עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eitany245,

שלוב רב,אני מעוניין לקנות רשת אלחוטית למחשב ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות בדיוק. אני צריך המלצה לקניית רשת אלחוטית מחברה טובה,לא משהו יקר,שזה בערך יתמוך ב-54 מגה בייט אינטרנט. תקציב:לא יותר מ-100 ש''ח. חנות:תמליצו לי בבקשה מ-TMS כי משם אני קונה. שהרשת האלחוטית תהיה טובה ורגילה,ולא משהו יקר ורציני. תודה לעוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, אני הולך לבלות תקופה באיזה חור בדרום שאין שם לא בזק ולא כבלים... אם אני קונה מודם סלולרי הוא יעבוד גם עם מחשב רגיל או רק עם נייד? (מצטער על הבורות) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by r1plet,

שלום, עברתי לפני כמה חודשים לבזב"ל כי הגיימר של נטויז'ן התחיל להאכזב ואני מבסוט אש מאז, אני מחובר בתכנית של 20מגה+גיימר ומקבל פינג של 70-75MS ללונדון בדרך כלל. עם זאת, התשתית שלי היא NGN 15MB, מכיוון שלא משתלם לי להוסיף עוד כסף בשביל עוד 500KBPS. נתקלתי כאן הרבה במושגים VDSL וADSL2 ודברים בסגנון, במה מדובר? הבנתי שיש חלוקה כלשהי בין לקוחות המחוברים בחיבור מעל 15 מגה לבין אלו שמחוברים בחיבור איטי יותר, האם העובדה שיש לי חיבור 20מגה אך תשתית 15 מגה מגביל אותי במובן מסויים חוץ מקבלת מהירות הורדה נמוכה יותר? ושאלה נוספת - הIP של הXBOX שלי מוגדר כDMZ בראוטר, האם זה באמת פותח לחלוטין את כל הפורטים ומהווה תחליף ראוי לפתיחת פורטים ספציפיים לXBOX אחד אחד, או שלא? הNAT שלי תמיד…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, הרחבתי את מהירות רוחב הפס של האינטרנט שלי בבית ל30 מגה. אך, אינני מצליח לקלוט את מלוא המהירות בכלל החדשים בבית, אלא רק כ20 MB ומטה. הראוטר שלי מאוד מאוד מאוד חזק, כך שזו איננה הבעיה. האם יכול להיות שמתאם הרשת שלי במחשב חלש מידי (108MBPS) לאינטרנט אלחוטי במהירויות אלו? האם שדרוג לכרטיס רשת לבעל 300MBPS יעזור? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי, החלטתי סוף סוף לשדרג את מהירות הגלישה ל20 מגה, עקב חוסר בתחרות, אני מתחבר לתשתית של הוט, דרך הוטבוקס שמוגדר כברידג'. כרגע בבעלותי ראוטר LINKSYS WRT54GL שלמיטב הבנתי לא יצליח להחזיק חיבור L2TP ב20 מגה. אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואם יש קושחה מתאימה לראוטר שתעזור לו להחזיק חיבור שכזה. במידה ובאמת צריך לרכוש ראוטר חדש, הייתי רוצה המלצה לראוטר שיכול להחזיק חיבור של 20 בL2TP ואפילו שדרוג עתידי ל30. עדיפות לראוטר בעל 3 אנטנות, כמובן תקן N. ידוע לי שבחיבור ישיר הראוטר הקיים יצליח להחזיק את המהירות. אבל אני מעוניין להשאר בחיבור בחיוג.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Cheif,

לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by Ronenosh8,

Cat5E ו Cat6 מה ההבדל ביניהם? לצורך הזרמת מדיה בסטרימר

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by civic_ex,

אם אני מוריד את האבטחה אז הוא מצליח להתחבר אם אני שם WEP הוא לפעמים מצליח ולפעמים לא ואם אני שם WPA2 הוא לא מצליח אף פעם זה קורה לי עם הרבה מחשבים ניידים שנימצאים אצלי מידיי יום

