עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by מאור247,

מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך מפורט להתקנת חייגן (לאינטרנט) לויסטה?!?!?!?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by amirshoval,

שלום, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ועם 012. יש לי נתב אלחוטי של linksys (WRT54GL) ואמרו לי שאפשר להגדיר את החייגן בנתב עצמו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, אמיר

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. אני עוזר לחבר להגדיר והוא עובד עם חייגן.

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  4. Started by moshebox,

שלום לכולם, מישהו יודע איך להגדיר חייגן l2tp על מק, מערכת הפעלה mountain lion ? אני על תשתית hot אני מצליח להגדיר חייגן על הראוטר שלי, על windows אבל לא על המק ישירות הוא טוען שהוא לא מצליח להתחבר לשרת, אבל כל דבר אחר כן מצליח להתחבר אז זו לא הבעיה. נציגי התמיכה לא ממש יודעים איך להתמודד עם מערכות ההפעלה היותר עדכניות של המק. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by frank31,

שלום האם ניתן להגדיר חשבון דאר מ -walla או hotmail.co.il באווטלוק אקספרס לשם קבלת הדאר שם ולא להכנס לאתרים לשם קבלת הדאר תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by Internal,

שלום לפני כמה זמן שמו לי טלפון של 012 אבל הגדירו משהו מוזר . הם הביאו את המתאם שלהם ועוד מודם רגיל ועשו חיבור מתאם למודם ומודם למודם אחר שהיה לי אבל אלחוטי ו יותר מידי חיבורים . אפשר במקום זה לחבר למודם שהיה לי עם אלחוט במקום כל מה שעשו לי .

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by יואב שניר,

הציצו ב YOUTUBE הזה. יעיל מאוד.

8. Started by moping,

שלום לכולם! בחדר מחשבים קיימים עשרה מחשבים בהם מותקנת מערכת XP PRO חיברתי את כולם עם סוויצ' הגדרתי IP לכל מחשב בכל כרטיס רשת במחשבים מופיע מקושר. מה שאני רוצה שבמחשב מספר 1 הוא ישמש ככונן רשת ותהיה בו תיקייה שבתוכה יהיו עוד 8 תיקיות מכיתה א-ח שכל התלמידים של אותה כיתה יכניסו חומר אליה וגם תהיה להם גישה אליה בכל עת. הגדרתי שם לכל מחשב כולם באותה קבוצת עבודה. אשמח באם תסייעו לי אני אובד עצות בעניין המון תודה!

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Raanan30,

היי. קניתי ביום שישי כרטיס רשת אלחוטי מסוג EW-7128g של EDIMAX בבאג וכמו כן ראוטר אלחוטי. יש לי בבית שני מחשבים נייחים - אחד מהם חדש בן יומיים, שבשבילו קניתי את הכרטיס רשת, ועוד אחד נייד עם אלחוטי מובנה כבר. חיברתי את הראוטר, והמחשב נייד התחבר תוך שניה אל הראוטר. לעומת זאת, במחשב החדש התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי, ואני לא מוצא את הראוטר ו\או רשת אחרת בכלל, גם כשאני שם את הראוטר צמוד למחשב. האנטנטה מחוברת לכרטיס רשת והכרטיס רשת נמצא טוב בתוך ה SLOT במחשב. אמרו לי בבאג שזה כנראה הגדרות במחשב. מישהו יכול לעזור לי להגדיר? יש לי פשוט 0 ידע בדברים כאלה. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 114508534,

עכשיו חזרתי עם מודם ECI הכחול הרגיל שבזק מחלקת ואני רוצה להתקין אותו ואני לא יודע איך להגדיר את הכרטיס רשת ומה לעשות , תעזור לי בבקשה , ועוד שאלה , צריך להתקין את הכרטיס רשת או שהוא מותקן ב XP .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by jon bar,

ena כניסה שורת פקודה conf t מספר חיבור interface gigabitEthernet 0/0 תלוי בכתובת ומסכת רשת שלכם ip address 10.0.0138 255.255.255.0 יש להדליק את הממשק no shutdown

