עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הכוונה גם להזמנה מחו"ל ,כל עוד ישנה תמיכה בתקנים הנהוגים בארץ של התשתיות הנ"ל?

2. Started by reformy,

שלום אני מחפש access point לשים בארון התקשורת שלי. הנתב יושב בחדר אחד, וממנו מגיע כבל לארון. שם הוא צריך להתפצל לכבלים לכל חדר. בנוסף שתהיה גם גישה אלחוטית לרשת (לא מהנתב, מהארון). לכן, הדרישות הן: - לפחות 6 פורטי רשת - רשת 1G (לא 100M) - WIFI יש כזה דבר? תודה!

3. שניהם מריצים XP, המחשב השני קצת יותר חלש מבחינת חומרה, לא רץ בו שום דבר מיוחד או כבד... בקיצור, שםו דבר שיכול להסיבר לדעתי את ההבדל בביצועים...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום , האם יש ספק בארץ שנותן את ה TP-LINK 9980 במודל של 10 ש"ח בחודש (או משהו בסגנון)? כן , אני יודע שאקספון נותנים אותו בהנחה של 100 ש"ח למרות שלמעשה הוא מעולם לא היה במלאי. אני מדבר על ספקיות אחרות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני משתמש בנתב פרטי שקניתי שמחובר לנתב הישן של בזק שמתפקד אך ורק כמודם. שאלתי היא האם כדאי לקנות מודם בנפרד מבחינת תועלת (ניתוקים, איכות גלישה וכו')? אם כן אשמח להמלצה (בזק +בזק בינלאומי 100 מגה). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה יעילה חוץ מהתוכנה שהביאו לינק אליה במידע השימושי....... ויש לי גם שאלה שהיא לא ממש קשורה להודעה הזאת ....כמה העלאה בBYTE יש לי שיש לי העלאה של 96 KB

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. שלום רב. התחברתי לאינטרנט של הוט לחבילה של 100 מגה בתשתית הוט וספק הוטנט. במעקב שעשיתי למשך השבוע בבדיקת מהירות דרך האתר של הוט speed.hot.net.il אני מקבל לרוב מהירויות של 60-80 מגה ומקבל 100 מגה רק בשעות הלילה המאוחרות. דרך אגב העוצמות שלי זה בין 10-12 ו SNR 35DB ויש לי 4 ערוצים פתוחים ולא 8. כל הבדיקות בוצעו בחיבור קווי במחשב נייח. האם יש עילה לפנות עם זה להוט ? כי הם החבילה מוגדרת עד ל 100 מגה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by טל שמש,

אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. אני גולש ב-ADSL והכל בד"כ עובד יופי. ברגע שאני מתחיל להעלות חומר לאחרים - אם בחיבור ישיר או באמצעות תוכנות שיתוף קבצים, הכל נחנק. הגלישה הופכת להיות סיוט בלתי נסבל. ואז אני מגיע למצב שאני לא מעלה כלום וזה לא הוגן כלפי אחרים. האם קיים פתרון לזה??? (ואל תציעו לי לעבור ל-T1...) האם בכבלים זה עובד טוב יותר??? תודה על המידע.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני משתמש בראוטר מסוג Fritz box. זה ראוטר שמגיע עם כבל מהסוג הזה: כלומר בראוטר מתחבר כמו כניסת רשת, בצידו השני הוא מתפצל לשני תקעי טלפון, האחד לקו והשני לאינטרנט, ושניהם בתצורת אמריקאי. לצערי אני נאלץ כרגע למתוח כבל טלפון עד לראוטר, כי אני ממקם אותו בנקודה שלא ליד השקע טלפון, וזהו כבל מחיבור בזק לחיבור אמריקאי. כדי להתגבר על המכשולים ולחבר את שני הקווים יחדיו נאלצתי לעשות את הדבר הבא: הקו טלפון "מאריך" עובר דרך מתאם מחיבור אמריקאי לחיבור בזק. בחיבור בזק אני מחבר פילטר של בזק, כאשר ל DSL זה אמריקאי, אז הכבל הלבן של הראוטר ישר הולך אליו. מעולה, יש אינטרנט. בחיבור השני, של הטלפון, זה חיבור בזק, אז אני נאלץ לשים שם פילטר סתם בשביל שיהיה לי חיבור בזק אמריקאי שוב. ואז …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום האם יש צורך בfirewall מסוג packet filters (כדוגמת iptables) כאשר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by asaf-g,

היי רציתי לשאול אם אפקט הFirewall שמשיג הנתב שלי יכול לבוא כתחליף לתוכנת Firewall? מה הסיכונים בכך? מדוע כדאי להשתמש בשניהם, אם בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Seven013,

