עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כאשר מרכיבים את הכרטיס רשת האם צריך לחבר אליו גם קבל של הספק או משהו? כי יש לו יציאה שנראת כאילו צריך לחבר אליה כבל מהספק

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  2. שלום! יש לי router של d-link . יש לי מודם ADSL . יש לי רשת של 3 מחשבים ביתיים. יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים. יש לי ZONE ALARM במחשב האישי שלי (אני יודע...זה כמו לשים 2 קונדומים). הבעיה שלי היא עם ה MSN Messanger . אני לא מצליח לפתוח את ה router כדי שיאפשר מעבר של audio/video עם אנשים מחוץ לרשת שלי, כלומר , אני לא יכול להתחבר עם אנשים ב messanger בכדי לבצע שיחה קולית או וויזואלית . בדקתי באתר של מיקרוסופט ובעוד כמה אתרים על הנושא. מצאתי כמה ports שכתוב שצריך לפתוח אותם בכדי ששיחה קולית וויזואלית תתאפשר ב messanger, אבל גם אחרי שפתחתי את ה ports לא הצלחתי לבצע חיבור של AV - audio/video . רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזו סיבה מיוחדת ומוצדקת שאני לא אצליח ליצור קשר של AV…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  3. מישהו יודע מה נסגר עם אינטרנט זהב? גם לכם זה קורה? אין נחת מהאינטרנט המסריח הזה.... כל האתרים בארץ טסים אבל לחו"ל הקשר לא עובר, גם שכשאני עושה פינג אז יש "Request timed out"

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by XDude,

יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by moskitos,

אני רוצה לפתוח פורטים במודם שלי מסוג אלקטל(שהוא גם ראוטר) אבל אני לא יודע מה אני אמור לרשום איפה שרשום פרוטוקול.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by 1,

יש לי דרך אגב חוץ ממנו עוד שתי מחשבים חדשים אחד 1400 והשני 1700, ושניהם נמצא ברשת עם ADSL משותף אך תמיד המחשב המשותף תלוי במחשב המשתף, וזה מעצבן! אפשר לעשות עם המחשב איזה שרת או משהו , שמעתי שאפשר לעשות דבר כזה, אם כן תפרטו לי בבקשה איך ומה צריך.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  7. יש דרך להשתיק את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. על עצמי מפני וירוסים ופריצות, איזה FIREWALL הכי טוב? מה אתם אומרים על NORTON?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SHLOMI71,

שלום יש לי אפשרות לבחור בין 4 סוגי מודמים: 1 סמסונג - מודם עומד בצבע כחול. 2. רוטל - קטן בצבע אפור. 3. רוטל - מודם עומד בצבע כחול. 4. אלקטל שחור פזיזית הוא הגדול מבינהם וללא USB. לא זוכר את הדגמים של המודמים אבל מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dino,

יש לי רשת בין שני מחשבים {שתיהם מריצים WindowsXp} המחשב הראשון מריץ WinXp Home והמחשב השני מריץ WinXp Pro. בקיצר הכל עובד טוב ויפה גם השיתוף אינטרנט וגם המדפסת ברשת עובדת בסדר גמור, אבל יש לי בעיה בשיתוף קבצים {לא ממש בעיה}. במחשב שמריץ WinXp Home שאני משתף תקייה אני רואה אותה במחשב השני שמריץ WinXp Pro דרך התקייה My Network Places אבל שאני משתף תקייה במחשב עם ה-WinXp Pro אני לא רואה את זה במחשב השני שמריץ WinXp Home דרך התקייה My Network Places. ב-WindowsXP Home התקיות שמשותפות מהמחשב השני נמצאות במקום אחר? ואם לא אז איפה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש, מתן.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  11. יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by RT-PRO,

יש לי 2 מחשבים אחד חזר pentium 4 2.0Ghz והשני pentium 2 300Mhz על האחד מותקן WIN XP PRO ועל השני WIN98 החיבור לאינטרנט הוא ADSL מחובר לכרטיס רשת כמו שהבנתי אני אצתרך 2 כרטיסים במחשב הזה ועוד כרטיס במחשב השני.... אבל את החיבור עצמו אין אני עושה (תוכנה) ועוד משהו .... מה זה קבל רשת מוצלב ? תודה !!! RT-PRO

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by dude-man,

יש לי שני מחשבים באחד ME והשני 98SE ובשני נימצא המודם (ADSL) איך אני עושה רשת כשהיה לי XP לא היה בעיה הכל היה אוטומתי

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by Wizard Of Oz,

אני מנסה כבר שבועיים להפוך את המחשב לשרת בכול מיני דרכים של XP ולא הולך לי שחברים שלי ייתחברו לי למחשב.... אם מישהו יוכל להגיד לי איך עושים את זה ולהמליץ על תוכנת שיתוף קבצים לתיקייה מסויימת...אני אודה לו מאוד... תודה...