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום שאלתי את השאלה בתגובה קודמת, אבל אני מפרסם אותה כהודעה חדשה, מקווה שלא עובר על חוקי הפורום... ניסית לפעול לפי מדריך לשרשור נתבים http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שאלה לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN של הנתב האלחוטיו שלא משמש כמודם ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 ניסיתי להגדיר כתובת 10.0.0.130 ולאחר הגדרה זו כבר לא הצלחתי להתחבר ל אדימקס. אם מישהו יודע, תודה

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום, יש ברשותי ראוטר asus604g ושלושה מחשבים מחוברים אליו+רשת אלחוטית. אני רוצה שמחשב אחד ספציפי תמיד יקבל כתובת קבוע, למשל 10.0.0.10 בראוטר לא מצאתי אפשרות לתת לMAC מסויים IP מסויים.. האם יש דרך לעשות זאת בדרך אחרת? באותו מחשב ישנה מערכת הפעלה מסוג WINXP. מה שחשוב שהDHCP ישאר על אוטומטי בראוטר. ויתן IP לפי רצונו, חוץ מאותו מחשב.. חשבתי אולי להגביל אותו דרך כרטיס הרשת, אבל לא ממש יצא לי. אם מישהו יודע מה לעשות, אשמח לעזרה... תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by No_Man,

לאחר פירמוט המחשב שהיה לקוח ברשת ICS מה אני צריך להגדיר ? קראתי איפה שהוא . . . שאני צריך להביא IP פנימי, ידני (192.168.0.2 כי המחשב המארח הוגדרו לו IP פנימי של 192.168.0.1) ואז לרשום את המחשב המארח (ה"שרת") כ-Deafult G.W (שוב 192.168.0.1) וזהו . . . ? זה בטוח יעבוד ? לא צריך כלום ? ספק: בזק. תשתית: HOT. האם זה אומר שהחיבור יהיה אוטומטי ואני יצטרך רק לערוך או שני יצטרך "התקשרות חדשה". תודה.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by House M.D.,

קיבלתי היום מבזק מודם ראוטר D-link N 2760U. הוא חייב להימצא בחדר ממ"ד כי רק שם יש שקע של בזק. יש ברשותי גם ראוטר Linksys WRT54GL , ברצוני לשים אותו מחוץ לממ"ד ולהישתמש בו כ repeater . אני לא יודע מה להגדיר ואיפה, האם ההגדרה צריכה להתבצע ב linksys או ב d-link? תסבירו לי הכול כמו לאדיוט גמור, כי אף פעם לא הגדרתי דבר כזה... בלינקסיס יש DD-WRT בגירסת v24 sp2. ועוד משהו: איך זה יעבוד? האם שני הראוטרים ישדרו את אותה רשת או כל אחד מהם ישדר רשת אלחוטית משלו?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ulmi,

שלום לכולם! יש לי רואטר LINKSYS WRT 160N ובנוסף ראוטר ישן EDIMAX BR-6204WG שניהם משודרגי קושחה (מקורית) בגלל כרטיס USB של LEVEL ONE שיש לי שאני חושד בו שעושה צרות אני רוצה במקומו לחבר את הראוטר אדימקס בכבל רשת למחשב (נייח) כאשר הוא יקלוט באלחוטי את האינטרנט מהלינקסיס שמחובר למודם (600E של בזק) איך אני מגדיר את זה בשתי הראוטרים? (לשים לב שבלינקסיס הגדרתי מאק פילטר, בנוסף אפשר לדבר איתי בשפה מקצועית אני מבין, פשוט מגדילי טווח זה (עדיין) לא התחום שלי) תודה רבה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by זוהר ארגוב,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב משרדי לצורך מאוד ספציפי, הבעיה היא שהוא כמובן צריך להיות מחובר לאינטרנט - והדבר לא מתאפשר מכיוון שאין אופציה לחבר אליו כרטיס רשת אלחוטי (PCI) וכרטיס שמתחבר בUSB זו כרגע לא אופציה. לא אתעמק בזה כרגע (ובטח גם לא אחרי זה, בעצם). העניין הוא פשוט - ברשותי ראוטר פעיל LINKSYS E1000 וראוטר נוסף שאינו בשימוש - LEVELONE WBR3408. מה שהייתי רוצה לעשות זה להגדיר את הלבל וואן כך שיקלוט אינטרנט מהלינקסיס, וכך אוכל לחבר כבל אתרנט סטנדרטי בין היציאות של הלבל וואן למחשב. השאלה היא האם זה אפשרי וכיצד אני עושה את זה? אודה על כל עזרה... יום טוב

