רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב 2 מקומות שונים בארץ: 1. בדרום הארץ אצל ההורים שלי בשתית ADSL בחבילה של 1.5 מגה - לא ניתן לשדרג לחבילות גבוהות יותר בשל תשתית ישנה ומרוחקת מהמרכזייה. 2. בדירה שלי במרכז הארץ בתשתית ADSL בחבילה של 8 מגה. אני יכול לשתף אתכם ולומר כי במהלך ה 3-4 חודשים האחרונים ואף יותר אני מבחין באיטיות רבה בהורדה משרתי RAPIDSAHRE. ההורדה מגיע ברוב הפעמים לסביבות 80-70 קיי. עכשיו רק בכדי לדייק להלן העובדות: 1. אני חבר פרמיום רשום באתר RAPIDSHARE מעל ל 3 שנים. 2. עד לתחילת ההאטה בהורדה לא הבנתי בשום בעיה וניצלתי את מלוא רוחב הפס גם אצל ההורים של וגם אצלי בדירה במרכז הארץ. 3. האיטיות באה לידי ביטוי גם בשעות היום וגם בלילה - לעיתים אני מצליח להוריד במלוא…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! יש לי ACCESS POINT שמחובר קווית לראוטר במבנה מסויים על מנת לתת יכולת אלחוטית למבנה אחר. הבעיה היא שהAP הזה לא מכסה היטב את המבנה בקומה העליונה. האם ניתן להתחבר אליו עם AP אלחוטי נוסף על מנת להרחיב את היכולת שלו? המון תודה מראש לעוזרים, שבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך את עזרתכם. בעבודה אני צריך ללחוץ כבל רשת שיתאים לחיבור לקורונת שקע בקיר. את הקורונה קיבלתי עם 2 קומות ללא מספור עליה וכך אני לא ממש יודע איזה צבע אמור להיות איפה. צירפתי את הסדר של של הלחיצה הרגילה שאני עושה בדר"כ ודוגמא לקורונה שיש לי. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי חיבור 2.5M של 014 עם מודם רגיל. לקראת שנה הבאה אנחנו מתכננים בדירה לעשות אינטרנט אלחוטי (דירת שותפים) יש מחשב אחד נייח ו- 2 או 3 ניידים האם מספיק לקנות ראוטר ולחבר אותו במקום המודם, או שצריך לעשות גם שינויים בתשתית? כמו כן האם מהירות 2.5M זה מספיק? באופן עקרוני לא גולשים יותר מדי תודה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנים אני עובד עם אינטרנט אלחוטי בבית עם הנתב Edimax BR6504IL כאמור המחשב שלי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7128G בעל אנטנה חיצונית והקליטה לא 'להיט' עכב קושי להציב את האנטנה במקום בעל קליטה גבוהה יותר לכן קניתי כבל מאריך לאנטנה באורך 3 מטר ומשום מה עם חיבורו הקליטה גרועה אף יותר, נסיון להציבו במקומות שבהם עם הכבל המקורי הייתה קליטה טובה הניבו גם שם קליטה נמוכה יותר. האם כנראה עקב אורך הכבל (רק 3 מטר) האות נחלש? אשמח שלמוע את דעתכם..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לחבר את המחשב של אחי בעל לוח אם http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-p55-usb3_10.html, לראוטר http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 . לאחר שקראתי את המדריך בפורום אני קצת מבולבל ואני לא בטוח איזה סוג כבל כדאי לקנות, והאם הוא צריך להיות בעל סיכוך או ישר/מוצלב. בנוסף אנחנו גרים בדירה ואני רוצה שהכבל יעבור מחוץ לחלון, זה אומר שהוא יהיה חשוף לפגעי מזג האוויר/מזיקים, בקטע של קצת פחות מ 10 מ, אז מה אני צריך לקחת בחשבון, ואיך אפשר להגן על הכבל ? ובכלל היכן משתלם לקנות כבל עם אורך משתנה, הסתכלתי בזאפ והמחירים שם פר מטר לא נמוכים כמו שנכתב במדריכים לעתים קרובות.