רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שאלתי את השאלה הזאת מספר פעמים ללא תשובה ברורה ורציתי לדעת מהוא הפינג המקסימלי ללא לאגים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי לחבילת 12mb. בחברת 012 סמייל . כאשר אני מחבר מחשב ישירות למודם, אני מקבל מהירות הורדה של 12mb ומהירות העלאה של 1mb. אולם, כאשר אני מתחבר דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של 0.6mb ומהירות העלאה של 0.6mb. הראוטר המדובר הינו edimax BR-6228NS, עפ"י המפרט אמור לתמוך ב100mb. חשוב להדגיש כי מדובר בחיבור חוטי. איך אוכל לקבל מהירות הורדה מקסימלית ולנצל את הרשת שלי? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כיום יש לי ראוטר רוטל של בזק שקורס הרבה בזמן הורדות וגם הDHCP שלו עושה בעיות. יש לי 7 מחשבים שמחוברים קווית לרשת, אני מחפש ראוטר טוב עם תמיכה אלחוטית (עדיף שתומך ב802.11n ושל 3COM כי יש לי שם הנחות אבל לא חובה) שיצליח לעמוד בהורדת קבצים מתמדת במהירות של8MB, שיעבוד ב1GB או שלפחות הSWITCH יהיה כזה ושהיה מאובטח כמה שאפשר (שלא כל ילד עם סקריפטים יוכל להיכנס עליו ושהיה לו פירוול)
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים/המומחים אני עובר בקרוב לבית חדש והכנתי תשתית של 13 נקודות רשת , 2 בכל חדר ( אחת למחשב ואחת ל smart tv ) + אחת בכל מרפסת + נקודה נוספת הולכת לבקר של מצלמות רשת על איזה ראוטר אתם ממליצים לי לקחת ( מעונין שיעבוד 1 גיגה ) ושיספק גם WIFI האם לקחת שני SWITCH-ים של 8 פורטים או אחד של 16 פורטים ושל איזה חברה ? יש לי דילמה גם לגבי הנקודה שהולכת ל SMART TV , כי אני לקוח של סלקום TV והממיר שלהם מחובר גם כן לנקודת רשת , האם כדאי לפרוס 2 כבלים ( אחד לממיר ואחד ישירות לטלויזיה ) או לרכוש HUB , קחו בחשבון שאין מצב ששתי הנקודות האלה יעבדו במקביל. עמית
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, שלום, אני ב012 ומבערך 19:00 עד 23:00 אני פשוט לא מצליח לשחק בטאלפילד....הפינג הוא 80 שזה סבבה, אבל משום מה ברגע שהשעה 19:00-20:00 לא מצליח לשחק..לאגים מטורפים למרות הפינג הסביר. מי כאן יכול להמליץ על ספק שבשעות שציינתי לא מחסל את הרוחב פס ונותן לשחק בשקט? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני פשוט הרבה זמן לא עשיתי את זה ושכחתי לגמרי איך להגיד הכל.. אני מארגן מין מסיבת רשת קטנה עם חברים יש לנו switch ל-8 מחשבים עכשיו אני מכוון כל מחשב כאילו איזו כתובת איי פי אני צריך לשים לכל מחשב? או שזה יקלוט לבד? לפי מה שאני זוכר זה משהו כמו 192.168.0.1 וככה עולים אבל אני ממש לא בטוח בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי, דחוף מאוד
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי מחפש המלצה למודם ראוטר. לא מבין בזה יותר מדי וזקוק לעזרתכם. תשתית בזק, ספק נטויז'ן - 100 מגה בדרך כלל מחוברים מחשב אחד בחיבור קווי, לפטופ, מדפסת וסלולר בווייפיי. בית קטן, אין הרבה מכשולים קירות וכו' בין מיקום הראוטר למקומות שבהם משתמשים במכשירים. האם לכן עדיף 5G על 2.4? האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים שבזק מוכרים בבזק סטור או כדאי באחת החנויות? לא מעוניין לקנות בחו"ל אלא בחנות בארץ. תודה רבה ללכל העונים שנה טובה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מקווה שכאן זה המקום הנכון. מתנצלת מראש אם לא. יש לי מחשב נייד, thinkpad של לנובו, כבר יותר מ4 שנים. מערכת הפעלה XP (כן, אני יודעת... אין לי כח לפרמט) בזמן האחרון, הוא מתנתק מהרשת האלחוטית שלי (WIFI) , והאינטרנט