רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אחרי שספק האינטרנט שלי הרע לי את התנאים אני מחפש ספק אחר האם יש למישהו נסיון טוב עם נטויזיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בתחום והתבקשתי להקים רשת אלחוטית בבית של ההורים שלי. מאחר והוריי לא מבינים הרבה במחשבים אני צריך ראוטר שהוא סוס עבודה שלא יצטרך הרבה תחזוקה וטיפול. בזמנו קניתי לעצמי linksys 54gl שעד היום נותן עבודה בלי הפרעות ותקלות (טפו טפו) ואני מחפש משהו דומה שיהיה אמין ומספיק חזק (אני מניח שה-linksys 54gl כבר נחשב ישן היום ובטח יש משהו יותר חדש וטוב). על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההצעה של סלקום מציעה לחבר את הכרטיס רשת הזה למחשב נייד ןלגלוש בכל מקום.זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כיום ברשותי מודם ADSL של אזטק 600E שמופעל בראוטר ומחשב אחד ומדפסת. ומחובר לבזק במהירות של 1.5M אני מעוניין להקים רשת ביתית בכדי להכניס יותר מחשבים ולשתף ביניהם גם את המדפסת שהיא מדפסת רשת קוווית ואלחוטית. מקריאה של הפורום הכנתי תרשים שמראה איך אני חשבתי להקים את הרשת. מצורף הקובץ. השאלות שלי הן: 1. איך אמור להיות מחובר הראוטר האלחוטי? כ ראוטר? כ AP? 2. האם להשאיר את המודם DSL כראוטר או כמודם? 3. ראיתי שממליצים כאן על הנתב Edimax BR-6524N האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את הנתב Edimax BR6574N (כי יש לו חיבורי GIGA LAN?) 4. האם הנתב של בזק דגם N טוב כמו הנתב הנ"ל? 5. איזה דגם של SWITCH כדאי לקנות? האם גם כאן כדאי להשקיע עוד ולקנות SWITCH שתומך ב GIGA LAN? 6. איזה כרטיס ר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב אחר שמתחבר דרכי לאינטרנט דרך כבל מוצלב הוא מביא לי את ההודעה קישורית מוגבלת. החלפתי כבלים וכרטיסי רשת אבל עדיין היא לא נפתרה,מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי ראוטר level one WBR3406TX ואינטרנט בכבלים.. כשאני מחובר דרך הנתב אני לא מצליח להאזין לשום תחנת רדיו שיש באינטרנט. כשאני מחבר את המודם ישר למחשב אני מצליח. משום מה הראוטר חוסם את הפורטים (?) של הרדיו? או שיש לו איזה פיירוואל שחוסם משהו.. בכל מקרה, התקשרתי לתמיכה תכנית של 012 הספק שלי, והם לא רוצים לתת לי את הסיסמא של הראוטר הם שינו אותה משום מה. כי הסיסמת DEFAULT זה admin. מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים. ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו. דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר לוח אם K8N…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה על העזרה אז ככה לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 10מגביט של בזק ברשת ה NGN החדשה דרך אגב עלה רק 150 שח לחגם ספק גם תשתית אוקי לעניין אני מחפש ראוטר שיהיה גם למחשב אחד שמתחבר עליו ברשת אלחוטית וגם ל 2 מחשבים שמחוברים עליו ברשת חוטית אבל אני צריך שהוא יהיה באיכות טובה כי הראוטר הקיים אצלי עכשיו של 3COM עושה הרבה בעיות כאשר משחקים משחקי רשת הוא ניתקע באמצע המשחק וכו' אה וגם שיהיה קליל בפתיחת פורטים וכו' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי נייד שאני רוצה לחבר לחיבור האינטרנט דרך ראוטר. נאמר לי שזה מלווה בip קבוע. זה לא נראה לי רצוי. האם יש איזו תוכנה מומלצת שמשנה את הip של חיבור ראוטר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ולחברי הבית גלאקסי 3 ו 4 איך שאנחנו מתחברים לוויפי אחרי מספר יש הודעה שמתריעה על "שהחיבור אינטרנט אינו יציב" העניין היותר מוזר שחבר עם G4 כן הצליח להתחבר ואין לו אין השגיאה מה הבעיה כאן?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי קצת מעפן הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות בהתחברות, הוא גם זול מאוד לכן אני לא מתפלה שיש בו תקלות קניתי אותו מבזק. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד מקצועי שיעבוד כל הזמן וגם שיהיה אפשר לפתוח בו פורטים בקלות אימיול וכד'... אז אני מחפש המלצה לראווטר אלחותי עם מודם ADSL...! תודה,