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כי הייתה להם בעיית עוצמות ברמת גן אתמול מסביבות 23:00 התקשרתי אליהם ואמרתי להם האינטרנט לא זז ויש 1,000000 איבודי פאקטים, לא ידעו כלום על זה, ואז ב 4:00 בבוקר זה הסתדר וחזרה הבעייה בסביבות 11:00 ואולי לפני גם. אז הגיע אליי טכנאי של הוט סידר לי פה כמה דברים עם העוצמות ואמר שיש טכנאי בחוץ שחיפש את הקופסא של התשתית לסדר שם. עכשיו זה תקין, אם מישהו יוכל להריץ איזה 300 פאקטים ל www.download.com ו ל- www.yahoo.com יעזור נורא. אני מקבל בדרך כלל ל download.com בין 205-238 כרגע ול yahoo.com 72-100 לפעמים יש קפיצה ולפעמים אין.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, חג שמח! שידרגתי לפני חודשיים + - את המהירות גלישה שלי מ 1.5 ל 2.5. ההחלטה הייתה להשאר בבזק בינלאומי מכיוון שהם היו איתי עד עכשיו בסדר גמור מבחינת מהירות ושירות. ולגבי בזק... עדיף לא לפרט זה או בזק או הוט, אז החלטתי להשאר עם בזק למרות כל התקלות. מרגע "השידרוג" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) , חוץ מחור בכיס ומחיוב שגדל, אני לא רואה מהירות יותר גבוהה. אני לא נהנה מהאינטרנט. המהירות מגעילה, פשוט מגעילה... אין לי מילים אחרות לתאר. אני משלם כ"כ הרבה כסף ולא מקבל כלום! בסה"כ אני מנסה לראות סרטון קצר ביוטיוב, 3:36 דק', 480p (שלא תחשבו 1080P או משהו כזה), וכל שנייה הסרטון נתקע! בבדיקות שאני עושה דרך האתר של התשתית, הספק וגם SPEED TEST אני מקבל את 2.5 אבל בפועל אני לא מרגיש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א.שימוש הנתב אך ורק כמודם ,או כמודם+נתב http://routerIP/mode.htm ב.TELNET ,אפשר לאפשר את ה TELNET והוא יהיה מאופשר עד להפעלה הבאה http://routerip/setup.cgi?todo=debug
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם אני מנסה להשתלט על מחשב ברשת הפנימית, הוא מבקש שם משתמש וסיסמא. למחשב הנ"ל לא מוגדר סיסמא. מה עושים? מדובר על התוכנת שליטה של WIN.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי להורי את המחשב הישן והתקנתי עליו וינדוס 7. יש להם ראוטר של טריון 715 והם מחוברים דרך הוט ונטויזן. עד היום המודם היה מחובר על ידי USB. כיום לאחר הפירמוט המחשב לא התחבר לאינטרנט והתריע שכבל רשת לא מחובר. חיברנו כבל רשת והמודם לא מתחבר. אין אינטרנט אז אין אפשרות להוריד דריברים וכדומה. בשרות של הוט התנערו מאיתנו וביקצור ני זקוק לעזרה. תודה חנן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור רשת ביתית בבית בינן שני מחשבים נייחים שהאחד מהם מחובר לראוטר שלי שסופק מבזק לפני מספר שנים והוא מדגם siemens sl2-141 היכול לשדר כך קראתי בקצב של 54MBPS ואני מתלבט איזה כרטיס רשת לקנות על אף ההסתייגויות מתוך האתר זאפ על חברות כגון edimax,tp-link שבהם הדגם המומלץ ביותר הוא edimax ew7128g השאלה היא איך בודקים איכות ותאימות של כרטיס רשת ואיזה לקנות בכלל כי יש לי ידע ממש בסיסי בנוגע לרשתות ואשמח אם תהיו לי כאן לעזר כי שבוע הבא אני מתחיל לימודים ב"ה ולא אוכל להתעסק עם זה זמן ממושך כ"כ.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בנוגע לכרטיס רשת איך הטווחי קליטה שלו (יחסית למה שאתם תמליצו לי ...) וממש אודה לכם על העזרה כי זה ממש דחוף לי... תודה רבה ושבוע טוב שחף