מפסיק לפעול, רק שבמחשב עצמו, המחשב טוען בכל תוקף שהוא מחובר. גם הכלי של windows וגם האשף אינטרנט של לנובו טוענים שהכל מחובר. אם אני מכבה ומדליקה מחדש, המחשב מתחבר מצוין, עד ששוב, הוא מחליט להתנתק בלי סיבה והסבר. אם מישהו יודע מה הבעיה, או מה אפשר לעשות, אני ממש אשמח עזרה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. חחח ככה.. רציתי לחבר אצל מישהו רשת ביתית... מה שיש אצלו זה 2 מחשבים בחדרים שונים... ראוטר אלחוטי.. ובמחשב המרוחק כ. רשת אלחוטי... אקיצר חיברתי את המחשב הראשי למודם... ואת המודם לראוטר עם כבלי רשת.. ואת המחשב השני אני רוצה לקלוט עם הראוטר... אמממ.. וזה לא כל כך מצליח.. כאילו זה כן מצליח.. אבל יש איזשהי בעיה..... המחשב המרוחק מצליח למצוא את הרשת.. הוא מתחבר אליה בדיוק ל 5 שניות נראה לי... ואז מתנתק.. וכותב שיש בעיה או משהו.. לא משאיר אותי מחובר... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות..? או למה זה יכול להיות..?? והמחשבים לא כל כך רחוקים אחד מהשני.. משהו כמו 3 - 5 מטר אני חושב... הראוטר של EDIMAX והכרטיס רשת.. הוא כרטיס.. ולא כמו disc on key... תודה לכל מי שיעזור…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי ראוטר-מודם של אורנג' והוא מחובר לשקע טל'. ליד המחשב שלי מחובר הDLINK. אני רוצה להגביר אות דרך DLINK. עשיתי הכל לפי מה שהמדריכים הסבירו, אך עדין זה לא עובד. אני ארשום את התהליך שביצעתי, תקנו אותי, אם עשיתי משהו שגוי. בDLINK DHCP כבוי SSID שונה, עם אותה סיסמא ואותו אופן הצפנה נמצא בACCES POINT, SCAN ENABLE, MAC ADRESS שלהראטר של אורנג כתובת IP אחרת לDLINK ערוץ שידור זהה מה עוד צריך לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם WINXPPRO אחד מחובר לאינטרנט ואמור לשתף והשני מחובר עליו. פתאום היום בבוקר אין רשת וכלום לא עובד בהתחלה הכבל לא היה מחובר אבל אחרי זה הרשת מסרבת לעבוד לומרות ששני המחשבים מזהים שהחוט מחובר. מה אני עושה?? תודה מראש לכל העונים מורוזס
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין נתב מדגם WDR3600 של TP-LINK מחו"ל. יש למישהו ניסיון עם הזמנה של נתבים שפועלים גם ב- 5Ghz מחו"ל? מה קורה אם זה נתפס לביקורת? האם אי אפשר לשחרר את זה בכלל? מישהו הזמין והכל עבר חלק?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול פה לעזור לי לקנפג ראוטר של 3com דגם 3CRWER100-75 עם אימיול? אני כרגע עברתי מחיבור עם חייגן בכבלים לחיבור ללא חייגן ועכשיו אני יכול להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט עם IP דינאמי. הבעיה היא שאימיול מסרב להתחבר לשרתים שלו בפורטים 4662 ו-4672 וניסתי לפתוח אותם בראוטר אבל זה לא עוזר.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר על דגם 3CRWER100-75 , ראוטר אלחוטי לא מצליח לגלוש במחשב שאליו הראוטר מתחבר, נוריות ה DSL דולקות גם במודם וגם בראוטר, ברגע שאני מחבר את ב-RJ45 בחזרה למודם אין לי שום בעיה לגלוש
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לעזור לאבי לעבור משרד - עם כל הכרוך בכך. בעת הניסיון שלי (הנואש), להבין מה הולך בחדר הבקרה (עלאק) של המשרד, נתקלתי במעין מודם של חברת צ'קפוינט. כאשר שאלתי את אבי מה פשר המודם, הוא לא כל כך ידע להסביר, אלא שדרשו ממנו לרכוש זאת כאמצעי אבטחה לפני שהוא מתחבר לשירותיהם של חברות חיצוניות כאלה ואחרות (שקשורות לתחום עיסוקו). אשמח לשמוע מה הוא המודם, האם הוא יעיל, ומה הוא בדיוק עושה. צריך לציין שעל המחשבים במשרד נמצאו לא מעט ווירוסים, אם יש קשר בין הדברים.
