עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mr.Pepo,

שלום האינטרנט שלי זוחל בכל מקרה אחרי כ-3 שעות של משחק אינטנסיבי ב-AA:O יצאתי מהמשחק ורציתי להכנס לאיזה אתר לקח לו כדקה להכנס לוואלה!!!!!! (אתר הבית שלי) שביום רגיל לוקח לו כשניה חמש שניות מקסימום למה זה קורה?!?!?! ואיך פותרים את זה? לקח לי שעות רק להגיע לדף של כתיבת הדיון אבל לשחק בAA:O אין ממש בעיה! זה עניין מוזר! אינטרנט בכבלים 750K הספקית היא בזק מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האינטרנט שלי זז ממש לאט! לוקח לו הרבה לעלות כל דף... (לא פתוח כל תוכנת שיתוף קבצים או משהו כזה במחשב) דברים שניסיתי כבר לעשות כדי לטפל בבעיה: חלקם בעזרת שירות הלקוחות של נטויז'ין... 1) אתחול הראוטר דרך ה"תוכנה" שלו 2) הוצאת המודם והראוטר מהחשמל אח"כ להחזיר אותם 3) ניסיון להתחבר לאייפי שנתנו לי בנטוויזי'ין... לא הצלחתי מרוב איטיות... לאחר כל הניסיונות האלה, בתמיכה אמרו שהם יכולים לבדוק את הראוטר אצלם אבל זה בתשלום... זהו... מה שמדהים הוא שאחרי כמה זמן, האינטרנט פתאום "חזר" לעצמו... בכל זאת פירסמתי את ההודעה כי אולי זה משהו זמני ואני לא רוצה להיתקע בלי אינטרנט... (בבוקר האינטרנט גם עבד נראה לי שהבעיה חוזרת או שהקריסות חוזרות על עצמן) יכול להיות שהראוטר נפגם/נהרס? הוא אצל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק לי! דיברתי עם הספקית אינטרנט שלי (נטוויזן) עברנו על כל האפשריות הם לא הצליחו למצוא את הסיבה והפנו אותי לבזק. דיברתי עם בזק עשינו כל מיני ניסויים גם דרך חיבר של 1@1 ועדין יש ניתוקים. הם טוענים שאולי הכרטיס רשת שלי לא טוב, או שיש איזושהיא תוכנה שמנתקת אותי כל הזמן. אפשר לציין גם שהניתוקים הם אקראים אני יכול להיות מחובר דקה ואז להתנתק, ולהיות מחובר 14 שעות ולהתנתק. יש לי מודם של ECI ואני מחובר במהירות של 1.5 MB, אני מחובר דרך כרטיס רשת והמודם שלי לא משמש כנתב. אשמח אם תציעו לי פתרונות לבעיה המציקה שלי. בתודה מראש נתי מנין

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Morfium,

שלום, היום בבוקר התחילו בעיות איטיות חמורות, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה או בעומס של הספק או התשתית, אבל לקראת הערב התחלתי לחשוש שהבעיה אצלי ... בכל מקרה, פניתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ובדקתי איתו את כל העניין. התוצאות הם כאילו: כאשר אני מתחבר ישירות למודם (ללא הראוטר) הכל טס. כאשר אני חוזר לעבוד עם הראוטר הכל זוחל עד לא זז בכלל. עשיתי איפוס הגדרות לראוטר, נתתי לו לנוח קצת בלי חשמל, ביצעתי עדכון "קושחה", אבל כלום לא עזר. הספק והתשתית שלי הם בזק ובזק בינלאומי (15 מגה). האם הלך לי הראוטר, או שיש אולי יש לכם רעיונות אחרים ? אם באמת הלך לי הראוטר (מה שכנראה קרה) אשמח לשמוע הצעות לראוטר חדש. יש לי עכשיו את ה Linksys wrt54gl שעד עכשיו הוא היה מעולה. עריכה: בדיוק כשסיימ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ExsoTic Cop,

האינטרנט מהבוקר לא זז הורדות במקרה הטוב על 5KB ואתרים בקושי זזים לקח כמה דקות עד שהצלחתי לשלוח פה הודעה. השאלה שלי אם זה רק אצלי או גם אתם מרגישים איטיות בלתי מוסברת.. ואיך אפשר לפתור תבעיה?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by חיים בליזובסקי,

שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  8. יש לי מודם Alcatel SpeedTouch ופרצתי אותו ל Pro, יש לי חלונות Xp, ומאז שפרצתי אותו כאשר אני מפעיל את החמור לא משנה איזו גירסה של החמור אני לא יכול לגלוש באינטרנט בכלל! הFirewall של Xp לא מופעל ואין לי תוכנות Firewall אחרות, גם כן פתחתי את כל הפורטים של החמור במודם עצמו דרך Nat! איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  9. הי כולם מה המצב? עכשיו השעה 22:46 ופתאום האינטרנט נהיה לי מאוד איטי, בד"כ אני גולש והכל מהיר מאוד (750 Kbps ADSL) אבל פתאום עכשיו אפילו אחרי Restart האינטרנט איטי. לעוד מישהו יש את זה עכשיו? אני מריץ עכשיו גם בדיקות ל- Spywares, Spybots. הוא מוריד לי על 4 kb\s. :-\

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. יש אתרים שהוידאו בהם שעה BUFFER, ומגה אפלואד מוריד לי על 50KB למרות שבבית של חברה זה מוריד על 175KB כל הזמן (לשתינו 2.5) רק פיילפלייר מוריד לי על 320KB. זה אומר שהתשתית(הוט) היא לא מה שתוקע תעסק, כי אז זה היה תקף לכל ההורדות, אלא נראה לי שנטוויז'ן חוסמים אותי איכשהוא, מה נראה לכם? יכול להיות שזאת בעיה של הראוטר(אבל עדיין לא הגיוני כי זה מגיע ל320 במקרים מסויימים...)

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. יש לי ראוטר ROTAL RTA 1025W מהירות 2.5MB עכשיו במחשב הישן שמחובר לראוטר האינטרנט עובד מצוין על 2.5MB פה במחשב החדש יש לי את הUSB של בזק POZ ואני מקבל פה איזה מהירות של 50KB ופעם בחודש (באמת בחודש) זה 2.5MB כמו שזה צריך להיות אבל זה קרה רק איזה פעמיים.. יש סיסמא על הראוטר אז אף אחד לא גולש על חשבוני דיברתי עם בזק והם אמרו שהכל מוגדר טוב ואם אני מחבר את הUSB למחשב השני זה קולט את הראוטר טוב וכנראה משהו בהגדרות הפנימיות של המחשב חוסם את המהירות המקסימלית מה זה יכול להיות? FIREWALL? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cyber M@N,

יש לי אינטרנט מהיר{ADSL}אבל בכל הנוגע להורדות הוא מוריד לאט שמעתי שהוא אמור להוריד 60 קילובייט לשניה במקום זאת הוא מוריד לי 8 קילובייט ולפעמים 12..... חברים שלי אמרו שיכול להיות שהמכשיר דפוק אבל לא נראה לי בגלל שבהתחלה הוא הוריד מהר מה הסיבה לכך???

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום חבר'ה, אני כבר חצי שנה בלי ראוטר, ז"א אני מתחבר דרך חייגן של 013 ,אבל עכשיו אין לי את זה ,אני רק מתקין את החייגן והאינטרנט מחובר תמידית, זה קרה לי לפני שבוע בערך, מוזר לחלוטין, לא ביקשתי מהם את זה, ומה שהכי מוזר זה שכאשר אני פותח את ממשק החייגן הוא נותן לי את האופצייה של "התחבר" כאילו הוא לא מחובר אבל הוא בעצם מחובר, הדבר הזה מפריע לי לכל מיני הורדות וכו'... ואפילו מעלה לי את הPING במשחקי רשת. מה אני יכול לעשות? תודה חבר'ה.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  14. שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים

15. Started by zoyaniv,

שלום יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים מיומיים האחרונים יש לי בעייה החיבור מיתנתק אחריי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב גם אם אני באמצע הורדה זה לא היה לפניי זה מה יכולה להיות הבעייה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  16. שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by Ovid,

יש לי בעיה, שהאינטרנט פשוט מדי פעם מפסיק לעבוד לאיזה דקה שתיים ואז שוב חוזר לעצמו. אין לי שום נורה על הראוטר שפתאום מראה תקלה או כל דבר אחר שיכול להעיד על בעיה - הוא פשוט לא עובד בפרק זמן הזה. וככה זה כל כמה זמן. אני ב012 בספרק+תשתית. יכול להיות בעיה אצלם? רציתי לעבור לטריפל ,אבל שם אמרו שהחבילה היא NAT משהו והיא תגביל אותי בטורנטים וסטרינימנג. לאייפי קבוע הם רוצים תוספת של 30 ש"ח. כבר יוצא לא כ"כ משתלם..

