רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
לאחר פרמוט של אחד המחשבים שלי, עדיין רואים את התיקיות המשותפות בשאר המחשבים למרות שהם כבר לא קיימות. ניסיתי למחוק את הקישור אלהם ברשת דרך my network places אבל התיקיות עדיין מוגדרות כמשותפות בקבוצה. אז האשלה היא בעצם- כיצד ניתן לבטל שיתוף לתיקייה כאשר היא אינה קיימת? ובכלל, האם יש דרך לבטל שיתוף לתיקייה מבלי להיכנס למאפיינים שלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ראוטר אלחוטי של TPLINK WR541G כמו שהבנתי קודם כל אני צריך לחבר את הראוטר למודם עם כבל הרשת שקיבלתי עם הראוטר . עכשיו אני מסתכל במודם יש לי רק כניסת רשת אחת שדרכה מחובר המודם למחשב מה אני עושה במצב כזה?. המודם הוא TERAYON של הוט. האם צריך להתקשר להוט שיחליפו לי למודם עם 2 כניסות רשת?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בבית עם אינטרנטמודם USB ויש לי מחשב נייד בנוסף עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי שישב במחשב הנייח. האם זה אפשרי? אני לא מעוניין בראוטר אלא בכרטיס רשת אלחוטי חזק שישדר טוב יש למישהו המלצות על כרטיס רשת אלחוטי כזה למחשב נייח? והאם כדאי לי לחבר את הנייד לכרטיס רשת אלחוטי שישב בנייח במקום ראוטר? תודה לכל מי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מכיוון שזה רק ארה"ב, אני מחפש דרך בכל זאת לעקוף את זה ולצפות בסטרימינג שלהם. השאלה איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסתבר שבראוטר שלי (TPlink TD-W9980) יש אפשרות לפתוח את הערוצים האמריקאיים 149-161. האם אמורה להיות בעיה להשתמש בהם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי את חבילת הTop100 של בזק, כיום אני מקבל באזור ה-70MB/s במחשב שמחובר אליו פיזית. בממ"ד, עם מחשב שמחובר דרך הום-פלאג אני מקבל באזור ה-14MB/s. המרחק בין החדרים הינו בערך 20 מטר, שאלותי הן: א. אם יש דרך כלשהי לשפר את המהירות (אני המניח שהבעיה היא הפאזות, כי החדרים בצדדים נגדיים של הבית) ועדיין להשתמש בהום פלאג ב. אם יש דרך אחרת להעביר את הרשת, חוץ מהום פלאג ורשת אלחוטית, כמו העברת כבל רשת בכל הבית (שנשמע קצת מגוחך) חשוב לציין כי אין בממ"ד קו טלפון או כל קדיחה אחרת חוץ ממזגן וחשמל
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
התקנתי את OUTPUT FIREWALL וזה לא זיהה..ועכשיו מחקתי אותו והתקנתי SYGATE וזה עדיין רושם שאני לא משתמש בפירוואל רק את האנטיוירוס הוא מזהה מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מוריד בממוצע 63 פינג לשרתים באירופה בסביבות 210 בלילה... ובלי לפתוח פה לשטן הכל עובד טוב מאוד ואין נטל כבד במיוחד על המעבד לדעתי הכל היה שווה את ההתקנה העצמית ואי הצורך בכרטיס רשת נטויז'ן רוקסססס אייל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון. רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת? היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי , רציתי בבקשה עזרה לגבי הצעות לפתרון לדבר הבא: בבית יש לי 2 מחשבים שמחוברים ביניהם בתקשורת חוטית (הראוטר חוטי) - מסיבות שונות לא ניתן להחליף את התקשורת לאלחוטית (ראוטר אלחוטי). אני מעוניין ליצור "נקודה חמה" של WIFI על מנת שאוכל להתחבר אליה מהפלאפון שלי. מה הפתרונות ?? סליחה על הבורות בנושא. כל הקטע של ה WIFI והתקשורת האלחוטית לא ברורה לי. תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שאלה להבנה: האם אפשר לחבר בין 2 מחשבים רק עם סטיקים של WiFi, הרי הם יודעים לקלוט ולשדר..?