עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם adsl שמחובר למחשב מרכזי עברתי בו כבל רשת ישיר ל- למחשב שנמצא בחדר ליד שבו יש כרטיס רשת. בשני המחשבים יש גלישה באינטרנט. השאלה היא איך אני משתף קבצים דרך אותו קו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהסביר לי מה בדיוק לעשות. תודה רבה זאביק.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי בעיה ב-VOD של יס שבאמצע תוכנית (זה קרה בכמה סדרות שונות ולא רק באחת), המסך נהיה שחור וצריך לחזור אחורה לשידור החי כי הממיר לא מגיב לפעולה אחרת. דיברתי עם 3 נציגים של יס, אמרו לי פעמיים לעשות איפוס לממיר, איפוס לדיסק הקשיח וכלום לא עזר. בסוף קבעו לי טכנאי להחלפת הממיר. מדובר בממיר יס מקס טוטאל. קודם השתמשתי ב-DNS של OpenDNS שהגדרתי בראוטר אבל כשהשתמשתי באינטרנט ב-Wifi בסמארטפון זה עשה לי בעיות ואתרים לא נפתחו אז החזרתי ל-DNS של הספקית ועכשיו גם הגלישה בסמארטפון השתפרה וגם ה-VOD עובד טוב, לפחות ממה שראיתי בזמן קצר, כמובן שאני אמשיך לעקוב אחרי זה לאורך זמן ואראה אם אכן הבעיה נעלמה. שאלתי היא, האם אכן זה יכול להיות קשור לשימוש ב-DNS לא של הספקית או שיש בעיה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לחסום אתר מסויים ? שלא יהיה אפשר לגלוש באותו אתר מסויים ?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. כבר שני אנשים (לא קשורים אחד לשני) אשר טיפלתי להם במחשבים שאלו אותי על הנושא של יצירת רשת ביתית בין המחשבים. זה לא מה שחשוב (כל יום שואלים אותי את זה אנשים). מה שכן משנה הוא שהםאמרו לי שהם שמעו שניתן ליצור רשת מחשבים על תשתית הטלפוניה הקיימת בבית. לראשון ששאל אותי, לפני כשבועיים עניתי שאני לא מכיר כזה דבר והיצעתי לו את הפיתרונות הקונבציונליים (WiFi, כבלי רשת באורך 30 מטר וכ"ו). לשני ששאל אותי (אתמול בערב) אמרתי שאבדוק זאת. לכן אני מעלה את השאלה בפני חברי הפורום הנכבד הנ"ל: האם יש כזה דבר או שמדובר בעוד שמועה נחמדה שעוברת באימייל ומשגעת אנשים לדפוק לעצמם את המחשב תוך כדי ניסיון לעשות משהו "חאפרי"?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי 2 מחשבים אחד נייח אחד נייד ובקרוב עוד אחד נייח חדש אני רוצה לקנות נתב\ראוטר כדי שיהיה רשת אינטרנט ששום מחשב לא יהיה תלוי במחשב הראשי המרחק ממחשב למחשב 15 מטר בקומה אחת.. איזה ראוטר \ נתב כדי לבחור? אני רוצה שיהיה כולל עם מדפסת רשת ואיזה קבלים עליי לקנות? תודה !

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. עדכנתי את המהירות ל50 מגה ויש לי את האפשרות לקחת ראוטר עם חיוב זיכוי למשך שנתיים (!) או מודם בעלות חד פעמית של 100 שקל. על הראוטרים קראתי בפורום הרבה , שהנטגיר פחות איכותי וכו' אבל לא מצאתי חוות דעת על המודם. איזה דגם הוא? אמין? הייתי מעדיף לשלם לבזק 100 שקל במקום להיות מחוייב לשנתיים במידה והמוצר איכותי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ybm3884,

בבניין שלנו יש אינטרנט אלחוטי , הבניין קיים מ 5 קומות שבכל קומה קיים פיר מעלית מבטון מזויין הקומה מקיפה את המעלית זאת אומרת : ישנם משרדים משני צדדי המעלית בקומה הרביעית קיים ראוטר ובקומה השניה קיים אקסס פוינט , עכשיו הבעיה השלי היא כזאת אני מעוניין שתהיה לי קליטה שווה בכל אזור בבנין , מה עליי לעשות שקלתי להעלות את הראוטר לקומה ה 5 ובעצם"למשוך" משם את הרשת להקים אקסס פוינט בקומה השלישית והראשונה אנא רבותי עצות ,כל מה שאני מחפש בעצם זה לגרום לרשת להיות שווה בכל הבניין . בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  8. יש לי אפשרות להביא מחו"ל מודם כבלים Motorola SURFBoard SB5100E מהסוג שעושים בו שימוש חברות הכבלים בארץ האם ניתן יהיה לחברו לרשת הכבלים ובכך לחסוך את עלות התשתית ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by As-21,

