רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
-
אני משתמש בראוטר WRT54G עם הקשוחה של dd-wrt וביומיים שלושה האחרונים קורה שזה מתנתק לי מהאינטרנט לאיזה 10-20 שניות. אני יכול לראות את זה בא כי אם אני מוריד משהו באותו זמן אני רואה שהמהירות יורדת לאט לאט ל0 ואז אם אני נכנס לעמוד הגדרות 192.168.1.1 אני רואה שהראוטר איבד את הכתובת אי פי שלו ואחרי איזה 10-20 שיות הוא שוב מחובר וזה תמיד לאותה כתובת אי פי שהיתה קודם. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? זה משגע אותי זה לפעמים קורה 4 פעמים בשעה ולפעמים פעם ביומיים רק אבל זה ממש מעצבן. ה TCP\UDP Timeout על 650. אני יודע שלפעמים זה משנה אבל אני לא יודע אם צריך להוריד עוד יותר כי אז כבר יש בעיות עם האי סי קיו. וזה קורה לי גם כשאני לא משתמש בתוכנות p2p ככה שאני לא חושב שז…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היום הגדלתי את החבילה ל5MB, ועשיתי כמה טסטים. פה באזור זה לא עובר את ה600 (גם כן מטורף) והפינג גבוה יחסית (300-400MS), ובחו"ל הפינג הגיע לי גם ל170 (בתמונה שהבאתי זה יותר קרוב ל400 דווקא) והגיע למהירויות מטורפות של 2000-2500 קילו לשנייה! בנוסף ראיתי שהממוצע של נטוויז'ן הוא 1000. מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי אני גר בקנדה והזמנתי חיבור דרך ספק שהו לא הכי פופולרי (כי יש בעיה של חסימת פורטים והאימיול לא עובד דרך ספקים מוכרים) בקיצור קיבלתי מודם חיברתי אותו ככה: כבל של טלפון מהקיר למודם הספקת מתח כבל מהמודם לכרטיס רשת במחשב אני צריך לקבל נורית ADSL שתדלק והיא לא נדלקת יצרתי קשר אם הספק אבל אין להם שירותי תמיכה אז אני נעזר בכם ליפני שאני זורק להם את המודם קיבינימט בדקתי את השקע בקיר של הטלפון וראיתי שיש שם 4 חוטים אדום צהוב ירוק ושחור ורק 2 מחוברים, אני יודע שבשביל טלפון זה מספיק אבל מה בשביל ADSL? כל ה4 צריכים להיות מחוברים?ניסיתי אם ובלי ועדיין הנורה לא נדלקת אבל כדי להיות בטוח אני שואל. במחשב יש לי עדיין את החיבור אינטרנט הישן (שעדיין עובד) האם זה מה שמפריע לי ל…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חברים, היום הISP שלי זה אורנג', 40MBPS/3MBPS הציעו לי באותו מחיר (30 ש"ח) לחזור לבזק בינלאומי יש יתרון של ספק אחר על משנהו? בנוסף אציין שבחוזה התקשרות עם בזק בינלאומי רשום שיש מגבלה של 65GB בחודש (הורדה והעלאה ביחד) באורנג' לא בדקתי אך בכל מקרה לא עושים לי שום בעייה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך לקשר שני סניפים של חנות תחת אותו דומיין, שהמחשבים בסניף המרוחק יוכלו לבצע רישום בשרת ה AD בסניף הראשון. בנוסף - החיבור צריך להיות יציב מספיק עבור 5 משתמשים בסניף המרוחק שיבצעו חיבור RDP לשרת טרמינל בסניף הראשון. כל העבודה של הסניף המרוחק היא דרך הטרמינל... איזה פתרון הייתם מציעים בכדי לתת מענה טוב ויציב, וכמובן לא הכי יקר.... