עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר קווי מחובר לכמה מחשבים, אני רוצה לחבר לWIN98 ואני לא מצליח. לפי מה שאני חושב, הוא לא מקבל IP מהראוטר. איך אפשר לבדוק את זה בוודאות? אני רוצה לעשות WORKGRUP עם 2 מחשבים XP איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. )******************** לקוח מוואלה **************************** מאת: יובל דרור, הארץ בשנתיים האחרונות מתמודדות ספקיות האינטרנט בעולם עם בעיה הולכת ומעמיקה: יותר ויותר לקוחות המחוברים לשירות הפס הרחב מנצלים אותו בעיקר להורדת קובצי וידיאו ואודיו גדולים במיוחד, עובדה המאלצת את הספקיות להשקיע משאבים רבים בהגדלת רוחב הפס. ממחקר שערכה חברת סנדוויין (Sandvine) המספקת מוצרים לניהול רשתות עולה, כי מספר מועט יחסית של גולשים, המשתמשים בשירותי Peer-to-Peer (תוכנות שיתופיות להורדת קבצים), מנצלים 60% מרוחב הפס של ספקיות האינטרנט. סמנכ"ל בבזק בינלאומי ומנהל החטיבה הפרטית בחברה, רמי חזן, לא הופתע מנתוני המחקר. "כ-50% מנפח התנועה שלנו מיוחס לפעילות המבוצעת בשירותי החלפת הקבצים", אמר. לדבר…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי אינטרנט מהיר adsl 0.5 ואני משלם 200 שקל בערך לחודש (גם לבזק וגם לספק) זה זול או יקר? תודה למי שעוזר

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by shalabi,

שלום, רציתי לשאול האם יש נתבים בלי firewall מובנה?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by a-v-i,

עשיתי חיפוש גם בפורום וגם באתר של LINKSYS ולא מצאתי שום איזכור ל QOS. מה לגבי 3COM 3CRWE554G72T ? יש לו QOS? תודה.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני אסביר ... יש לי כמה כתובות מייל .... בכל מיני מקומות .. ואני רוצה לרכז את כולם למייל אחד ( gmail ) כתובת אחת ב YAHOO , ואחת ב WALLA יש איזה דרך לעשות את זה ? דרך forward או משהו בסגנון .. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי שאלה, לאחרונה רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת לאחוטי - והתחום הזה חדש בשבילי. יש לי שאלה לגבי אבטחה - האם יש איזה שהיא סכנה להתחבר לרשת אלחוטית אקראית שאני מוצא? יש באינטרנט הרבה מאוד מאמרים שמדברים על איך לאבטח רשת אלחוטית כדי שלא יפרצו אליה וכו' - אבל אני שואל לגבי הצד של הלקוח. האם בזמן שאני מחובר לרשת אלחוטית כזו אני בעצם מאפשר לבעל הרשת או משתתפים אחרים בה - איזה שהיא גישה למחשב שלי או משהו כזה? אם כן - מה עלי לעשות כדי להתגונן? תודה, רם

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  8. שמעתי שיש אי מיילים כמו walla שאפשר להתחבראליהם עם תוכנת outlook האם זה נכון? ואיך עושים זאות?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  9. הכוונה שאיך שאני מדליק תמשחב כמו בכבלים זה כבר מחובר.. ואין צורך לעשות התקשרות כל פעם שאני נכנס לווינדוס...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. במחשב אחד אני רוצה לשחק ברשת ובו אני מחובר על קו, ובנוסף יש עוד 2 מחשבים על האלחוטי של הראוטר, יש כזה דבר? שהם לא יפגעו לי בפינגים? המודם הוא 5 מגה אם זה משנה. ואיזה ראוטר הכי כדי לקנות?? תודה!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by FenderA,

היה לי ראוטר שעשה מלא בעיות אז העפתי אותו והחזרתי את ה מודם Alcatel ...שעובד מצויין 8) עכשיו יש לי שני מחשבים בבית ... האם יש איזו אפשרות לחבר את שניהם למודם איך שהו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. נכון שאני מתחבר לספק האינטרנט, כל פעם הוא מחליף לי את הIP? אז האם יש דרך לגרום לIP להשאר קבוע כל פעם שאני מתחבר? כאילו, להכריח את הIP להשאר קבוע גם אחרי שאני מתנתק ומתחבר ובקיצר שיהיה קבוע כל הזמן? ואם יש דרך... אז איך???