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. המחשב לאחר פירמוט, הרצתי CCLeaner ומותקן NOD32 (המחשב עבר סריקה לאחר הפירמוט שוב פעם) אבל הבעיה שמצויינת בכותרת עדיין קיימת ואני לא יודע למה... אני יכול לגלוש ולהוריד משהו כמו שעה ולאחר מכן האינטרנט מפסיק לעבוד אבל אני לא יכול לעשות Disconnect או בכלל לראות את ה- Status של החיבור הנוכחי... רק לאחר שאני עושה Restart אני יכול להתחבר מחדש.. אבל עוד פעם לאחר זמן מה האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד... אשמח לעזרה..

19. היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם בזמן האחרון יש לי בעיה דיי מעצבנת,כשאני מפעיל אותו בהתחלה הוא מוריד סבבה על 50 ק"ב אבל אחרי כמה דקות פתאום אני לא יכול להיכנס אפילו לאינטרנט וגם לראוטר בכלל אבל כשאני סוגר את הutorrent אחרי כמה דקות האינטרנט חוזר לעצמו כאילו לא קרה כלום . רציתי לשאול איך לתקן את הבעיה המסריחה הזאת וגם אם זה קשור לראוטר או ל012 (בעיה נפוצה?) פרטים טכניים: Windows 7 ראוטר של אדימקס מגירסת הN החדשה 012..

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. שלום, לאחרונה שמתי לב שהאינטרנט שלי (1.5 מגה) מקרטע ועובד בצורה איטית יחסית. יש לי אלקטל פרו שמחובר בכל ישר דרך יציאת האפלינק להאב. שמתי לב שבמנורות של ההאב, איפה שמחוברים המחשבים, דלוקים שלושת הנורות, אך בחיבור של האפלינק (מודם להאב) דלוקה רק הנורה התחתונה. אני לא יודע אם כך זה היה ואם כך זה אמור להיות... יש למישהו מושג??? תודה, וכמובן שנה טובה! יונתן

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. האינטרנט מתנתק ומתחבר כול 2 שניות כשהמחשב דלוק ניסית WIN7 ו WIN XP (מקורי!) כשהמחשב מכובה המנורה בראוטר לא נדלקת ונכבת כשהמחשב דלוק כול שניה קופץ חלון בצד ואומר אינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותק זה מפריעה ל מאוד כשאני משחק ב C&C4 (מקורי!) כי זה כול הזמן זה יוצה לי ומבקש להירשם מחדש ולא שומר את השלב בנוסף ה MP לא עובד :pissed: אני מבקש שתעזרו לי לפתור את הבעיה לפני שפסח ניגמר כי זה ממש ממש מעצבן כשאני קונה משחק חדש ויש לי מחשב טוב מאוד ואני לא יכול לעשות כלום. המפרט שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI G31 כרטיס מסך HD4850 GDDR3 512 MB כרטיס רשת מובנה ללוח אם תודה .

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

אני משאיר להוריד מהו במירק אני חוזר מוזיז טיפה תעכבר *המחשב מתרענן* ואז הוא מתנתק ומופיענ לי הודעה שהאייסיקיו לא מחובר וההורדה מהמירק נפסקת ... מה גורם לו להתנתק ? איך מתנגדים ? ???

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by slim_shady,

אני מפעיל את האינטרנט ואז אחרי כמה שעות (3-4) הוא פשוט מתנתק...פשוט ככה בלי הודעת שגיעה או כלום... מה לעשות? עריכה: anyone ???

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by erez_levy,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי, במחשב האחר בביתי מותקן המודם הראשי, ובמחשב שלי מותקן הראוטר האלחוטי. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוצאתי מהרשת ביתית, חיברתי למחשב החדש את ה- USB של הראוטר האלחוטי, עשיתי כמה התקנים שצריך לעשות בווינדוס, ויש לי עכשיו אינטרנט במחשב החדש. הבעיה היא שהוא מתנתק כל כמה זמן. הקליטה טובה, היא על מצויין. משום מה לא יודע למה האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן. אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאני שולח במסנג'ר ממחשב אחר בבית (שגם נמצא ברשת הביתית, במחשב הזה מותקן המודם הראשי) קבצים גדולים למחשב שלי, אז מתחילות כל הבעיות וזה מתנתק, למרות שבמחשב הישן שהיה מחובר לרשת הביתית זה בכלל לא היה קורה. זאת אופציה שלדעתי נראית הכי סבירה כרגע לבעיה, כי כשאנ…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.