עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hiliky,

יש לי מודם + נתב אלחוטי siemens sl2 141 אשר מחובר אליו מחשב נייח, אני מעונין להגדיר AP (נקודת גישה) אלחוטית עם נתב edimax 6204wg. מבקש עזרה בהגדרות. תודה!

2. Started by Radeon38,

שלום האם אפשר להגדיר את הדגם בכותרת שיעבוד כנקודת גישה ולא כראוטר??.באחת ההגדרות שלו ראיתי את המונח AP והפעלתי אותו אבל עדיין הנתב הראשי אינו רואה אותו?? מה אפשר לעשות על מנת להפעיל אותו כנקודת גישה ולא כנתב?? אשמח לעזרה.תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Rain smell,

שלום. התשתית שלי הוא הוט והספק שלי הוא נטוויז'ין. המודם שלי הינו hotbox. אני צריך עזרה בשני דברים. א. יש לי ראוטר level one wbr 3408 11g . היתי רוצה להכנס להגדרות שלו . קראתי שכדי למצוא את הכתובת צריך להיכנס ל cmd ואז לרשום ipconfig ואז gateway. עשיתי את זה אך מתי שאני רושם את הכתובת שמצאתי זה נכנס לי לאתר של hotbox. היתי רוצה עזרה בכך שתנחו אותי כיצד להיכנסת להגדרות של הנתב - level one ב. היתי רוצה שתסבירו לי האם אפשר להפוך את הנתב הנ"ל למגדיל טווח אצלי בבית.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  4. היי לכולכם, לצורך טיפול בבעיה במדפסת אלחוטית, אני רוצה לבצע reset לנתב 'הוטבוקס' (לא זוכר את שם המשתמש והסיסמא לכניסה להגדרות, ונציג התמיכה של 'הוט' אמר לי שהוא ביצע איפוס מרחוק, אך בפועל לא קרה דבר) באמצעות לחיצה על הלחצן הייעודי לכך בחלקו האחרי של הנתב. כדי להגדיר אותו מחדש להתחברות לשרת של 'נטוויז'ן' (ספקית האינטרנט שלנו) אני צריך את כתובת השרת שלהם. נציגת התמיכה שלהם עשתה אמנם איזו פעולת שיוך מול נציג של 'הוט' כדי לטפל בבעיית המדפסת (לא ממש עזר) אבל 'שכחה' למסור לי את כתובת השרת שלהם כשביקשתי ממנה. באתר של נטוויז'ן לא מצאתי, ואני לא יודע האם הכתובות שמופיעות בקישור המצורף עדיין בתוקף. http://www.cables.org.il/isp/netvis…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם, כרגע התקינו לי חיבור של 100 מגה. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל עובד מעולה. הראוטר שלי (1043ND) מוגדר על DYNAMIC והוא לא מצליח להתחבר עם ההוטבוקס. חיברתי את יציאה מס 1 מההוטבוקס לWAN בראוטר. מישהו יכול אולי לעזור לי לדבג את העניין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, מעוניין לדעת האם נתב ‏Edimax BR-6204WG יכול לשמש כ-AP עבור נתב 3COM מסוג 3CRWE554G72T בעל אופציית WDS? תודה, איציק.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. כמו כבר כתבתי באשכול אחר,אני גר קרוב לאוניברסיטה ויש שם אינטרנט אלחוטי חופשי. הבעיה היא שטווח הקליטה שלי דרך הכרטיס רשת האלחוטי לא מספיק בשביל להצליח להתחבר לרשת,רק לעיתים נדירות כן מצליח וגם זה מאוד איטי. יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי ובנוסף ראוטר מסוג Edimax BR-6204WG. האם יש דרך לקנפג את הראוטר של אדימקס כך שיגביר את עוצמת השידור של הרשת בחופשית ויעביר אותה לכרטיס רשת במחשבי כך שאוכל לקבל עוצמה מלאה ולגלוש בלי שום בעיות באינטרנט? נסיתי כבר להגדיר את הראוטר דרך כל מיני הגדרות - AP בהתחלה , ואח"כ WDS Bridge ובאחת מהאופציות ביטלתי את הכרטיס רשת במחשב הנייח ועבדתי רק עם הראוטר לקבלת אותות מהרשת - וגם הראוטר לא קלט את הרשת החופשית כ"כ טוב. יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 9.6k צפיות
  8. Started by smith77,

