עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם אפשר לקנות ולהתקין לבד מודם כבלים או רק דרך חברת הכבלים ( תבל)

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. יש לי שני מחשבים ברשת בבית. רציתי לדעת אם אני יכול לפתח משחק שבו ישחקו אני המחשב השני ועוד אנשים מהאינטרנט. יש לי מחשב פנטיום 3 800MHZ, WINDOWS XP, כרטיס רשת ETHERNET, ADSL 1.5MB

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  3. בקרוטב אנחנו קונים עוד מחשב לאחי הקטן ומה לעשות גם הוא רוצה לשחק קונטר סטרייק במחשב שלו אז אבא שלי אמר שנעשה רשת אבל אמרתי לו שאי אפשר לשחק על רשת אם שתי מחשבים במשחק רשת בו זמנית, ובמיוחד בקונטר סטרייק ששם ההבדל בין פינג 50 ל80 הוא גדול מאוד. בקיצור אבא שלי לא מוכן לשלם עוד 200 שקל לעוד נקודה נפרדת (ואני מסכים איתו), אבל הוא מסכים להגדיל את חבילת האינטרנט ל1.5 (כרגע יש לי 750), השאלה שלי אם זה יעזור ויהיה אפשרי לשחק בו זמנית CS.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני בטוח שזה נשאל כבר אבל לא הצלחתי למצוא את הטופיק אז בבקשה עזרו לי אני רוצה להעביר את קבצים ממחשב א' למחשב ב' דרך הראוטר שמספק להם אינטרנט האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. שלום בדרך כלל כרטיסי רשת באים עם האנטנה צמודה אליהם ככה שהיא יושבת ממש מאחורי המחשב. עד שהמציאו גאונים כרטיסי רשת שיש להם אנטנה שמתחברת עם כבל שנותן קצת גמישות לקליטה. השאלה שלי האם כרטיסי רשת רגילים [מהסוג הראשון שציינתי] אפשר לנתק מהם את האנטנה ולחבר אותה דרך כבל שקניתי בנפרד? ואם כן, האם צריך לדאוג שתהיה איזשהי התאמה טכנית ביניהם? [תקן, עוצמת אות וכולי?] אני שואל בגלל שאני מכיר רק את הסוג שבא עם כבל מאריך מראש, ומעניין אותי אם זאת האופציה היחידה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. יש לי רשת של שני מחשבים עם XP האם אפשר לשלוח ממחשב למחשב הודעה מתפרצת שתוצג למקבל על המסך ? ובכלל האם אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב ?

• 13 תגובות
    • 6k צפיות
  7. יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר . עשיתי קבוצה בייתית אבל אני לא רואה את כל הקבצים שיש במחשב השני . השאלה האם יש דרך לראות הכל במחשב השני ? זאת אומרת לא רק מסמכים ותמונות אלה כל הקבצים והכוננים הקשיחים במחשב ? תודה רבה לעוזרים. (אם אפשר תשובות מפורטות )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים (ללא חייגן) אז יש לו שני מחשבים הראשי אליו מחובר המודם עם Win 98 SE והמשני Win ME בקיצור הוא ניסה לשתף עם ה Win98SE את האינטרנט וזה לא הלך. הוא התקין XP ואז זה כן הצליח... אבל הבעיה היא שהוא שונא את ה - XP והוא רוצה למחוק אותו. אז מה שאני רוצה לשאול האם יש דרך לשתף את האינטרנט ב Win Me או ב Windows 98? אבל שזה יעבוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. האם אפשר לשתף את הפרוגרם פיילס ואיך? ואיך אני קובע לשתף גם את כל התתי תיקיות כי לא בהכל הוא נותן..?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. יש לי משרד שמחובר לרשת בלי שרת אני משתף מחיצה אחת בין כל מחשבים וכך הם חולקים את אותו הדטה בייס בתוכנות מסויימות. השאלה שלי היא ככה, האם אני יכול לשתף איך שהוא את הכונן הזה שמהמשב שלי בבית אני יוכל לראות אותו? כל מני תוכנות שליטה אני מכיר אבל בשביל הצורף הספיציפי שלי זה לא טוב בגלל שכדי שאני יוכל לקחת את הנתונים אני צריך לשתף את המחיצה כך שתהיה כמו מחיצה על המחשב שלי( שכחתי בדיוק איך קוראים לפעולה שהופכת את המחיצה מתקייה בשיתוף לכונן מחשב שלי) האם למישהו יש רעיון?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by roshman32,