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הייתי אמור לעבור ל-1.5 מגה מ-750 מבזק כצפוי החארות האלה לא עומדים במה שהם אומרים לא מספיק שהם אמרו לי שהמעבר יגיע תוך חמישה ימים האינטרנט זוחל לגמרי!!! יש משהו שאני יכול לעשות??? האינטרנט ממש איטי ועד שהטמבלים מבזק עונים זה שעה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד מישהו הרגיש ירידה משמעותית במהירות האינטרנט של 014? התקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה אצליהם. מישהו יודע מה הייתה בעיה ואם היא תוקנה? זה הורס לי משחקי ranked בlol.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וכדי לחבר אותו לאינטרנט צריך ראוטר. עכשיו בבית יש לנו מודם של HOT של מוטורולה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי להזמין מהוט ראוטר והאם זה עולה כסף או משהו, או שכדאי לקנות אותו באופן פרטי? אם כן אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב ואיכותי אך לא יקר. שאלה נוספת היא, שיש לנו כרגע 12MB האם הראוטר ישפיע במידה רבה על מהירות הגלישה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן בעקבות צורך מסויים הייתי חייב להוסיף ראוטר נוסף בבית. יש לי מודם שנמצא בממד ומחובר ל uplink של ראוטר אחד ללא WIFI. מאותו ראוטר יש לי כבל רשת לסלון אליו חיברתי ראוטר נוסף (גם בחיבור ה uplink) שהוא גם אלחוטי. הקטע האלחוטי עובד סבבה. יש לי קליטה בבית. יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר הזה בסלון ע"י כבל, והוא אכן מחובר לאינטרנט ומסוגל לראות תכנים מהאינטרנט. הבעיה היא שהסטרימר לא מסוגל לראות את הרשת עצמה. יש לי מחשב הורדות ואכסון מדיה בממ"ד, שמחובר עם כבל לראוטר הראשון, אבל את כל המדיה שלי ואת התיקיות המשותפות אני לא רואה. אם אני לוקח את הכבל שמגיע לראוטר האלחוטי ומחבר אותו ישירות לסטרימר אני מקבל הכל, אבל ברגע שזה עובר דרך הראוטר השני זה מפסיק לראות. כאילו מדובר ברשתות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש המלצה לראוטר טוב שיתן לי קליטת WIFI טובה ויציבה. (חשוב) ראוטר ימוקם במחשב מרכזי בחדר ממד, ומחשב מרוחק בסלון עם קליטת WIFI במרחק 15 מטר ממנו באמצעות כרטיס WIFI USB של EDIMAX 300MB EW7718UN. כמובן גם תמיכה בסמרטפון ובטבלט אני מחפש ראוטר עד 500 ש"ח עם ראייה לעתיד. אני ממש מבולבל מכל הדגמים בארץ קים הדגם TP-INK TL-WDR4300 אך האם כדאי לרכוש מחול את אח הדגמים הנ"ל TL-WDR7500 או ARCHER C7 AC7500? תודה רבה לכל העוזרים נתנאל
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בקומה העליונה של הבית (hotbox) ובמרתף בחלק אחד הקליטה חלשה ובחלק אין בכלל רציתי בהתחלה להגדיר ראוטר ישן כAP אבל אז הסתבר שההוטבוקס לא תומך wds אז זה לא ניתן.. השאלה היא אם אני יקנה AP רגיך הדבר יתאפשר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבולבלת האם לבחור בתשתית בזק 15 מגה או הוט 100 מגה?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי ידידה שלי רכשה מחשב נייד,והיא רוצה לחבר אותו באלחוט,יש לה בנייח מודם USB של מוטורולה. האם ישנה דרך לחבר מודם של הוט (המחובר בUSB למחשב) לנתב? או שצריך לרכוש מודם\נתב יעודי לכך?