שלום רב אני מריץ בבית pfSense כראוטר הייתי ב 100 מגה עם הוטבוקוס 1 שעבדתי איתו כ Bridge mode. שידרגתי את האינטרנט ל 500 והחליפו לי את ההוטבוקס להוטבוקס 4 + שדרגו שני ממירים למני פייברבוקס. אני מסמן את האפשרות של bridge mode מההוטבוקס עושה ריסט אבל משום מה הוא חוזר לעבוד כראוטר ולא מודם בלבד. האם אני מפספס משהו או צריך לעשות משהו אחר בנוסף ?

10. אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Sp_RuS,

שלום! אני אדמין בחדר מחשבים. יש לי 40 מחשבים. וקרוב ל120 משתמשים. כל אחד בא, נכנס עם השם משתמש שלו והססמא שלו, אז המידע שלו מסתנכרן עם הסרבר, והוא יושב ועובד במחשב. ככה על כל מחשב יכולים לשבת כל אחד מהמשתמשים. כשאני שולח דרך RUN Net send 111.11.11.111 bla bla bla אז אם יושב שם משתמש מסויים אז הוא יקבל את ההודעה הזאת bla bla bla ממני. ואם לא יושב שם אף אחד והמחשב בעצם נמצא במסך ה LOGIN, אז הבנאדם הראשון שיכנס למחשב, יקבל את ההודעה שלי. השאלה: האם אני יכול למען את ההודעה שלי למשתמש ספציפי ברשת כולה? או לפחות במחשב מסויים? אבל דגש על משתמש ספציפי! ואיך?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by Globalization,

כבר למעלה משבוע שאני מנסה להירשם לשתי פורומים, אבל ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח חשובונות חדשים, שמתי לב שאני מזין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, אבל אף מייל אישור לא נכנס. וכן, אני מחפש ב - Spam ובכל הקטגוריות ב GMAIL ולא מוצא כלום. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? אני מקבל מיילים, אבל בכל מה שקשור לרישום לאתרים וקבלת מייל אישור, לא מצליח. ניסיתי גם לפתוח חשבון ב - Walla ולקבל מייל אישור וגם אז זה לא מצליח. בעיה מוזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AMS2,

יש לי ראוטר חדש של D-Link שהתקנתי אתמול, דגם DIR-300 והאינטרנט האלחוטי עובד לי אבל התוכנה Network Magic שהתקנתי עם הראוטר מראה את זה: תודה לעוזרים

14. Started by wooper,

שלום אני מחובר ל012 בכבלים ומעונין בראוטר שיכול לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים עד עכשיו השתמשתי בedimax והרבה פעמים יש תקיעות כאשר אני מפעיל תוכנות כגון emule לכן אם אפשר ראוטר חזק שלא נתקע כל הזמן

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by apelt,

עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני יודע שהכותרת לא הכי מובנת אבל ניסיתי כמה שיותר. אז הנה ההסבר : יש תוכנה מסויימת, שעל מנת להשתמש בה מהאייפון על המחשב אני צריך לפתוח פורט מסויים. במחשב הספציפי המדובר אין אפשרות לפתוח פורט (עבודה וכאלה) ולכן אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לזהות פורט פתוח שלא משתמש בכלום ולהגדיר בתוכנה את הפורט הנ"ל כדי לשלוט בתוכנה שעל המחשב מהאייפון. מקווה שהייתי מספיק ברור. ואולי בכלל חייב להשתמש בפורט ספציפי. לצורך העניין - התוכנה (והאפליקציה גם מאחר שזה גם באייפון) היא jumiamp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by maxth,

שלום. ברצוני לקנות מגדיל טווח הבא: D-Link DAP-1620 802.11ac AC1200 1200Mbps לינק 1)האם הוא יעבוד עם מודם\נתב (hotbox)? 2) האם הוא מומלץ . המרחק מהנתב לסלון (לסלון בו אני רוצה לחבר את מאריך טווח ) הוא 15 מטר איך תהיה הקליטה? תודה.

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by MarioPolo,

שלום רב אני מנסה לשחק באפשרות הLAN במשחק NFS: Most Wanted , ובפורום של המשחקים אמרו לי שיכול להיות שהראוטר חוסם פורטים מסוימים , שהמשחק. נכנסתי לקובץ הReadme וזה מה שהיה כתוב: Need for Speed Most Wanted uses the following TCP and UDP port(s) for Internet play: TCP ports: 80, 13505, 30900-30999 UDP port addresses: 3658-3658 האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפורטים האלו? תודה רבה מראש. דגם הראוטר: Siemens ADSL SL2-141

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by שמואל רוברו,

מבקש המלצות לאינטרנט ביתי . יציב ומהיר , תודה .

