רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי ראוטר T128 (או איך שלא קוראים לזבל הג'נרי הזול הזה ש- 012 מחלקת ללקוחות שלה). אשמח אם תוכלו להכווין אותי על מנת להגדיר אותו כמגדיל טווח לרשת אלחוטית אחרת.
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני ראוטרים של TP-LINK מדגם TL-WR841N. אחד מחובר למודם של הוט (באחד מחדרי הבית - לא ממ"ד) והשני נמצא בסלון וברצוני להגדירו כ - Access Point ללא חיבור קווי. לא מצאתי אף מדריך בנושא המפרט שלב אחרי שלב מה עליי להגדיר בנתב הקיים (שמחובר למודם של הוט) ומה עליי להגדיר בנתב שישמש כ - AP. אודה לקבלת הסבר מפורט. בכבוד רב, שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחר חיפשו בפורום ללא תוצאות אצתרך את עזרתכם קניתי ראוטר של אדי מקס על מנת שיגדיל לי את הטווח של הראוטר הקיים (LEVEL ONE ) ניכנסתי לאתר נטצ'יף שבדרך כלל מאוד עוזר לי וניסיתי להגדיר את הראוטר החדש לפי ההוראות אך ללא הצלחה מישו יוכל לעזור לי?? הראוטרים החדש והישן תומכים בWDS הדגמים זה -הישן leve one 6004 החדש adimax br-6424n תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לדעת איך להגדיר ראוטר אלחוטי של linksys (דגם חדש) לתשתית כבלים. הוא עבד יפה בadsl . תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL בתור ראוטר ראשי מחוחברים אליו 3 מחשבים והוא גם נותן חיבור אלחוטי הביעה שלי שהקירות בבית שלי כנראה יותר מדי עבים (קירות בטון) והאות לא מגיע בצורה טובה לסלון. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ולהגדיר אותור בתור AP אני יודע שקיימים כמה מדריכים באינטרנט על איך לעשות את זה אבל לא מצאתי קונפיגורציה שתתאים למצב שיש לי אני רוצה לחבר את שני הראוטרים בכבל ולא בצורה אלחוטית אני רוצה ששניהם ימשיכו לשדר אלחוטי ולא רק אחד מהם אני רוצה שמחשבים שמתחברים בשני הראוטרים יכנסו לאותה הרשת ודבר אחרון חשוב זה שמי שירצה לעבור מאיזור הקליטה של הראוטר הראשון לאיזור הקליטה של הראוטר השני (לפטופ או טלפון נייד) , שלא יתנתק ויתחבר מחדש. מי שיכול לעזור לי בקשר לאיך…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם שינויים בהגדרות הראוטר שאני מבצע באמצעות חיבור אלחוטי תופסות כמו חיבור חוטי.. בתודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ישן של בזק - siemens sl2-141 ועד לא מזמן הוא תפקד מעולה בתור מגדיל טווח. היה מחובר קווית לswitch שמחובר לראוטר הראשי שלי כרגע (גם מבזק) ובעצם כיסה אזור שבו הראוטר הראשי שלי לא. משהו כנראה נדפק בהגדרות, איפסתי את הגדרות הראוטר וניסיתי להגדיר את אותה קונפיגורציה מההתחלה אבל ללא הצלחה. ניסיתי להגדיר לסימנס כתובת גם בתוך וגם מחוץ לטווח הDHCP של שהראוטר הראשי שלי מחלק. וגם כיביתי והDHCP של הסימנס/הגדרתי RELAY ל10.0.0.138 - שזה הראוטר הראשי שלי כרגע. אף אחת מ4 הקומבינציות שתיארתי למעלה עבדו לי, ניסיתי להתחבר אלחוטית לסימנס אבל אני לא מקבל כתובת IP. בDHCP של 10.0.0.138, אני לא רואה את הסימנס גם כן. שללתי בעיה בכבלים,שקעים כו'. מה אני מפספס? …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND, שזה הראוטר הראשי שמחובר למודם. קיבלתי ראוטר שלא בשימוש, דגם focus telecom -asus am 604g של בזק. נכנסתי להגדרות שלו ונסיתי להגדיר אותו כ AP שיגדיל את טווח הראוטר שלי, (תמונה) http://bit.ly/OYL3Zq לפי מה שהבנתי בטבלה למטה אני רושם את השם של הראוטר הראשי שאותו אני רוצה להגדיל לו את הטווח(אבל הוא גם מוגן בסיסמא שלא הבנתי איפה את זה אני קובע לו...) הראוטר של תקן N והראוטר שישמש כ AP זה תקן G זה בעייתי ? אשמח לקצת עזרה תודה רבה ! אור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיות קליטה בבית.(2 קומות) האקסס פוינט שברשותי חדל מלפעול. הבאתי ראוטר של נט גיר מדגם 2200 ונאמר לי כי ניתן להופכו לנקודת גישה. האם למישהו יש הסבר מפורט כיצד עושים זאת?