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מתכוון להרשם לאחד מבתי הספר הנ"ל בעתיד הקרוב, יש לי הצעות משנהים, אני יודע ש JOHN BRICE מוסמך על ידי CISCO תעודת ההסמכה ש JOHN BRICE מציע לי הוא - CCNA + לימוד והעשרה של VOIP, WIRELESS, LINUX ועוד ו SELA מוסמך על ידי MICROSOFT תעודות ההסמכה שSELA מציע לי הם: MCSA, MCSE, MCDBA, CCNA, CISSP, EC-CONCILE בתוכנית לימודים שנקראת - מסלול מומחה אבטחה ומנהל מערכות - SecurX זה נראה כמובן שSELA מציע לי הרבה יותר אבל, יש להתחשב בעובדות הבאות: SELA = כפול מהמחיר של JOHN BRICE שזה יוצא כ 30000 ש"ח SELA מסמיך אותי גם לתעודות של CISCO אבל הוא לא מוסמך רשמית על ידי CISCO האם זה עקרוני? ואיזו תעודת לימוד עם בכלל נחשבת יותר, שלמדתי ב JOHN BRICE או SELA? אשמח לתגובות, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, תהיתי אם ישנה האפשרות ב-ASUS A7A להפעילו דרך WOL... יש לי כרטיס רשת WOL ורציתי לדעת היכן לחבר את הכבל אל הלוח... תמונות: http://forums.ort.org.il/files/175/2028082/1430219.jpg http://forums.ort.org.il/files/175/2028083/9764447.jpg תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני לומד ל-ccna ומשתמש ב-packet tracer בשביל לנסות לצערי הרבה מהפקודות שהמורה מלמד לא קיימות בגרסאות של ה-ios שיש בתוכנה מה אפשר לעשות? כמו כן ברצוני לשאול איך מדמים את האינטרנט בתוכנה זו? הטופולוגיה שלי מאוד פשוטה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הטלפון של התמיכה של נתבי לינקסיס בישראל? לעיתים האינטרנט האלחוטי בחדר ממ"ד עובד טוב אבל קורה הרבה שזה מתנתק מהנתב ככה בצורה אקראית. זה יכול לפעמים לעבוד הרבה זמן תקין אבל אז זה גם יכול פתאום להתחיל להתנתק ולהתקשות להתחבר בחזרה. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי רשת שמכילה 2 נתבים אלחוטיים מחוברים ביניהם. הרשת כוללת סה"כ 4 עמדות: שני מחשבים נייחים ושניים ניידים. לאחד המחשבים הנייחים מחוברת מדפסת בחיבור USB וכל שאר המחשבים ברשת יכולים להדפיס אליה. ברגע שאני שולח בקשה להדפסה מהמחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת הכל עובד חלק, אך ברגע שאני שולח בקשת הדפסה ממחשב אחר אל המדפסת הזו, אותו מחשב שולח את ההדפסה, המדפסת מדפיסה אותה אבל בקשת ההדפסה נשארת תקועה במחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת באופן ישיר (למרות שהמדפסת סיימה להדפיס אותה כבר). כאשר אני מנסה לשלוח בקשת הדפסה נוספת, המדפסת כבר לא מדפיסה מכיוון שיש מסמך תקוע ברשימת הדפסה של המחשב הנייח. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם שני משתמשים. אני רוצה לחסום משתמש אחד מגישה לאינטרנט. איך עושים את זה? נ.ב. - XP pro SP2 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
דיברתי עם בזק היום ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי חינם של חברת רוטל (אני לא יודע איזה דגם) בגלל שיש לי חבילת 2.5 MB מישהו מכיר ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדיפות לקנייה מKSP או Ivory USB/PCI EXPRESS מה שאתם חושבים שיותר להתמודד עם חיבור רצוף העלאות והורדות.... הראוטר בחדר הסמוך לא בממד תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
באיזה פורטים הכי מומלץ להשתמש בעבודה עם האמיול..? עד עכשיו השתמשתי ב7019 ו7029 ובשבוע האחרון נראה שחסמו אותם כי הקצב על הפנים.. הCONNECTIONS שלי מורחבים, אין מה לדאוג... אשמח לתגובות...
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש ! לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip). אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל. חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם. מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של Siemens SL2-141 וברצוני לדעת אם יש אפשרות לעשות IP שונה לכל מחשב בנפרד(או לכל חיבור לראוטר). אבל אני לא רוצה שיהיה למחשבים IP סטטי. אשמח אם תוכלו לעזור לי, יאיר
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום, אם טעיתי תעבירו בבקשה =] בשאני נכנס לאתרים יש לפעמים משבצות שקשורות לפייסבוק ושם האתר מזהה את משתמש הפייסבוק שלי(כי אני מחובר אליו באופן קבוע), ורושם לי אם אני רוצה להיכנס לקבוצה או לשתף או עוד כמה דברים בסגנון, עכשיו האתר מזהה את משתמש הפייסבוק שלי מה שמוביל אותי לזה שהוא מזהה אותי בזהות האמיתית שלי. ומכאן מגיעה השאלה: האם זה שאתר מזהה אותי אומר שהוא גם יכול להשתמש במידע הזה ו/או לשמור, לזהות או כל דבר שגורם לכך שהוא יודע מי מאחורי המסך?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים מחוברים בכבל ואחד אלחוטי. אני מנסה להתחבר ממחשב אחד שמחובר לראוטר בכבל לזה שמחובר באלחוטי עם ה-Radmin Viewer 3. לצורך זה התקנתי בשני המחשבים Radmin Viewer 3 (זה שאני מנסה לשלוט עליו הוא ויסטה 32 וזה שאני מנסה לשלוט ממנו הוא XP PRO). פתחתי לשני המחשבים בראוטר את הפורט שמוגדר בתוכנה . במחשב שאני מנסה לשלוט עליו מסומן ב-V האופציה של FULL CONTROL ועדיין אני לא מצליח להשתלט עליו וגם איפשרתי לו בפיירוואל של הוונדוס את התוכנה Radmin Viewer 3. אני פשוט נותן את הכתובת הפנימית וזה לא נכנס לי (לכל מחשב מוגדרת כתובת פנימית).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-