו בשבילי (אנחנו גרים בדירה). דיברתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי ואמרו לי שאי אפשר להחזיק 2 קווים באותה דירה. עכשיו אני לא מבין משהו אחד.. נגיד ואני גר בדירה מפוצלת נגיד של 3+2, הרי יש לי אפשרות להתקין אינטרנט ליחידה שלי לא? אז מה ההיגיון? כי הרי מדובר ב2 תשתיות שונות .. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Pr0Xy,

אם זכרוני אינו מטעה אותי, לפני כשנתיים רכשתי מאורנג' (הייתי מחובר בזמנו לאורנג') AP של חברת EDIMAX. דגם: EW-7416APn. קניתי אותו, השתמשתי בו כחודשיים ואז עקב סידור הבית שמתי אותו במחסן. לפני כחצי שנה לערך יס התחילו לשווק את היס סטרימר ונזכרתי שיש לי AP שיכל לנתב את האינטרנט ישירות אל הממיר. חיברתי אותו והגדרתי אותו בהצלחה. ולאחר יומיים של חיבור תקין פתאום התוכנה שבקה חיים ולא היה ניתן להגיע להגדרות הנתב ולעשות איתו משהו אם בכלל. דיברתי עם אורנג' והם טענו שהמכשיר קפא. מאז עוד פעם אחסנתי אותו והיום עקב סידור המחסן נזכרתי שהוא קיים . יש אפשרות כלשהי לשיכולה להחזיר את הAP למצבו הרגיל? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zahiz007,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי (X61). איך אני משחזר את האיטרנט? בעצם לא מופיעים לי המחשבים בTASKBAR... התקנתי את : Wireless LAN ThinkPad (11bg, 11abg, 11abgn) for Windows XP, 2000 - ThinkPad המאתר של לנובו וגם את : Intel Wireless LAN (abgn, abg, bg) for Windows XP - ThinkPad אך ה"מחשבים" עדיין לא חזרו.. רעיונות? תודה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  12. שלום. אני עם בזק + בזק-בינלאומי. שנה ראשונה נתנו לי ראוטר (מודם-ראוטר?) חינם. השנה הסתיימה. מעוניין להחזיר להם את הציוד, ולרכוש בעצמי. השאלה שלי היא - מה אני מחפש בעצם? מודם + ראוטר? אלו הם שני מכשירים שונים? או שאפשר לרכוש אחד שמכיל את שניהם? בנוסף, האם יש דגם מומלץ? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם כי אני הדיוט בנושא (כמובן, לא רוצה לרכוש מודם/ראוטר שאינו מתאים). ת-ו-ד-ה!

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. Started by Kenny,

היי , המודם שלי היה עד היום במצב פרו , ראוטר או איך שלא קוראים לזה , אני לא ממש מבין בזה. בכל מקרה , ניסתי להחזירו למצבו הרגיל , וזה לא ממש הצליח לי , עשיתי כל מה שצריך , והחזרתי את ה relay_ppp1 מהתוכנה של המודם. אבל שניסתי ליצור חייגן , הוא לא נתן לי (תמונה למטה) האפשרויות היו דהויות כאלה.. אני חושב שזה בגלל ההגדרות של הכרטיס רשת , אני כבר שחכתי איך צריך להגדיר את הכרטיס רשת , אני יותר משנה עם המודם במצב הזה... סימנתי שם גם עוד משהו בתמונה עם סימן שאלה... לא היה לי מושג אם צריך אותו בכלל שם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by Imtheman,

איך אפשר להחזיר את השליטה ברשתות האלחוטיות לווינדווז ולהמנע מההודעה הנ"ל ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?

16. Started by liores12,

שלום. לפני מספר ימים עברתי חדר, ולכן נאלצתי לעבור לחיבור אלחוטי בכדי להיות מחובר לאינטרנט.. שמתי לב שאחרי שעברתי לאלחוטי מחוטי, יש לי ממש הרבה לאגים ובעיות במשחקי רשת (מהירות המודם האלחוטי 54.MBPS) האם זה בגלל המהירות של החיבור האלחוטי במחשב שלי או בגלל שזה פשוט אלחוטי ולא חוטי? גם הבנתי שעדיף חיבור חוטי מאשר אלחוטי בכדי לנצל את המקסימום,לכן אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט המתאים, אך איני יודע איזה, איך קוראים לסוג וכו'. תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  17. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3664498,00.html

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by JediMaster,

ערב טוב לכולם! יש לי בעיה באינטרנט, כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט \ אימיול תוך בערך חצי שעה האינטרנט פשוט מתנתק. זה בלתי נסבל, השאלה שלי האם יש פתרון לזה? האם זה בכלל חסימה מהספק שלי (נטוויז'ן)? יש משהו שאפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by CroCoDile,