שלום, אני רוצה להזמין מ-Ebay מגדיל טווח WIFI פשוט וזול, שעובד על תדר 2.4GHz (לדוגמא: https://www.ebay.com/itm/802-11-Wifi-Repeater-300Mbps-Wireless-N-AP-Range-Signal-Extender-Booster-AU-US-G/182885609691?var=690185311279). האם אצטרך להנפיק אישור או שניתן לייבא אותו כמו כל מוצר אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי לכולם כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד,בפעם הראשונה, מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להתחבר לאינטרנט גם בדרךהחוטי וגם אלחוטי? האם ישנם הגדרות ספציפיות שצריך להגדיר,או שספקית השירות מביאה לי את כל החבילה? בתודה מראש שי

15. האם יש צורך בחומת אש של ראוטר או חומת האש של חלונות מספיקה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eli_xXx,

שלום לכולם קניתי היום את הראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל עובד טוב קינפגתי את האבטחה וכו' השאלה שלי היא האם יש צורך לעדכן קושחה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, בזק שדרגו לי את מהירות האינטרנט מ 40MB ל 100MB, בפועל מהירות ההורדה עלתה ל 55MB. 1. למה המהירות עלתה מבלי שאני אשדרג את מהירות הספק? (אני עדיין אמור להיות ב 40MB של ספק בזק בין לאומי) 2. המהירות שמופיע בהגדרות של הראוטר היא מהירות של תשתית או ספק? אני מדבר על זה: [TABLE=class: formlisting] [TR] [TD=class: form_label_col]B0 Traffic Type: [/TD] [TD]PTM [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD] [TD]5024 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD] [TD]60035 [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה! : )

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום. היה לי וויכוח עם חבר שלי. הוא טוען שבגלל שיש לו ראם נמוך, ומחשב פחות טוב מחבר אחר שלו, אז אצלו יורד יותר לאט הקבצים. (ז''א הוא נתן לי דוגמה שאצלו הוא מוריד קובץ מסוים ב90 קילובייט מקסימום(750) ואצל חבר שלו שגם עם 750 זה על 100 כל הזמן כל קובץ אפילו). עכשיו, אמרתי לו שזה קשור בהרבה דברים במהירות האינטרנט, בשרת שממנו הם מורידים, אם הוא עמוס יותר או פחות עמוס, אם זה בתוכנת שיתוף קבצים עם זה מוריד מאותם מקורות וכמה מקורות, בספק אינטרנט, במודם(אם הוא ראוטר והוא חוסם פורטים) וכדומה. עכשיו, הוא טוען שמדובר על אותו מודם, אותו ספק, אותו מהירות אינטרנט. אז אמרתי אוקי, מה הולך פה בעצם? אז יש לו בטח ספייאוורים ושאר דברים אחרים שמאיטים לו את ההורדה ב10 קילובייטים את ההורדות מחבר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לראוטר קווי בבית. הבעיה היא שלעיתים קרובות המחשב פשוט מתכבה בעצמו. האם זה קשור לחיבור הרשת הקווי ואם כן מה אפשר לעשות?? תודה...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. שלום. יש לי בבית אינטרנט סיבים אופטים של פרטנר והמהירות במחשב הנייד שמחובר בכבל רשת מגיעה ל900 מגה הורדה ו110 העלאה. הבעיה היא שבמחשב הנייח כשמחובר כבל רשת, המהירות איטית יותר ב30-40 אחוז. יש לציין שהמחשב הנייח ישן ( בערך בן 7 ) לעומת הנייד שבן שנתיים. האם זו הסיבה להבדל במהירויות? במידה וכן, יש איזה שהוא חלק שאפשר לקנות לנייח כדי שיריץ את האינטרנט במהירות הגבוהה? ( למשל כרטיס רשת ) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. אז ככה: יש לי מודם יו אס בי של דאיינמוד ואני רוצה לעשות בבית רשת אינטרנט כאשר המחשבים לא יהיו תלוים אחר בשני בהתחברות לאנטרנט... הבעיה שלי היא שבכל הראוטרים שראיתי יש רק כניסה ל WAN.... יש למישהו רעיון איך אוכל לעשות רשת אינטרנט בעזרת מודם יו-אס-בי(בלי תלות של המחשבים אחד בשני)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מה ההבדל בין הראוטר הזה: http://www.golden-price.co.il/Product.asp?productid=682 לראוטר הזה: http://www.thinkbroadband.com/hardware/reviews/2004/q4/3com-g72.html לי אישית יש את השני והוא נהרס אז צריך לקנות חדש, ואני לא מוצא בדיוק את אותו הדגם.. (דגם ישן, יש לו איזה 3 שנים אני מעריך) מצאתי רק את הראשון. אז מה ההבדלים ביניהם בעצם? ואיך זה מתבטא גם בהגדרות של הראוטר (האם אני אצטרך להגדיר את הראוטר מחדש)[br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 11:38:58 זה דחוף.. אף אחד מהמנהלים לא יודע?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.