שלום לכולם. התחברתי ל 012 כספקית ול 014 כתשתית . כברירת מחדש לקחתי ראוטר מודם של D-LINK . בהתחלה הכל היה טוב לאור העובדה שעבדתי רק מהנייד אבל אתמול החלטתי להשמיש את המחשב השולחני והנ"ל אינו מחובר לראוטר של D-LINK ואין באפשרותי לחבר אותו . אבל יש לי ראוטר בן שנה בערך מדגם linksys wrt54gl והייתי רוצה להפוך אותו למגבר ע"מ שהמחשב השולחני יהיה מקושר אף הוא לרשת .איך ניתן להגדיר את זה לאור העובדה ששתי החברות מתנערות מאחריות (בגדול הם פשוט לא יודעים איך להתמודד עם הראוטר של linksys wrt54gl) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי ראוטר מודם של בזק Netgear 2200 בקומה השניה שהוא הראוטר הראשי, ואני משתמש ב-2 מתאמי רשת על חשמל TP-Link TL-PA4010 בכדי להעביר קו חוטי לקומה הראשונה. כעת קניתי את הראוטר TP-Link WR740N ואני מעוניין לחבר אותו לחיבור הקווי שיוצא לי לקומה הראשונה מה-TP-Link TL-PA4010, כך שכאשר אתחבר אל הראוטר החדש, הוא יהיה "שקוף" כלומר אקבל את הIP שיספק לי הראוטר הראשי. בצורה יותר פשוטה, אני רוצה שהראוטר החדש יהיה מן Wireless Switch. למישהו יש מדריך איך לעשות חיבור כזה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. הי חברים, יש לי הוט בוקס מצ'וקמק עם ויי פיי עלוב קניתי TP-LINK הכל מחובר הכל עבד יופי. ההוטבקס על DISABLED בהגדרת WIFI בשבועיים האחרונים יש לי קריסות חוזרות של האינטרנט לפחות פעם ביום כיבוי הדלקה של הראוטר והמודם פותר את זה עד לקריסה הבאה זו ההודעה שאני מקבל כשאני עושה טראבלשוט אשמח לדעת מה הבעיה? הגדרה לא נכונה? תודה לעונים

11. הראוטר מחובר לרשת הביתית כשהראוטר שיוצא החוצה, בפועל, הוא הראוטר של HOT. אני מעוניין להגדירו לעבודה כ-FTP עם גישה מהאינטרנט, אבל הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט כיוון שהגדרות ה-WAN שלו ריקות. כיצד אוכל להגדירו "לצאת החוצה"?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by kalda01,

האם יש מדריך המסביר איך מגדירים את הנתב של בזק דגם VEGN 2610 שיתפקד כמודם VDSL בלבד?

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by adishtrt,

שלום לכולם..... רכשתי נתב VPN במיוחד על מנת להתחבר לVPN שרכשתי באינטרנט ואני מעוניין להגדיר אותו בראוטר... יש לי קצת ניסיון בראוטרים הפשוטים אך מעולם לא התעסקתי את כל סיפור הVPN וכל הפרוטוקולים למניהן, והעסק נראה מאוד מסובך אך מה שאני רוצה לא אמור להיות כזה... סה"כ אני מעוניין להגדיר שכל מחשב שיהיה מחובר לראוטר הזה יקבל VPN (ע"י חיבור לשירות הVPN שרכשתי) כיצד אני עושה זאת? הראוטר שברשותי הוא: TP-LINK TL-ER604W וזו תמונה מהלוח בקרה: http://up415.siz.co.il/up3/ko3dyqzynmmt.jpg מצאתי את הדף הבא: http://www.tp-link.com/en/FAQ-411.html אך כאשר אני מנסה להגדיר (פחות או יותר) כמו בדף, אני מנסה ללחוץ על "הוסף" ומקבל שגיאה שהפעולה נכשלה. יש ברשותי את השם משתמש, הסיסמא והכתובת של …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by arielzala,

לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל , והתקנתי אותו ליד המחשב הנייח כאשר המודם בכבלים מחובר אליו ברשת והמחשב הניד באלחוטי. הבעיה שלי היא שהוא נותן לי כל הזמן LOWID באימיול , ולא נותן לי להתחבר לרוב השרתים של ה IRC , למרות שב FORWARDING RULES הגדרתי בתוך SPEICAL AP את הפורטים של האימיול (6662-6672) לפתוח אותם לשני המחשבים , ומה שזה נותן זה שבמחשב הנייח הכול עובד בסדר גמור ואין LOWID ורק בנייד הוא ממשיך לתת את אותן ההערות. חשוב לציין כי הפיירוול של וינדוס מנוטרל במחשב הנייד וכמו כן אין פיירוול אחר שמותקן עליו. באתר של הפתיחת פורטים שמצויין בהודעה הקבועה לא מופיע הנתב הזה ולא מצאתי פיתרון בשום מקום אחר...האתר הזה הוא המפלט האחרון שלי לפני הזמנת טכנאי מחשבים...אודה מאוד למי שיוכל לעזור…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Anonymous1,

שלום רב, במשך 5 שנים בערך אני מקבל קו טלפון VoIP מחברת 012, שעקב התעקשותם כידוע מחובר באופן הבא. מודם AZTECH 600E, מתאם שיחות AudioCodes MP-202 ונתב D-Link DSL-2760U. מאחר והייתה לי בעיה בנתב, איפסתי אותו וניסיתי מספר פעמים לקבל תמיכה מ012, אך בשורה תחתונה, הפעם בניגוד למקרים דומים בעבר, בעמתלות שונות ומשונות, סירבו לתת את התמיכה ורצו שארכוש ב400 ש"ח בערך את ה SmartBox, על אף שכבר יש לי ציוד כאמור. לאור זאת ניסיתי לפי הבנתי, אבל כנראה שיש לי טעות כלשהי בהגדרות כי האינטרנט לא יציב ומודיע לעיתים על התנגשויות של כתובות. כתובת מתאם השיחות היא 192.168.100.1, לנתב הגדרתי IP סטטי 192.168.100.2 עם מסכת רשת משנה 255.255.255.0 וביטלתי את …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. קניתי נתב אלחוטי TP-LINK דגם TL-WR941ND. אני בהוט והוטנט והרבה זמן לא התעסקתי עם רשתות (שנים רבות...). עד היום יש לי ראוטר של אדימקס (שאותו הגדיר הטכנאי של הוט), אבל הבנתי שבשביל להגדיר את הוטנט צריך לעשות משהו אחר (לא צריך להכניס סיסמה ומשתמש וכו...), אז איך אני מגדיר אותו? אני צריך מדריך או הסבר, מאחד מחברי הפורום, על הגדרת הנתב עם ספקית הוטנט. כמובן שקראתי את המדריך של הנתב, אבל הוא לא ענה לי על השאלה הזאת.

• 7 תגובות
    • 9.4k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי נתב של DREYTEK VIGOR 2710N ואני משום מה לא מצליח להגדיר אותו לגלישה באינטרנט בבזק בנלאומי, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. Started by pover,

שלום, מחר מגיע אלי הביתה טכנאי של בזק להתקין קו אינטרנט בדירה. אני מתחבר לאינטרנט דרך אקספון 018 חבילה תשתית+ספק. לאור העבודה הלכתי וקניתי את הנתב משלוב ראוטר הבאה TP-Link TD-W9980. ברצוני לדעת האם אני יכול לדרוש מהטכנאי שיגיע לחבר אותי לקו הרשת עם הנתב שאני קניתי? האם אני אהיה מחויב לקחת נתב מבזק? במקרה שלא, האם אני צריך להגדיר באופן מיוחד את הנתב? או שברגע שיש לי קו אני רק מחבר אותו דרך כבל רשת. ומבצע הגדרות WIFI דרך הIP של הראוטר?