20. Started by ekmo,

שלום, בדירה הישנה שלי היו לי שני מחשבים מחוברים דרך ראוטר D-Link 524, אחד ישירות בכבל והשני דרך USB אלחוטי. המרחק ביניהם באופן ישיר היה בערך מטר והפריד ביניהם קיר אחד. כעת עברתי דירה והמרחק בין הראוטר לבין כרטיס הרשת האלחוטי כבר עומד על מספר מטרים עם 3 קירות מפרידים. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר דרך האלחוטי לאינטרנט וכעת משום מה אני אפילו לא מוצא את הרשת עצמה. אני מניח שזה בגלל שהראוטר לא מספיק חזק. האם D-Link 524 הוא בעל יכולת שידור כ"כ גרועה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות ראוטר חדש? ואם כן איזה ראוטר מומלץ שיש לו יכולת שידור חזקה (שלא יעלה יותר מדי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  21. שלום . לא מזמן עברתי דירה והעבירו את הראוטר לחדר אחר . בדירה הקודמת המחשב שלי היה מחבור דרך כבל לראוטר ומחשב אחר היה מחובר דרך הדבר הבא בדרך אלחוטית. http://ksp.co.il/?uin=13094 עכשיו אני מתחבר עם המחשב שלי דרך זה לראוטר והמחשב האחר דרך כבל . המהירות שיש בבית זה 40 מגה בבדיקה באתר של בזק במחשב שמחובר דרך כבל זה מראה 40 . במחשב שלי שמחובר דרך הWIFI זה מראה לי רק 2.5 מגה גם דרך בזק וגם דרך האתר speedtest לרוב מי שצריך את המהירות לאינטרנט במשפחה זה אני והעבירו את הראוטר לחדר אחר כי זה בעייתי להעביר שקע לחדר שלי. השאלות שלי זה מה מגביל את המהירות ? יש אפשרות לקבל לפחות 10 מגה דרך הWIFI ? או שהבעיה זה במתאם רשת הזה ? ויש לי בבית עוד ראוטר של בזק של חברת NETGEA…

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by idan007,

אני מעוניין לקנות ראווטר אלחוטי שישמש 3-6 מחשבים ואני זקוק להמלצה לגבי איזה ראווטר לקנות. ע"פ הבנתי הראווטר הזה עובד ב108Mb במקום ב54Mb כמו רוב הראווטרים.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by kroiz,

שלומלום כמה מהמחשבים שלי רחוקים מהראוטר ולכן האות (Signal) אצלהם חלש. חשבתי לשם Access Point קרוב יותר לראוטר ולמתוח כבל תקשורת אליהם. כשבאתי לקנות שמתי לב שראוטרים יותר זולים מ-Access Points. האם אני יכול לקנות ראוטר יותר זול שיעשה את מה שאני צריך מה-Access Point? והאם זה כדאי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היו לנו שני מודמי כבלים של הוט וחיבור של הוט כספק אינטרנט, אחד של הבית והשני של אישתי לעבודה שלה (שניהם מחוברים בבית, אחד בכל קומה). בחודש האחרון המודם של אשתי איבד חיבוריות לאינטרנט (היא מחוברת אילו עם כבל כך שזו לא בעיית תקשורת) כך שהחלטנו להחליף אותו במודם ADSL של 019. כדי למנוע בעיות בעתיד הייתי שמח אם היה ניתן לחבר את המחשב שלה לשתי הרשתות בו זמנית. -האם זה בכלל אפשרי בצורה שקופה? הכוונה היא שלא יהיה צורך לבחור רשת בזמן עבודה. -האם ניתן לקבוע איזו אפליקציות יעבדו עם רשת מסויימת? חלק מהעבודה (אולי) תשתמש בחיבור IP קבוע הניתן ע"י ספק האינטרנט. -בגלל המבנה של הבית+חצר, האם ישנה דרך שהתקני קצה (מחשב, טלפון, טאבלט וכו') יעברו אוטומטית בין שני החיבורי ה ווי-…

25. Started by שועל האש,

ראיתי ראוטר של dlink דגם dsr-1000 האם אפשר בראוטר הזה באמצעות ה qos {או כל פונקציה אחת שיש בו} להקציב רוחב פס לכל מחשב יש לי קו של בזק 5 מגה אני רוצה לתת לכל מחשב 1 מגה לדוגמא ושזה לא יבוא על חשבון מחשבים אחרים האם אפשר לעשות את זה בראוטר הזה אם אני יוסיף את המספרים כמו שרשמתי האם זה יקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב x או שזה רק חוק בשם x שמקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב ואותו אני צריך לצוות למחשב [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.