(בבקשה אל תפנו אותי לאתר של netchief כי לצערי זה לא מובן) *הראוטר הראשי שלי הינו הוטבוקס של חברת הוט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. אני עובר ליחידת דיור בה אני מקבל חיבור אינטרנט מהראוטר הראשי בבית של בעל הדירה, דרך שקע ethernet בקיר שלי. אני יכול פשוט לחבר את המחשב עם כבל ויש לי אינטרנט. המטרה שלי היא ליצור רשת פרטית משלי עם הראוטר שלי, ואותה לחבר לרשת הביתית של בעל הדירה כדי לקבל אינטרנט ברשת שלי. אם אני אגדיר את הראוטר שלי כ AP אז אני אהיה חלק מהרשת של בעל הדירה ואני שואף להימנע מזה. השאלה היא האם ניתן להגדיר את הראוטר שלי כך שגם יהווה רשת עצמאית, אך במקביל יהיה קליינט של הראוטר של בעל הדירה? אם כן, איך קוראים לחיבור שכזה? לא מצאתי בגוגל את מילות המפתח הנכונות. בנוסף, בוא נגיד שזה לא אפשרי והגדרתי את הראוטר שלי כ AP וחיברתי אותו לראוטר של בעל הדירה כך שהוא …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית של הוט עם ראוטר של D-LINK DIR-825. יש לי ראוטר TP-LINL 1043 שהיה לי לפני כן ואני מעוניין להשתמש בו כרפיטר. הגדרתי לו שיעבוד כ-WDS. הגדרתי לו סיסמא ושם רשת כמו ה-825, החלפתי לו כתובת IP וביטלתי לו DHCP אבל עדיין הוא לא עובד תקין בתור רפיטר. האם מישהו יודע מה אני עושה לא תקין ואם יש משהו שאני צריך להגדיר ב-825 מעבר להגדרה הבסיסית של ראוטר.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר. הראוטר מחובר למחשב דרך ה- LAN. 1. נכנסתי ל- 192.68.0.1 > NETWORK > תLAN > שיניתי את ה-IP למשהו חדש (192.68.4.1). שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנסתי ל- 192.68.4.1 > WIRELESS > תWIRELESS SETTINGS > א. SSID > שם הרשת שלי ב. MODE > תBGN MIXED ג. CHANNEL > תAUTO ד. ENABLE WDS BRIDGING > ת SURVEY > בחירת הרשת שלי > הזנת סיסמא של הרשת שלי. שמירה. איתחול ראוטר. זה לא עובד. האם לא הבנתי נכון שכעת הראוטר מוגדר כרפיטר ושתהיה לי גישה באמצעותו לרשת דרך חיבור ה-LAN או ה-WIFI?
-
- 12 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחובר באקספון עם חייגן ורצה לעבור לראוטר (אדימקס 6204) אבל באקספון גובים תשלום עבור שיחות לתמיכה הטכנית אז ותהיתי אם מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות של הראוטר - סוג חיבור (L2TP, PPTP וכו'), כתובת DNS וכל השאר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר קווי פשוט. (level one) יש לו 4 יציאות. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו בכלל להגדיר לו להפסיק תשדורת ליציאה ספציפית/להגביל מהירות ליציאה ספציפית? והאם יש תכנה שיכולה לעשות את זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ריסט לראוטר השאלה אם אני עושה לו ריסט אני צריך את התמיכה כדי להגדיר אותו מחדש ולפתוח מחדש פורטים או שאני יכול בעצמי לעשות הכל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול מהמחשב שלי לגשת להגדרות ראוטר הנמצא במחשב אחר? (כמובן תוך תיאום איתו) האם יש כתובת איי פי שתכניס אותי לשם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של סימנס SL141, שאיתו הרשת הביתית שלי עובדת. (קומה 1 בבית) בשביל לאפשר קליטת WIFI בממ"ד (קומה 1- בבית), התקנתי ראוטר של D-LINK 524 וחיברתי את המחשב היחידי שם בחיבור קווי לראוטר הזה. עכשיו, אין לי גישה להעביר קבצים מהמחשבים למעלה למחשב למטה, איך אני מסדר את זה? הוא לא מזוהה יותר ברשת ה LAN עם שאר המחשבים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX, דגם BR-6204Wg. עד עכשיו אני מחובר בכבלים בחיבור MPLS. לא זוכר כבר מזה להתחבר עם חייגן. :lol: ראשית, רציתי לדעת אם זה ישפיע על שיתוף האינטרנט\קבצים? או שהכל נשאר כמו שהוא? ואיך מגדירים לצורך העניין בראוטר לחייג אוטמטי עם שם משתמש וסיסמא? ספק 014. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בקומה התחתונה של הבית ראוטר של בזק. בקומה למעלה יש access point שמחובר לראוטר למטה בעזרת כבל רשת. האם את ההגדרות האלחוטיות של הנקודה למעלה אני מגדיר עם אותו שם ssid וסיסמא כמו של ה ראוטר למטה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-