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. Started by zozo17,

כותרת

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by noodle,

שלום לכם, אני מתקשה בפתיחת פורטים בנתב מדגם: TP-Link 941ND: נכנסתי ל: Forwarding->virtual servers, רשמתי את הפורט הרצוי, בשביל ה-IP אני רושם IPCONFIG ב-CMD ושם הולך לבלוק של: Wireless LAN adapter wireless netword connection, ושם יש שורה IPv4 ומשם אני לוקח את ה-IP שלי.(אולי פה הטעות?) בבדיקות כגון האתר הזה רשום שהפורט לא פתוח, אבל ה-IP שרשום שם שונה ממש שרשום לי ב-IPCONFIG, אם אני מנסה להכניס את ה-IP שרשום באתר אז אני מקבל הודעה שה-subnet mask לא תואם את ה-IP. ה-utorrent אמנם מראה לי עיגול ירוק ובבדיקה לפעמים רושם שהפורט פתוח ולפעמים לא. win 7 pro eng x64 תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ModChiP,

מישהו נתקל בבעיית התחממות של ASUS AM 604G? זה כבר השני שמחליפים לי. מה האפשרויות שעומדות בפני?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, הזמנתי דרך HOT אינטרנט במהירות 100 מגה ואני אמור לקבל את HOTBOX וקראתי באינטרנט שיש איתו המון בעיות. הטכנאי אמור להגיע רק עוד כמה ימים ויש לי כבר פחד קל מבעיות שיצצו אז אשמח שמישהו יעשה לי לסדר בדברים. הספק שלי הוא בזק בינלאומי ויש לי יוזר גיימר. הבנתי שה HOTBOX עושה ניתוקים ביחד עם חייגן ובמקומות שונים באינטרנט ממליצים להשתמש בו כמודם בלי ראוטר ולקנות ראוטר חיצוני. כיום יש לי ראוטר LevelOne Global - WBR-6001 300Mbps האם הוא מספיק טוב? הבנתי ש LINKSYS לא עובד עם L2TP. קראתי על הרבה דברים לגבי UPNP ו DOCSIS 3 ולא ממש הבנתי. מישהו יכול לעשות טיפה סדר בדברים? והכי חשוב להמליץ לי מה לעשות עם ה HOTBOX רק מודם או גם ראוטר?, אם רק מודם האם הראוטר שלי מתאים? …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום חבר'ה, כרבים מכם, גם אני שדרגתי אתמול ל-100mb/s בהוט (+הוט.נט) החיבור יציב לחלוטין על 100mb/s בהורדה, ונע בין 1.80 ל-1.90 בהעלאה. (התוצאות הנ"ל מתקבלות בחיבור ישיר ל-HOTBOX) בקיצור אני אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי (Wi-Fi) פנימי/חיצוני (USB) (מה שעדיף) שיעמוד במהירות הזאת, כי הנוכחי (TP-LINK TL-WN620G 108Mbps) נותן מקס' 20MB/s. לפי הבנתי המתאמים הנוכחים כבר 300Mbps ולא 108 כך שזו בטח הבעיה, ובנוסף המתאם הקיים לא תואם תקן N. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מהירות ממוצעת של 20 MB... ולא זז

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  15. היי. כמו שהכותרת אומרת, האם הוט טובים כספק? מה לגבי הפינגים יחסיץ לבב"ל? כרגע אני לקוח בב"ל מאוד מרוצה מאז שהעבירו אותי לכבל החדש, אבל אני מאוד רוצה לעבור ל-100 מגה של הוט כולל הספק. אני רוצה לוודא שיש חיבור נורמלי לשרתים בחו"ל... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אתמול שידרגתי את התשתית של 100 שלי ל-100 מגה, ו100 מגה ספק עם בזק בינלאומי. ברוטאר שלי מוגדר חיבור ל NO-IP, כך שאני יכול להתחבר ב RDP למחשב שלי בקלות. הבוקר שמתי לב שזה לא עובד, מבדיקה מהירה, ראיתי שיש IP אחיד לכל משתמשי בזק שיוצאים מהוט. מישהו מכיר פתרון יצירתי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nehoray,