18. שלום, התקנתי בהצלחה את הנתב של בזק ROTAL 1025. לאחד המחשבים מחוברת מדפסת HP. נכנסתי להגדרות שלה והגדרתי לה שיתוף (הופיעה יד תחת האייקון שלה לאחר מכן). אני רוצה לשתף את המדפסת במחשב השני. הוספתי מדפסת חדשה -> מדפסת לוקלית -> פורט חדש TCP/IP -> התחלתי לכתוב את כתובת IP של המחשב שאליו המדפסת מחוברת 138.0.0.1\\ (למשל) והמחשב הוסיף לבד את שם המדפסת (לדוגמה : HP1315\ ). הבעיה היא שלחתי על אישור המחשב כתב שיש בעיה ולא הוסיף את המדפסת לרשימת המדפסות. האם צריך להתקין דרייבר למדפסת בכל מחשב המחובר לרשת ע"מ שיוכל להדפיס במדפסת ? במה טעיתי ? תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by lizer21,

שלום לכולם, יש לי מדפסת ברשת , ואני רוצה לשתף את המדפסת הזאת כך שאני יוכל להדפיס בה מהבית, בעזרה ותמיכה של ווינדוס כתוב שבשביל זה צריך להתקין שירות IIS אז התקנתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה להגדיר את המדפסת כך שאני יוכל להדפיס דרך האינטרנט? יש לי ווינדוס XP תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by achiya1,

שלום . יש ברשותי מדפסת Samsung CLP-510 הגדרתי אותה למחשב השולחני שלי ואני מעוניין להגדיר שגם למחשב הנייד היא תהיה זמינה כמו בבתי ספר שמדפיסים מכל מחשב שרוצים. יש איזה מדריך בשביל זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. אהלן חברים, קניתי מדפסת של XEROX מסוג 120PEi המדפסת בעלת יכולת להתחבר ישירות לראוטר. עכשיו, במחשב שלי אני לא רואה אותה, לא משנה מה ניסיתי. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר עם בhttp://192.168.0.1/ וזה לא הצליח, כנראה שהוא מוגדר בכתובת אחרת (?) מה השלבים להגדרת המדפסת כמדפסת רשת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי נתב , מסוג DLINK 2760U של בזק שקיבלתי מהם. יש ברשותי מדפסת מסוג HP PCS 1315 זאת מדפסת עם סורק אני הגדרתי את המדפסת בנתב, ואני יכול להדפיס מכל מחשב שהגדרתי לו את המדפסת. עכשיו אני רוצה גם לסרוק מהמחשבים [ או ממחשב אחד לפחות..] ואני לא מצליח להגדיר לו את זה. איך אפשר לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  23. שלום, יש ברשותי שתי מחשבים המחוברים לרשת באמצעות אינטרנט אלחוטי, מחשב א' משמש כמחשב ראשי (מחובר לראוטר שמחובר למודם ADSL) ומחשב ב' שמשמש כמשני (בעל כרטיס רשת אלחוטי). במחשב הראשי מחוברת מדפסת,שאני מעוניין לשלוח אליה להדפסה גם דרך המחשב המשני,ורציתי לדעת איך ניתן להגדיר זאת. יש לציין שבהגדרת מדפסת במחשב הראשי הגדרתי אותה כ"משותפת" אך בכל זאת לא ניתן להשתמש בה מהמחשב השני. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by audigy,

כיצד אני מקנפג את המודם הזה תחת מערכת windows xp pro הגדרות+חייגן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by man-of-God,

במודם הזה ישנה האפשרות שהוא יגדיר את עצמו מול השרתים של בזק משום מה לי האופציה הזו לא עבדה (גם לא בפעם הראשונה , אז איך שהוא הצלחתי ) אם אפשר לקבל הסבר כיצד מגידירים ידנית את המודם על מנת שיוכל להתחבר לי לאינטרנט . הספקית שלי הינה בזק בינלאומי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.