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. האם יש דרך לדעת דרך טרייס של לינוקס/ווינדוס/BSD או כלי אחר האם הניתוב שלי ליעד מסויים עובר דרך PUBLIC PEERING או דרך PRIVATE PEERING של הספק?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  14. אנחנו הולכים לעשות רשת בבית, של שני מחשבים, ויש לנו אינטרנט 2 מגה, יש אפשרות להגביל את המחשב של אחים שלי (אחים קטנים, צריכים ממש קצת מהירות הורדה) ל 0.3 נגיד ולשים לי 1.7 ? ואותו הדבר להעלאה.. תודה, כריש אדום.

15. Started by MekoPelet,

אני רוצה לדעת מכיוון שאני לא מצליח למצוא את ההגדרה לזה. יש כמובן אפשרות ל MAC Filtering וגם IP Filtering אבל אני לא מעוניין לנתק את כולם מהרשת אלה רק להגביל אותם כדי שחווית המשחק שלי לא תהרס ע"י פינג של 300+ במשחקים כמו CS:GO ו Overwatch שאני משחק המון. הבנתי גם שיש netlimiter אבל לא הבנתי איך זה עובד בידיוק וביוטיוב זה מראה רק מדריכים בשפות זרות שאני לא מבין.

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  16. דיברתי עם HOT והם טוענים לי שאפשר להזמין רק HOTBOX אחד לתשתית אחד, ושאם אני אצטרך מודם נפרד למחשב (יש לי חיבור בחדר שני של הכבלים), אני אצטרך לשלם על 2 תשתיות בדירה אחת. האם זה תקין? האם זה קיים בכל חברות התשתיות? העניין הוא שיש לי 2 חדרים שמרוחקים אחד מהשני בדירה. בחדר א' יש HOTBOX. בחדר ב' יש כניסה של כבלים ואני רוצה שיהיה שם מודם נוסף. בשירות לקוחות אמרו לי שאני אצטרך לשלם על תשתית נוספת.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. האם יש ספק תשתית אחר חוץ מהוט ובזק? והאם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך הוט ללא חיבור לכבלים שלהם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אוקיי יש לי שתי מחשבים אחד מותקן עליו 98 [אי אפשר להתקין עליו XP כי הוא עושה בעיית חומרה, אין לי ממש כח ליבדוק אותה, כי הכל נראה תקין בwin98] השני שהוא המרכזי ומותקן עליו XP והוא גם מחובר ישירות למודם שלי האם אני יכול ליצור רשת שתעביר גם את האינטרנט למחשב עם ה98 ??? תודה ועוד שאלה שהיא ממש למי שרוצה להוסיף הבאתי מחשב אחר עם winxp לצורך בדיקה והיה בשניהם אינטרנט במחשב המרכזי שיחקתי משחק רשת והיה פינג אחלה ברגע שהמחשב השני התחיל רק לגלוש באינטרנט אקספלורר זה עשה לאגים במשחק של המחשב המרכזי.. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה יש לי adsl 750kb והדרך שהמחשבים מחוברים זה עוד כרטיס רשת נוסף המותקן במחשב המרכזי האם זה ככה אמור להיות?? תודה רבה לעוזרים

19. אהלן יש ברשותי שלושה מחשבים בקומה העליונה, שאותם ארצה לחבר באופן חוטי למודם. בנוסף , יש לי צורך בנקודת גישה אלחוטית - אך אצטרך אותה רק בקומה התחתונה ביותר. האם יש אפשרות ליצור רשת למחשבים בקומה למעלה, ובנוסף להתקין איזה מכשיר בקומה התחתונה שיפיץ את ה-WIFI דרכו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מישהו יודע איך לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. אוקיי אז ככה האם יש אפשרות לנתק את האינטרנט ברגע שהראוטר "מרגיש" שאחד המחשבים מנותק ולצורך העניין - מחשב מסויים יש לי ראוטר WRT54GL תודה מראש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. אוקי אז שלום לכולם אני רוצה לשאול אז ככה יש לי מכשיר סלולרי של סלקום שיש בתוכו אינטרנט כמובן והיום קניתי טאבלט אז אני רוצה לשאול אם יש אפשרות לגלוש באינטרנט בטאבלט שזה בעצם יקלוט שאני גולש מהמכשיר הסלולרי שהוא במקרה סלקום? אם במידה אפשרי מה אני צריך להגדיר במכשיר הסלולרי של סלקום ומה צריך להגדיר בטאבלט אני מקווה שהבנתם את מה שאני אמרתי אם לא אני אחזור על עצמי שוב פעם אגב בטאבלט יש לי אנדרואיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.