שלום רב, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות בחיבור לאינטרנט. החיבור פשוט קורס. זה יכול לקרות כל כמה דקות, לפעמים כמה שעות, ולעיתים, רק לעיתים, החיבור מצליח להחזיק כמה ימים בלי להתנתק. והבעיה הגדולה ביותר היא שהתדירות של הקריסות האלה רק הולכת ועולה... אנסה לתת כמה שיותר פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי: אני מחובר לאינטרנט בתשתית בזק במהירות 10M והספק שלי הוא בזק בינ"ל, גם כאן המהירות היא 10M כמובן. יש לי מודם של בזק מדגם RTA-1320a וראוטר אדימקס BR-6425N. לרוב הניתוקים האלה לא מגיעים עם הכבות של נורות בראוטר או במודם, כל הנורות דולקות רגיל. בנוסף, ניתוק מהחשמל והחזרה של רק אחד מהשניים, ראוטר או מודם, לא משיבה את הרשת. רק כששניהם מכובים ומודלקים מחדש הרשת עולה. לרוב מחובר לרשת רק מחשב…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. שלום חבר'ה, הרבה זמן לא הייתי כאן.. העיניין הוא זה- לאחר שניתקו אותי ,ליפני 3-4 חודשים אני די נרגש לקבל שוב את האינטרנט ,שהזמנו אתמול, אך משום מה האינטרנט שלי לא עובד לאחר התקנתו : הסיפור הולך ככה, נרשמתי למנוי באינטרנט של בזק, קיבלתי את המודם USB שלהם יחד עם הדיסק התקנה הנוח שלהם והכל הותקן כהלכה. ואז נוכחתי לבעיה המוזרה, המודם מחובר, החייגן עולה עם השם משתמש והסיסמה אפילו כל המנורות דולקות כראוי, אך משום מה אין חיבור ממשי לאינטרנט. אני עובד רעיונות ותיקווה.. התקנתי כבר את ה windows מחדש ואין שינוי (Repair) *רק לציין, יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת, והרשת עובדת בצורה תקינה. הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני שהתנתקתי מהאינטרנט הקו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חבר'ה האינרטנט שלי לא עובד לאחר התקנה : הסיפר הולך ככה, נרשמתח למנוי באינטרנט של HOT, הגיע טכנאי והתקין את האינטרנט כתהליך המקובל ואז נוכחנו לבעיה ב internet coneection -> status - כתוב שם automaticly assigned הטכנאי ה"מבין" אמר שבגלל המצב הקיים האינטרנט לא עובד אך הוא לא הסביר מה גרם לinternet connection להגיע למצב automaticly assigned או מה המצב הזה מבטא . אין לו פתרון והתקנו כבר את ה windows מחדש ואין שינוי הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני האינטרנט של הוט היה לי מנוי באינטרנט ADSL שעבד, המנוי נגמר בזמנו ומאז התקנתי את ה WIN מחדש מספר פעמים (וקיבלתי בדרך את הלוח החדש) הלוח תקין לגמרי, הרשת הביתית שלי עובדת מצויין אבל אני לא …

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. היי, לאחר שהמחשב עולה לוקח הרבה זמן עד שמופיע האייקון של ההתחברות לרשת (local area connection icon) - בין עשר דקות לרבע שעה, וגם כל תוכנה שקשורה לאינטרנט (כולל אנטי וירוס), אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של סיסקו... מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. שלום לכולם. אני נתקל בבעיה מציקה , ששמתי לב שכמעט תמיד קורה בשעות אחה"צ-ערב. אני כבר לא מדבר על מהירות הורדה בשעות העומס- אלא ניתוק כללי מן האינטרנט בשעות האלו. דפי אינטרנט לא נפתחים ויש אייקון צהוב על מד הקליטה במחשב כשזה קורה (מצורף בתמונה). החלפתי כבר 4 ראוטרים שונים ובכול יש את התקלה הזאת. המחשב כמובן מחובר בחיבור אלחוטי. בא אליי לבדיקה טכנאי כבר מספר פעמים - והוא אומר שהבעיה היא רק כשמתחברים בלאחוטי. כך שזה או הראטור או גורם אחר (אנטנה שמפריעה וכו') כיצד ניתן לנסות לגעת בבעיה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yacovlevi8,

קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה. מנסה להתחבר לאתר מסוים(אולי יש עוד כמה) ומקבל שגיאה: לא ניתן לגשת לאתר הזה החיבור עבר איפוס. * מציין שהאינטרנט עובד לי ומצליח להתחבר לשאר האתרים. * ניסיתי דרך 2 רשתות שונות ויש את אותה שגיאה. * התחברות לאתר מכל מחשב אחר מצליחה. * התחברתי לאינטרנט דרך נקודה חמה בפלאפון ודווקא כן עובד לי. למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.