עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Y-T-M,

היי, אני נתקל בבעיה להגדירAP באופן קווי. הראוטר הקיים netger vvg 2000 הראוטר שישמש כ-ap: 3com office connect wireless 11g הבעיה היא כאשר אני מנסה לשנות את הכתובת של ה3com לכתובת שלא בטווח של הdhcp של הנטגייר ה3com נתקע ולא מגיב לכתובת החדשה ובלי הארדריסט על מנת להחזיר את ההגדרות לברירת המחדל של היצרן אין לי גישה אליו. אודה לעזרתכם בנושא..

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by DANIELK27,

יש לי רוואטר ראשי: BR-6524N וראווטר :TL-WR841N שאת הTP-LINK אני רוצה להגדיר כAP אייך אני יכול לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tamos,

הי, ראוטר LINKSYS WRT54GL עם TOMATO עליו. הלינקסיס מוגדר כAP+WDS, האדימקס מוגדר רק כWDS. DHCP באדמיקס מבוטל. הMAC ADDRESS של האדימקס הוכנס בWDS של הלינקסיס. כמו כן, הMAC ADDRESS של הלינקסיס הוכנס באדימקס. הIP של האדימקס הוגדר לאייפי מתחת לטווח של הDHCP של הלינקסיס אבל גם בתוך הסגמנט של הלינקסיס-הטווח DHCP הוא מ192.168.1.100 עד 192.168.1.149 הסגמנט הזה הוא 192.168.1.1 אז הגדרתי את האייפי של האדימקס כ 192.168.1.99. איך אני יודע אם הראוטרים מדברים בינהם? כיצד אני מגדיר אבטחה? כי ניסתי לשים WPA2 ולא הלך, האדימקס כאילו נתקע וחייב ריסטרט של הראוטר. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by Hybrid06,

היי, המצב שלי הוא כזה, יש לי מודם של HOT שמחובר בקומה 1, וחיבור קווי מהמודם למחשב נוסף שנמצא בקומה 2. בקומה 2 אין קליטת WIFI, ולכן החלטתי לחבר אליו את 6740U וליצור לי AP (נעזרתי במדריך המצויין http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ) ** מצטער אם אני מבלבל פה מושגים כי אני די חדש בתחום. עבדתי ע"פ החלק השני של המדריך , ושרציתי לשנות את הכתובות לנתב החדש קיבלתי שיש איזה בעיה לאחר מכן ניסתי לבטל את ה DHCP והכל עובד, יש גלישה ואינטרנט אלחוטי.. האם זה שלא החלפתי לנתב כתובת יכול לגרום לבעיות/ האטת גלישה וכו' ? ד"א אחר כך אין לי אפשרות לגשת להגדרות של הנתב, ולפעמים צריך לעשות לו RESET. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני מנסה להגדיר את ה- B-focus 312+ כנתב. הורדתי את קובץ ההסברים מאתר היצרן ECI ופעלתי אחד לאחד על פיו. אני אנסה להבהיר כמה שניתן באילו בעיות אני נתקל: מקרה 1: לאחר ביצוע כל התהליך אני רואה תחת network connection ב- Lan or High speed internet שה- local area connection מחובר אבל נורית ה- internet link בנתב עצמו לא נדלקת ובפועל אני לא מחובר ולא יכול לגלוש. באותו מסך תחת broadband חיבור ה- adsl wan miniport (PPPOE) דרכו הייתי מחובר כל הזמן בתצורת מודם לא עובד. מקרה 2: בפעם הראשונה שביצעתי את התהליך כשלא שמתי לב בכלל לחיבור\ לא חיבור של ה- local area connection ראיתי שנורית ה-internet link בנתב עצמו דולקת אבל שוב לא יכולתי להתחבר. מקרה 2 נשמע מוזר קצת אני יודע אבל בכל זאת חשבת…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Buffer,

היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270804.0 קניתי היום את הנתב Linksys WRT54GL, הגדרתי אותו הכל עובד טוב ויפה =] בנוסף יש לי את הנתב הישן Edimax BR-6114WG, שאיתואני רוצה להרחיב את הטווח כשהוא Repeater.. מה שעישיתי בנתיים זה ככה: הגדרת ה-WRT54GL כ-AP + WDS ושמתי בו את ה-MAC של הראוטר אדימקס. כתובות של הלינקסיס הן 192.168.1.100-200 ושער ברירת מחדש 192.168.1.1 באדימקס הגדרתי AP Bridge-WDS ושמתי את ה-MAC של הראוטר של הלינקסיס. כתובות DHCP 192.168.1.201-254 ושער ברירת מחדל 192.168.1.99 בהגדרות WAN בחרתי STATIC-IP ונתתי לו 192.168.2.108 שזה בטווח של הראוטר לינקסיס ושער ברירת מחדל של הלינקסיס. כמובן שכל מגבלות האבטחה מבוטלות, הערוצים זהים וה-SSID…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by muam,

שלום, היום עברתי מהוט לבזק, והשאלה שלי היא האם אני צריך להיכנס לממשק שממנו מגדירים את הראוטר בשביל לקבל גלישה אלחוטית טובה יותר או שפשוט להשאיר את ההגדרות כמו שהן ? אני רוצה לשחק במשחקים בפינגים נורמליים בלי ניתוקים קטנים שמוציאים אותי מהמשחק. בנוסף, יש משהו שאני צריך לבקש מבזק בשביל זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eLmo,

שלום, אמרו לי לפנות לפורום פה על מנת לקבל עזרה בהגדרת ה ACCESS POINT DWL900+ של DLINK עשיתי את כל ההגדרות כמו שצריך וזה, אבל המחשב שנמצא בו הכרטיס רשת האלחוטי מזהה רק את ה DWL614+ ולא את ה 900.. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שזה יתחבר ישירות ל אקסס פוינט, ושזה יראה לי את כל הקווים הירוקים מלאים בכל מקום בבית אני ממש צריך עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לאחר יום שלם של ניסיונות, כישלונות ולמידה דרך היוטיוב לגבי הגדרת dd-wrt כרפיטר על לינקסיס הוותיק שלי, אני פונה עליכם בתקווה כי כאן הישועה. ביוטיוב מראים מספר הסברים שונים לגבי ההגדרה כרפיטר . יש לציין כי הנני מנסה להעביר את האות ממודם של בזק מסוג Netgear DGN2200v2. מס שאלות , לפי הסרטונים ישנם הגדרות כפולות, כלומר פעם אחת הן נבחרות ובפעם השניה הן לא . השאלה מה הנכון ? - תחת Network Setup מופיעים ה IP וה- Mask זה מובן לי שהIP שונה יש לשים והMask כמו המודם עצמו . מה לגבי Geteway ? האם להגדירו לפי הIP של המודם (Netgear) ?? - תחת Connection Type מופיע הגדרת DHCP כברירת מחדל האם להשארה או להחליפה ל Disable כפי שחלק מהסרטונים ? - תחת Network Address Server Settings מופ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by kalda01,

איך מגדירים בהוטבוקס טווח כתובות לשרת הDHCP? אני רואה שניתן להכניס כתובת התחלה, אבל אין כתובת סיום.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  12. שלום חברים, יש לי ראוטר שאחריו אני רוצה לחבר את ה-DLINK 2760 עם כבל רשת על מנת לשתף את האינטרנט בWIFI כמגדיל טווח \ Access Point עברתי על כל מדריך אפשרי באינטרנט ולא הצלחתי להגדיר אותו. אשמח אם מישהו מכם שיודע או עשה את זה יוכל לתת הנחיות לביצוע התהליך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 17.3k צפיות
  13. Started by yarin153,

אז קניתי את הנטגיר של הVDSL והפכתי אותו לנתב לפי המדריך עכשיו אני רוצה להשתמש בראוטר השני שלי בבית DLINK 2760U כמרחיב טווח איך אני עושה את זה? בנוסף שאלה נוספת : בזק קבעו שהראוטר DLINK יהיה FREE WIFI מהמבצע הזה שלהם (ללא רשותי אני לא חלק מהמבצע) איך אני מוריד את זה? ... תראו את התמונה (קבצים מצורפים) ההגדרה הזאת חסומה ממני לביטול