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך לדעת איך קוראים למתאם רשת האלחוטי, הקופסה הקטנה שמחברים למחשב בUSB והוא קולט WIFI מהראוטר אני לא מצליח למצוא איך קוראים לזה כדי לחפש בזאפ אחד שיתאים לי. פשוט ההורים שלי החליפו מחשב והיה להם מתאם ישן שעובר רק על WIN XP ומן הסתם מחשב חדש אני מתקין WIN 7 ואם יש לכם המלצה לאחד זה יהיה מעולה, הrouter שלי הוא netgear dgn1000 של בזק
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות. אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי? כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מקום עבודתי נמצא בתוך חדר עם דלתות מתכת עבות מאוד+הגנת אש מלאה (חומר אדום בקיר) , 40 ס"מ מהדלת יש נקדות WIFI של 012 חופשית (מתחם ציבורי),יש לנו נתב 7416PN של EDIMAX אבל הוא לא קולט בתוך המחלקה . יש לנו אפשרות לקדוח בתקרה האקוסטית דוח למתח הציבורי בערך עובי של כבל. האם יש מכשיר שישמש צינור לנתב בתוך המחלקה. מצד אחד WIFI ומצד שני כבל ישיר לנתב הEDIMAX לא יעזור המגבר קליטה בתוך החדר,ולא עזר גם להוציא את האנטנות החוצה של הנתב עם הארכה ע"י כבל קואקס. בתודה מראש על פתרון בסכום סביר.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לקוח מפורום אחר בו כתבתי מאמר זה, כעבור 6 שנים אצל נטוויזן ובזק (לא שהיה לי איתם בעיה) עברתי לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי 20 מגה. הבעיה היחידה של נטוויזן היא שבזמן האחרון הורדות בטראקרים כמו (TL) ירדו לי על מהירות של 400-700KB ולא הגיעו למהירות המקסימלית של 1250KB נטוויזן לא התפשרו על מחיר וכנ"ל בזק. רק לעדכן אותכם, אם אין לכם כח לטירטורים על מנת להתנתק יש את השירות של אתר נט-טק www.netek.co.il שדרכו מתנתקים ממש בקלות. מחר אני אעדכן אותכם האם באמת התשתית של הוט פגומה כמו שאתם אומרים ומה בזק בינלאומי שווים לעומת נטוויזן. ב-HotBox אני הולך להשתמש רק כמודם לאחר בעיות עם החומרה שהבנתי שיש לו והראוטר הינו מדגם buffalo wzr-hp-g300nh (באמת עד שהבאתי את הראוטר הזה לא נהנתי מ…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, סופ"ש רגוע וטוב. רציתי לפתוח כאן בדיון על מציאת התשתית והספק האידאלי העכשווי בהיבט פינג לשרתים באירופה, הדגש הוא לאירופה בלבד. מה כוונתי? אקח למשל כתובת אייפי של שרת בגרמניה לצורך העניין. כתובתו 74.125.133.109 אשמח אם תוכלו לשתף כאן את הטרייס שאתם מקבלים ולשתף אותו כאן יחד עם ציון התשתית והספק שעשיתם את הבדיקה דרכה. המטרה שלי היא לראות תחת איזה תשתית וספקית אתם נמצאים ומהיא התוצאה שאתם מקבלים . למה? אני מחפש היום לראות האם יש שינויים משמעותיים בתוצאות כדי באמת למצוא משהו אידאלי עכשווי עבורי, אני יודע שלכל משתמש יש את המטרה שלו בין אם זה פינג / מהירות גלישה וכו. וכמובן שידוע לי שזה משתנה בין שרת לשרת וזה לא יוכיח חד משמעית את הנקודה אבל עדיין יתן כיוון מסויים להסתכל…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... עכשיו באתי לחבר אותו לרשת האל-חוטית בבית (יש לנו 4 מחשבים ברשת) והוא דרש סיסמא (מפתח רשת).. אבל אף אחד אצלנו בבית לא זוכר את הסיסמא.. יש איפהשהו מקום למציאת הסיסמא על המחשב (המחשב הראשי של הרשת)..? או לשנות אותה? בבקשה תעזרו אני מיואש.. תודה mz155
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-