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם הייתי רוצה לשאול ולברר לגבי הנושא בבזק בינלאומי יש להם תוספת למנוי שנקראת GAMER שזה בתוספת 15 ש"ח בחודש עכשיו אני משחק משחק אחד או שתיים ברשת. עכשיו היה לי את המנוי GAMER הזה והמשחקים עבדו מצויין עכשיו כשביטלתי את זה , המשחקים התחילו לקרטע . השאלה מה אפשר לעשות? אולי אצל ספק אחר אפשר להתחבר ללא שום תוספת מנוי GAMER. אם מישהו מבין בנושא אנא עזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת שמורכבת מכמה מחשבים. אחד מהם מחובר באמצעות חיבור אלחוטי. המחשב במרחק מטרים ספורים מהראוטר, והקליטה מקסימלית. ראוטר D-link 655, והכרטיס רשת האלחוטי במחשב edimax 7128g. מהירות העברה המקסימלית (קובץ מעל 4 ג'יגה) היא 2 מגה לשניה. שאר המחשבים מחוברים ברשת קווית, ואין איתם בעיה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים החלה חברת בזק לספק ללקוחות ה-ADSL שלה דגם חדש של מודם/נתב אלחוטי בתקן N. מדובר בדגם ב-DSL-2760U/E1 המהווה גירסא משודרגת של ה-DSL-2760U אותו סקרתי בפרוטרוט פה -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm. השידרוג של הגירסא החדשה מתבטא בצורה החיצונית, בחומרה הפנימית ובקושחה. מבחינת חומרה, הוחלף המעבד הפנימי למעבד חדש ומהר יותר מדגם BCM6328 של חברת Broadcom. גם הרכיב האלחוטי של הנתב שודרג והוא מתבסס עתה על ה-BCM43225. הקושחה של ה-DSL-2760U/E1 די דומה לזו של הדגם הקודם אבל נוספו לה תכונות חדשות כמו תמיכה ב-DLNA להתקנים המחוברים לכניסת ה-USB של הנתב. חברת D-LINK התאימה למודם/נתב החדש את כל הדריברים הנדרשים לרכזות בזק הקיימות וכתוצאה מכך הוא מסתנכ…
-
- 5 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ECI b focus 270 ששידרגתי לראוטר, האב מאוד ישן של קינגסטון (כבר לא מייצרים כאלה) KNE8TP/H (היה בשימוש של מקינטושים אבל זה בטח לא משנה) אז מה שאני רוצה לעשות כמובן זה רשת עם ההאב אז חיברתי הכל....מודם להאב (אין לי מושג מה סוג הכבל אם מוצלב או לא...זה כבל שכנראה שימש לחיבור האב למחשב כלשהו) מההאב למחשב לקחתי כבל שפעם השתמשתי בו לחבר את המודם למחשב וחיברתי את ההאב (לא עם השנאי המקורי שלו אבל הוא כבר בטח היה נשרף אם הייתי מחבר לו יותר מדי) וזה דולק רק בנורה של ה2 שזה המחשב להאב....ונורה 1 שזה האב למודם לא דולקת... המודם עצמו משודרג לראוטר כשהוא מחובר למחשב בלי שום האב עובד מצוין... אז מה? ההאב ישן מדי או שאני צריך כבל שונה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתתחבר לאינטרנט בכלל.. ניסיתי להוסיף את קובץ הEXE שדרכו אני פותח את התוכנה לחסימה בfirewall אבל זה לא עובד.. כנראה שהקשר נוצר דרך קובץ אחר שהותקן.. איך אני יכול לבדוק איזה קובץ זה ולחסום לו את החיבור?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני גר בגן יבנה מושבה צמודה לאשדוד ואין אצלנו עדיין פריסה של ngn גם באשדוד אין לפי המפה של בזק בדקתי וראיתי שגם בערים גדולות כמו כפר סבא והרצליה אין למישהו יש מושג כמה זמן זה עוד יקח?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה רק אני, או שגוגל נפל? אני מסוגל לגלוש לgoogle.co.il (ולכאן כמובן) אך לא לgoogle.com! בהתחלה חשדתי שהאינטרנט שלי לא פועל, אך הייתכן שהבעיה בענק החיפוש האהוב על כולנו??! האינטרנט לא יהיה אותו הדבר בלי גוגל! (בהנחה שהם לא חידשו כבר את הכתובת) :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-