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לנו רוחב פס גדול אני לא יודע כמה..... (הוא מחלק את זה לכל בנאדם לכמה שנראה לו) ולי הוא שם 10K וזה מזה מעצבן .... לפני איזה שבועיים הצלחתי למצוא שיטה להפיל את המערכת אינטרנט לכמה שניות.... ואז אחרי שעשיתי ריסטרט היה לי 120K שזו המהירות הנורמלית.... אבל עכשיו הוא דיבר עם איזה טכנאי אני חושב והם עשו איזה משהו שההגבלה של האינטרנט חוזרת אחרי שתי שניות... יעני אחרי שאני עושה את הדבר הזה זה עולה ל120 ואחרי שניה (זה לא מספיק להראות לי 120) וזה חוזר ישר ל10 או לכמה שהוא שם וזה ממש לא הרבה.... עכשיו: בקונפיגורציה של הכרטיס שלי (ADSL) יש אפשרויות : ADSL MODE..... (כמו שרואים בתמונה) VPI\VCI ששמה זה מספרים שבעיקרון לא אמורים לגעת בהם אבל אין לי מושג מהם אומרים.... ו PROTOCOL שיש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם K8NF-9 של גיגבייט. הלוח מגיע עם עם כרטיס רשת on board. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בעזרת כרטיס הרשת הזה או שהוא מיועד רק לרשת מקומית?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אם אני מצליח להשיג קו סימטרי נגיד 10/10 או 20/20 בבית + להשים אל פסק ..האם אני אוכל להקים שרת חזק בבית במקום ללכת לחוות שרתים ? במידה ואני יתחזק אותו לבד /יגבה וכו' או שצריך עוד תנאים מסויימים שמתקיימים רק בחווה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני אמור לקבל ראוטר מבזק שיתאים ל 20 מגה. מחיפוש קטן מצאתי שיש 2 אפשרויות: ה NETGEAR VVG2000 או DLINK 6740U. היום יש לי את ה NETGEAR DGN843 ואני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו. בלי בעיות בכלל. בחיפוש שלי עלה גם הנושא הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=126747&postdays=0&postorder=asc&start=0 מישהו יודע האם יש חדש על המכשיר הזה? אולי מישהו כאן משתמש בו ויכול להגיד לי שהוא עובד טוב? כי משיחה עם בזק עושה רושם שזה רק מה שיש להם במלאי, ובתור אחד שמוריד הרבה מהביטורנט, אני לא רוצה להתחיל עם בעיות חדשות ( ונכון להיום הראוטר הנוכחי לא עושה בעיות בכלל!! ). ועוד שאלה, הם רוצים שאני אחזיר להם את הראוטר הקודם, יש …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני גר בדירה לא גדולה (3 חדרים 60 מ"ר) ובממ"ד יש לי מחשב שולחני. אני רוצה לחבר אותו לראוטר אלחוטי קווית ושתהיה לי רשת ביתית גם לנייד שלי. מצד אחד אני יודע שבשביל לקבל קליטה בכל הבית מומלץ לקנות ראוטר חזק (עם 3 אנטנות). מצד שני אני לא רוצה שתהיה קרינה חזקה בתוך החדר עצמו. האם יש אפשרות לחבר בממ"ד ראוטר פשוט ורגיל ועדיין לקבל כיסויי בכל הבית? איזה ראוטר מומלץ לקנות? מאד מעריך את העזרה... ניסים.
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-