שלום ותודה מראש למי שיוכל לעזור רציתי לדעת כיצד ניתן לערוך את הUI הפנימי של ראוטר (לא עקרוני איזה) כך שיציג דפים שאני הכנתי. לדוגמא שבמקום הדף שאומר שהסיסמא שגויה או דף האודות של הראוטר יכנס לדוגמא קטע קריאה או תומנה שהכנסתי מראש. תודה רבה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  18. אהלן, אז כמו שנאמר בכותרת, היום בבוקר קמתי ולהפתעתי כל הרשת בבית נפלה, אין לא אינטרנט ולא רשת. כשנכנסתי להגדרות הנתב(TL-WR1043ND) הופתעתי שהוא שוחזר להגדרות היצרן... לאחר הגדרת כל האפשרויות מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך... השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה? לנתב מוגדרת גישה רק דרך המחשב שלי(על פי כתובת MAC) ככה שגם אם מישהו עלה על הסיסמא של הרשת הוא לא יכל להכנס לניהול הנתב(לפחות בתיאוריה). למיטב ידיעתי אפשר לאפס את הנתב רק פיזית עם הכפתור השקוע בגב הנתב, או דרך התפריטים עצמם. במידה וזה רלוונטי עדכנתי לפני מספר ימים את הנתב לקושחה החדשה. העדכון עבר בצורה חלקה והנתב עבד מצויין מאז. השאלה שלי, היא מה יכולה להיות הסיבה? אם זה חומרתית - כרגע הכל עובד פיקס ואני מחכה לראות ב…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by yoni999,

ערב טוב יש לי נתב tplink ויש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לממשק של הנתב זה מראה לי דף ישר שטעיתי בשם משתמש ובסיסמה למרות שלא הקשתי עדיין כלום הנה מה שכבר ניסיתי: איפוס דפדפן,הורדת דפדפן חדש,איפוס נתב,דרך מחשב אחר זה כן נותן לי,שיניתי סיסמת גישה,ניסיתי להיכנס דרך האייפי החיצוני,החלפתי פורט גישה,מחקתי את האיסט,זה כל מה שאני זוכר, מה שכן ב safe mode זה כן נותן לי אשמח לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jy2k,

האם מישהו יודע על ספק שלא חותך את המהירות לחו"ל? ניסיתי עד כה את tripleC ועכשיו התחברתי ל-NGN של בזק. אבל מעבר לבדיקה של speedtest.net אין לי מושג איך באמת שופטים אם אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. האם 10MB רוחב פס בNGN מהווה ערובה ליכולת לראות סרטים ב1080 בכל שעות היום או שמע לא. אשמח להמלצות בייחוד בשל העובדה שאין יותר התחייבויות. 1. איך באמת ניתן למדוד את המהירות לחו"ל. 2. מי יודע להמליץ על ספק טוב באמת.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום אני משתמש ב- AVR NOD32 V4 אשר קניתי. משום מה לאחרונה האינטרנט שלי התחיל להיות מאוד איטי, בדגש על פינגים גבוהים (500MS ב-speedtest.net). דיברתי עם 013 והם אמרו לי לבטל את ה-AVR ולהפתעתי אכן הפינגים חזרו להיות נורמלים. זה נורא מוזר לי, כיוון שאני משתמש בו מעל לשנה ומעולם לא היו לי איתו בעיות. כמו כן, לא עשיתי בו שינוי כלשהו, כמובן פרט לעדכונים שוטפים אוטומטים. מישהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? וכן איך לפתור אותו אולי?