• 13 תגובות
    • 21.5k צפיות
  19. Started by rbh3,

אהלן, לא מזמן עברתי לדירה בעלת 2 מפלסים. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בכל הבית ולכן קניתי עוד ראווטר הראווטר הראשי בבית הוא tplink tp-wr1043nd אליו מחובר בכבל ראווטר נוסף edimax br-6424n v2 בראווטר הראשון (tplink) שרת הdhcp מחלק כתובות מ192.168.1.2 עד ל 192.168.1.199 בראווטר השני ביטלתי את שרת הdhcp כל הגדרות הרשת האלחוטית זהות מלבד הערוץ והכתובת שהגדרתי לנתב היא 192.168.1.200 כל כמה זמן הרשת קורסת וכאשר אני מנתק את הראווטר השני ומחכה כמה שניות היא חוזרת לעבוד.. עבדתי ע"פ המדריך הבא http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ואני באמת לא מבין איפה טעיתי ולמה הרשת קורסת. יש לציין ששתי הראווטרים עובדים באופן תקין כאשר הם עובדים בנפרד כך שזה לדעתי לא בעיי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by cobara,

היי! קניתי נתב של D-LINK DIR 300. כיום אני מחובר ל ADSL בעזרת נתב/מודם ECI 270R שהוא עושה את החיוג. יש לי שתי שאילות : 1. איך אני מגדיר את הנתב החדש ? 2. האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת?

21. מבקש להגדיר חיבור בין מחשב רגיל שיהיה מחובר כל הזמן לבתב ומחשב נייד נוסף... נתב מבית D-LINK בחיבור לכבלים. הדגם שלו זה D-Link AirPlus G DIR-300 Wireless Router ואם אפשר גם הגדרות ל- D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by adlanm,

שלום התחברתי לכבלים ואני מנסה להתחבר עם הנתב ולא מצליח מישהו יכול לעזור איך למלא ומה בהגדרות בזק בינלאומי כבלים(ערוצי-זהב) נתב Edimax 6104k ואם צריך עוד מידע תגידו עריכה ------ תודה אבל לא תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by idoleff,

שלום, אני מבצע מעבר מבזק להוט, ורציתי לדעת אילו שינויים יש לבצע בנתב בעת המעבר. מבחינת שיטת חיוג, זה כבר לא PPPOE כמו בבזק, נכון? במה להתשמש? L2TP? איזה פרמטרים צריך להגדיר שם? דגם הנתב הוא 3CRWE554G72TU

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  24. ניסיתי להגדיר את הנתב הזה כAP ולחבר בחיבור קווי אל הנתב הראשי. פעלתי לפי מדריך שהוזכר פה בשרשור אחר. הקצתי לו כתובת סטטית על אותו SUBNET כמו הראשי וכיביתי את ה DHCP. אני רואה שהנתב לא מוצא DEFAULT GATEWAY ואני לא רואה איפה להגדיר את זה. אני מניח שזה אמור להיות הנתב הראשי. כמובן שכתוצאה מזה לא ניתו להחחבר לאינטרנט דרך הAP האלחוטי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

שלום, קניתי ראוטר של EDIMAX מדגם WNA-7266 . הגדרתי בסיסית את האינטרנט והוא עובד מצויין . כאשר אני שם סיסמה לרשת הביתית / בודק מהירות דרך הראוטר אני מקבל פיקים של 10 מגה וזה נופל בין 4-1.5 מגה. למישהו יש מושג איך להגדיר את הראוטר הזה כמו שצריך ? יש לציין שאני מנוי ב014 חבילת NGN . תודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.