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Parallel,

התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  16. שלום, יש לי 2 מחשבים עם WINDOWS XP, שמחוברים לHUB. יש לי גם ROUTER של EDIMAX ( דגם: BR-6001) שמחובר לHUB, ואליו מתחבר מודם Alcatel (שחור גדול) ADSL... אני רוצה לפתוח כמה פורטים בו בשביל התוכנה eMule, אני מצליח להיכנס למסך של הROUTER - תמונה מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אם אפשר אז בICQ - 167981370 תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by alon83438,

שלום!! יש לי 4 מחשבים על שלושה אקספי פרו ועל האחר (נייד) מילניום. הייתי רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית - במה זה כרוך? 1) איזה ציוד אני צריך ומה מומלץ? 2) איך מתקינים? 3) איך אני יכול להתחבר לאינטרנט ממספר מחשבים במקביל? 4) איך אני יכול לחסום גישה ממחשבים אחרים לתוך ספריות מסימות במחשב מסוים? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם אפשרי לעשות רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם הוא עם XP והשני הוא עם 98\95.. עשיתי כבר חיפוש ולא ממש מצאתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. עד אתמול, עבדתי עם ADSL, כאשר תצורת הרשת הבייתית שלי היתה : 2 מחשבים שמריצים XP המחשב הראשון מחובר לאלקטל משודרג, ושני המחשבים מחוברים בינהם בכבל רשת. מאפייני כרטיס הרשת שיה מחובר לאלקטל המשודרג היה : IP : 10.0.0.1 SUBSET : 255.0.0.0 GATEWAY : 10.0.0.138 => שזה בעצם מודם האלקטל DNS ראשי ומשני היה חברת נטוויז'ן. כעת עברתי לנסות את הכבלים (מת"ב דיגיטל + ברק 013, חודש חינם לניסיון). האלקטל הוחלף במודם הכבלים, השינויים שעשה הטכנאי במאפייני ה TCP IP של כרטיס הרשת שמחובר למודם הכבלים (בכבל רשת) הוא : *קבל IP באופן אוטומטי * קבל כתובות DNS באופן אוטומטי כעת האינטרנט עובד רק במחשב השני, ולא בראשון ! כיצד יש לקנפג, ע"מ שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים ?!? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by atlas,

למה יש X על הכרטיס רשת realtek?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  21. אם יש מישהו כאן בעל מודם 56K שתומך בשיחה מזוהה בארץ שלנו, כלומר שהוא ממש ראה שזה עובד, אשמח לקבל את שם המודם ואם אפשר חנות שבו הוא נרכש או יכול להירכש. תודה (אני מכיר את הדיונים הקודמים בנושא. אבל אולי מישהו גילה משהו...)

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  22. מישהו אמר פה שיש קרינה מסוכנת אולי, אבל זה לא בטוח בדיוק כמו נורא הפלאפונים. בכל מקרה, אם הכרטיס רשת האלחוטי רחוק ממני באיזה מטר, זה כבר לא מסוכן? כי כעקרון גם פלאפון זה לא מסוכן עם לא מקרבים אותו ממש לגוף, אז אני לא חושב שצריך להיות הבדל עם כרטיס רשת אלחוטי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב, יש לי שני מחשבים אחד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, והשני פנטיום 3 1000 מגה הרץ. ברצוני לחבר את שני המחשבים ברשת, כך ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט על מודם אחד.לשניהם יש כרטיס רשת. ברצוני לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לחבר את שניהם ברשת,ואיך אני עושה את זה. אם אפשר תנו לי הסבר על חיבור רשת כאשר כל מחשב עובד בפני עצמו באיטרנט, זאת אומרת שכל מחשב לא תלוי בשני בחיבור לאיטרנט (אם מחשב אחד מחובר אז השני לא חייב להיות מחובר ולהיפך). והסבר על כך שהמחשבים תלויים אחד בשני כדי להתחבר לאיטרנט, זאת אומרת שאם המחשב הראשון מחובר אז השני גם, ואם הראשון לא מחובר אז השני גם לא. נ.ב. שאלה חשובה מאוד במחשב פנטיום 3 אין לי כרטיס רשת, אז קניתי איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? כאילו איך אני יוד…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by Arturh87,

יש לי WIN XP ואני רוצה לשנות את מספר הIP שלי מבלי להתנתק מן האינטרנט, אני יכול לעשות את זה? אם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by Blackend,

אז מה אתם אומרים? התקשרו אלי היום מקוי זהב והציעו לי לעבור אליהם ב 64 שקלים לחודש ל 1.5 או לעבור ל 2mbit! ב 65 שקלים לחודש!!! ומבחינת בזק זה התחייבות לשנה!!! 100 שקלים לחודש לקו של 2MBIT זה פחות ממה שאני משלם היום ב 60 שקלים אבל זה התחייבות לשנה (היום יש לי 1.5) מה דעתכם כדאי לעבור ל 2 מגה ביט או לא?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.