שלום . אני יודע שאפשר לשתף מדפסת רשת אבל לעומת זאת אם אפשר לשתף סורק ? תודה רבה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני יודע איך לשתף תיקיות ברשת האלחוטית בבית אבל שמתי לב שבווינדוס פרו יש למטה שלוחצים לחצן ימני - שיתוף ואבטחה וקיימת האפשרות שתף תיקיה זו ברשת... לעומת זאת בווינדוס HOME אין לי את האפשרות הזו... נכנסתי בלוח בקרה לאפשרויות הצגת תיקיה ושמתי לב שאין לי את האפשרות כמו שווינדוס פרו, השתמש בשיתוף פשוט. אז רציתי לדעת האם יש עוד דרך לשתף את תיקיות ברשת למרות שיש לי XP HOME? תודה.

14. Started by bamba10,

לידיעתכם....... ספקיות האינטרנט(012.נטוויזין וכו....) מוכרות חבילות ע"פ החבילה שאתה רוכש מחברת הכבלים.הנתונים מועברים לספקים ע"י חברות הכבלים.האם זה חוקי? מה קורה אם ארכוש חבילה של 1.5 MB מחברת הכבלים אך ישלם לספק ע"פ 0.5 MB הגלישה תהיה איטית יותר? כדרך אגב אקווהנט מוכרת את החבילה של עד 1.5 ב-17$.האחרים מבקשים 35$ בלי להתבייש. גנבים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי 2ראוטרים של edimax ורציתי להשתמש באחד מהם כדי לחבר לכרטיס רשת בנייד שלי כדי שישמש ככרטיס אלחוטי האם יש דרך לעשות זאות ואם כן איך? הדגם שלו זה 6204 wg תודה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  16. בכבלים בחיבור קבוע יש אפשרות לחבר עד 3 מחשבים דרך סוויץ כך שכל אחד מהם יקבל כתובת חיצונית ללא NAT האם אפשר לעשות אותו דבר עם חייגן, כלומר לחבר עד 3 מחשבים לסוויץ שמחובר למודם כך שכל מחשב מבצע חיוג לאינטרנט?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. הכוונה היא שHOT תספק את התשתית בנפרד לשני חיבורים ולא HUB/ROUTER או משהו בסגנון. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. במצב הרגיל הוא מתחבר למודם ישירות וממנו למחשב כך שהאינטרנט עובד ללא חייגן

20. כרשת מחשבים רגילה?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש את המוצר הנזכר בכותרת, לצורך חיבור בין השניים, כגיבוי למקרים שבהם הוויי-פיי נופל בראוטר, או שהראוטר אינו פועל. האם זה אפשרי, ואם כן כיצד? לינק למוצר המדובר באמזון: https://www.amazon.com/gp/product/B07P5PRK7J/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  22. שלום, תהיתי על קנקנו של דבר היום: האם ניתן לחבר במחשב שלושה כרטיסי רשת ושלושה מודמים, נניח כל מודם במהירות של 100MBps ולחבר את הרוחב פס לרוחב פס אחד שיתן 300MBps? תודה רבה.

• 34 תגובות
    • 5k צפיות
  23. יש לי מחשב ALL IN ONE של סוני שקניתי לפני 5 שנים בערך דגם Motherboard Name Sony SVL24145CXB וה WIFI שלו אם אני לא טועה לא תומך ב AC, הייתי רוצה לשדרג לאחד יותר מהיר ומתקדם. האם אפשרי להזמין כרטיס רשת כזה ולהחליף בקיים?

24. Started by shuy,

יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי מחובר באופן שוטף לאיננטרנט אך כאשר אחותי מתחברת לאינטרנט אני מאבד את החביור לאינטרנט כאילו יש נפילת מטח בחשמל שנוצר אפקט שהמחשב לשניה מרסטט את עצמו אז ככה קורא לי עם החביור שלנו שנינו בעלי כרטיס רשת רגילה של DLink וכמובן ראוטר של Dlink 614+ הבעיה הזו לא מוכרת לי ולא נתקלתי בה בעבר הראוטר חדש ובגלל זה אני פונה אליכם אין שום הסבר בחוברת ההסברים שלהם וגם באתר קראתי איזה משהו ברפרוף שלא ממש קלע למטרה. האם מישהו ממכם נתקל בבעיה או יודע מה הגורם שלה?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.