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  14. אני חדש בכל מה שקשור לראוטרים...אני בנאדם שעובד עם הרבה פורטים פתוחים אז אני מעדיף כבר שלא יהיה פיירוול של הראוטר..אני רוצה לבטל את כולו אז אמרו לי לעשות DMZ ....שאני הולך ל DMZ בהגדרות של הראוטר הוא מבקש אייפי..איזה אייפי אני אמור לשים שם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום רב, בביתי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי. אני רוצה להגדיר שהם יהיו באותה הרשת. הדבר היחיד שחסר לי כרגע זה הגדרת שרת DNS ידנית. האם אני צריך להגדיר את השרת של הספקית? ואם כן, איך אני יכול לדעת מהו? (בזק בינלאומי HOT) תודה, MODY

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by sh0ck3r,

היי, מישהו יודע איך מגדירים שרת DNS אחר חוץ מה DNS הראשי של הספקית בנתב החדש של נזק (BE)?

17. שלום רב,אחרי התקנת רוטאר של אדימקס,חוויתי בעיות גלישה,אתרים לא נפתחו בצורה מלאה,הגדרתי DNS באופן ידני בכרטיס רשת,והכול עובד נפלא. הבנתי שניתן להגדיר DNS ידני גם ברטואר,שאלתי היא מה הבדל בין שמגדירים ברטואר לבין שמגדירים בכרטיס רשת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי את הנתב DGN2200v2 גירסת קושחה V1.0.8.31_1.8.31 (אגב זו הכי מתקדמת?) אני רוצה כתובת דומיין ושהנתב יעדכן אוטומטית את הIP בתפריט יש אופציה Dynamic DNS ושם יש רשימה Service Provider ובה רק אפשרות אחת לבחור www.DynDNS.org עושה רושם שהאתר הזה כבר לא מספק שירות בחינם. אז איך אני כן יכול לעשות Dynamic DNS?

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. יש פה טכנאי הוט שיכול לשלוח לי שם משתמש וסיסמא להגדרות הפנימיות? להרים טלפון לתמיכה בכל פעם, זאת טרחה מרובה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש דרך להגדיר למחשב נייד שכשהוא ניגד ברשת של הבית הוא יהיה עם IP סטאטי כזה192.168.1.1XX ואם הוא בעבודה הוא יהיה עם IP סטאטי כזה 192.168.1.1XX ואם הוא לא בשנייהם אז יהיה לו IP דינאמי???

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  21. היי, צריך בבקשה את עזרתכם בהגדרה זו לצורך צפייה בתכנים כמו NETFLIX וכ"ו נרשמתי לשירות החינמי במשך שבוע של unblock-us והגדרתי את הראוטר שלי TL-WR841N כפי שרשום באתר, כאשר אני בודק באתר שלהם הכל נראה תקין אבל כאשר אני מתחבר לNetflix למשל בסלולר הוא רושם לי שהשירות לא זמין באיזור... וגם באתרים המציגים את כתובת ה-IP החיצונית אני מופיע תחת כתובת ישראלית בבקשה אשמח אם תאמרו לי מה אני מפספס מה שעשיתי זה.. נרשמתי לUNBLOCK-US הגדרתי את הנתב שלי כפי שמוסבר שם (הגדרת כתובות שרתי ה-DNS ב-DHCP של הראוטר) שמרתי ועשיתי ריסטרט לראוטר הראוטר שלי מחובר למודם HotBox צרפתי צילום מסך תודה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by Semyon171,

שלום, קניתי את הראוטר הנ''ל. התקתני והתקשרתי לנטויז'ן לבקש אייפי קבוע הם אמרו שזה יטופל תוך 24 שעות. עכשיו בהגדרה של הראוטר אני מחובר דרך PPTT וצריך להכניס Subnet mark ו Gateway. מה אני צריך להכניס פה? תודה

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Psychoron,

אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל בחיבור חוטי למודם אחר שמחובר ישירות לאינטרנט, ושהראוטר ישדר באלחוטי (זה מה שנקרא bridge??). עברתי על כמה מדריכים באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, בכל הפעמים לא הייתה גישה לאינטרנט... מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה? או פשוט יודע מה צריך להגדיר בראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.