22. אוקי, אז ככה - אני מחובר דרך תשתית של הוט וספק 014 במהירות 12 מגה, משתמש בראוטר Edimax 6524n. בימים האחרונים האינטרנט במחשב הנייח (הראשי) התחיל לקרטע כשהוא מחובר (חוטית) לראוטר. כשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה והכל רץ חלק. בדיקה ב-speedtest נותנת את מלוא רוחב הפס. כשהמחשב הנייח מחובר דרך הראוטר, אני אפילו לא מצליח להריץ את הבדיקה ב-speedtest והגלישה איטית בצורה מחרידה, אבל בבדיקה דרך הלפטופ והאנדרואיד אין בעיה ואני עדיין מקבל את כל רוחב הפס. ניסיתי לאפס את הראוטר ולעדכן את הקושחה שלו, אבל זה לא שינה כלום. ריסטרטים למודם ולמחשב - כנ"ל. ניסיתי גם לנתק את ה-avg במחשב, שעודכן לא מזמן לגרסת 2012, כי חשבתי שאולי יש קשר, אבל גם זה לא נראה שעשה משהו.. חיפשתי בגוגל ובפורומים,…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ron533,

שלום, כאמור בכותרת אני מחפש ראוטר עם עוצמת שידור יחסית חזקה. כיום אני משתמש בראוטר של 3COM בתקן G ישן שעושה את העבודה אך הוא מותקן בכניסה לבית ובקצה השני לא קולטים אותו כמעט (בסמארטפון יש ניתוקים כל הזמן) המרחק לא גדול כל כך אבל יש קירות והחזרים והעוצמה שלו יורדת כבר בטווח קצר. ניסיתי כל מיני אמצעים להגברת האות אבל זה לא היה משמעותי. אני מתעניין בראוטר של TP LINK מאייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7226&CatCode=581 דגם WR941ND שנאמר לי שהוא הכי מוצלח ותומך ב MIMO (יש לי יותר ממכשיר אחד אלחוטי) וגם עוצמת שידור לא רעה של 3Db אבל נתונים לחוד על הנייר ונסיון מעשי לחוד, ופה אני מבקש את המלצתכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by chaikr,

שלום לכולם, בקרוב מאוד אני עובר לדירת שותפים של 4 סטודנטים סה"כ. לקחנו אינטרנט של 12M בהוט עם 012 כספק. אנו זקוקים לראוטר עם 2 דרישות מרכזיות: עבודת אינטרנט טובה (גלישה רגילה) בו זמנית של 4-6 מחשבים בצורה אלחוטית וכמובן שתהיה קליטה טובה בכל הבית (אין ממ"ד) התמודדות טובה עם טורנטים מכמה מחשבים (אני ארצה להשתמש בטורנטים וכמובן שלא אוכל למנוע זאת משאר השותפים...) אין צורך בשיתוף קבצים בין מחשבים, לא אמור להיות חיבור קווי כלל ככה שלא משנה כמה יציאות LAN יהיו. אין כוונה לשחק/לקנפג את הראוטר יותר מדי (חוץ מפתיחת פורטים), מחיר עדיף כמובן כמה שיותר נמוך. תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת בצפייה בסרטוני יוטיוב הם פשוט מפסיקים באמצע, בהתחלה הם עובדים מצויין עד שהם עוברים את נק האמצע טיפה אחרי, הסטרימינג פשוט מפסיק ולא ממשיך. בהתחלה חשבתי שהבעייה אולי אצלי במחשב אבל אותה הבעייה בדיק קוראת לעוד שתי מחשבים ברשת הביתית שלי. דיברתי עם התמיכה של בב"ל, ומהם לא הגיעה הישועה בהתחלה התומך טען שיש לי ווירוס על כל שלושת המחשבים שגורם לבעייה, אבל לאחר שהבהרתי לו שאין לי שום ווירוס הוא טען שיכול להיות שהבעייה היא כתוצאה מזה שיש להם איזשהי בעיה טכנית בכמה ימים האחרונים והם עובדים לסדר אותה, ולאחר מכן הוא חזר בו ועוד פעם טען שהבעייה היא או שאצלי או שבתשתית משמוזר הוא שהבעייה מתרחשת רק ביוטיוב כל שאר האתרים…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.