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק, Siemens ADSL SL2-141. אני מתחבר להוט בימים הקרובים, האם הראוטר הזה יעבוד בשילוב עם המודם שאקבל מהם, או שעליי לקנות ראוטר חדש? אני מניח שהוא יעבוד, אבל אני שואל ליתר ביטחון. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית והגדרתי למחשבים כתובת IP קבועה מראש ולא להתחבר למספר הראשון שפנוי. לצורך העניין מחשב אחד מקבל 10.0.0.2 באופן תמידי ואצלו אין בעייה. הבעיה היא במחשב שמוגדר לקבל 10.0.0.1 והוא גם מקבל, אבל ברגע שמכשיר אחר מתחבר לרשת דרך WIFI אז הכתובת פשוט נדרסת ועוברת למכשיר החדש שהתחבר במקום לקבל 10.0.0.3 למשל ומתקבלת במחשב הודעה על התנגשות IP.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה מה שהרגע הבנתי מהתמיכה הטכנית, אני עכשיו מתקשר למשרד מכירות השירות הטכני אמר לי שזה לא תלוי בו. עד עכשיו השירות והאינטרנט היה מצויין.. אני ממש לא רוצה לעזוב. הם אומרים שזה ככה לכל לקוחות CCC, מישהו יכול להבהיר קצת בנושא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: שלום, החלפתי את הנתב שלי לנתב החדש של בזק. בנתב הקודם שלי אני הצלחתי לפתוח פורט מסויים והוא עבד לי בכל הבדיקות. כעת ניסיתי לפתוח את אותו הפורט ולא הצלחתי (מה שאומר שלא בגדרתי טוב את הנתב עצמו) ניתבתי את הפורט גם הפיירוול של מערכת ההפעלה וגם בנתב עצמו (אין לי פירוול חיצוני) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים בעקבות נסיון לא טוב עם מוצרי Edimax וכן נסיון לא ממש מוצלח עם D-Link DIR615 שעשה לי אינסוף בעיות, הגעתי למסקנה שצריך לרכוש ראוטר חדש. הראוטר יצטרך להחזיק קו של 12 מגה בהוט+בזק בינלאומי, חיבור עם חייגן. אל הראוטר יתחברו באופן קבוע ארבעה מחשבים ניידים + שני מכשירי Iphone לסירוגין. יש לציין שאני והשותפים שלי מורידים כרוניים כך שדי סביר שלפחות בשניים-שלושה מחשבים ירוצו תוכנות שיתוף קבצים למיניהן, דבר שמעמיס על התעבורה. לאחר בדיקה בפורום ובמקומות אחרים, ובעקבות המלצות הגעתי למסקנה שהראוטר הנ"ל אמור להחזיק את הקו שלנו + כל הדרישות שציינתי למעלה מבלי לקרוס או להיכנס לבעיה של איטיות. רציתי לוודא שכך באמת המצב לפני שאני הולך וקונה אותו. ושאלה קטנה נוספת. המודם ש-HOT סי…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מבחינת משחקי רשת בps3 איזה איכות תשתית טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
את ההודעה לכאן, דרך אגב..(אני יודעת שאני לא אמורה לשים הודעות כפולות) בכל מקרה,הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות שיתוף אינטרנט מהחבילת אינטרנט והלפטופ שיש לי של אורנג' לטלפון תומך WIFI- ADHOC. וזאת מכיוון שאני לא רוצה לשלם פעמיים על חבילת DATA. האם זה אפשרי לעשות את זה? ואם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-